Καταγγελία ζωοφιλικής για «ψυχάκια» που πατάει γάτες με το αυτοκίνητο στο Ασκληπιείο

18
6321

Πάτημα γατιών στο Ασκληπιείο από κάποιον «ψυχάκια» με αυτοκίνητο… καταγγέλλουν μέλη της ζωοφιλικής Κω, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που εντοπιστεί ο δράστης θα ακολουθηθεί ότι προβλέπει ο νόμος.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και βγάλατε συμπερασμα οτι ειναι ψυχακιας, το ενδεχόμενο να πεταχτεί η γατα στο δρομο δηλαδη δε σας περνάει απο το μυαλο.

    • Μηπως να διαβαζες που λεει οτι εγινε??? Εκτος και εαν χειμωνιατικα, και με lock down το Ασκληπειο εγινε δρομος ταχειας κυκλοφοριας!!! Αντε .. λιγο μυαλο δεν βλαπτει

  2. Πιστευω οτι καποιος το κανει επιτηδες….Μια να πεταχτει οκκκ.Αλλα ολες μαζι???ΚΡΙΜΑ

  3. Αν είναι κάποιος που το κάνει επίτηδες, ειλικρινά εύχομαι όταν τον πιάσουν, να τον κρεμάσουν ανάποδα!!

  4. Μακάρι να βρεθεί ο ανωμαλος και να τον αναλάβει η αστυνομια. Τον ενοχλούν τα αδέσποτα? Αλλά έχει ευθύνες και ο Δημος. Πολλοί ταΐζουν τις γάτες και τις προσέχουν αλλά δεν μπορούν να τα προστατέψουν από τους κινδύνους του δρόμου όπως αυτός ο ανώμαλος η από παιδιά στις γειτονιές που τα κυνηγανε. Πότε επιτέλους ο Δήμος θα κάνει το καθήκον του και βρει ένα χώρο να μαζέψει τα αδέσποτα για να μπορούν να ζησουν με ασφάλεια?

  5. Οι γατες που υπαρχουν στο Ασκληπιειο πρεπει να πανε σε δημοτικο καταφυγιο. Ο δημος τι κανει ελεος

  6. 30.000 ευρώ επί 5 γάτες (ή όσες δολοφόνησε), είναι μια καλή πρώτη…ψυχοθεραπεία..!

    • …κι αν είναι από τα μέρη σου αυτός που το έκανε; Θα γράψεις για τον τόπο σου, δυσωδία και βρώμα;
      Κομπλεξικέ ότι γίνεται στο νησί τα ρίχνεις στους ντόπιους (και εσύ) και έτσι βγάζεις τον εαυτούλη σου απ΄ έξω!! …το αντιφα δεν σου ταιριάζει για ψευδώνυμο γιατί είσαι και εσύ φασίστας!!!

  7. Ρε ανώνυμε. Έχεις την εντύπωση ότι τα δημοτικά καταφύγια σε όλη την Ελλάδα φιλοξενούν αδέσποτα για όλη τους την ζωή; Και να ήθελαν δεν έχουν την δυνατότητα και την δυναμικότητα. Απλά αυτά τα ζώα θα βρεθούν έξω στο περιβάλλον αφού καταγραφούν, βάση του νόμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ