ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Από τα αμάζευτα κλαδιά της υπ. καθαριότητας μπήκε φίδι στο σπίτι μας (πίσω από το ΕΠΑΛ)

31
2202

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΩ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ.

ΕΧΩ  ΠΑΡΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ 2242021111 .

ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΌΛΕΙΟ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ …ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕ ΘΕΙΆΦΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΟΪΔΊΕΣ.

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΈΜΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΊΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, παπούτσια, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες
+6

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλη η περιοχή εκεί είναι σε εγκατάλειψη.
    Το ποτάμι, οι μυρωδιές, τα καλάμια, τα χώματα, το γεφύρι, τα φρεάτια….

  2. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΦΛΑΒΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ (Κ.Κ) ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Σ….!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ

    • ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕ; ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    • ένας μετά τον άλλο οι δήμοι ενημερώνουν τους δημότες τους ότι είναι υποχρεωμένοι να καθαρίζουν τα οικόπεδά τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ισχύουν οι διοικητικές και ποινικές κυρώσεις και οι παραβάτες τιμωρούνται έως και με φυλάκιση!

      Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία: «Η μέριμνα, σύμφωνα με τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, για την τήρηση των υποχρεώσεων καθαρισμού, από τους ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές, των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, καθώς και η υποχρέωση αυτεπάγγελτου καθαρισμού από τους δήμους, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων.

      Σε βάρος εκείνων που δεν συμμορφώνονται επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα (50) λεπτών, ανά τετραγωνικό μέτρο του οικείου χώρου, το οποίο και αποτελεί έσοδο του οικείου δήμου, βεβαιούται εις βάρος τους η ισόποση σχετική δαπάνη του δήμου προς καθαρισμό και υποβάλλεται μήνυση για το αδίκημα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα».

      • Σε ολο τον κοσμο οι ιδιωτες ειναι υποχρεωμενοι να καθαριζουν τα κτηματα τους και της περιουσιες τους αλλιως τρωνε μεγαλα προστυμα και εσυ ο αχρηστος ανικανος και ασχετος θελεις οπως μπορεις να το φορτωσεις σε αλλον. Μετα φταιει ο δημαρχς και η κυβερνηση που ΕΣΥ εισαι ολα τα παραπανω.

      • Και γω πηρα τηλεφωνο να μου καθαρισει ο δημος το σπιτι μου και μου ειπαν να απευθυνθω στον ψιτ… και στο αχ νησακι μου.

        • Μπαρμπα…. καλυτερα να μην απευθυνθεις σε μενα…
          γιατι θα σε στειλω αδιαβαστο σε κανενα ΚΑΠΗ…
          αντε με τον ψυχακια-ανωμαλο-Κοψιμιοφερεφωνο…!!

        • Χαχαχαχα με τα 2 ευρώ που τους δίνουν να γράφουν εδώ δεν φτάνουν για να στείλουν συνεργείο τελείωσε η μάσα !!! Πρόσεχε γιατί ο ψιτ δέρνει χαχαχαχα

        • Τι να δειρω απο εσας ρε ερπετα?
          Σας αφηνω να σερνεστε…
          Να σου 2.5 ευρω να μου κανεις αερα στ…..???
          Για κατι παραπανω δεν αξιζεις….

      • Αχ νησακι μου δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις; σε τοσο μεγαλη μελαγχολια επεσες; προσεχε τον εαυτο σου. Πως θα αντεξεις εικοσι χρονια;

        • Παλια σας τεχνη κοσκινο η λασπη.Γιαυτο ζειτε ..
          Γιαυτο θα σας παμε τρενο!!
          Ενα μισος φοβερο..γιατι χασατε πολλα απο τον Πρωην Δημαρχο.
          Ομως,ετσι ειστε και στην προσωπικη σας ζωη…αφου σας γνωριζω.
          Προσεξτε λιγο…εναν εναν σας γνωριζω…
          Σας εκανε ολα τα ρουσφετια ο γητευτης σας και τωρα συνεχιζει ο μπροστινος του…πληρωνουν οι δημοτες αγραμματους διορισμενους λογω μεγαλης οικογενειας..
          .προσληψεις σε ενα βραδυ…
          χρονια τωρα….και μιλουν κιολας!!Και πετουν λασπη αντι να βαλουν την ουρα στα σκελια που τρωνε την θεση καποιων που κατεχουν πτυχια και μεταπτυχιακα….
          Πισω ρε τρυπιοι!!
          Μπαρμπασουλη και ανωνυμε …λογω φατσας ειμαι σιγουρος
          .πως στο /// ειστε παντα απο πανω…..
          Στον πανω οροφο….

  3. Μπήκε φίδι στο σπίτι; …κανένα πρόβλημα!! Εδώ είναι ο Σερραίος ο Snakehunter για να βρει λύση στο πρόβλημά σας!! Το σλόγκαν του είναι: ‘Φίδι καλό μόνο ….’!!
    https://youtu.be/dPQZuP1CFvs

  4. Εμεις στην αυστραλια καθαριζομε τα οικοπεδα μας. Αν δεν τα καθαρισομε ερχεται ο δημος τα καθαριζει και σου στελλει στην εφορια το προστιμο. Που ξανακουστηκε να φταιει ο δημος για το δικο μας το οικοπεδο.

  5. Και που να δεις πατριώτη τι γίνεται στην Σκευου Ζερβού στο οικόπεδο απέναντι από τις Τεχνικές Υπηρεσίες. Και ο κοψιμιος μπαινοβγαίνει λαοί οι Αντιδήμαρχοι και οι σύμβουλοι, τίποτα. Αδιαφορία πλήρης. Κλαδιά ξερά, οικοδομικά υλικά πεταμένα, σκουπίδια κλπ. Από εκεί μάλλον βροντόσαυροι θα βγουν.

    • Απεναντι απο τις τεχνικες υπηρεσιες είναι ιδιωτικό …….. Μηπως θελεις να του το καθαριζει ο δημος; στο τελος θα τρελλαθουμε με τον καθε παλαβο!!!!

    • Ποιανού είναι το χωράφι που γράφεις οεο? Ιδιώτη δημοτικού συμβούλου πλέον όπου το καθάρισε και τα άφησε μέσα στο χωράφι του… Τι δουλειά έχει ο δήμος να τα μαζέψει? Πληρώνει συνεργείο έρχεται και τα μαζεύει Η μήπως…. και δεν έχει ούτε για να του τα μαζέψουν?

  6. Ιδιωτικο… Ιδιωτικό… Ιδιωτικό…….. Τή δεν καταλαβαινετε. Ξανά. Ιδιωτικο….. Ιδιωτικό… Ιδιωτικό…….

  7. είναι ποντικολέων,ο Φει(ι)δίας.. σίγουρα θα μπήκε ν αλλάξει δέρμα,κοινό χαρακτηριστικό ερπετών..αχ και βαχ…

  8. η λογικη του αναγνωστη είναι να αφησει ο δημος τον καθαρισμο των σχολιων για να καθαρισει τον ιδιωτικο του χωρο.αν του ζητήσεις τον αριθμο του αιτήματος θα κανει κοκοκοκοκοκοκο βρε που μπλέξαμε.

  9. Ρε μπαγλαμαδες ποια κλαδια ολοι η πόλη δεν κουρευτικε ουτε μια φορα τα κλαδια κοπανάνε στα αυτοκίνητα οτα πανε μεσα στην πόλη τα καροτσάκια αλλάζουν δρομο απο τα πεζοδρομια για να μην χτυπήσουν με τα κλαδιά απο τα δεντρα που θελουν 1 εκ..για να ακουμπήσουν το δρομο!!!!! Έπιασε αερας και γεμισαν τα καροτσάκια ολους τους καδους με φύλλα και κλαδακια απο τα ακλαδευτα δεντρα!!! Τεμπέληδες ολοι στο πρασινο αλλα και αυτοι στα εργα το πρωι ελεος παρτε ατομα να συντηρήσουν την πολη και το πρασινο!!!! Πληρωνεστε γιαυτο!!

  10. εγω βλέπω κομμένα χορταρια που δεν εχουν μαζευτει, δε καταλαβαίνω γιατι εχει αδικο ο. ανθρωπος.

  11. Δημαρχε βαλε προστιμα σαυτους που εχουν οικοπεδα μεσα στην πολη και δεν τα καθαριζουν. Μετα να τα καθαρισει ο δημος. Ετσι γινεται εξω και ολοι το αποδεχονται.

  12. Πάντως επι Κυρίτση το Νησί ηταν ποιό Καθαρό ,τωρα όμως έχουμε περισσότερη διασημότητα απο την Υπηρεσία Καθαριότητας ,πολύ φώτο και πολύ μπλα μπλα.

  13. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΧΟΡΤΑ ,ΚΛΑΔΙΑ ΣΙΔΕΡΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΜΠΑΖΑ Και οτι αλλη μλκια σας ερθει!!! Ητσαντες πεταγοντε δεμενες και οχι χυμα κατω να της εξεσχιζουν τα σκυλια και τα γατια ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΔΙΟΚΟΝΤΕ ΠΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ