ΟΡΑΜΑ: Παροχή ενημέρωσης σχετικά με τις εργασίες στο δρόμο Μαρμάρι-Τιγκάκι

8
561

Προς: Προϊσταμένη Διεύθυνσης

Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κω

 

κοινοποίηση: Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου και

Επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων

                                                

Θέμα: «Παροχή ενημέρωσης σχετικά με τις εργασίες στο δρόμο Μαρμάρι-Τιγκάκι»

Αγαπητή κυρία Αναγνωστίδου,

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου (αναφέρεται ρητά σε δηλώσεις του κου Κυρίτση) που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Κω σχετικά με την «παρέμβαση» που γίνεται σε τμήμα του δρόμου Μαρμάρι – Τιγκάκι πρόκειται για προγραμματισμένο έργο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας παρείχατε τηλεφωνικά- μόλις εχθές- πρόκειται για μια έκτακτη παρέμβαση σε 155 μέτρα του εν λόγω  δρόμου η οποία ανατέθηκε στον εργολάβο που υλοποιεί το έργο «πεζοδρόμια / ηλεκτροφωτισμός Τιγκακίου».

Ως εκ τούτου και στην περίπτωση που αφορά σε προγραμματισμένο έργο σας ζητάμε να μας κοινοποιήσετε:

 – Τη μελέτη  και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ψήφισή της.

 – Τις σχετικές αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής (όροι δημοπράτησης, διακήρυξη, κατακύρωση διαγωνισμού, σύμβαση με ανάδοχο κ.τ.λ.)

Στη δε δεύτερη περίπτωση  -και σύμφωνα με την ενημέρωση που μας παρείχατε- παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε βάση ποιας νομοθεσίας ένας εργολάβος που έχει συγκεκριμένη σύμβαση για συγκεκριμένο  φυσικό και οικονομικό αντικείμενο δύναται να υλοποιήσει  μια τέτοια άσχετη παρέμβαση.

Πόσο έχει κοστολογηθεί αυτή η παρέμβαση, βάση ποιας μελέτης, από ποιον κωδικό θα πληρωθεί και ποιος είναι ο επιβλέπων μηχανικός;

Εν αναμονή της άμεσης απάντησής σας.

Με τιμή,

Ρούφα Ιωάννα

Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας

του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα μηχανήματα είναι του γνωστου εργολάβου. το θέμα είναι πως θα πληρωθείιιιιιιιι και απο πουυυυυυυυυυυυυυ

  2. ασυδοσία παντού, από το κυκλοφοριακό μέχρι τις μελέτες, από τις αναθέσεις μεχρι τις εκτελέσεις έργων, από την αδειοδότηση έως την φορολόγηση. Πότε θα κανει ξαστεριά και για αυτόν τον τόπο; Τον Μάιο του 19;

  3. Ρε Ιωάννα αυτό σε ενδιαφέρει !!!Πε ρε ένα μπράβο ,ρίξε μια ειρωνία ότι το κάνουν υπό την πίεση του ατυχήματος ,αλλά μέχρι εκεί !!! Τα αλλά τι τα θέλεις , δεν σε παίρνει και προσπαθείς και να τρομοκρατήσεις την υπηρεσία !!!

  4. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 100.000 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΙΓΗ Η ΖΗΜΙΑ, ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. δεν ειπα εγω κατι θα βρη να πη παλι η ρουφα? αντι να πη να φτιαξουν ολο το δρομο ρωταει γιατι και ποιος και πως και τα λοιπα. αμα βγη δημαρχος και δη η κως εργο να μου γραψετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ