Αναγνώστρια: ΛΑΘΟΣ ΕΧΘΡΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ…

64
1566

ΛΑΘΟΣ ΕΧΘΡΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ…

Καημένοι Νεοέλληνες! Πουλήσαμε  τη ψυχή μας  στον διάολο για τριάντα αργύρια. Καμαρώνουμε  για την εξυπνάδα  και τη λεβεντιά μας . Για το ατρόμητο της φυλής  μας και την ανδρεία του γένους μας. Ποια είναι τα επιτεύγματα μας σήμερα  Νεοέλληνες; Τι ακριβώς έχουμε να επιδείξουμε και να καμαρώσουμε στη σύγχρονη εποχή;  Το σπίτι  που αποκτήσαμε  και το αυτοκίνητο  που αγοράσαμε; Καλά κάναμε  και μπράβο μας. Τη μεγάλη τηλεόραση και το ακριβό τηλέφωνο;  Τη προβολή της θέσης  και της εικόνας  μας;

Και μετά; Μετά τι;

Ποια ακριβώς είναι η δύναμή μας  και πως τη φανερώνουμε;  Με ποιο τρόπο δείχνουμε την ανωτερότητα που όλοι ευαγγελίζονται  πως έχουμε  από γεννησιμιού μας; Διότι εμείς  ήμασταν  έξυπνοι  και επιλέξαμε  να μας  γεννήσουν άνθρωποι  ξεχωριστοί σε μια χώρα που συγκεντρώνει όλα τα ιδιαίτερα  και  μοναδικά  χαρίσματα του ντουνιά! Βλέπεις οι άλλοι, δεν είχαν αυτή την επιλογή! Λοιπόν; Πως τα χρησιμοποιούμε  όλα αυτά;

Πατώντας στον λαιμό τον αδύναμο; Αυτό δηλώνει δύναμη και ανωτερότητα;

Αν έρθει στη πόρτα μας ο άστεγος και τον πετάξουμε  με τις κλοτσιές, επειδή εμείς ανήκουμε  στους τυχερούς που έχουν κεραμίδι, δείχνουμε  πόσο ρωμαλέοι  είμαστε;

Αν βρίσουμε  τον πεινασμένο, επειδή εμείς  δεν πεινάμε, είμαστε δυνατοί;

Αν σπρώξουμε  τον ανήμπορο και τον σακατεμένο, επειδή εμείς είμαστε γεροί  και αρτιμελείς,  δείχνουμε τη ρωμιοσύνη  μας;

Αν πνίξουμε  τον κατατρεγμένο, επειδή εμείς είμαστε «ασφαλείς» προς το παρόν, δηλώνουμε  την ανδρεία μας;

Όμως  ανδρεία είναι να υψώνεις το ανάστημα σου προς τα επάνω, όχι προς τα κάτω. Να σηκώνεις τα μάτια ψηλά και να κοιτάς κατάματα αυτούς που δημιουργούν τον άστεγο, τον πεινασμένο και τον κατατρεγμένο.  Η φτώχεια, η πείνα, η εξαθλίωση και ο ξεριζωμός, δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Είναι οικονομικές επιλογές συμφερόντων.  Εκεί να δείξουμε τη δύναμη που έχουμε και την οργή που μας κυριεύει. Δε το κάνουμε  όμως!

Μας  πετσοκόβουν μισθό, σύνταξη, εισόδημα και δε βγάζουμε  άχνα. Αυξάνουν τα όρια ηλικίας για να μη  πάρουμε  σύνταξη ποτέ, αλλά το καταπίνουμε . Στρατιές οι άνεργοι, αλλά ούτε ψίθυρο δεν ξεστομίζουμε.  Ξέρουμε  ότι όποιος  αρρωστήσει  και  δεν  έχει να  πληρώσει  θα πεθάνει στα σκαλοπάτια του νοσοκομείου, αλλά τσιμουδιά. Πληρώνουμε  ένα σκασμό λεφτά  για τη μόρφωση των παιδιών μας , αλλά κουβέντα πουθενά. Ξεπούλησαν και ξεπουλάνε  τη δημόσια περιουσία και δε βρήκαμε  ούτε λέξη να πούμε.  Χρόνια ολόκληρα πνίγουν στο αίμα λαούς και  ισοπεδώνουν χώρες, αλλά αυτό δε μας  αφορά.

Και τώρα βγαίνουμε  μπουκωμένοι  από τις ειδήσεις που μας  σερβίρουν και ετοιμάζουμε  τα κουμπούρια να αποτινάξουμε τον  εχθρό. Ποιος είναι ο εχθρός μας  και  τι ακριβώς θέλουμε να  υπερασπιστούμε; Τη πατρίδα μας, λέμε, με καμάρι και περηφάνια. Πολύ ωραία!  Αλλά  τη καθημερινότητα μας και  τη ζωή μας  γιατί  δεν την υπερασπιζόμαστε;  Έχουμε παραχωρήσει τα δικαιώματα μας  και   αποφασίζουν  για λογαριασμό μας   εν λευκώ  , αυτοί που πουλάνε τη πατρίδα   κι εμάς  μαζί.

Από πού πηγάζει η βεβαιότητα   ότι εμείς  δε κινδυνεύουμε  από τίποτα άλλο εκτός από τα απελπισμένα ανθρώπινα καραβάνια; Ποιος μας εγγυάται  ότι η ασφάλεια του σπιτιού μας  είναι όντως ασφαλής και θα συνεχίσει να είναι;

Τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στη Μεσόγειο, νομίζουμε ότι είναι για άλλους !  Όταν θα καλέσουν τα παιδιά μας  και θα τα  προστάξουν να σηκώσουν   το όπλο και να σημαδέψουν  τον απέναντι συνάνθρωπό τους, για να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν,   τι θα υπερασπίζονται; Τα πετρέλαια και τους θαλάσσιους  πόρους  που διαφεντεύουν  οι παγκόσμιες πολυεθνικές;  Ποια πατρίδα θα προστατεύουν;  Ποιανού τη πατρίδα;

Υπάρχουν πατρίδες χωρίς ανθρώπους;

Διότι πατρίδα δεν είναι τα βουνά και τα λαγκάδια.  Πατρίδα είναι οι άνθρωποι.  Είναι οι καλημέρες και οι καλησπέρες. Είναι  οι έρωτες που ανθίζουν και οι αγάπες που ριζώνουν. Είναι τα παιδιά που γεννιούνται. Είναι οι νέοι που αγωνιούν , που παλεύουν και ονειρεύονται. Είναι  οι χαρές και οι λύπες των ανθρώπων, μαζί με ότι  δημιουργούν. Είναι τα τραγούδια και οι μουσικές. Είναι η αλληλεγγύη στον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Πραγματική ανάγκη. Στον οποιονδήποτε άνθρωπο που φτάνει στο κατώφλι μας. Το πώς και το γιατί φτάνει μέχρι εδώ, πρέπει να μας  απασχολήσει και να το απαντήσουμε. Γιατί αν δεν απαντήσουμε  σε αυτό και  δεν εντοπίσουμε τις πραγματικές αιτίες,  θα συνεχίσουμε  να κυνηγάμε  λάθος εχθρό.

Θυμάστε εκείνη τη παγκοσμιοποίηση που μας έλεγαν πριν μερικά χρόνια;  Πόσο έντεχνα μας την παρουσίασαν!  Ελεύθεροι θα είναι όλοι οι άνθρωποι  να μετακινούνται και να πηγαίνουν όπου θέλουν, διατυμπάνιζαν! Θυμάστε πόσο ένθερμα την υποδέχτηκε ο κόσμος; Τώρα δεν ισχύει αυτό;  Γιατί κλείνουν τα σύνορα στους ανθρώπους;  Μήπως  παγκοσμιοποίηση εννοούσαν το παγκόσμιο κεφάλαιο; Ότι θα διακινείται όπως θέλει, όπου θέλει και θα κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν;  Θα φτωχοποιεί  χώρες, θα εξαθλιώνει ανθρώπους, θα κηρύσσει  πολέμους, θα τρομοκρατεί, θα στρέφει τον έναν λαό απέναντι στον άλλον,  θα δημιουργεί  πρόσφυγες,  μετανάστες και μετά θα  κλείνει  και τα σύνορα!  Αυτή τη παγκοσμιοποίηση  εννοούσαν;  Ναι  αυτή και τη  πέτυχαν!

Απέναντι σ όλα αυτά πρέπει να σταθούμε . Εκεί  πρέπει να στρέψουμε  την αγανάκτηση  μας και να δείξουμε τη πραγματική μας ανδρεία. Να καμαρώνουμε για την ανθρωπιά μας και την όρθια στάση ζωής!  Διαφορετικά  θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τον ανήμπορο και τον δυστυχισμένο και  θα παραμένουμε ανθρωπάκια που θα περιμένουμε τη σειρά  μας,  για  να μας λιώσουν με όποιον τρόπο τους βολεύει, μόλις το επιτάξουν τα συμφέροντά τους. Και θα το κάνουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

E.T.

64 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι φοβασαι το ισλαμ και συ μωρε τωρα! Εδω ολη η Ελλαδα νομιζει οτι ο Χριστος ειναι λευκος! Παει εκκλησια και δεν ξερει τι πιστευει! Και αν ξερει δεν το κανει σωστα! Γεματο μισος ολο το εθνος! Κ εσυ φοβασαι το ισλαμ! Κοιτα στον καθρεφτη και θα δεις τον αληθινο εχθρο.

    • Πολύ ωραίο άρθρο! Συγχαρητήρια για την κριτική σου σκέψη! Έχει πολύ μεγάλη σημασία να αρθρώνουμε τον λόγο μας απέναντι στις κραυγές τους και στην προπαγάνδα τους! Άνθρωποι σαν εσένα είναι σαν ηλιαχτίδες στη μαυρίλα του φασισμού και της βλακείας ορισμένων.

  1. Κομμουνιστακι καταρχάς δεν υπάρχει «λάθος εχθρος» ο εχθρός ειναι εχθρός δεν υπάρχει ούτε σωστός ούτε λάθος. Και όλα αυτά που γίνονται ξέρουμε ότι δεν θα αποτρέψουν τον Ερντογάν η τον κάθε Ερντογάν να κάνει το κομμάτι του Αλλά.
    ΣΤΈΛΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

    • Ο εχθρος ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος φιλε μου. Που ζουμε νομιζοντας οτι ολα ειναι δεδομενα. Καθε ανασα μας μπορει να ειναι η τελευταια μας.

  2. Εύγε! Επιτέλους μια λογική και ειλικρινής τοποθέτηση για τα γεγονότα που ζούμε.

    • Υπάρχουν και λογικές φωνές επιτέλους σε αυτό το νησί. Συγχαρητήρια για το κείμενο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εθελοτυφλουν όσοι δεν το καταλαβαίνουν.

  3. Αύριο πρωί έρχομαι σπίτι σου, σπάω πόρτες παράθυρα εισβαλλω με βία και ΑΠΑΙΤΏ να μου παρέχεις τα πάντα δωρεάν.
    Αν αρνηθείς καταρρίπτεις όσα έχεις γράψει. Στην πράξη σε θέλω τώρα, θέλω να δω την αριστερή παραφροσύνη να παίρνει σάρκα και οστά.
    Αριστερά μέχρι να κατέβει ο διάολος…. ξύλο που θέλετε.

  4. Ε λοιπόν κύρια αναγνώστρια να σας θυμίσω ότι έχουμε ήδη πάνω από 500.000 Έλληνες που εργάζονται και διαπρέπουν στον κόσμο ολόκληρο. Παιδιά δικά μας, μορφωμένα που δουλεύουν και διδάσκουν και μας κάνουν υπερήφανους και παραμένουν Έλληνες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αυτά είναι η κληρονομιά μας και όχι η μιζέρια η δικιά σας. Φτωχοί υπήρχαν και θα υπάρχουν. Εμείς δεν είμαστε κατά τύχη εδώ που είμαστε. Δούλεψαν πολέμησαν και πάλεψαν οι πρόγονοι μας και συνεχίζουμε και εμείς τον αγώνα με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας και δεν δεχόμαστε ο κάθε ένας να έρθει και να πάρει τους κόπους μας. Είναι άλλο να δώσεις εκεί που θέλεις και άλλο να έρθει ο άλλος στο σπίτι σου για να σου το πάρει.

  5. Μπράβο σου κοπελιά. Ανθρώπινες και λογικές σκέψεις και προβληματισμοί που είναι στο μυαλό πολλών ανθρώπων και τις εξέφρασες με ένα πολύ όμορφο, συγκροτημένο και ευγενή τρόπο.

    • Μόνο εσύ και η αναγνώστρια κουβαλάτε αυτά τα μυαλά. Να τους πάρετε σπίτι σας αντί να μας πρήζετε με τα σεντόνια που γράφετε.

      • Όχι φίλε μου. Η αναγνώστρια και ο κύριος Κανετάκης και όλοι εμείς που σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόποι είμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Αν δεν σου αρέσει να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ μπορείς να φύγεις εσύ από τη χώρα και να μη μας πρήζεις. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!!!!

    • Και μετα;;;; Θα σφαχτουμε μεταξυ μας;; Οπως καναμε τοσα χρονια; Δε σφαξανε. Κρατηστε τους.

  6. Άμα είσαι τόσο πονόψυχη μπορείς να φιλοξενήσεις ορισμένους στο σπίτι σου. Είναι καλό να προχωράμε και σε πράξεις, όχι μόνο λόγια.

  7. Αμπελοφιλοσοφίες από βολεμένη! Κάποιοι έχυσαν αίμα για να κάνουν αυτό το χωράφι πατρίδα!

  8. Ότι να ναι!!!!δεν μας είπες όμως αν έχεις κάποιους να σου χτυπούν κάθε μέρα την πόρτα θα την ανοίγεις;;;;αν αυτοί που σου χτυπούν την πόρτα και δεν την ανοιξεις και μπουν απ’ το παράθυρο τι θα κάνεις;;;για ρώτα τους πυλιωτες που μετά τις πέντε κλειδαμπαρωνωνται!!!επίσης στα άρθρα που δεν έχουν αποσυρθεί ακόμη στο σάιτ υπάρχει ενα μεγαλο άρθρο για τους λαθροεισβολεις από μια ανατολικοευρωπαια που μέχρι πρότινος τους νταντευε!!!για διάβασε το μπας κι ενημερωθείς λίγο για τις πραγματικές προθέσεις τους!!εκτός κι αν νομίζεις ότι εκτός απ τους Σύριους είναι πρόσφυγες και όλοι οι πάκι οι μπαγκλαντεσιανοι οι Αφγανοί κι ολες οι ράτσες Αφρικανοί που μαζεύτηκαν.αν συνεχίσουμε να τους δεχόμαστε στην Ελλάδα το πιο πιθανό είναι ότι σε ένα χρόνο θα σε βρούμε έξω απ’ το σπίτι σου να μυξοκλαις

    • Ειμαι κατοικος Πυλιου δεν κλειδαμπαρωνομαι. Κλειδαμπαρωνονται αυτοι που φοβουνται και τη σκια τους. Μεγαλωσα με ολους γυρω να φοβουνται τους Αλβανους. Τωρα βρηκαμε αλλους. Ολο καποιον φοβουνται. Το θεο να φοβαστε. Οποιος και να ναι αυτος. Να τον φοβαστε.

  9. για να καταλάβουν οι μπερδεμένοι αριστεροί τι γίνεται:
    κάνουμε κατάληψη
    έρχεται η Αστυνομία να μας διώξει
    αντιστεκόμαστε
    αυτό κάνουμε αυτή τι στιγμή. αντισταση

  10. Αυτές τις μέρες θα παρατηρήσατε πως υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που μοιάζει κολλημένη και δεν ξεκολλάει όσα επιχειρήματα και να της φέρεις. Το αυτονόητο σε αυτήν την συγκεκριμένη πολιτική στιγμή είναι πως δεν ανοίγεις σύνορα για να μην παίξεις το παιχνίδι ενός «δικτάτορα» που θα φέρει τρισχειρότερα αποτελέσματα στο μέλλον ΚΑΙ για τους ίδιους τους μετανάστες. Όπως συμφωνήσαμε σιωπηλά κάποτε να μην δίνουμε λεφτά στα παιδάκια στα φανάρια γιατί υπήρχε ένα ολόκληρο κύκλωμα από πίσω που τα εκμεταλλευόταν; Κάπως έτσι ..Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, φέρνουν αυτές τις μέρες ένα σωρό άκυρα επιχειρήματα που όσο και να τους τα ανατρέπεις αυτοί επιμένουν και στην καλύτερη πετάνε την μπάλα στην εξέδρα. Στην χειρότερη, σε λένε φασιστα. Μην προσπαθείτε να τους πείσετε. Είναι νάρκισσοι.

  11. Δεν νοιάζονται τόσο για τους μετανάστες, ή τουλάχιστον όχι περισσότερο από οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο. Αυτό που τους καίει είναι να μην συνταχθούν με το σύνολο. Θέλουν απεγνωσμένα να νιώθουν ξεχωριστοί. Αν παρακολουθήσετε προσεκτικά όλες τις αναρτήσεις τους θα διαπιστώσετε πως σε κάθε περίπτωση ή περιμένουν πάντα να δουν που θα κάτσει η μπίλια για να υιοθετήσουν την αντίθετη άποψη, ή θα τοποθετηθούν εξαρχής στο πιο παλαβό κλαρί φωνάζοντας κοκορίκου. Οι πιο έξυπνοι δεν φτάνουν σε τόσο ακραίες συμπεριφορές αλλά πασχίζουν εναγωνίως να ανακαλύψουν μια τρύπα του ζουρνά που δεν ανακάλυψε ποτέ κανείς άλλος. Το, «αλλά»…είναι το λαϊτ μοτίφ τους.
    .
    Πάσχουν από πολλά σύνδρομα. Δικοί μου ορισμοί φυσικά για την οικονομία του ποστ. Το σύνδρομο νικουδήμου. Δεν θέλουν με τίποτα να ταυτίζονται με τον σημερινό έλληνα.

  12. Πιστεύουν πως μαύρη κατάρα τους έριξε να γεννηθούν σ αυτόν τον τόπο. Οι Έλληνες κατά αυτούς στην παλιά νικοδήμια εκδοχή έπρεπε να αντικατασταθούν από Σουηδούς, στην δε νέα νικοδημια εκδοχή, από μουσουλμάνους κατοίκους. Δεν έχουν καμιά σκορδοκαΐλα για τους μουσουλμάνους, απλώς το κάνουν γιατί ξέρουν πως αυτό εκνευρίζει περισσότερο τους «άλλους», εμάς δηλαδή ή έτσι νομίζουν. Αφού τους συμφέρει να μας τσουβαλιάζουν με άνεση μαζί με την μειοψηφία των χρυσαυγιτών. Θέλουν να πιστεύουν πως ανήκουν στην αριστοκρατία της πονοψυχίας και πως μόνο αυτοί εμφορούνται από λεπτεπίλεπτα αισθήματα. Θεωρούν πλέμπα τον συνήθως απλοϊκό μέσο όρο των Ελλήνων και περιφρονούν από τα ρετιρέ του πνεύματος τους εύλογους φόβους του. ΝΑΙ, είναι απολύτως φυσιολογικό και μέσα στον ανθρώπινο αλγόριθμο, παγκοσμίως, να φοβάται ένας άνθρωπος για τον ζωτικό του χώρο. Είναι φυσιολογικό να φοβάται τις εκ θεμελίων ξαφνικές αλλαγές. Αλλά αυτοί τον χαβά τους, «Ιούυυ θα συνταχτούμε με τους πολλούς που βρωμάνε πατρίδα θρησκεία κι οικογενέιαααα…για όνομαααα»!
    .

  13. Πάσχουν από το σύνδρομο του Ιησού. Πιστεύουν πως είναι ταγμένοι να σώσουν την ανθρωπότητα. Πως αυτοί είναι για μεγάλα πράγματα. Από Δευτέρα παρουσία και πάνω. Υπερίπτανται των σημερινών προβλημάτων. Ανοίξτε τα σύνορα ουτιδανοί! Ενσωμάτωσε βρωμερό cochon! Μερικές έχουν και το σύνδρομο της «Μαριάννας». Ονειρεύονται πως στέκονται μπροστάρισσες ανάμεσα σε κουρελιασμένους πρόσφυγες με το ένα βυζι έξω, κρατώντας την σημαία την ανθρωπιάς και πως ορμάνε σε εμάς τα ακατέργαστα τομάρια με πλαγίως προσβλητικές και απαλά ειρωνικές γραφίδες. Γεννημένοι από ευλογημένα σπέρματα πασχίζουν να αποδείξουν πως στην γέννηση τους είχαν όχι μόνο αστέρι αλλά και τους τρεις μάγους με τα δώρα. Μην τρώτε την μπλόφα, δεν αγαπάνε. Αγαπάνε να μας μισούνε. Να μας περιφρονούν, όπως αρέσκονται να λένε. Έτεροκαθορίζονται απο εμάς. Άρα εμείς πρέπει αναγκαστικά να είμαστε αυτό που καμώνονται πως δεν είναι οι ίδιοι.
    .

  14. Φυσικά αυτό το ποστ δεν αναφέρεται διόλου στους πραγματικά συμπονετικούς ανθρώπους, αλλά στα ψώνια."

    Ψέματα λένε πως θέλουν να είναι πολλοί. Επιθυμούν διακαώς να είναι λίγοι και εκλεκτοί. Τους αρέσει να χειραγωγούν. Όπου βλέπετε χιλιάδες λαϊκ, συναισθηματική χειραγώγηση μυρίζει. Στοχοποιούν και κοροϊδεύουν, μόνο και μόνο για δουν τους ακόλουθούς τους να σφάζονται με «αλλόθρησκους» στα σχόλια κι όπου άλλου τύχει. Θέλουν να ανήκουν στην σιχασιάρα αφρόκρεμα του τάχα προοδευτισμού. Όπου προοδευτισμός είναι είτε να τάσσονται με τις κλισέ ουτοπίες της ξεπερασμένης ελληνικής αριστεράς, είτε να προτείνουν «ευφυείς» λύσεις που μπάζουν από παντού. Αλίμονο αν τους τις αμφισβητήσεις. Θα σου φερθούν και θα σε κατακεραυνώσουν με αγενέστατη ειρωνία που μυρίζει κατά βάθος…ποδαρίλα. Μερικές φορές την πατάνε και νομίζουν πως είναι με τους πεφωτισμένους λίγους όπως το 15, αλλά ο μον ντιέ ανακαλύπτουν πως συντάχθηκαν με το 62% και το κάνουν γαργάρα. Η αντίθεση κι ο καυγάς μαζί μας τους τρέφει και τους επιβεβαιώνει.
    .

  15. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ! Τι καταντια να φοβομαστε το ιδιο μας το ειδος! Απο τυχη δεν γεννηθηκες μαυρος, κιτρινος, ροζ η μπλε.

  16. Ανθελληνικές θεωρίες!!! Το έχεις πάρει λάθος γιατί έχεις χάσει το μέτρο και το νόημα…. Έχείς μπερδέψει το νόημα των λέξεων(τακτική της φασιστεράς). Ψευτοκουλτούρα της εποχής.Ψέματα στους εαυτούς σας!!!!!

  17. Αυτά να πεις σε όλους τους λάθρο και όταν θα σε φτύσουν και θα σε πατήσουν σαν σκουπίδι γιατί η γυναίκα έχει λιγότερη αξία από ένα σκύλο για αυτούς, πες τους ότι τους υποστηρίζεις δίδαξε την αριστερή πλευρά σου και τράβα και στα μέρη τους να δεις κουλτούρα που θέλουν να την φέρουν και εδώ.
    Έχω προσωπική εμπειρία λόγο δουλειάς πριν χρόνια, έχω επισκεφθεί τέτοια κράτη δεν μπορείς να αντιληφθείς την πραγματικότητα.
    Κυριολεκτικά μιλώντας ανήκουν αλλού.
    Υ.Σ. δεν μιλώ για Σύριους..

  18. Μπραβο κοπέλια για το κείμενο . Μην πτοείσαι απο τα ανθρωποειδή δίποδα για τα σχόλια τους

  19. Αναγνώστρια στις χώρες αυτών των κατατρεγμένων υπάρχει Ισότητα φύλων?

    Έχετε ακούσει μιας και γιορρτάζεται σήμερα,πως μεταχειρίζονται τις γυναίκες?Έχετε ακούσει ιστορίες με ακρωτηριασμούς γυναικών απ τους άνδρες τους στην Στογχολμη ,Βερολίνο,Βρυξέλλες,Γαλία,πουκάποια απο αυτά τα περιστατικά έγιναν και μυθιστορήματα?Έχεις ακούσει για την ψυχολογική,ενδοοικογενειακή και ανθρώπινη Βία?Σου συστήνω να δεις σήμερα ξανάαπ την ΕΡΤ την εκπομπή ‘προσωπικά’ και να αφήσεις τους επιλεκτικούς ανθρωπισμούς…όσο για αυτούς που σου λένε μπράβο,είναι αριστερές σκουριές!!!!!

  20. Σύμφωνα με το παρατήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδαπολλές Σύριες,εξαναγκάζονται σε πρόωρους γάμους

    στην χώρα μας κακοποιήθηκαν με ακροτηριασμούς γεννητικών οργάνων πολλές Μουσουλμάνες,οι Μαύρες νέες και μικρές κάνουν στοματικό έρωτα για 2 ευρώ στην Μαινάνδρου και Καραισκάκη,πιεζόμενες απ τους ίδιους τους άνδρες τους,τα κοριτσάκια στα Hot Spot βιάζονται,παρενοχλούνται….

  21. Κοπελια μου ενα μεγαλο μπραβο. Να ξερεις οτι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι μαζι σου. Απλα επικρατουν σε φωνες οι ακραιοι οι δειλοι οι παρτακηδες οι ελληναραδες οι αξεστοι.

  22. Όνομα και πράμα,σαν και σένα είναι η αναγνώστρια,ημέρα της Γυναίκας

    αντί να βγει να καταδικάσει την βία εναντίον των γυναικών,απτα ανδροκερατούμενα κράρτη ,που προέρχονται οι κατατρεγμένοι,αντί να καταδικάσει τις τομές κλ…. που υποφέρουν τα κορίτσια σ αυτά τα Κράτη της Σαρίας,αντί να φωνάξει για τις μαντίλες,για τις σαρίες,με βαμμένο νύχι,κάθεται στο πληκτρολόγιο και βγάζει τα εσώψυχά της εναντίον της Δύσης,όπως εσένα γαιδούρι αριστερό,που είσαι και συ ένας ανατολίτης μισάνθρωπος ,ανθέλληνας που σου φταίει οτιδήποτε πει αντίθετη γνώμη,απ αυτήν που καλλιεργεί η διαταραγμένη ψυχή σου.Ντροπή και στους δυο σας.

  23. «Διότι πατρίδα δεν είναι τα βουνά και τα λαγκάδια. Πατρίδα είναι οι άνθρωποι. Είναι οι έρωτες που ανθίζουν και οι αγάπες που ριζώνουν». Για παιδί των λουλουδιών μου φαίνεσαι. Το τερμάτισες αναγνώστρια.

  24. Επειδή θα μας τρελανεις.Ναι παλεψαμε και χυσαμε αιμα για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης.Αυτην εχουμε και ερχοντε να μας την παρουν αλλοι που δεν πολεμισαν για τιποτα .Να ξαναπαλεψουμε να ερθουν από την ανατολη και αλλοι να απολαυσουν;Γιατι δεν μιλας γιαυτους να μεινουν στις χωρες τους να τις φτιαξουν;Δεν βγαλα εγω ουτε τον Σανταμ ,ουτε τον Ασαντ προεδρο ουτε αυτόν του Αφγανισταν σου του Ιραν.Μην τρελαθούμε στο τελος με τους καλους ανθρώπους σαν εσενα.

    • Πότε ρε έχυσες αίμα εσύ για την πατρίδα σου? Το 1940? Γιατί από τότε έχει να χυθεί αίμα..Άσε που και τότε να ζούσες με τούς χιτλερικούς θα ήσουνα…Μαυραγορίτης και χαφιές….

  25. Ακομα δεν εχεις καταλαβει ότι αυτοι δεν ερχοντε εδώ για καλυτερη ζωη αλλα για να χαλασουν τι δικη μας.Τι δεν καταλαβαίνεις;Γιατι πνιγοντε να ερθουν εδώ και να παγιδευτουν σε νησια;Εξαλου η Ελλαδα δεν συνορευει με κανενα κρατος της Ε.Ε εκτος από τη Βουλγαρια.Γιατι δεν πανε εκει;Γιατι δεν μενουν στην Τουρκια που είναι πιο πλουσια από την Ελλαδα;Γιατι δεν πανε στις πλουσιες μουσουλμανικες χωρες;ΤΕΛΟ΅.Ξυπνατε απλα ερχοντε εδώ να μας διαλυσουν.Δεν γινεται να βαζουν τα παιδια τους μπροστα για να σωθουν αυτοι;Αυτο είναι τακτικη της Χαμας.Δεν υπρχει πλασμα στη φυση που να μην μπενει μπροστα και να θυσιάζεται για το παιδι του.Αυτοι το κανουν.Δεν εχουν καμια αξια για μενα να λεγοντε ανθρωποι.

  26. Έχω πονοκέφαλο,πονόλαιμο και πόνους περ..δεν μας είπες για την ισότητα των 2 φύλων...

    δεν μας είπες για τα παζάρια γυναικών,για τις κουνέλες Μουσουλμάνων αδελφότητος,δεν μας είπες ότι στο Ισλάμ έχουν αναλώσιμο την κλ..ούτε ότι ο κάθε μετανάστης απ το Αφγανιστάν ,Πακιστάν ,Ιράκ,Ιράν είναι παντρεμένος μέχρι και με 4 παλλακίδες..ούτε είπες για τα προξενιά που γίνονται ακόμα και στην δική μας Μουσουλμανική Κοινότητα,ούτε και τις αγοραπωλησίες γυναικών,ούτε για τον δημόσιο λιθοβολισμό γυναικών που παραστράτησαν, ούτε για τις ανταλλαγές με καμήλες..Άμα εσύ κομμούνι είδες ότι έπαθαν εγκεφαλικό αυτοί που απαντούν,μάλλον θες διάβασμα.Πάρε κηρύγματα του Ερντογάν που παρακινεί κάθε Τουρκάλα να κάνει πάνω από 4 παιδιά,διάβασε για την θέση που κατέχουν στην Κοινωνία των Τζιχαντζιστών,α και ξέχασα …τα χαιρετίσματα στις καμήλες.Αγαπητή αναγνώστρια δείξε πόσο ρωμαλέα είσαι στο να μεταδόσεις τι είναι ΙΣΟΤΗΤΑ στις μετανάστριες που έρχονται και άσε τις αριστερές θεωρητικές κραυγές.

  27. Γιατί δεν πας στο Hot Spot να σηκώσεις το ανάστημά σου,λέγοντας στον γυναικείο πληθυσμό των μεταναστών .ότι έχουν δικαιώματα ίσα με τους άνδρες τους?Γιατί δεν πας στα ξενοδοχεία που πληρώνουν οι Δυτκοί φορολογούμενοι να δείξεις την δύναμη σου λέγοντας στις φορούσες μαντήλα,ότι μπορεί και αυτές σαν γυναίκες να πίνουν ρακί όπως οι άντρες τους?Γιατί δεν δείχνεις την ανδρεία σου λέγοντας στις μετανάστριες ότι δεν πρέπει να λογοδίνονται από τα 12 και να κάνουν οικογένεια στα 16?Γιατί δεν τους λες ότι πρέπει να πάνε σχολείο και να μην είναι σκλάβες ? Η Δύση καμένη αναγνώστρια έπρεπε να τους αφήσει να ζούνε στις ίντριγκες,στα μίση και στα παζάρια και όχι να τους εξανθρωπίζει……

  28. Έτσι ακριβώς….Πολύ σωστή προσέγγιση. Απαιτεί όμως λίγο πιο ανοιχτό μυαλό για να δεις την εικόνα συνολικότερα. Πολλοί δεν το έχουνε, η τους το έχει κλείσει ο φόβος. Κι όταν ο άνθρωπος φοβάται γίνεται κτήνος.

    • Εσύ μάνα απ την Κω,θα δεχόσουν η κόρη σου να είναι η τέταρτη σύζυγος ενός άνδρα?

      Για πες μας για τα ανήλικα κορίτσια που τα παντρεύουν στα 13?Για πες μας για την κουλτούρα της παρθενίας των Ασιατών?Για πες μας γιατί δεν έχουν ατομική και επαγγελματική ζωή,Πολίτες δεύτερης κατηγορίας οι γυναίκες, χωρίς δικαιώματα, έρμαια των σκοταδιστικών ερμηνειών του ισλαμικού νόμου από κληρικούς και θρησκευτικά συμβούλια.
      Πολύ ανοιχτόμυαλη,βλέπεις την εικόνα από όλες τις ‘πάντες’..Βρε εκεί στα σ….

  29. Μπράβο και σε σένα που επικροτείς το γυναικείο Δημόσιο λιθοβολισμό για 'ψύλλου' πήδημα

    Ένα μπράβο στις αριστερές κλ… ,που σήμαρε παγκόσμια ημέρα γυναίκας,δεν εορτάζει η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ,που οι φαλλοκράτες,φανατικοί Μουσουλμάνοι την έχουν για αναπαραγωγή… αριστερή κληρωτίς ή κλει…. ???Ακραίος ποιος είναι για σένα ρε …,αυτός που δεν θέλει να μπαίνουν στην χώρα του λαθραίοι,ή αυτός που σκοτώνει παιδικές ψυχές κοριτσιών σε σκλαβοπάζαρα??κ.Κιάρη αυτό με τους εγκληματίες αριστερούς σχολιαστές που κάνουν και μαθήματα ισότητας,ενώ έχουν αποδεχθεί την μητρότητα σαν εργαλείο δεν υπάρχει.,Φτου σας ξεφτίλες και συ καμένη αν θες πάμε στο Πυλί και στα διαμερίσματα μαζί να σου δείξω πως βλέπουν οι ανίσχυροι που λες την ισότητα των 2 φύλων.

  30. Σήμερα η ΕΡΤ καταδίκασε την κλειτοριδοτομή ,που ζει και βασιλεύει στα κράτη,που θέλουν να εισέλθουν

    στην χώρα μας..Μπες και δες γκάου τι έγραψε η Διεθνής αμνηστία για την θέση της γυναίκας στα Μουσουλμανικά κράτη.

  31. Μπορούμε να φτιαξουμε τη ζωη μας όπως θελουμε η τουλάχιστον να προσπαθισουμε γιαυτο;Να θυσιάσουμε τα παντα για να κανουμε εστω και λιγο καλυτερη τι ζωη των παιδιων μας τουλάχιστον;Γιατι να μου βαζει εμποδιο ο καθε ενας που δεν προσπαθει να κανει το ιδιο στον τοπο του;

    • Eίστε εγκεφαλικά νεκροί,όσοι διαχωρίζετε την δήθεν βία που ασκούμε στους κατατρεγμένους

      με την βίαιη και απολίτιστη συμπεριφορά τους απέναντι στο γυναικείο φύλο.Ούτε υποκριτές,ούτε άχρηστοι ,εγκεφαλικά νεκροί.5-6 υπάλληλοι των ΜΚΟ γράφουν για να εξασφαλίσουν το μεροκάματο,οι ακαμάτηδες και κατηγορούν όλους για φασισμό.

  32. Σοστα τα λέει ϊ κιρια. Εγκο φέρω γκινεκα κ τα οχτο παιδιά μου από Islamabad, να ζισουμε ολοι παρέα στο κο! Θελο επιντομα γιατί ιμε προσφηγκας, και τζαμι, Πόλα τζαμι για να σκάσουν οι φασίστες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ