Μ. Γιωργαλλής: Το αγαπημένο μας νησί είναι πλέον στον αυτόματο χωρίς καπετάνιο στη γέφυρα (δεν υπάρχει κανείς!!!)

65
5048

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ  ΜΑΣ  ΝΗΣΙ  ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ   ΣΤΟΝ   ΑΥΤΟΜΑΤΟ  ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ  ΣΤΗΝ   ΓΕΦΥΡΑ ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ !! )

 

 

Δυο  ημέρες  έμειναν  πλέον   πριν  την  επίσημη  έναρξη  της   τουριστικής    σεζόν  1 Μαΐου  2022, αν  και  η τουριστική  έναρξη  ξεκίνησε  βεβαία  τέλος  Μαρτίου  και  συνεχίζεται  σε πολύ καλό  επίπεδο με αυξητική  τάση   μέχρι  και σήμερα.

Όλοι  γνώριζαν  ότι  έρχεται  μια πολύ καλή  τουριστική  σεζόν  και  η πανδημία  covid  έφθανε  στο τέλος  της .

Η επίσημες  δηλώσεις  του κ. Νικηταρά   ήταν  οι  εξής : (η φετινή τουριστική σεζόν έχει καλλιεργήσει αυξημένες προσδοκίες για ανάκαμψη στους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης, μετά από τα δυο τελευταία δύσκολα καλοκαίρια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Δημοτική Αρχή καταβάλει συντονισμένη προσπάθεια να είναι έτοιμο το νησί από κάθε άποψη για να προσφέρει στους τουρίστες ποιοτική διαμονή, θέτοντας σε πρώτο πλάνο έργα που επείγει να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Απριλίου).

Το αγαπημένο  μας  νησί είναι  πλέον  ένα βομβαρδισμένο   τοπίο  και δεν είναι  μόνο  τα έργα  που είναι  σε εξέλιξη  αλλά  και  η  απραξία ,η  άγνοια, η εγκατάλειψη και  ο αποσυντονισμός  της  δημοτικής  αρχής   που δεν μπορεί να βάλει  την μια πετρά  επάνω στην άλλη.  Από τον Αγιο Φωκά έως την Κέφαλο και από  την Καρδαμαινα  έως  Μαστιχαρη –Αντιμαχεια και από Πυλι προς Ασφενδιου  μια εικόνα  χίλιες  λέξεις  Χόρτα που δεν έχουν αποψιλωθεί ,σκουπίδια για αποκομιδή ,ογκώδη  αντικείμενα  σε όλο το νησί  παρατημένα σε όλα τα σημεία, η λακκούβες  κάνουν το δικό τους καλοκαιρινό  πάρτη σε όλους  τους δρόμους    ( ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !! ).

Τιγκακι  ώρα  μηδέν : Ποιος  έχει την ευθύνη  άραγε  για την  αποπεράτωση  του συγκεκριμένου  έργου  που θα έπρεπε να είχε  τελειώσει  έως 20 Μάρτιου  όπως διαβεβαίωναν  τον χειμώνα  τους επαγγελματίες  τις περιοχής ?Εύλογα  λοιπόν  τα παράπονα  από επιχειρηματίες  τις   περιοχής  που είναι στα κάγκελα και είναι στο κόκκινο  βλέποντας  μια πολύ καλή  τουριστική  σεζόν να είναι μπροστά τους και να μην μπορούν  να ανοίξουν  τις  επιχειρήσεις  τους, 2 χαμένες  τουριστικές  σεζόν  λόγο  πανδημίας  και  σήμερα τους  αποτελειώνει   η απραξία  η  και  ίσως η ανικανότητα  του κ. Νικηταρα να κουμαντάρει  το πλοίο !!

Ο κύριος Νικηταράς  τον Αύγουστο  2021 προφορικά με διαβεβαίωνε  ότι  το έργο θα ξεκινήσει  αμέσως  μετά την 28 Οκτώβριου  και τελικά  ξεκίνησε  στα  μέσα  Νοέμβριου  από την ΔΕΔΔΗΕ  και μετά την πρωτοχρονιά  ξεκίνησε επίσημα  ο εργολάβος  για την επέκταση του έργου. Ήδη  έφυγαν  δυο μήνες  απραξίας  τότε ‘’  το αντιλήφτηκε  αυτό  άραγε  ο κ. Νικηταρας η  παρίστανε   τον  πόντιο  Πιλάτο ?

Σε κάθε   περίπτωση  είχε το δικαίωμα ο Δήμος  κατόπιν  συνεννόησης  με τον εργολάβο   να μην ξεκινήσει  το έργο  αφού δεν έβγαινε  το  χρονοδιάγραμμα  και να ξεκινήσει  15 Οκτώβριου  2022. Που θα ήταν  το πρόβλημα να δοθεί  μια  παράταση  λίγων  μηνών?

Και σαν να μην έφτανε  αυτό με την εξέλιξη του έργου ,Αγνοείται   η  αποκομιδή  σκουπιδιών  και  η απομάκρυνση  ογκωδών  αντικειμένων στο   Τιγκακι  περιμετρικά  από τις επιχειρήσεις  και ξενοδοχεία  τις περιοχής  ξεχειλίζουν   από  σκουπίδια  αλλά και  από οργή!!!! Η επαγγελματίες  στις  παραλίες  περιμένουν εδώ και μέρες  ένα μηχάνημα  έργου     φορτωτή  για την επίστρωση των παράλιων’  Ακόμα το ψάχνουν και το περιμένουν ! !!

Έχουμε  ζητήσει  έγγραφος  να γίνει  πλύσιμο  τις κεντρικής  πλατείας  και αγνοείται και το βυτίο ! Ίσως φοβούνται  όπως με ενημέρωσε  δημοτικός  υπάλληλος  έχει πολιτική  εντολή  ότι απαγορεύεται  ως πρόεδρος να περνώ την μάνικα και να πλένω ,καθώς  επίσης  απαγορεύεται  να οδηγάω   υπηρεσιακά  οχήματα  και να μην  δίνω εντολή σε εργαζόμενους!! ( Η δημοκρατία  του κ.Νικηταρα  είναι εδώ  σε  όλο  της  το  μεγαλείο) .

Έγινε  και αυτό αγαπητοί συμπατριώτες /σες  αφού το μηχάνημα  έργου  ερχόταν με κατεύθυνση το Τιγκάκι  Πέμπτη  πρωί  τελικά  έλαβε  εντολή  να βρεθεί στο Μαστιχάρη όμως  πηγαίνοντας για Μαστιχάρη άλλη εντολή  ήθελε να το πάει  αλλού  και αφού  δεν συνεννοήθηκαν  τελικά  το μηχάνημα  έφτασε  Μαστιχάρη .Ευτυχώς  στο Τιγκακι  επιχειρηματίες  με μηχανήματα  έργου δικά  τους  ,φορτηγάκια, τρακτέρ  ξεκίνησαν  μονοί  τους  τον καθαρισμό .

Ποιος  θα αποζημιώσει  τους επιχειρηματίες  στο Τιγκάκι  Ηθικά  και οικονομικά ???

Στην  Ζια  και στο Τιγκακι  μετά  την απομάκρυνση  υπηρεσιακών οχημάτων  της κοινότητας  μας  σήμερα  η οδοκαθαριστές  δεν μπορούν  να μεταβούν για τις καθημερινές  εργασίες  καθαρισμού, τα καλαθάκια  έχουν  ξεχειλίσει  και αγνοείτε ποιος θα τα μαζέψει . Να υπενθυμίσω  ότι  τα προηγούμενα  χρόνια  η μεταφορά   γινόταν  από τον πρόεδρο κοινότητας  07:30 με επιστροφή στις 13:30 κατά την διάρκεια  τις τουριστικής  σεζόν.

Ο Δρόμος  από το εργοτάξιο  Κω  με κατεύθυνση  δεξιά  προς  Ξενοδοχειακές  μονάδες  ΑEOLOS HOTEL ,   Tέρμα  φάρο παραλιακό   έως  Τιγκακι  και η παράλληλοι  δρόμοι  περιοχής , καρνάγιο ,βρίσκονται   σε άμεση  επικινδυνότητα   για την ασφάλεια μοτοσικλετιστών και διερχόμενων  οχημάτων, στην συγκεκριμένη  περιοχή  πάνω από 2 μήνες έχουν  πετάξει  χώμα  και χαλίκια  χωρίς να κλείνουν  με άσφαλτο τα σημεία που έχουν τελειώσει . Η Επαγγελματίες  οδηγοί  ταξί  βρίσκονται  σε απόγνωση  καθώς  όπως αναφέρουν  όλο  το νησί   έχει μετατραπεί  σε χωματόδρομο  μάλιστα  ο συγκεκριμένος κλάδος  έχει  επενδύσει  πολλά  χρήματα  για την αναβάθμιση του στόλου  τους  που βλέπουν  να κάνουν  αγώνες  σαφάρι  και τα επαγγελματικά  τους οχήματα  να πηγαίνουν συνεργεία  για αποκαταστάσεις , το ίδιο φυσικά  ισχύει  και για τους επαγγελματίες τουριστικών  λεωφορείων .

Η προηγούμενη  δημοτική  αρχή  έστησε  και  άφησε ένα πολύτιμο  εργαλείο   έτοιμο  για αναπαραγωγή   ασφάλτου  το λεγόμενο  ( Μπιλμπάο ) ούτε και αυτό δεν ήταν  ικανοί  να λειτουργήσουν  για να καλύψουν  οι κοινότητες και ο δήμος τις μικρές  λακκούβες,  στο νησί μας η άσφαλτος   έχει  γίνει  είδος  πολυτελείας και αγνοείται   τους τελευταίους  6 μήνες ..

Που  βρίσκονται  άραγε  τα   2 μηχανήματα  τύπου RAM  για την αποψίλωση   χόρτων  στους  δρόμους του νησιού μας ? Τα συγκεκριμένα  μηχανήματα   μέχρι  και πέρυσι   ήταν  σε λειτουργιά,  που βρίσκονται  σήμερα?  μάλιστα  έχοντας  και σύμμαχο  τον καλό  καιρό  από αρχές  Μαρτίου με παρατεταμένη   ξηρασία  έπρεπε  να δουλεύουν  πυρετωδώς (ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ).

Ποιος έχει  την ευθύνη  καθημερινότητας   για την  σημερινή   αποτυχημένη  εικόνα  του νησιού μας ???

Ποιος  έχει την ευθύνη  για την ανεξέλεγκτη   κατάσταση  στα έργα  που γίνονται  στο νησί μας από τους εργολάβους  κάνοντας ότι θέλουν  και αποπερατώνουν τις εργασίες  όποτε θέλουν ??

Ποιος έχει την ευθύνη  ότι στο δήμο Κω η κυβέρνηση από τον Σεπτέμβριο 2021  έδωσε μέσο  covid 45 υπάλληλους  με παρατεταμένη  συμβάσεις  2 μηνών  έως 31/5/2022 και ταυτόχρονα  85 υπάλληλους  ανταποδοτικού  χαρακτήρα  8 μηνών που φεύγουν 30/4/22

Άραγε  σχεδίασε  κάποιος   για να είναι  όλα έτοιμα  έχοντας  πληθώρα  προσωπικού ?

Καμιά  απολύτως  δικαιολογία  δεν χωρεί εδώ !!

Ο κ.Νικηταρας  οφείλει  να ζητήσει   δημόσια  συγγνώμη  και  να αναλάβει την  ευθύνη  για   την απογοητευτική και  τραγική εικόνα  που βρίσκεται  για πρώτη φορά  το νησί μας, σε διαφορετική  περίπτωση  πρέπει  να μας πει σε ποιον είχε  αναθέσει  την ετοιμότητα  του νησιού  μας !!

Αγαπητοί  συμπατριώτες /σες  μην περιμένετε  τίποτα  περισσότερο   σηκώστε τα μανίκια  Έλατε να αναλάβουμε  εθελοντικά  ο καθένας  την  προετοιμασία  του νησιού  μας, Είμαστε  μονοί  μας!!!!!!!!!!!! (Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ), σήμερα  κοινοτικοί   σύμβουλοι  ισχυρής Κω   και στελέχη πρώτης  γραμμής  της ισχυρής Κω  εγκαταλείπουν  το πλοίο.

Στο  πρώτο  επίσημο   διαγώνισμα   με θέμα  την καθημερινότητα  κ.Νικηταρας  απέτυχε  να κάνει  το αυτονόητο  πράξη . Έμεινε  μετεξεταστέος   για την  επομένη  τουριστική  σεζόν.

Τελικά  μετά  την έναρξη  τις  τουριστικής  σεζόν  τον  Μάρτιο  2022 αυτό που μας έμεινε και θα  έχουμε να θυμόμαστε  θα είναι τα Μπακλαβαδακια ..Τουλάχιστον  κάτι θα έχουν να θυμούνται  οι τουρίστες μας !!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ  ΝΙΚΗΤΑΡΑ   – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  0-1  ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 89΄’

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ   ΜΙΧΑΗΛ

 

 

 

 

 

 

 

65 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΑΛΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ…………..ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ……………..

  • Βγήκε ο μπροστινός του Κυρίτση να δώσει μαθήματα επειδή του κόψαν το τσάμπα αυτοκίνητο

  • Καλα ρε φιλε δεν ντρεπεσαι;ρεζιλευεσαι συνεχως.Δεν εχεις εγωισμο,αξιοπρεπεια να καταλαβεις οτι δεν σε θελουν.Δηλαδη τι θες να μας πεις;Λιγο ΝΤΡΟΠΗ,ουτε την οικογενεια σου δεν σκεφτεσαι;

  • ηντα ειναι παλιν μπρε μιαλη,ντι παραμπονον εχεις,χιχιχιχιχι δεν μπερασε μιαν εβδομαδαν τσε θελεις παλι φωντογραφιες.Εσυ παιη μου ηχασες τα.😁😁😁😁😁😁😁😁😁

  • Σταματα τον οχετο σου.Μας κούρασες με την χυδαιοτητα σου.Αφου δεν σε θέλουν στην παραταξη της ισχυρής Κως,φύγε,και μην κουράζεις τους κωους με τα ίδια και και ίδια,και άσε τον δήμο,τώρα που φτιάχνετε το νησί από την αρχη να δουλέψει.Κανεις στο νησί δεν σε γουστάρει και το ξέρεις.Για να μην αναφέρω ποιους έπιασες για να γυρίσεις πίσω.Αλα έφαγες ΚΟΚΚΙΝΟ.Εαν δεν ήσουν μαυτην την παράταξη δεν θα σε γνώριζε ούτε θηλυκος γατης,που λένε.

 1. Απαράδεκτος ο δήμος σκουπίδια παντού λακκούβες οι δρόμοι προσβάσεις στης παραλίες κατσικοδρομη!!! Ένα μεγάλο μηδέν κρίμα η τετραετία που χάσαμε!!

  • να ξερεις οτι η κεφαλος ειναι με νικηταρα,γιατι επι κυριτση δεν ειδαμε τιποτα,ενω τωρα γινοντε συνεχως εργα.Ενταξει ψευτοκεφαλιανε.

 2. Δυστυχώς όλα τα χωριά είναι σε μαύρα χάλια όλα στον αυτόματο. Δήμαρχε δυστυχώς πλέον ο κακός κυριτσης ήτανε καλητερος γιατί τελικά η πολύ καλοσύνη δεν κάνει καλό και έχει κουράσει. Έργο μηδέν.

 3. Για γέλια είσαι Μιχάλη εγώ δεν έχω ξαναδεί άτομο σε ίδια παράταξη να κατηγορεί ευθέως την παράταξη του οπότε συμμετέχεις και εσύ στην απραξία φίλε μου εγώ αυτό ξέρω μην ριχεις το μπαλάκι άλλου και εσύ σκ…α τα κάμες!Κάμε δικό σου κόμμα και κατεβα στις εκλογές να τα κάνεις καλύτερα αν μπορείς!

 4. Κοίτα ποιος μιλάει, που τιν πρώτη του χρονιά, έκανε τον δουλευταρα, και Σάββατα να προλάβουμε, τιν επόμενη έπρεπε να έρθει Σεπτεμβρίος, για να έρθουν 2 άτομα, πάνω από τιν Ανάληψη, που μόνος του, σε μια μέρα τα καθαρίζει, όταν κάποιος είναι υπερόπτης, εγωιστής, και κάνει κατάχρηση Εξουσίας, δεν είναι γιαυτην τιν αρμοδιότητα

 5. Μιχαλη ας τα πιασουμε ενα ενα. 30 χιλιομετρα επι 5 μερες μας κανει 150 επι 4 εβδομαδες μας κανει 600. Αρα θελεις 600 χιλιομετρα το μηνα. Δηλαδη χρειαζεσαι απο 65 εως 70 λιτρα το μηνα. Περιπου 140 ευρω δηλαδη…..για να τα υπολογίζεις σωστα. Οσο για το ποιος φευγει πρωτος….μολις κοπηκαν τα καυσιμα εξαφανιστηκες

 6. Κύριε Γεωργαλη είστε άδικος γιατί δεν λες για τα φώτα που σκαψανε αλλά δεν βάλανε και δεν αναψανε ;γιατί δεν λες για ότι λακκούβα σκάψουν δεν την ξανά κλίνουν ;γιατί δεν λες τα χόρτα και τα δέντρα που μπήκαν μες στους δρόμους λες και πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας γιατί δεν λες ότι το HOT SPOT τελείωσε; γιατί δεν λες για το καινουργιο νοσοκομείο που θα φτιάξουν; ας είναι παντος που εσύ ένας από αυτούς έχεις το θάρρος να λες τα χάλια μας και ας σου βγαίνει με πικρία.

 7. σε ποναει το εργο στο Τιγκακι ε? Μολις τελειωσει θα μιλαμε για τη βιτρινα του χωριου,πηγαινε σαν το κλεφτη το βραδυ να πετας λασπη,με τοση λασπη θα εκλεινες τους αρμους στο πλακόστρωτο….
  Τελικα εισαι λιγος

 8. Η αληθεια ειναι πως η κατασταση στους δρομους ειναι απαραδεκτη.Να παρακαλαμε μη θρηνήσουμε θύματα γιατι μετα θα ειναι αργα.Ειδικα ο δρομος που στρίβουμε απο επαρχιακο για φωκαλια(ξεν.Αιολος)θυμιζει Μαριουπολη.

 9. Έχουμε κουραστεί να σε ακούμε Μιχαλάκη μέχρι που δεν είχες κόντρα με το Νικηταρά ήταν όλα καλά και στο χωριό πηγεναν όλα τέλεια εσύ τα έγραφες και έβαζες και φωτ από την ημέρα που ξύπνησες με την άλλη παράταξη είναι όλα χάλια εσύ τα έκανες χάλια και δεν φτεμαι εμείς που σε ψιφισαμε

 10. Μια χαρά είναι το νησί μας. Λίγο συμμάζεμα από όλους και θα είναι καλύτερα από πριν. Φτάνει η μιζέρια κάθε χρόνο τέτοια εποχή

 11. παντου εργα, οχι οπως οι ταξιδιαρηδες που κοιτουσαν μονο την καλοπεραση..
  εσυ μιχαλακι εισαι για λυπηση.
  ολοι ξερουν τους προσωπικους λογους που σε εκαναν να ….τουμπαρεις.
  χαχαχαχα

 12. να ξερεις οτι η κεφαλος ειναι με νικηταρα,γιατι επι κυριτση δεν ειδαμε τιποτα,ενω τωρα γινοντε συνεχως εργα.Ενταξει ψευτοκεφαλιανε.

  • Για πες μάς ένα έργο του Δημάρχου τοτε να με πείσεις και μένα!!!! Ένα οχι πολλα ένα μόνο!!!

 13. ηντα ειναι παλιν μπρε μιαλη,ντι παραμπονον εχεις,χιχιχιχιχι δεν μπερασε μιαν εβδομαδαν τσε θελεις παλι φωντογραφιες.Εσυ παιη μου ηχασες τα.😁😁😁😁😁😁😁😁😁

 14. Μόνο για τα Hot spot εκανε κάτι ο Δήμος τα υπόλοιπα ένα μεγάλο 0!!! Χωρια χαλια αγροτική δρόμοι για γέλια!! Αυτά και άλλα πολλά!!

 15. μιχαλη μας εχεις κουρασει.Δεν κερδιζεις τιποτα μαυτον τον τροπο.Απλα διχνεις ασχημο χαρακτηρα.Δυναμωνεις περισσοτερο την ισχυρη κως.Κοφτο για το καλο σου.

 16. ΜΙΧΑΛΗ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΙΩΑΝΝΑ.ΟΧΙ ΑΛΟ ΚΕΡΒΟΥΝΟ.

 17. Δεν μπορώ ν καταλάβω??? Ο κύριος Γεωργαλης δεν ήταν αυτός που πηγε με τον Νικηταρά κ τον είχε από κοντά όταν εγκατέλειψε τον Κυριτση που δεν του έκανε τα χατίρια ??? Η κάνω λάθος?? Επίσης κύριε Γεωργαλη όλοι στην Κω ζούμε ο Κυριτσης ποτέ πέρασε απτά χωριά??? Ήταν πανταχού απών δόξα συ κ έχουμε μνήμη…την προσπάθειά του Νικηταρά την βλέπουμε όλοι…ίσως ν πρέπει ν κάνει μερικές αλλαγές στους παρατρεχαμενους λάθος όλοι κάνουν…εμείς βλέπουμε πρόθυμια πάντως…εσείς κύριε Γεωργαλη παρατήσετε τα κ μην κατεβείτε εκ νέου στης επόμενες με την ρουφα γιατί θα τα έχω δει όλα 🤣🤣

 18. Δυστηχως η αλήθεια είναι αυτή ασχέτως εάν τη λέει ο Μιχάλης ή κάποιος άλλος. Αρκετοί θα θέλαμε να μιλήσουμε επώνυμα και να πούμε ακριβώς τα ίδια αλλά δεν το κάνουμε… Ας μην συγκρίνουμε δε, τι εκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή! Για αυτό τους αλλάξαμε, για να τα κάνουν δήθεν αυτοί που έχουμε τώρα…μάταια!!!

 19. Στην κοινωνία μας αρέσουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγαλα,,αρέσουν οι φωτό και τα εφέ …μακάρι κάποια στιγμή αυτή η κοινωνία να κοιταξει πέρα από το τομάρι της…να καταλάβει ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και να επιλέγει άτομα με σοβαρά και σωστά κριτήρια για το καλό του Συνόλου ……και πολύ λιγάκι λέτε κύριε Γιωργαλλη !

 20. Για τους γνώστες της υποθέσεις κ γιωργαλλη ένα έχω να πω!!! Ποιος ήταν αυτός μου καλομαθε τους αστερισμούς και τους τιγκακιωτες να πετάνε όπου νάνε τα σκουπίδια τους λέγοντας τους οκ πετάξτε τα και θααα τα πάρουμε!!!! Στο χάλι που υπάρχη στο χωριό σας φέρετε μεγάλη ευθύνη γιατί τους έχετε καλομαθη .Ο νόμος λέει ότι ο δήμος μαζεύει αστικά απορρίμματα.Στο Τιγκάκι ο κάθε μαγαζατορας που κάνει ανακαίνιση έχει την απαίτηση να του μεταφέρει ο δήμος τα μπάζα και ότι άλλο πετάει από το μαγαζί του!!!Τα πετάνε στην παραλία σε ιδιωτικά οικόπεδα και τους φταίει ο δήμος!!!! Εάν εφαρμοζόταν ο νόμος όλοι τους θα τράβαγαν τις Κολ…..χες του από τα πρόστιματα!! Κατά τα άλλα θέλουν τουρισμό ενώ οι ίδιοι γεμίζουν τον κόσμο με ότι νάνε.Να μάθουν να πληρώνουν ιδιώτες για να μεταφέρουν τις σαβουρες τους .Φέρεις μεγάλη ευθύνη έτσι που του έχεις κακομαθει για να κάνεις τον καλό πρόεδρος!!!!!

 21. που εχει αδικο? μια βολτα να κανετε ολο το νησι θα το διαπιστωσετε..πονανε οι αληθειες..

 22. Χρόνια είναι στον αυτόματο πιλότο, απλά πολύ κοιμαστε τον ύπνο του δικαίου. Το μόνο που κάνετε είναι να κατηγορείτε ο ένας τον άλλο,απλά τραγικοί

 23. Μπράβο Μιχαλιο, δώσε με τον Κυριτση στις επόμενες εκλογές και είμαστε δίπλα σου!Συνέχισε να λες αλήθειες φίλε μου και μην φοβάσαι τίποτα!!!

 24. ΤΙ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

  • ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 23 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ, ΚΑΙ 18 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ!!
   ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΧΑΛΑΚΙΑ!!!
   ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!!!
   ΓΙΑΤΙ ΟΙ …..ΤΟΥΜΠΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
   ΜΙΑ ΠΑΣΟΚ, ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΡΤΟΠΗΔΑ ΠΟΔΩ ΠΟΚΕΙ….

 25. Δυστυχώς ο Νικήταρας σαν δήμαρχος είναι καλός αλλά όταν έχεις δίπλα του άτομα κουτσομπολες και να ασχοληθούν μόνο με ζώα πάνε στης εκδήλωσεις και κουτσομπολευουν και άτομα όπως έχει ο Μιχάλης στην κοινότητα που σε βλέπουν και χασκογελανε έγινε η ανάσταση του Κυρίτση κυρίες και κύριοι ο επόμενος δήμαρχος είναι ο Κυρίτσης

  • Είναι σίγουρο ότι προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Ο Νικηταράς όμως δουλεύει όσο κανένας. Δεν έχει αφήσει στον αυτόματο τα πράγματα. Ο Γιωργαλλης το ξέρουμε όλοι πως τον υπονομεύει από όταν δεν του κανε τα προσωπικά χατίρια. Τόσα έργα που γίνονται στην Κω αυτή την εποχή δεν τα είχαμε δει τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Νικηταράς κινδυνεύει αν βγει κάποιος νεώτερος και διεκδικήσει την δημαρχία. Από τον Κυρίτση δεν έχει να φοβάται. Αυτός κουράστηκε και μας έχει κουράσει όλους. Ακόμα κι εμάς που τον στηρίξαμε κάποτε. Δεν έχει τίποτα πια να προσφέρει

 26. Μιχάλη, είμαι σίγουρος ότι όταν αναλάβεις εσύ δήμαρχος, θα τα έχεις όλα στην εντέλεια!!!

 27. Μιχαλάκη πάλι δηλώσεις!! Κάθε πότε τις κάνεις… όποτε υπάρχει μετακίνηση. Από το εργοτάξιο ( παραίτηση απο την Πολιτική Προστασία) , απο τα αυτοκίνητα (Εμπαθής Δήμαρχος) , από τον Λινοποτη ( Βρώμικο το νησί, εργοτάξιο) .Αν δεν είχε γίνει τίποτα και τηρούσε ο Δήμαρχος την (Πολιτική σας Συμφωνία) για το Εργοτάξιο όπως τον κατηγορησες οτι δεν την τηρησε σε προηγούμενη ανάρτηση σου θα έλεγες κάτι; ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Με αυτά που λες και κάνεις φενεται πόσο μικρός και εμπαθής είσαι.
  Υ.Γ
  Δεν γνωρίζω κανέναν Δημοτικό Υπάλληλο να έχει απαιτήσει μεταφορικό μέσο να πάει στην δουλειά του ….

 28. Γιατί σας πηραζει ο Μιχάλης επειδή λέει την αλήθεια!!! Σίγουρα φταίει και αυτός, αλλά δυστυχώς η εικόνα του νησιού είναι αυτή που παρουσιάζει, μηδέν έργα και μόνο μελέτες επί πληρωμή!!! Για ψάξτε το λίγο και θα τα βρείτε όλα!!

 29. Ο Μιχαλης κανει το απολυτως λογικο…Ψηφιστικε απο τους δημοτες και θα παραμεινει στην θεση του μεχρι το τελος της θητειας του. Δεν θα παραδωσει ουτε θα εγκαταλειψει την θεση του για λογους παραταξιακους οι προς οφελος αλλων κτλ. Αυτος ειναι και ο λογος που γινονται αλλωστε εκλογες.. Τωρα οι υπολοιποι ψευτοαιρετοι ας κοιτανε τους λογους για τους οποιους ψηφηστικαν εκεινοι και ας κανουν καμια δουλεια γιατι το νησι ειναι χειροτερο απο ο,τι το αφησε ο Κυριτσης.

 30. κυριε γιωργαλλη, εσενα ψηφισε ο κοσμος για προεδρο του ασφενδιου.
  και αντι να κατσεις να δουλεψεις, καθεσαι και λατηγορεις τη δημοτικη αρχη για δικες σου ευθυνες. και ολα αυτα επριδη αλλαξε θεση …..
  νομιζεις οτι τρωμε κουτοχορτο?
  ουτε τα τηλεφωνα σηκωνεις, ουτε τα χορτα κοβεις, ουτε τα σκουπιδια παιρνεις.
  μονο οταν δεις τηλεοραση τρεχεις και δειχνεις οτι κατι κανεις.
  επιτελους σταματα να ξεφτιλιζεσαι, και κατσε να δουλεψεις!!

 31. Βρε Μιχάλη για το Ασφενδιού εσύ είσαι ο υπεύθυνος!!!Τώρα έγινες μπροστινός του εξαφανισμένου Κυρίτση….κακόμοιρε Μιχάλη!@!

 32. Και από κάτω από την δημοσίευση γελούν οι υπόλοιποι βολεμενοι….
  Εσείς όλοι μαζί ρεσιλι γίναμε σε ένα τσουβαλι και θάλασσα…………. καφενεία κοπρεντε

  Βοdka stolisnaya απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ εις υγείαν και ζευγάρια Αγίας Παρασκευής όλοι μαζί βρουμια aids

 33. Επιχειρήσεις και ξενοδοχεία στο Τιγκάκι δεν μπορούν να ανοίξουν για τη σεζόν εξαιτίας του άφτιαχτου δρόμου. Οι εργολάβοι ΑΦΑΝΤΟΙ, τα υλικά ΑΦΑΝΤΑ, οι αρμόδιοι ΑΠΟΝΤΕΣ! Η υπομονή και η ανοχή όλων μας έχει πλέον εξαντληθεί! Ποιος άραγε θα αποζημιώσει τους επιχειρηματίες που πληρώνουν ενοίκια, φόρους και δημοτικά τέλη, τους ξενοδόχους που καλούνται επιπλέον να πληρώσουν ρήτρες αν δεν ανοίξουν εγκαίρως, τους υπαλλήλους όλων αυτών κ.ο.κ; Το θέμα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί όλοι αυτοί που ευθύνονται για έναν δρόμο που έπρεπε να είχε τελειώσει εχθές, φαίνονται να σφυρίζουν αδιάφορα.

 34. Μία χαρά είναι ή δημοτική αρχή. Κάνει έργα καί ας είναι με καθυστέρηση, τουλάχιστον κάνει. Παντού καί είναι πολλά. Μιχάλη σε ψήφισα λόγο τού τωρινού δημάρχου την επόμενη νά πάς άλλου γιατί πάλι τόν ίδιο δήμαρχο θά ψηφίσω.

 35. Εσύ καλός Δήμαρχος και άνθρωπο αλά άλαξε σύμβουλοι σου!! 3 άτομα έκτος!!! να βγουν!!!κακοί άντρωποι κοπριτες κε οι 3 αυτοί εσυ κσερις αυτούς νομίζει αυτοί ότι κάποιοι είναι παντού!!! Εσι καλη εικονα παντού σε αγκαπω!!! παρακαλει πόλη κόσμο από παντου να κάνει εσι αυτό πράγμα μπορείς!! Έχις πόλη κοντά αυτούς κσερις εσύ katalaves καρδια μου είσαι έξυπνος so pitty αν δεν κάνεις αυτό

 36. Το καράβι ,γράφει, δεν έχει καπετάνιο!!!!!
  ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ Μ Ο Υ Τ Σ Ο ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΆΝΙΟΣ ????????????
  Δεν φταίει ο ίδιος , αλλά η γενικότερη φιλοσοφία της πολιτικής σήμερα , η οποία πλέον αποτελεί καθαρά συντεχνιακό παρεάκι προάσπισης ατομικού συμφέροντος , στην οποία συντεχνία μετέχουν και πολίτες με επίπεδο σαν του παραπάνω <>.
  Υπαίτιοι βέβαια αυτής της κατάντιας είμαστε όλοι εμείς οι πολίτες . Σ’ εμάς οφείλεται η κατάντια του πολιτικού βίου ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ !

 37. Μιχάλη δεν σε ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές αλλά τώρα φίλε θα σε ψηφίσω είσαι ο μόνος που λες και γράφεις αλήθειες!!!

 38. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΊ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΕΣ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΕΙΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΕΊΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ