Δημήτρης Καλλούδης: Στους αρνητές Έλληνες γιατρούς…

11
878
ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ________
Ο περίφημος όρκος του Ιπποκράτη είναι ένα αριστούργημα ηθικού μεγαλείου και προβάλλει τις θεμελιώδεις αρχές της εξανθρωπισμένης ιατρικής.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι, από όλα αυτά τιμούν οι γιατροί που έδωσαν τον όρκο τους στον περίφημο όρκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ?
1)Πόσο στοίχησαν οι σπουδές σας στον Έλληνα?
2)Σε ποιο δημόσιο ελληνικό νοσοκομείο ειδικευτήκατε?
3)Που αποκτήσατε το όποιο όνομα και εμπειρία που κουβαλάτε?
4) Με την εργασία σας και την επιστημοσύνη σας σε δημόσιο νοσοκομείο αποκτήσατε πελατεία ανοίγοντας το ιατρείο σας και κερδίζετε χρήματα πολλά.
5)ΤΙ είναι εκείνο που σας εμποδίζει να κάνετε το καθήκον σας, τώρα που ο Έλληνας φορολογούμενος έχει την ανάγκη σας?
6) Γιατί δεν παραδειγματίζεστε από εκείνες τις νοσηλεύτριες που έφυγαν από την Κρήτη για να ενταχθούν στο ιατρικό ΤΙΜ της Θεσσαλονίκης και να βοηθήσουν?
7) Να είναι η απληστία?
8) Να είναι ο ωχαδερφισμός?
9) Να είναι η αδιαφορία προς τον συνάνθρωπο σας?
10) Είστε αποκαρδιωτικοί, μη σκεπτόμενοι και αγνώμονες.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα πάντα στον βωμό του κέρδους και του «ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ?»

  2. το ποσοστό του νοσηλευτικού προσωπικού που έχει εμβολιαστεί, δεν ξεπερνά το 20% στα δημόσια νοσοκομεία !!!!Με εξαίρεση το ιατρικό προσωπικό δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων που ανταποκρίθηκε θετικά εξαρχής και με μαζικότητα στον εμβολιασμό, το νοσηλευτικό και λοιπό υγειονομικό προσωπικό (μαίες, τραυματιοφορείς, πληρώματα ΕΚΑΒ) «αντιστέκεται» αμφισβητώντας την αξία του εμβολιασμού.
    Νοσοκομεία στην Αττική που μετρούν μεγάλο αριθμό ανεμβολίαστων εργαζομένων, κυρίως νοσηλευτών, μόνο στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια νοσούν περίπου 200 εργαζόμενοι.
    Για ποιους όρκους να μιλήσουμε?Είναι ακριβώς σαν να λέμε ότι οι Δημόσιο Υπάλληλοι ζήτησαν να δουλέψουν την 25η Μαρτίου και τζάμπα!!!!!Τον Πάτο τον έχουμε τρυπήσει…μνημόνια για πάντα.

  3. 'Το τζάμπα δεν το εκτιμάει κανείς' τάδε έφη ο Πρόεδρος των Φαρμακοποιών Ελλάδος

    https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7213017/lourantos-gia-self-test-to-tzaba-den-to-ektimaei-kaneis-zitame-30-50-lepta-ana-test.
    Τζάμπα πήγαν οι συμφωνίες του Βιβλιοπόλη να μην πωλούν στα Σούπερ Μάρκετ,αναλγητικά,κρέμες,αντιπυρετικά,ασπιρίνες,λοσιόν,βιταμίνες…μπουτίκ πολυτελείας.

  4. Το κρατος να βαλει το χερι στη τσεπη και να πληρωσει καλυτερα τους γιατρους μας. Οχι να αναγκαζονται να φευγουν στο εξωτερικο με τριπλασιο μισθο. Αλλα δυστυχως αυτη η κυβερνηση ειναι ΑΡΝΗΤΗΣ της δημοσιαε υγειας…..

  5. Συγχαρητήρια κύριε Καλούδη η αλήθεια είναι πικρή οι Ιατροί να μην τα θέλουν όλα δικά τους πρέπει να προσφέρουν όταν το χρειάζεται ο πολίτης και να μην ζητούν με όχι νόμιμο τρόπο
    Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που τηρούν τον Όρκο .

  6. Καίριο και ουσιαστικό το σύνολο των ερωτήσεών σας.
    Τόσο που να αποτελεί μοντέλο επαναπροσδιορισμού τής ιδιότητας τού Ιατρού
    η θεράποντος νοσηλευτή επ’ αμοιβή και ανταγωνισμό με τους συναδέλφους του.
    «Εδώ το καλό και φθηνό φάρμακο». «Σουπερμαντολίνη» που έλεγε και ο Βουτσάς…
    Αν ήθελαν να φτιάξουν περιουσία και όνομα (2 σε 1) ας άνοιγαν ένα εργοστάσιο, μια επιχείρηση,
    ενα καφέ με θέα το Ασκληπιείο.Και με υπεύθυνη δήλωση αποποίηση ευθύνης για τυχόν παρενέργειες.
    Αν, λέμε αν, παρ όλα αυτά υπάρξουν δυσμενείς εξελίξεις, κανένα πρόβλημα. Με την εισαγωγή σας στην ΜΕθ ειδοποιείται άμεσα ο υπεύθυνος τελετών και δεξιώσεων «Οι καλές προθέσεις». Και αν θέλετε να κρύψετε την πραγματική αιτία μετάβασης σε μιαν άλλη διάσταση, κανένα πρόβλημα. Κορονωιός. Λύτρωση και εχεμύθεια. Δουλειές εμπιστοσύνης. Για τους Ολυμπιακούς γίνονται ειδικές τιμές. Βρωμοβαζέλες …

  7. Που αρνούνται να εμβολιάσουν τους πελάτες τους, θεωρώντας το τσάμπα..προσβολή!!!!! μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.. αυτό δεν είναι κράτος.,αλλά οίκος ανοχής.

  8. Τι υποκρισία είναι αυτή στο άρθρο αλλά και στα σχόλια;;;;;; Ο όρκος, «ένα αριστούργημα ηθικού μεγαλείου που προβάλλει τις θεμελιώδεις αρχές της εξανθρωπισμένης ιατρικής» είναι και κατά των εκτρώσεων!!! Τολμάτε να το πείτε αυτό στη σύγχρονη γυναίκα;;; Τολμήσατε να πείτε ότι οι ιατροί είναι ανήθικοι, σύμφωνα με τον όρκο πάντα, σε αυτή την περίπτωση;;; Υπάρχουν συνθήκες διεθνείς οι οποίες ορίζουν ότι ΚΑΜΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΉ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ του ατόμου (Συνθήκη του Οβιέδο). Θα έφριττε ο Ιπποκράτης εάν ζούσε σήμερα. Να επιβάλλεται ένα conditional εμβόλιο το οποίο σύμφωνα με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ του κράτους δεν αποκλείει την μετάδοση του ιού (βλ.Σύψα, Θεοδωρίδου), απλά για να έχουμε ήπια συμπτώματα, που ούτως ή άλλως θα είχαμε οι περισσότεροι(βλ. ΕΟΔΥ για 2 είδη συμπτωμάτων κορωνοϊού).

  9. Και κάτι ακόμα, πόσοι Έλληνες έχουν πεθάνει μέχρι τώρα;; 7.582!! Το περιβόητο φάρμακο του Trump κοστίζει 1000€ περίπου. 1000×7582=7.582.000€. Με αυτά τα λίγα εκατομμύρια θα είχαν σωθεί οι 7.582 συνάνθρωποι μας των οποίων οι θάνατοι μας οδήγησαν σε αποκλεισμό, ελληνιστί..Πόσα πήραν τα κανάλια;; 22 +18 μύρια=40!! Πόσα πήρε η AEGEAN;; 120 μύρια Σύνολο;; 160 μύρια!!!! Που είσαι Ιπποκράτη!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ