ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Παρακαλώ γράψτε κάτι για αυτό το χάος στην Καρδάμαινα τώρα που έρχονται οι εκλογές…

13
836

Please write something about this mess in Kardamena now that the elections coming maybe someone from the town hall feel ashamed and do something about the village which looks like afghanistan and nobody cares.

Παρακαλώ γράψτε κάτι για αυτό το χάος στην Καρδάμαινα τώρα που έρχονται οι εκλογές ίσως κάποιοι από το δημαρχείο νιώσουν ντροπή και κάνουν κάτι για το χωριό που μοιάζει με το Αφγανιστάν και κανείς δεν νοιάζεται.

Αναγνώστρια

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που ζεις στην Καρδαμένα ;;;Αυτά έγιναν με την τελευταία κακοκαιρία που έπληξε όλη την Ελλάδα και το νησί μας …Και για όλα αυτά ο κυριτσης φταίει; Μήπως δεν θα πρέπει να τα φτιάξει λόγω εκλογών άλλα για έχετε να λέτε… νούμερα ε νούμερα …..!!!!

  2. Ναι μας επισες τωρα.Επρεπε δηλαδή να το φτιαξουν πρην γινει ετσι από περσυ;Τωρα χαλασε θα το φτιαξουν εξαλου εχει ξενοδοχεια διπλα ας βοηθησουν και αυτοι μην τα θελουν όλα ετοιμα και τζαμπα.

  3. Αυτές οι εικόνες είναι στην παραλία στον δρόμο προς το Νορίντα .. που οφείλονται στις. μεγάλες κακοκαιρίες και στις πολλές βροχοπτώσεις και μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις από εδώ είμαστε……δεν είμαστε από τον Άρη…….όλα αυτά θα φτιαχτούν λίαν συντόμως….Όλα θα φτιαχτούν γιατί ο Γιώργος ο Κυρίτσης παράλαβε έναν καταχρεωμένο δήμο και τον νοικοκύρεψε και πολύ σύντομα θα το διαπιστώσετε…….

  4. Αυτες οι φωτο ειναι ο δρομος που παει προς το ξενοδοχεο μικρη πολη και εχουν γινει με την κακοκαιρια

  5. Έλα ρε αναγνώστρια τι μας λες?Τώρα κάθε φορά που θα βρέχει και θα γίνονται ζημιές θα φταίει κι ο Κυριτσης?Μην προσπαθείτε να κερδίσετε εντυπώσεις.Το πρόβλημα σου εσένα είναι που είναι Δήμαρχος ο Κυριτσης αλλά καλά θα κάνεις να το εμπεδωσεις ότι θα είναι και πάλι Δήμαρχος ΚΩ.

  6. Ξεκίνησαν τα κομματόσκυλα να γράφουν η να απαντούν εδώ μέσα σαν να είναι απλοί πολίτες ! Και το παίζουν και θιγμένοι που κάποιος όντως απλός πολίτης χωρίς κομματικές σκοπιμότητες
    εξέφρασε την αγανάκτηση του…Αυτή είναι η κατάντια σας που για τους ψήφους και τις θέσεις πουλάτε και την ψυχή σας στον διάβολο… Η αλήθεια είναι ότι η Καρδάμαινα είναι σαν λατομείο μέσα στην βρώμα όλα σπασμένα δρόμοι λιμάνι γεφύρια παραλίες φώτα οι δρόμοι προς τα ξενοδοχεία κ.α. Εικόνα χώρας τριτοκοσμικής, να σταματήσει ο τουρισμός να δω ποιος θα σας ταΐζει μετά τα κόμματα;

  7. Καταρχήν άμα δεν ξέρεις βουλωστε το και μην μιλάς! Δεν είμαστε κομματόσκυλα όπως λες αλλά απλοί άνθρωποι που εκφράζουμε την άποψη μας είτε αρέσει είτε όχι.Δεν διεκδικούμε καμία θέση είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου και με αξιοπρέπεια, μήπως γνωρίζεις τι σημαίνει αυτή η λέξη? Αμφιβάλλω! Λοιπόν για να τελειώνουμε.Αντι να καθόμαστε να κατακρίνουμε και ανώνυμα τον κάθε δήμαρχο μήπως και εμείς σαν πολίτες που αγαπάμε τον τόπο μας πρέπει κάποια στιγμή να συμβάλλουμε στην διατήρηση της καλής εικόνας του νησιού μας?Όταν μολυνουμε πχ εμείς οι ίδιοι το περιβάλλον μην έχουμε και την απαίτηση απ τον Δήμο να μας ξεβρωμισει.

  8. Σε προκαλώ κύριε κομματοσκυλε, να μου πεις τι από αυτά που έγραψα παραπάνω είναι ψέμμα που μου το παίζεις κ απλός δημότης… Συν τα παραπάνω θα σου προσθέσω ότι με την ανοχή της Δημ. Αρχής (για τα ψηφαλάκια) υπάρχουν άτομα που έχουν τραβήξει σωλήνες και ρίχνουν τα λήμματα από τις τουαλέτες κ τα πλυντήρια τους στον κεντρικό ποτάμι τα οποία καταλήγουν στην κεντρική παραλία που κάνουν μπάνιο μικρά παιδιά εμείς κ τουρίστες και εκτός ότι βρωμάει βλέπεις κ τα κόπρανα και έχει κ αλλά και στο ξαναλέω ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να μου πεις τι είναι ψέμα απ’ολα αυτά που έγραψα εδώ κ παραπανω! Γιατί δυστυχώς είναι όλα αλήθεια και ο κόσμος τα βλέπει

  9. Δεν είπαν ότι δεν κάνεις τίποτα για το χωριό σου λένε ότι το χωριό είναι σε άθλια κατάσταση δεν μπορείς εσύ να κάνεις άσφαλτο η πεζοδρόμια ούτε να καθαρίσεις με 2 καθαριστες κτλ Απλά ο Προυσταμενος σου δεν δίνει σημασία κατ’επεκταση ούτε εσύ. Το χωριό θέλει ολική επανακατασκευη είναι πραγματικά χωριό τριτοκοσμικης χώρας όπως αυτά που βλέπουμε στις εμπόλεμες περιοχές και δεν θα σου πω για τους τουρίστες αλλά για τους κατοίκους που ζουν μόνιμα σε αυτό γιατί μάθαμε να λέμε «θα έρθουν οι τουρίστες κ θα έρθουν οι τουρίστες» οι μόνιμοι; Δεν είναι άνθρωποι αυτοί; Άστα «Βουλωστε το» λοιπόν και κοίτα και τους ντόπιους λίγο αν μη τι άλλο καλύτερα να παραδεχτείς κάτι που το ξέρεις και ο ίδιος απ’το να βρίζεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ