ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Γιατί αυτή τη φορά ενώ βοά το νησί ο δήμαρχος Κω δεν πήρε τηλ. τον κο. Χαρδαλιά, όπως έκανε και στον 1ο επιβεβαιωμένο κρούσμα;

69
6179
Αξιότιμοι κύριοι Τοπικοί και Πολιτικοί παράγοντες του Νησιού,
Από την 13 Απριλίου 2020 ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω της ενημερωτικής ιστοσελίδας aegeanews.gr , η μετακίνηση συμπολίτη μας από το εξωτερικό (Αγγλία) στο Νησί μας ο οποίος πιθανόν να είναι φορέας του  covid-19 καθώς σύμφωνα με διαρροές παρά την υποβολή του στο τεστ ανίχνευσης ταξίδεψε κανονικά αεροπορικώς από Αθήνα προς Κω πριν την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Υποχρέωση των Τοπικών και Πολιτικών Παραγόντων του Νησιού μας είναι να προστατεύουν και να διαφυλάττουν τόσο το Νησί όσο και τους κατοίκους,  καθώς γι΄αυτό το λόγο εκλέχθηκαν.
Μέχρι σήμερα κανείς από τους εκλεγμένους κυρίους δεν έχει λάβει θέση, ενημερώνοντας μας για το ανωτέρω σοβαρό  περιστατικό που έλαβε εχθές το φως της δημοσιότητας δείχνοντας  αδιαφορία ή άγνοια (;).
Γιατί αυτή τη φορά ενώ βοά το νησί ο δήμαρχος Κω δεν πήρε τηλ. τον κο. Χαρδαλιά, όπως έκανε και στο πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα (τον μη Κώο που εργαζόταν στο αεροδρόμιο) και να ζητήσει επίσημη ενημέρωση εάν ο συμπολίτης μας που μετακινήθηκε από το εξωτερικό και οι δικοί του άνθρωποι που τον παρέλαβαν είναι θετικοί στον κορονοϊό;
Να ζητήσει επίσης να ενημερωθεί αν ο ΕΟΔΥ έδωσε εντολή για ιχνηλάτηση της λίστας επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης και των κοντινών τους ανθρώπων; Γνωρίζει κανείς αν οι άνθρωποι αυτοί είναι σε καραντίνα;
Εύχομαι να αποφύγουμε τα χειρότερα, διότι στην αντίθετη περίπτωση, αν ο μη γένοιτο αύριο μεθαύριο στο νησί αρχίζουν να εμφανίζονται κρούσματα θα αναζητηθούν συγκεκριμένες ευθύνες.
Σε κάθε περίπτωση φυσικά είναι υπόλογοι έναντι του Κωακού Λαού και τους προτρέπω να υπερβάλλουν εαυτόν προκειμένου το Νησί μας να περάσει όσο το δυνατόν αναίμακτα αυτή την Πανδημία.
Τέλος απαιτώ όπως φαντάζομαι και όλοι οι συνδημότες μας την ΑΜΕΣΗ επίσημη ενημέρωση και ΟΧΙ απόκρυψη των αποτελεσμάτων του συγκεκριμένου τεστ, καθώς και όλων των μελλοντικών υπόπτων κρουσμάτων του covid-19  έως την εξάλειψη της πανδημίας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

69 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-Η-ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ..ΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ.ΒΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ,Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΤΟΝ @ΟΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ,ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΚΙΣΤΑΣ ΣΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ,ΨΕΥΤΗΣ,ΜΟΧΘΗΡΟΣ,ΚΑΚΟΣ,ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ,ΚΟΚΙΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΓΚΑΔΕΣ,ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ …ΙΣΤΟ.

      • ΡΕ ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΣΟΥ
        ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ;
        ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕ ΡΕ ΜΕΘΥΣΕ.

      • Ρε που θέλεις να συγχαρεις κιόλας, άσχετο το ένα με το άλλο…

        Ο αναγνώστης έχει δίκιο!!!

        Ξαφνικά δεν μιλάει κανείς…

        Στο πρώτο κρούσμα έβγαινε να ενημερώσει, να φωνάζει ότι ακόμα και ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΑ του, θα ψάξει κτλ…

        Και τώρα δεν το έχει ενημερώσει κάνεις….

        Καλό είναι όσοι υποστηρίζουν τη Δημοτική αρχή, να είμαστε και αντικειμενικοι….

    • Πως γνωριζεις οτι δεν τον πηρε; φιλε αναγνωστη μην κανεις πολυ τον εξυπνο και μην προτρεχεις. Αν θες ρωτα τον κυριο χαρδαλια για να δεις αν τον πηρε και τι του ειπε

  1. Στην Ικαρία βρέθηκε δικηγόρος να τα βάλει με τα συμφέροντα στη ΜΕΓΑΛΗ Κω δεν υπάρχει ? Αυτεπαγγελτα ο Εισαγγελέας τότε…..

  2. Τελικά υπάρχει κρούσμα η όχι ας βγει επιτέλους ένας υπεύθυνος να ενημερώσει επίσημα

  3. Εσύ «»Αναγνώστη»»περίμενε και θα ακούσεις αυτά που πρέπει!Τα δύο περιστατικά είναι τελείως διαφορετικά!!Ο δήμαρχος όταν θα έχει απαντήσεις από ΕΟΔΥ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ,θα ενημερώσει τους πολίτες!!!

  4. Επιτέλους. Ας μιλήσει κάποιος.
    Ο δήμαρχος δεν είναι πουθενά στην προστασία της τοπικής κοινωνίας. Δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να πάθει το νησί εν όψει της επιδημίας.
    Θα κλαψουμε πολλά θύματα.
    Να απαιτήσει να σταματήσουν οι πτήσεις στο νησί μας.να βγει στον αέρα όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι δήμαρχοι των νησιών.η μήπως είναι τόσο σίγουρος για τον τομέα υγείας του νησιού μας? Έχω κάνει ήδη ένα τηλεφώνημα προς τον κύριο παπαδακη. Και υπόσχομαι ότι εάν δεν λάβει άμεσα μέτρα ο δήμαρχος πω θα είμαι εγώ που θα βγω στον αέρα και θα μιλήσω δημόσια για εκείνον.
    Σας μιλάω ως γνώστης του θέματος καθώς είμαι στον τομέα υγείας.προστατεψτε το νησί μας! Τους πολίτες μας.
    Και για να μην υπονοηθεί το οτιδήποτε.εχω ψηφίσει τον κύριο Δήμαρχο!

    • Αυτό σκεφτόμουν χτες… Ότι πρέπει να ασχοληθούν τα μεγάλα κανάλια γιατί εδώ φως δε βλέπω…

      Εάν ισχύει το πρώτο δημοσίευμα, που από ότι καταλαβαίνω, ισχύει, και δεν έχει ενημερώσει κάνεις είναι τραγικό..

      Στο πρώτο κρούσμα είχαμε άποψη… Τώρα ξαφνικά κανένας δε ασχολείται… Γιατί???

  5. Βρε πρωην μετσμφιεσμενε σε πολιτη, ζεις εδω ή στο κουβειτ? Ποιος αλλος δημαρχος στην ελλαδα βγηκε με δημοσιες επιστολες του να ζητησει να κλεισουν τα παντα? Ποιος πηγε στο αεροδρομιο για θετμομετρησεις? Εσυ οχι με υγεια δεν ασχολεισαι αλλα ουτε δυο βοδιων αχυρα δεν μοιραζεις. Βγες να γραψεις ονομα και βγες και στον παπαδακη σιγανοπαπαδια

  6. Έπαρχος, δήμαρχος, δημοτικό συμβούλιο, διοικητής του νοσοκομείου, αστυνομικός διευθυντής, εισαγγελέας. Κάποιος από όλους τους παραπάνω πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο και να ενημερωθεί και να μας ενημερώσει.

  7. Απαιτούμε να βγει κάποιος υπεύθυνος να μας μιλήσει γιατί πρέπει να ζούμε μέσα στην ανασφάλεια και στην ανοικανοτητα;;;;που είναι ο δήμαρχος που είναι οι υπεύθυνοι αυτου του τόπου ;;;;έλεος πια σας βαρεθηκαμε

    • Το αποτέλεσμα του τεστ μπορεί να βγει θετικό μπορεί να βγει και αρνητικό. Το σίγουρo είναι ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου μας έχει βάλει σε κίνδυνο όλους και πλέον εξαρτάται από την τύχη ΜΟΝΟ η έκβαση της υπόθεσης. Αυτό δεν αλλάζει όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του τεστ θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Αλλιώς θα τις αναζητήσουμε εμείς στις εκλογές. Και στις τοπικές και στις εθνικές. Γκεκε?

  8. Να κινηθεί ο Εισαγγελέας από μόνος του και να καλέσει τον Κο που έκανε την ανώνυμη καταγγελία να του πει τι ξέρει για να προβεί στις ανάλογες διαδικασίες, και να μας ενημερώσει ποιός πολιτικός ήταν αυτός που μεσολάβησε για την μετακίνηση του νεαρού.
    Γιατί αυτό για μένα συνιστατε εγκληματική πράξη.

  9. Έλεος πια! Θα ζει όλο το νησί με το φόβο και την αγωνία; Απαιτούμε ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ περί του θέματος από τον Δήμο, το Επαρχείο,το νοσοκομείο, τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία, ή τέλος πάντων, όποια αρχή είναι αρμόδια στο να της να ενημερώνει για τέτοια κρίσιμα θέματα τον Κωακό λαό !!!!!!!!!!

    • η σωστη διαδικασια ειναι να κανουν ανακοινωση ο ΕΟΔΥ και η πολιτικη προστασια. το επαρχειο και ο δημος δεν δικαιουνται να βγαινουν και να τοποθετουντε στις φημες. απλα μιλουν με τους αρμοδιους για να δουν τι συμβαινει πραγματικα και τι μετρα πρεπει εχουν παρει. επομενως ας μην πανικοβαλλομαστε .

  10. Κε Κιαρη αφού κανένας από τους «»προύχοντες «» του νησιού δεν θέλουν να μας ενημερώσουν,νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα Εσείς σαν δημοσιογράφος να το ψάξετε και να μας ενημερώσετε.
    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

  11. Το τεστ βγήκε αρνητικό. Πέρα σπ αυτό η τοποθέτηση του αναγνώστη πιο πολύ πολιτική μοιάζει πάρα όντως με συναίσθημα ανησυχίας

    • Λάθος πληροφορία σου δώσανε. Θετικό είναι και ταξίδεψε με μάσκα. Βέβαια μας έχουν πει ότι αν αρρωστήσει κάποιος θα είναι πολύ δύσκολο να πάει σε νοσοκομείο γιατί το ασθενοφόρο θα έχει κάψουλα και θα θέλει μετά 24 ώρες για απολύμανση.

  12. Ρε παιδια τι ψαχνεται εδω και δυο μερες γραφει ως αναγνώστης κρυμμένος/νη πισω απο την ανωνυμία του σχολιαστή, εαν πραγματικα ανυσηχουσε δεν θα ασχολειοταν με το ιντερνετ θα επρεπε ηδη να ειχε παει στον εισαγγελέα. Μου μυριζει βρομικη αντιπολιτευση πισω απο αυτο.

  13. ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ……………… ? ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ ΚΥΡΙΕ ΚΡΙΤΗ…..

  14. Πρέπει να το παραδεχτούμε, δυστυχώς. Ο ΦΌΒΟΣ ΜΑΣ ΝΊΚΗΣΕ!!! Το βλέπω μέσα από τα σχόλια σας. Σενάρια τρόμου και καταστροφής. Τα πάντα γύρω μας μυρίζουν Κορωνοιο.Ποιο είναι το ποσοστό πιθανοτήτων, ο φοιτητής να είναι θετικός βάση λογικής; (που δεν υπάρχει ποια). 0,1% είναι η απάντηση βάση τον αριθμό κρουσμάτων και το αριθμό του πληθυσμού της Βρετανίας. Τρομερό νούμερο για να μας κάνει να χεστουμε πάνω μας έτσι;

    • Δεν κόβεις τις ….κίες? Τις πιθανότητες να μας να τις πεις σε όλους εκείνους στον κόσμο που έχασαν τους ανθρώπους τους. Να πας να τις πεις στα 3 παιδάκια που η μάνα τους αρρώστησε και τα άφησε στην Καστόρια. Άμα εσύ θες να κάνεις τον μάγκα είναι δικό σου πρόβλημα. Με τις ζωές τις δικές μας δε θα παίζεις όμως! Ανεύθυνε …άκα!

      • Εσενα σε κοβω απο το φοβο σου, να βγενεις απο τη καραντινα στις 30 Αυγουστου του 2024. Η μηπως περιμενεις και εσυ το εμβολιο που θα μας σωσει?!!Εδαμε και το εμβολιο της γρυπης ποσο σταματησε τη θνησιμοτητα στο πλανητη. Αν σου πουν ομως ολα καλα, το εμβολιο σωζει,θα τρεξεις να το κανεις,σωστα?Οτι σου πλασαρουν εισαι ετοιμος να το δεχθεις η κανω λαθος?Φτανει να το πει ο Τσιορδας!Αντε τρεχα να πληνεις τα χερια σου τωρα(για 20ηφορα απο το πρωι)γιατι επιασες το πληκτρολογιο που ειχες βεβαια απολυμανει πριν 2 λεπτα,αλλα ποτε δεν ξερεις.Ο κορονοιος ειναι ΠΑΝΤΟΥ!!!ΦΥΛΑΞΟΥ!!!

        • Οποτε θέλω θα βγω και όσες φορες θέλω θα πλυθώ. Στην χωρα υπάρχουν νόμοι και τους τηρούμε. Αν δε σ αρέσει πάρε τον φίλο σου και το μουσάκι του και άντε σε καμια σπηλιά στο βουνό. Δε θα ρισκάρουμε όλοι για τη δική σας τη βλακεια.

  15. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ
    ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ…ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΘΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ……….???

  16. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ 1ου ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ? ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΜΕ ΗΠΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ? ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ……

  17. Δεν υπάρχει σωτηρία.Λετε μόνο για τα περιστατικά.Γιατι και εδώ δεν πήρε θέση ο δήμαρχος για τα εργοτάξια όπως έγινε και στην Μύκονο?Μια βόλτα να κάνεις δεν προλαβαινεις να μετρας.Τουλαχιστον στα τουριστικά χωριά βλέπεις δεκάδες άτομα να εργάζονται.Πρώτα ο μη Κώος τώρα ο Κώος και δεν ξέρω και πόσοι άλλοι γύρω του.Ειναι πολλά τα λευτα,οι γνωριμίες τα συμφέροντα,τι έτσι κρατιούνται?Μακάρι να μην ισχύει τίποτα.

  18. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ…
    Η ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ
    ΝΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ….ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΟΦΟΙ
    ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΙΚΑΝΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ….
    ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ…

  19. Απαράδεκτο όλο το νησί να είναι στο πόδι εδώ και τρεις μέρες και να μην έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση…αν όντως ισχύει ότι έχει επιβεβαιωθεί το 2ο κρούσμα θα πρέπει οι αρχές να ενημερώσουν τους πολίτες…τι περιμένουν και γιατί το καθυστερούν τόσο?είναι θεμα ζωής και θανάτου για κάποιος ανθρώπους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα?

    • Πλάκα μας κάνεις και εσύ? Ολα αυτά τα σχόλια που γράφουν εδώ μέσα, έχουν αποδέκτη τον νεαρό σε ότι αφορά την ανευθυνότητά του και λέγεται ότι είναι ντόπιος. Κατά τα λεγόμενά σου τότε αφού είναι ντόπιος, δεν τον αγγίζουμε! Ολα αυτά τα σχόλια φίλε τι σου δείχνει? Ότι δεν τον αγγίζουμε? Εγώ το αντίθετο βλέπω!

  20. Παιδιά να μην τρελενομαστε μπορεί να υπάρξει Και κανένα κρούσμα και εδώ. Περιμένουμε Και βλέπουμε.

  21. Πήρε τηλέφωνο να το πει!!!!Όλοι γίναμε δικηγοροι δικαστές και ανθρωποφάγοι!!!Μα πόσο καλά έκαναν τη δουλειά τους τα ΜΜΕ!!!Φοβηθειτε και φαγωθητε!!!Τα κατάφεραν!!

    • Αυτά να τα πεις αλλού…τσέκι! Που μόλις σας παίρνουμε χαμπάρι πουλάτε ομόνοια για να μη σας κρίνουμε! Θα ξαναρθουν εκλογες ρε λ….α. Μη νομίζετε οτι θα ξαναέχετε την ψήφο μας ποτέ ξανα!

  22. Δεν προλαβαινουν …φυτευουν φοινικες ….φτιαχνουν δρομους….αφηστε τους να δουλεψουν
    Τωρα που διαβαζουν τα σχολια κατι θα κανουν….
    Σε δεκα μερες θα φανει αν υπαρχει εξαπλωση….αν το μαθουμε και αυτο…

    • Ένα μπράβο θα’πρεπε να πεις που σε αυτή τη φάση τίποτα σχεδόν δεν σταμάτησε.Φυτευουν φοίνικες και φτιάχνουν δρόμους και τόσα άλλα για.να βρούμε όλοι εμείς …το νησάκι μας (χωρίς αχ)περιποιημένο και όμορφο όταν αρχίσει η κανονικότητα….εσυ κοιμήσου!!!

  23. Γιατί Ποιός σας είπε ότι πήρε την πρώτη φορά; Ή έγινε κανονικά ιχνηλάτηση; Ότι θέλουν μας σερβίρουν,δήμαρχος …και λοιποί

  24. If we allow the continuation of flights from athens we are an open door to the virus…where did they fly from before they took the flight to kos…come on it is a small island ..if you think it will not arrive here you are hiding your head under the sand…one case here and it will spread faster than butter melts in the sun….isolate the travellers in one place and let them out after a test and 14 days..protect the inhabitants of Kos

  25. Ετοιμοι για το καλοκαίρι παιδιά
    Τον Ιούνιο ανοίγουμε
    Χαμός θα γίνει με τις κρατήσεις
    Οκ καλα

  26. Πώς πέταξε ενώ ήταν θετικός πλάκα μας κάνετε? Δοντάκι πολιτικό η χρηματικό έχει παιχτει….Εισαγγελέας υπάρχει?

  27. Καραντίνα δεν είστε; Ήντα φοβάστε μωρέ; Μήπως δεν την τηρείτε την καραντίνα και κάνετε τις βολτούλες σας και τις επισκέψεις σας;

  28. ΑΙΣΧΟΣ για όλους τους υπεύθυνους έπρεπε να κάτσει 14 μέρες Αθήνα και μετά να έρθει. Το κρούσμα που όπως λένε υπάρχει τώρα και δεν έχει βγει ένας @@@@υπευθυνος να πει κουβέντα από τους πάνω μέχρι τους κάτω τι να εμπιστευτείς μετά και ποιόν να ακούσεις . Μετά θέλετε να σας παίρνει ο κόσμος στα σοβαρά . Είστε υπεύθυνοι;

  29. Μήπως επειδή είναι κολλητάρια με τον Δήμαρχο , έναν δήμαρχο του λαού της Κω όπως ο ίδιο λέει . Δυστυχώς ο κόσμος ξεχνά και εκεί που κ@τουρούσε τώρα γλείφει .

  30. Τελικά ο φοιτητής είναι θετικός!!! Γιατί ρε φιλαράκι είσαι τόσο ανεύθυνος και ταξιδεψες ενώ παντού πεθαίνει κόσμος??? Είσαι τόσο μα τόσο….??? Οι δικοί σου χάρηκαν που σε είδαν προφανώς αλλά μάλλον θα πάρουν στο λαιμό τους κόσμο!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ….!!!!

  31. Αν ισχύουν όλα αυτά, μάλλον περιμένουν να μας ενημερώσουν μετά τη λήξη της καραντίνας, όπως έκαναν και με το 1ο κρούσμα και να μας πουν όλα καλά. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο όμως, δεν αφορά την καραντίνα μόνο του εν λόγω που ταξίδεψε εν αναμονή αποτελέσματος, αλλά και όλων των επαφών του και των συνταξιδιωτών του. Θα ιχνηλατηθούν δηλαδή όλοι και θα μπουν σε καραντίνα; Και ποιος θα μας το διαβεβαιώσει αυτό; Ο αναγνώστης που μας αναστάτωσε όλους ας επικοινωνήσει με τις αρχές, έτσι ώστε εκείνοι να πράξουν τα δέοντα όπως οφείλουν για την επίσημη ενημέρωσή μας.

  32. Καμία ενημέρωση? Γιατί τόσο κρυφτούλι? Είστε υποχρεωμένοι να ενημερώσετε τον κωακο λαό κύριε δήμαρχε.

  33. Έπαρχος και Δήμαρχος έπρεπε να είχαν ενημερώσει την τοπική κοινωνία οτι έγιναν όσα έπρεπε και να καθησυχάσουν τον κοσμο.Η σιωπή τους μας ανησυχεί πιο πολύ από το κρούσμα.

  34. Στο πρώτο κρούσμα έγινε αμέσως ενημέρωση του κόσμου από το νοσοκομείο όταν πήρε το αποτελεσμα και έγιναν όσα έπρεπε.τότε ηταν κατεβατά τα δημοσιεύματα
    από όσους θεωρούνταν αρμόδιοι να μιλήσουν δημόσια(έπαρχο,ιατρικό σύλλογο, δήμαρχο κ.α )για την υγεία των Κώων .τώρα δεν λένε κουβέντα…Οι συνταξιδιώτες του νεαρού, η οικογένεια του θα ελεγχθούν; θα μπούν σε καραντίνα ;θα κάνουν τεστ στο νοσοκομείο;θα πάρουν άδεια προσεχώς; θα δούμε.περιμένουμε.

  35. Σε καραντινα σε ξενοδοχείο της Αθηνας φοιτητές που ήρθαν απο Ιταλια και περιμενουν τα αποτελεσματατου τεστ. Αυτος στο τιγκακι γιατί ήρθε κω;

  36. Μας ξαφνιαζει ολους ο τροπος που το γεγονος αυτο ειδε τη δημοσιοτητα,, Ενας αγνωστος αναγνωστης ανοιξε τα ματια του κοσμακη και πληροφορηθηκαμε εμεις οσα μαθαμε ΕΝΩ επρεπε να μας πληροφορησουν οι αρμοδιες υπηρεσιες….Ποσα τετοια να εχουν γινει και δεν εχουμε παρει χαμπαρι..ΠΡΙΝ λιγες ημερες οι δημαρχοι των μικρων νησιων ειπαν πως δεν θα δεχονται κανενα φοιτητη και οποιος καταφτανει σε νησι θα μπαινει σε καραντινα…Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΤΗς ΚΩ ΑΚΟΥΕΙ; Αφαντοι απαντες λογια λογια και ουσια μηδεν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ