ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Γιατί δεν δέχονται οι γιατροί τις θέσεις που προκηρύσσονται στο Νοοκομείο Κω…

7
79

Αγαπητέ Γιάννη, κάθε φορά αναρωτιόμαστε γιατί δεν δέχονται πολλοί γιατροί τις θέσεις που προκηρύσσονται στα περιφερειακά νοσοκομεία όπως της Κω.

Ένα τμήμα του μικρού πλέον μισθού των είναι και η πληρωμή των εφημεριών, που πληρώνονται ανεξάρτητα .

Τα τελευταία χρόνια όταν υπάρχει πρόβλημα ρευστού βρίσκεται πάντα μια δικαιολογία για την καθυστέρηση πληρωμής, όπως φόρτος εργασίας η ακόμα και ύπαρξη ιού στο κομπιούτερ όπως ακούστηκε εδώ τελευταία .

Φυσικά ο φόρτος εργασίας ή οι ιοί δεν τολμούν να αγγίξουν ποτέ την πληρωμή του προσωπικού του νοσοκομείου Ρόδου, που πλέον είμαστε ενιαία διοίκηση και έχει οργανωμένο συνδικαλιστικό όργανο γιατρών!!!

Και ολοι τρέχουν να πληρωθούν οι γιατροί κανονικά .

Φυσικά οι δικιές μας υποχρεώσεις στη εφορία για τα παιδιά που σπουδάζουν δεν μπορούν να περιμένουν. Αλλά σε ποιους να το πεις ???

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί τα έξοδα είναι πολλά και δεν μπορεί ένας γιατρός των 30-35 ετών να ζει σαν φοιτητής.

  2. αν έβγαιναν έξω ως ιδιώτες γιατροί αποτι ξερω θα κονομούσαν τριπλάσια βλακί και εσύ ο κακομοίρης και εγώ θα ψοφούσαμε ή θα κόβαμε τον πισινό μας να βρούμε πενηντάρι να πάμε σε ιδιώτη ή χειρότερα μια περιουσια στην Αθήνα – τελικά τυχαία είσαι άνεργος στη κω ?

  3. Εσύ λοιπόν γιατί είσαι ακόμα στην Κω;…κομπλεξικέ, άδειασε μας τη γωνιά…!!! Δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι εδώ…!!!

  4. Δεν μας λες ρε γιατρέ ποσά παίρνεις μισθό και ποσά για έφημεριες και μετά να σε λυπηθούμε. Καταστρέψατε την χώρα//////για μιλάτε κιόλας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ