Χρυσή Κοκαλάκη προς Δήμαρχο Κω: Το σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή μας σε κάθε κακοκαιρία με κεραυνούς

18
3201

Κέφαλος, 27-10-2020

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
ενόψει της κακοκαιρίας που προαναγγέλλεται για αύριο στην περιοχή μας, γεννιέται και πάλι το ερώτημα, αν θα βρίσκομαι στο σπίτι μου την ώρα της καταιγίδας ώστε να προλάβω να βγάλω το καλώδιο του ΟΤΕ από την πρίζα. Αν τύχει και λείπω, κατά πάσα πιθανότητα να βρεθώ και πάλι με καμένο ρούτερ ή/και υπολογιστή.
Μένω στην περιοχή Τσιγκούρα/ Παραδείσι/Αμπακού της Κεφάλου και όποτε ρίχνει κεραυνούς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Για κάποιο λόγο χτυπάνε μέσα από τους στύλους του ΟΤΕ καίγοντας τις συσκευές. Μεγαλύτερο πρόβλημα όμως θα δημιουργηθεί, αν τη στιγμή εκείνη τυχαίνει να κρατάει κανείς το σταθερό τηλέφωνο.
Πέρυσι τον Φεβρουάριο είχα στείλει ένα γράμμα προς τον Δήμαρχο, αλλά και προς τον Πρόεδρο της Κεφάλου με την έκκληση να εισακουστούμε. Μάλιστα είχα μαζέψει και κάποιες υπογραφές από τους γύρω κατοίκους, που είχαν υποστεί κι εκείνοι ζημιές για πολλοστή φορά. Δεν είμαι ειδική στα θέματα αυτά, αλλά πρότεινα αν μπορούσαν να τοποθετήσουν ένα αλεξικέραυνο στην γειτονιά. Δυστυχώς δεν έλαβα καμία απάντηση, γι αυτό και απευθύνομαι στους ίδιους ξανά μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Βέβαια, δεν με ξαφνιάζει ότι δεν υπήρξε αντίδραση. Εδώ, χρόνια τώρα, δεν έχουμε καταφέρει τα στοιχειώδη. Φώτα στην περιοχή μας εδώ και δεκαετίες μια ανάβουν, δέκα δεν υπάρχουν, φοβάμαι να στείλω το παιδί μου με το ποδήλατο, θα νοιαστούν για το ρούτερ και τον υπολογιστή που θα καεί δυο τρεις φορές τον χρόνο!
Μία εκτίμηση
Κοκαλάκη Χρυσή

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψιτ.. μη βριζεις τον αρχηγο του πρωην. Μαθαινω ορι προχωρουν οι επαφες του πρωην με τον λεβεντη για υποψηφιοτητα στις προσεχεις εκλογες. Ε ρε γελια!!!!

  2. Χαχαχαχα τώρα θα έρθουν να σας φυτέψουν μια μεγάλη ελιά και πάνω στην ελιά θα βάλουν Αλεξικέραυνο.. Μην αγχώνεσαι… δέντρα πολλά έχουν.

  3. Με μηδαμινά υλικά και ένα ηλεκτρολόγο κάνεις δουλειά για όλη την γειτονιά , το κράτος περιμένετε η τον δήμο ;

  4. Προς Μην περιμένετε αλλους
    Απευθύνθηκα σε ηλεκτρολόγο πρωτα, εννοειτε, δεν έδωσε λύση.
    Προς??
    Δεν χτυπάει σε στύλους της ΔΕΗ, αλλά του ΟΤΕ. Μίλησα μαζί τους και λένε οτι δεν μπορούν να κανουν κάτι, μονο τα ρουτερ αλλάζουν τζάμπα

  5. Γιατί ξερει ο Δήμαρχος που πέφτει η Κεφαλος ? Πόσες φορές ηρθε στη κοινότητα? Πόσες φορές έκανε λαϊκή συνέλευση να ακούσει τα προβλήματα του κόσμου? Και που να βρούμε σύμβουλο δικό του να του εκφράσουμε τα παράπονα μας ?? Έχει κάποιον εδω πανω εκλεγμένο? Ο πρόεδρος του χωριού ειναι από τους προηγούμενους και δεν μηλανε με το δήμαρχο , οπότε καταλαβενετε οτι 0 απο 0 ολα φενετε άλλοστε και στο χωριό ολο αυτό.

    • Υπερβολες.Ξερει που ειναι.Απλα φετος με τις δυο Ελιες που φυτεψε στη πολη τελειωσαν τα εργα.Του χρονου μπορει να το δει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ