«Γονέας στην ΠΑΡΩΔΙΑ του Δημάρχου την 19/8/2021. Συνάντηση με γονείς και εκπαιδευτικούς του 1ου και 3ου γυμνασίου»

83
5557

Γονέας στην ΠΑΡΩΔΙΑ του Δημάρχου την 19/8/2021. Συνάντηση με γονείς και εκπαιδευτικούς του 1ου και 3ου γυμνασίου.

Ο δήμαρχος Κω βασίστηκε στην αντιπαλότητα των γονέων των δύο γυμνάσιων  και στον εγωισμό του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων του 1ου γυμνασίου για να πείσει ότι έλυσε το πρόβλημα στέγασης του 3ου Γυμνάσιου. Ήθελε απλώς να κλείσει ένα ζήτημα πάσει θυσία. Μια καυτή πατάτα όπως ακριβώς είπε.

Κάλεσε λοιπόν τους γονείς, …..ουπς…. για μια στιγμή,….. ποιους γονείς;;;;;;;

Τους γονείς των δημοτικών σχολείων που στέλνουν τα παιδιά τους στα δύο γυμνάσια.

Το 1ο γυμνάσιο εκπροσωπούνταν από μια πρόεδρο και ένα γραμματέα που δεν έχει συγκαλέσει καμία γενική συνέλευση γονέων του 1ου γυμνάσιου, αλλά απαιτεί να τους εκπροσωπεί. Έτσι είναι η δημοκρατία καλέ!!! (ειρωνεία).

Από την άλλη, κάποιους διάσπαρτους γονείς του 3ου γυμνασίου που δεν έχουν προλάβει να εκλέξουν Δ.Σ. δηλ. διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρο.

Οι δε εκπαιδευτικοί που ήταν παρόντες ήταν να γελάει κάνεις.  Ένας διευθυντής του 3ου γυμνάσιου που δεν του απεύθυναν ποτέ το λόγο να μιλήσει, ένας υποδιευθυντής του 1ου γυμνασίου… ναι, ναι, ναι….  ΥΠΟδιευθυντής με όνομα  Θανάσης (τον οποίο κουράστηκε ο δήμαρχος να επικαλείται)  και εκπαιδευτικοί του 1ου γυμνασίου που (και)  φέτος ζήτησαν να αποσπαστούν σε άλλα σχολεία εκτός από το 1ο γυμνάσιο. Δηλαδή, πραγματικοί εκπαιδευτικοί των δυο σχολείων δεν υπήρχαν παρόντες.

Πρόκειται για το κοινό που σίγουρα δεν εκπροσωπεί με πληρότητα τις δυο εκπαιδευτικές κοινότητες του 1ου και του 3ου Γυμνασίου.

Φυσικά πρόκειται για ΠΑΡΩΔΙΑ.

 

Ο δήμαρχος πρότεινε δυο λύσεις.   ΝΑΙ μόνο ΔΥΟ.  Δηλαδή παίρνετε όποια από τις δυο λύσεις συμφέρει εμένα, δηλαδή τον Δήμαρχο.  Έτσι, ο δήμαρχος έδινε την θεατρινίστικη αίσθηση μιας ελεύθερης επιλογής μιας λύσης στους γονείς. Άλλες λύσεις δεν υπήρχαν στο τραπέζι.  Δημοκρατία καλέ!!!!  Διάλογος καλέ!!!!

Η πρώτη λύση:  Διαιρούμε την αίθουσα Παλληκαρίδη σε τρία κομμάτια και τα δίνουμε στο 3ο γυμνάσιο συν μια προκάτ στο προαύλιο. Για αίθουσα γαλλικών ούτε κουβέντα. Κάτι ακαταλαβίστικα έλεγε ο «Θανάσης» για αμιγή τμήματα που μπορεί να βόλευαν το 1ο γυμνάσιο. Για το αν βόλευαν το 3ο γυμνάσιο  ούτε κουβέντα. Τίποτα, λες και δεν υπήρχε!!!

 

Η δεύτερη λύση:  Τέσσερα προκάτ στην αυλή για το 3ο Γυμνάσιο.

 

Και τα γραφεία του διευθυντή και των καθηγητών που λέτε να ήταν;;;;  Στα δύο εργαστήρια Τεχνολογίας!!!!!!!!!!!!!

Επικράτησε πανικός, όλοι οι βαλτοί του 1ου γυμνάσιου επικαλέστηκαν χίλιους μύριους λόγους για να πάνε σε προκάτ τα παιδιά του 3ου γυμνασίου. Η φωνή των λίγων διάσπαρτων  γονέων του 3ου γυμνασίου λύγισε μπροστά στην κατά μέτωπο επίθεση της έμπειρης προέδρου των γονέων του 1ου γυμνασίου, που μάλλον ένιωθε ότι το κτίριο, ο διευθυντής, ο υποδιευθυντής και το σχολείο της ανήκουν δικαιωματικά, εφόσον επένδυσε σε αυτό τα χρήματα που της είχαν δώσει όλοι οι γονείς του 1ου γυμνάσιου, αλλά που ποτέ αυτοί δεν ερωτήθηκαν για τη στάση που θα έπρεπε να κρατήσουν απέναντι στο 3ο γυμνάσιο.  Η δημοκρατία που έλεγα παραπάνω;;;;;

 

Τελικά, τι αποφασίστηκε;;;;;

 

Θα σας πω εγώ…!!!

 

Οι μαθητες του 3ου σε προκατ όλοι.

Η αίθουσα Παλληκαρίδη θα χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα διδασκαλίας από το 1ο γυμνάσιο. Ναι, ναι, ναι!!!    250 τετραγωνικά χαμένα για 27 μαθητές!!!! Εξάλλου, από τον Μάρτιο του 2020 απαγορεύονται οι γιορτές, οι εκδηλώσεις, ο συνωστισμός των μαθητών σε κλειστούς χώρους, λόγω covid19. Και τα μέτρα φέτος θα είναι τα ίδια.

 

Αυτό, όμως που κάνεις δεν είδε σε όλα αυτά είναι ότι:

– ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΝΤΑΙ δυο εργαστήρια τεχνολογίας  για τους μαθητές και των δύο σχολείων, λόγω του εγωισμού των εκπροσώπων του 1ου γυμνασίου και του καιροσκοπισμού ενός δήμαρχου.

– Μαθητές της Α΄ τάξης του 3ου γυμνασίου θα στοιβαχτούν σε προκάτ.

– Η αίθουσα Παλληκαρίδη θα υποβαθμιστεί ακόμη μια χρονιά από «ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ» σε αίθουσα διδασκαλίας με αντίλαλο(!!!!) καλέ 250 τετραγωνικά είναι αυτά.

– Ο δε δήμαρχος εμφανίστηκε ως εκείνος που με την παρουσία του και μόνο λύνει προβλήματα, κάνει τους ανθρώπους να τα βρίσκουν μεταξύ τους.

ΟΧΙ βέβαια, απλώς κάνει αυτό που κάνανε πολύ καλά και οι προηγούμενοι δήμαρχοι,….   κρύβουν όμορφα τα σκουπίδια κάτω από τα χαλί για να τα βρει ο επόμενος, ο οποίος θα τα φορτώσει στους προηγούμενους.   Αυτούς ψηφίζουμε χρόνια. Με βάση το συμφέρον μας.

Για δείτε, όμως, όλοι οι γονείς των δυο γυμνάσιων, αλλά και των άλλων σχολείων πόσο ωφεληθήκατε από τους δήμαρχους που ψηφίσατε;;;;;

 

Υ.Γ.  Ευχαριστώ το aegeanews που μου δίνει την ευκαιρία να δημοσιεύσω το κείμενο μου με ανωνυμία. Αν περίμενα αντικειμενικότητα και δημοσιογραφική αμεροληψία από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και τα news websites της Κω, δεν θα την έβρισκα πουθενά.

Υ.Γ.2.  Ξέρω ότι τα σκυλιά του πολιτικού-δημοτικού πολέμου θα επιτεθούν. Για αυτό έχουν εκπαιδευτεί και πληρώνονται εξάλλου. Ορμάτε βρε, βγάλτε τα σωψυχά σας, το κείμενο αυτό θα είναι πάντα στο ίντερνετ να σας στοιχειώνει!!!

Ένας γονέας

83 ΣΧΟΛΙΑ

    • βρε απερχομενο /////////,σε ονομαζω ετσι γιατι δεν εχεις ονομα,και μας πασαρεις ενας γονεας της κακιας ωρας.Γιατι βρε απερχομενε γονεα δεν βαζεις και το ονομα σου????για να καταλαβει ο κωακος λαος οτι εισαι βαλτο @ου@ιανακι του απερχομενου.Γιαυτο σας τημωρησε η κως.Φασιστοειδη τετοιου ειδους οι κωοι τους εξαφανιζουν με την ψηφο τους.Θρασυδειλε γονεα.Φοβασαι να βαλεις ονομα σου γιατι γνωριζεις οτι θα σε κραξουν οι κωοι.ΟΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ.

        • Γιατι ο ιδιος τι κανει ακριβως?
          Ασε που δεν χρειαζεται καν να μιλησει……μπρρρρ

        • ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΑΠΕΡΧΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟΤΟΜΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΓΚΕ-ΓΚΕ,ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΑ ΨΙΨΙΝΑ.

        • Καλα ρε κοκοβιε…
          μην ζοριζεσαι και σκισεις το ακριβο καλσον που σου εκανε δωρο ο Κοψιμιος…..
          θα φατε καλα..ο χρονος πλησιαζει!!!!!!!!
          θρασυδειλο τρωκτικο!!!!

    • ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΟΝΕΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ ΣΟΥ.

      ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ -Η-ΓΥΝΑΙΚΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ AEGEANWES ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΗΝ AEGEANWES,ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ,[ΑΜΩΝΥΜΑ]Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

        • Ανωνυμε το κατάλαβες τώρα ότι ο νικηταρας εχει σκυλια που γαυγιζουν,και προπάντων δαγκωνουν

          πρόσεχε το δάγκωμα γιατί είναι δηλητηριασμενο.Να γιατί θα ξαναειναι δημαρχος.Εσυ ξέρεις μόνο να γράφεις θρασυδω,ανωνυμα.ΔΕΙΛΕ,γιαυτό δεν θα ξαναδείτε δημαρχεία.

  1. Το ένα σου ξινιζει, το άλλο σου βρωμιζει…ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ……. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΘΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΙΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.. ΔΎΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΌ.. ΠΑΊΡΝΕΙ Την απόφαση ΑΥΤΉ… ΠΉΓΑΙΝΕ ΚΟΥΛΑΡΕ ΤΏΡΑ.. . ΘΑ ΣΕ ΦΆΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΌ ΤΟΥ, ΛΎΣΗ ΔΕΝ ΥΑ ΥΠΉΡΧΕ ΠΌΤΕ… ΑΝΤΕ ΠΟΙΑ ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ ΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ…. ΔΗΘΕΝ ΓΟΝΕΑ

  2. Πονηρος….ο βλαχος….
    Στα γεραματα «γονιος»

    Και για την υπογραφη
    Ενας πραγματικος γονεας που ηταν στη συναντηση και ξερει τι εγινε πραγματι εκει.
    Ντροπη βλαχακο πονηρε ανωνυμε

    • Ναι βρε, και Θεοδόση, και Γιώργο, και Παναγιώτη, και Γιάννη, και Μαρία, και Δέσποινα, και Δημήτρη, και Μάνο, και ο,τι άλλο θέλεις για να πετάξεις λάσπη παντού!!!! Έτσι κάνουν οι βρωμιάρηδες!!!

  3. Ακομα και αν η αιθουσα Παλληκαριδη δινοταν στο 3ο Γυμνασιο το προβλημα απλα θα μετατοπιζοταν την επομενη σχολικη χρονια που θα ερχονταν κι αλλοι μαθητες. Δε μπορεις να βασιζεσαι στην υπαρξη μιας αιθουσας ενος αλλου σχολειου για να στεγασεις ενα καινουριο. Η λυση ειναι να χτιστει ενα καινουριο κτιριο και μεχρι τοτε να νοικιαστει καποιο. Εναλλακτικα να γινονται μαθηματα σε απογευματινη βαρδια εναλλαξ για τα δυο γυμνασια.

  4. Τη δικη σου προταση δεν ειπες. Ξερεις γιατι? Γιατι δεν εχεις. Μονο να γκρινιαζεις ξερεις. Κουβεντα δεν ειπες, γιαυτους που πεντε χρονια δεν εκαναν τιποτα!!!

      • Προσεχε τι γραφεις…. χαλας την ψευτικη εικονα του μπροστινου που ψηφισες!!!!Εκεινος διαδιδει οτι ενωνει και σεβεται τους πολιτες!!!
        Και επειδη μου αρεσε πολυ…. το αντιγραφω….
        ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ….
        Κοψιιμιε… κοψιμιε….. κοψιμιεεεεερ
        …Ζητω ….συγνωμη απο τον εμπνευστη!!!

        • Χαρα μου ειναι…
          μην ζητας συγνωμη….
          Δεν θα ξαναγινεις δημαρχος ποτεεεε..
          Κοψιμιεεε…..Κοψιμιεεεεεε!!!!

  5. Ένας δήμαρχος ο οποίος είχε δώσει ήδη εντολή να φτιαχτούν οι βάσεις με μπετό (ήδη υπάρχουν ) για τα προκάτ , προκάτ που ήδη είχε παραγγείλει ,ΗΡΘΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ κατά τα λοιπά για να δώσει 2 λύσεις στους γονείς και που με δημοκρατικό τρόπο ο ίδιος φυσικά προαποφάσισε .Τα μπετά λοιπόν ΗΔΗ ήταν έτοιμα , οι αίθουσες ήδη είχαν παραγγελθεί και είχαν ονομαστεί παράλληλα ( για τα παιδιά του 3ου ΑΟΡΑΤΟΥ ) γυμνασίου.Έδωσε λοιπόν την καυτή πατάτα(όπως είπε) έτσι ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ στην πρόεδρο του 1ου γυμνασίου και να φανεί φυσικά ότι εκείνη , οι καθηγητές και λοιποί υπεύθυνοι του 1ου Γυμνασίου πήραν την απόφαση

  6. !Δεν άφησε περιθώρια για αντίθετη άποψη σε κανέναν και με ένα κωμικοτραγικό τρόπο πήγε εξ αρχής να διχάσει τους γονείς αφού στην εισαγωγή του αναφέρθηκε με λυπηρό τρόπο και σχεδόν κλαίγοντας ότι το να ενοικιαστεί ένας χώρος ουδέτερος , ασφαλής , έστω πιο κατάλληλος απο τα προκάτ θα δημιουργόσε ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά γιατί δεν θα ανήκαν στη ΧΑΒΟΥΖΑ που τα τοποθέτησε και πάλι με ΓΡΑΜΜΕΣ ¨: ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ 3ο γυμνασιο σε προκάτ και πίσω το 1ο σε αίθουσες.Κύριε Δήμαρχε Παιζετε πολύ ωραία το ρόλο του ΚΡΑΤΗ !!

  7. Γιατί βγαίνεις ανώνυμα και κάνεις την (καταγγελία σου;) αφού αναφέρεσαι σε ένα σοβαρό θέμα;

    • Γιατι ετσι θελει ρε φιλε. Τα πραγματα τα ειπε οπως εγιναν οπως και να χει. Εσυ γιατι σχολιαζεις ανωνυμα; Για πες;

  8. Αλήθεια και μόνο!!! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εξελίχθηκε και η συνάντηση του Δημάρχου με τους γονείς των μαθητών του ειδικού σχολείου στο Πλατάνι. Έχουμε μάθει την εύκολη λύση: προκάτ!!! Και το μπαλάκι σε ποιους για μία ακόμη φορά; Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, φυσικά!!! Με τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής να μας δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις αδιαφορώντας για τα ΑμεΑ παιδιά μας!!! Θλίβομαι πραγματικά για την στάση γονέων και εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου, αλλά πολύ περισσότερο για την στάση του Δημάρχου, που αγνόησε εντελώς τη φωνή των γονέων του νέου σχολείου. Αυτό δεν κάνει τόσο καιρό άλλωστε;; Και που μας συναντάται ενάμισι χρόνο τώρα κ.Δημαρχε τι έγινε;;;;;

    • Άλλη πονεμένη ιστορία εκεί στο ειδικό σχολείο. Θεοδόση φτιάξε πλοία εσύ και άσε τα παιδιά στο Καιάδα!!!

  9. Έτσι ακριβώς έγιναν. Πράγματι. Συνάντηση Παρωδία, ψεύτικη λύση. Εάν δεν ξεσηκωθούν τώρα οι γονείς του 3ου και του 1ου για να βρεθεί ΤΩΡΑ ξεχωριστό κτίριο θα το πληρώσουν πολύ ακριβά τα επόμενα 10 χρόνια. Τι, νομίζετε θα κτίσει κανείς σχολείο σε λιγότερο χρόνο???? ΤΩΡΑ ΕΥΡΕΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ο. Ας ξοδέψουν λεφτά. Τι τα κρατάνε???

  10. Πρέπει όλοι οι γονείς να σταματήσουν την έχθρα και να πιέσουν για να βρεθεί ένα υπάρχων κτίριο να νοικιαστεί τώρα. Υπάρχει χρόνος να το διαμορφώσουν και να φτιάξουν και εργαστήρια. Όλα γίνονται. Λεφτά υπάρχουν στον δήμο. Να πιάσουν τόπο τουλάχιστον στα παιδάκια της Κω.

  11. Πόσο δίκιο έχετε και πόσο ωραια μας περιγράψατε τα όσα έγιναν εκεινη την μερα. Όχι δεν γινεται αποδεκτη μια τετοια απόφαση. Πρεπει να συζητησουμε ξανα. Να βρεθει μια άλλη λυση, και όχι αυτες του δημαρχου. Να μεινει το 1ο άθικτο και να βρεθει ένα ωραιο κτιριο να μπει το 3ο. Ωραια πραγματα καθαρες δουλειες. ‘Ολα γίνονται αν υπάρχει θέληση. Να μην αδικηθει κανεις. Οι γονεις δεν εχουμε να χωρίσουμε τιποτα. Ο δημαρχος μας χωρίζει και εμας και το κτίριο. Αδικημενα είναι έτσι όλα τα παιδιά. Με ένα δικο τους κτίριο θα βρουν την σειρα τους να δημιουργησουν ένα σχολειο για ορίζοντα δεκαετιας. Μην μαλώνουμε μεταξυ μας, Να παλεψουμε μαζί εναντίον του.

  12. ΛΥΣΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 13 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΒΡΕΙΤΕ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΑΥΛΗ ΒΑΛΤΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΣ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΝΕΤΑ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΨΙΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΡΙΞΕ ΧΡΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ. ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.

    • Τα λέω κι εγώ από χθες που δεν είμαι καν του επαγγελματίες σας… ολα γίνονται αν υπάρχει θέληση. Κτίρια υπάρχουν στην πόλη, ας τα διαμορφώσουν αναλόγως… Δηλαδή με τα προκατ σε ένα προαύλιο σχολείου λύσαμε το πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια,; Ξαναλέω στο 7ο νηπιαγωγείο ήταν τυχεροί βρήκανε έτοιμο κτίριο κ μπήκανε. Με χωρίσματα σε ένα άλλο τώρα γρήγορα θα φτιάξουν χώρο για ενοίκιο για τα επόμενα χρόνια. Ο Νικηταράς αγνοεί τη δύναμη των γονιών σε τέτοια ζητήματα και θα απογοητευθεί πάρα πολύ όταν έρθει η ώρα.

  13. Τι ντροπές είναι αυτές δημαρχε? Έχω χάσει πάσα ιδεα για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι ο Θεοδόσης που γνώριζα.

  14. Συγχαρητήρια !!! Ωραία τα λες αλλά έτσι γίνεται εδώ !!!! Τυχεροί αυτοί που μπορούν και φεύγουν , πάντα οι καλύτεροι έφευγαν από αρχαιοτάτων χρόνων …..όσοι μένουμε κοιτάμε να βολευτούμε όπως όπως ….

  15. ΑΧ ΦΙΛΕ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΟΛΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ!! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ!ΤΟ ΚΑΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΥΓΑΣ. ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΔΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ , ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ. ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ. ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ!!

  16. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων σε άλλη ιστοσελίδα τόνισε ότι δεν πρόκειται να κατακρεουργηθεί το 1ό γυμνάσιο όπως τότε που φιλοξενούσε το ΕΠΑΛ και το 2ό (ζητημα και εάν πρόλαβε το ΕΠΑΛ) ξεχνώντας όμως το 17 με τον σεισμό τί έγινε.
    Πολιτικά παιχνίδια εις βάρος παιδιών, τα δικά μας παιδιά είναι καλύτερα απ’τα δικά σας. Μήπως πίσω από την πρόεδρο και τον σύλλογο κρύβεται κάνας συνταξιούχος καθηγητής άλλης παράταξης ;
    Θεοδόση, όταν πρόκειται για παιδιά κοιτάμε τί είναι σωστό και όχι το πολιτικό κόστος.

  17. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ.

  18. Δεν έχω καταλάβει, επίθεση στον διευθυντή του σχολείου γιατί κάνετε; Προφανώς ενδιαφέρεται για το καλό των μαθητών του. Επίσης, γιατί πρέπει ντε και καλά κάθε δημόσια αναφορά να κρύβει πίσω της πολιτική παρακίνηση; Η απόφαση για τα προκάτ είχε ήδη ληφθεί και απλά οι αρμόδιοι βρήκαν τον τρόπο αυτό για την σερβίρουν στους γονείς… Έλεος πια!!! Αντί όλοι μαζί να προσπαθούμε για το καλό όλων των παιδιών καταλήγουμε να βγάζουμε τα μάτια μας!!!!

    • Επίθεση σε όποιον βρουν κάνουν αγάπη μου. Ο,τι τους χαλάει τη σούπα βρίσκουν ένα θύμα και το σκίζουν με τα δικά τους μέσα μαζικής ενημέρωσης.

  19. Λείπει από το νησί ιδιωτικό σχολείο Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο …
    Θα φανεί τί επιφυλάσει το μέλλον…

  20. Ναι βρε, και Θεοδόση, και Γιώργο, και Παναγιώτη, και Γιάννη, και Μαρία, και Δέσποινα, και Δημήτρη, και Μάνο, και ο,τι άλλο θέλεις για να πετάξεις λάσπη παντού!!!! Έτσι κάνουν οι βρωμιάρηδες!!!

  21. ………….όλοι Δήμαρχος Αντιδήμαρχος και όλοι οι σύμβουλοι του μόνο το παραδάκι ξέρουν να τσεπώνουν και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη…

    • Ετσι ακριβως οπως το γραφετε…..
      …..
      Πετα ο γαιδαρος … πετα..
      πετα και το μουλαρι….
      Για δες πως μας καταντησε….
      του κοψιμιου η χαρη!!!!

  22. οι Διευθυντές των 2 σχολείων παραβρέθηκαν στη συνάντηση και τι άποψη εξέφρασαν ?
    Ο Δήμαρχος άκουσε τις απόψεις τους ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ