ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Όχι δεν είναι από σεισμό…. Είναι η διαδρομή Τιγκάκι-Μαρμάρι

7
2553

Όχι δεν είναι από σεισμό…. Είναι η διαδρομή Τιγκάκι-Μαρμάρι. Δεν ξέρω ποιός θα είναι υπεύθυνος αν γίνει ξανά κανένα τροχαίο. Είστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!! Κάντε κάτι ρε Γμτ…. Πυρηνική Φυσική είναι; ΕΛΕΟΣ.

Φωτογραφία της Διονυσία Κουτσογιώργη.
Φωτογραφία της Διονυσία Κουτσογιώργη.
Φωτογραφία της Διονυσία Κουτσογιώργη.

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • ξευτιλες του δημου,σαυτον τον δρομο εχουν γινει πολλα ατυχηματα,και πηγαν πολοι ανθτρωποι στο νοσοκομειο

      εσεις βρε προκοπηδες βλέπετε την παρτη σας,και πως θα βολέψετε τους δικους σας.αχαηρευτοι ολοι στον θα σας μαυρισει ο κοσμος αυτή την φορα.

  1. Η ΚΩΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑ!ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΌΝΟ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ!ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΧΩΡΊΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΙΛΆΩ ΒΈΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΌΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΊΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ!ΜΕΤΆ ΛΕΜΕ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΏΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΎΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΎΣ! ΦΤΑΝΕΙ!ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΚΎΡΙΟΙ!

  2. ΠΡΟΣΟΧΗ….ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΡΟΔΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  3. ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΝΕΛ ΛΑΜΠΗ-ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΛΑΜΠΗ -ΨΑΛΙΔΙ

    ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΟΟΟΟΟ

  4. Ζω Στο εξωτερικό Για 22 χρόνια Και κάθε χρόνο επισκέπτομαι Το νησί μου την Κω, Μετά λύπης μου αντικρίζω αυτό το Άσχημο θέαμα στους δρόμους και Στις θάλασσες ( Σκουπίδια )και όχι μόνο…. Δυστυχώς καμιά ανάπτυξη Σε όλους τους τομείς,,Κως δεν είναι μόνο η πόλη …. Άραγε που να πηγαίνουν τόσα Δισεκατομμύρια τζίρο κάθε χρόνο ;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ