Μ. Γιωργαλλής για κλαδέματα: Κανείς από τους δύο προέδρους Ασφενδιού και Πυλίου δεν έδωσε τέτοια εντολή

23
1538
Ειρηνη Μιχαλης Γιωργαλλη είναι με το χρήστη
Theodosis Nikitaras
Είναι λυπηρό να αναρτώνται φωτογραφίες δένδρων από ανθρώπους που υπηρέτησαν το δήμο στο παρελθόν με υπόνοιες ότι αυτά τα κλαδέματα έγιναν από τις υπηρεσίες. Κανείς από τους δύο προέδρους Ασφενδιού και Πυλίου δεν έδωσε τέτοια εντολή. Και όχι μόνο αυτό. Ενημερώθηκε το προηγούμενο Σάββατο από εμένα η δασική υπηρεσία για να διερευνήσει απο που μπορεί να προήλθε. Νομίζω ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές λόγω της πανδημίας, τέτοιου είδους αντιπολιτευτικές πρακτικές πρέπει να αποφεύγονται. Ίσως να πειράζει το γεγονός ότι οι δύο πρόεδροι παλεύουμε για το καλό των χωριών μας και το αποτέλεσμα φαίνεται σε κάθε καλόπιστο, όχι όμως αντιπολίτευση με αυτό τον τρόπο.

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γελάνε και οι πέτρες με τις δηλώσεις σου Μιχάλη!!!! Εκτίθεσαι και άλλο…..δεν έχεις ακούσει τι λένε;; Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!!! Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσεις κρυφό καμάρι!

  2. ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΠΥΛΙ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΛΑ ΌΠΩς ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΣ….

  3. Οι πρώην έχουν πάθει πλάκα με τη δημοτική αρχή Νικηταρά και την αποδοχή των πολιτών!!Έτσι στενοχωριούνται επειδή ακριβώς υπάρχει αυτή η αποδοχή!!Προσπαθούν να βρουν κάτι για να σχολιάσουν !!!Να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους!!!Το κλάδεμα που έχει γίνει από την υπηρεσία πρασίνου ειναι πρωτοφανές και είναι το μόνο έργο που δεν μας είπαν ότι είναι και αυτό έργο Κυρίτση!!!!!!

    • Μαλλον κοκοβιε εχεις παρα πολυ καιρο να βγεις απο την τρυπα σου…
      εχεις μαυρα μεσανυχτα….και να ηξερες τι κοσμητικα επιθετα ακουτε σε καθημερινη βαση….χεχεχε
      Υ.Γ.αυτο που γινετε δεν ειναι κλαδεμα…ειναι καταστροφη του πρασινου…για τα τζακια και τους ψηφους….
      θα φατε καλα!!!!

      • Βρε καλωςτα τα ψιτακια και τα αχ νησακια. Ερχετσι και η αλλαγη του εκλογικου νομου. Θα εξαφανιστειτε δια παντος!!!

    • Έχουμε πάθει πλάκα όντως.
      Τεράστια η αποδοχη σας,γι αυτό και όλες οι πόρτες είναι ανοικτές για να μπαινοβγαίνει κόσμος.
      Ε όχι και κλάδεμα .
      Κουτσουρεμα να το λετε!!
      Ντροπή!

    • Πραγματικα …πλακα εχουμε παθει με αυτη τη Δημοτικη Αρχη!!!!!
      Οσο για την αποδοχη…
      Οκ..το τερματισατε!!!
      Καλη αναρρωση!!!

  4. Για το καλό των χωριό σας παλεύετε;;;θα έπρεπε να μην είχατε τα προσωπικά συμφέροντα, και να δούμε πόσο θα παλεύατε, αλώστε τα αυτονόητα κάνετε μιχαλακη, δέν φτάνει πού κάνατε κ@λοτουμπα τι πρέπει δλδ να μην κάνετε και τπτ, και τι μας λες δλδ;;;;ότι οι άλλοι πρόεδροι καραδαμενας αντιμαχειας και κεφαλου δέν κάνουν τπτ;;;Κουρασες πολύ!

  5. και ποιος σου είπε ότι δεν ξέρει η κοινωνία οτι τις εντολές τις δίνουν οι παρατρεχάμενοι που ξεπουλΟΎΝ την ξυλεία , Ανέχεστε την καταστροφή και την βαφτίζετε θεάρεστο έργο. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

  6. Βρε εσείς δεν κάνατε κάλεσμα προ ημερών???? Τα ίδια και χειρότερα έγιναν και πέρσυ. Ο επιβλεποντες??? Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεστε για να μην πω να παραιτηθείτε και οι συγγνώμη σας θα είναι εμπαιγμός.

  7. Κύριοι της Δημοτικής αρχής μην αφήνετε άλλο τον Μιχάλη να σας εκθέτει…Όπως καλά γνωρίζετε το έχει κάνει πολλές φορές…

  8. Να μας πείτε σε ποιους διαθέτετε τα ξύλα γιατί όλοι οι πολίτες χρειάζονται και εσείς τα μοιράζεται μεταξύ σας …..έρχονται οι καταγγελίες

  9. Έχει πάρει στον λαιμό του και τον πρόεδρο απο το Πυλί φύγε πριν είναι αργά διέλυσαν όλα τα δέντρα

  10. Σταύρο ακούς? Η Διεύθυνση Πρασίνου ακούει? Ο Καμπουράκης ακούει? Έχετε αφήσει τον Μιχάλη και αλωνίζει…Έλεος!!!

  11. βαλτε το μιχαλακι να παρουσιαζει τι καθημερινο δελτιο και ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! ο ανθρωπος ψοφαει για καμερα, οχι αστεια.
    υ.γ αν γινεται το στουντιο να εχει ενα καλαμι και ενα τραμπολινο για καλυτερη αποδοση!!!!!!

  12. Ρε καραγκιόζηδες κάθεστε και ασχολείστε με τα δέντρα ξευτηλες δεν ντρέπεστε την επόμενη φορά Μιχάλη θα πάρεις 2000 ψήφους και δεν θα ξέρουν που θα χαθούν ακόμα δεν κατάλαβαν γιατί έχασαν της εκλογές η κάθε Κατίνα που βάζει φώτο με τα δέντρα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ