Αναγνώστης: Στην μαρμάρινη επιγραφή να μπουν τα ονόματα του Κ. Καΐσερλη & των ανθρώπων που πήγαν στο αυτόφωρο για να γίνει η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου

11
4853

Καλησπέρα σας.

 

Βλέποντας τις τελευταίες μέρες τον αγώνα που κάνει ο αγαπητός Κώστας ο Καϊσερλης για να κατέβει η μαρμάρινη επιγραφή που τοποθετήθηκε στο νοσοκομείο ένα έχω να πω.

Προσωπικά ανήκω σε άλλο πολιτικό χώρο από τον Κώστα, αλλά πάντα τον ψήφιζα γιατί είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος κι έφτιαξε την Κω αυτή που είναι σήμερα.

Στη μαρμάρινη επιγραφή πρέπει να μπει το όνομα του Κώστα του Καϊσερλη και όλων των ανθρώπων του δήμου που μπήκαν μέχρι και φυλακή… Τους πήγαν στον αυτόφωρο, λόγω αρχαιολογίας τότε, για να φτιάξουν τη νέα πτέρυγα και τον όροφο στο νοσοκομείο για να είναι αυτό που είναι σήμερα. Οι παλαιότεροι θυμόμαστε πως ήταν το νοσοκομείο με την όψη της Ιπποκράτους και μερικές παράγκες εκεί που είναι τα μαγειρεία.

Μεταξύ των ανθρώπων αυτών ήταν και ο τότε εργολάβος του δήμου ο αείμνηστος συγγενής μου ο Κώστας ο Βραχνάς.

Το δεύτερο που ήθελα να σημειώσω είναι ότι η παραίτηση του Άξιου Ιατρού και Ανθρώπου Νίκου Μαυροειδή από το Νοσσοκομείο της Κω που είναι ένα μεγάλο πλήγμα για όλους μας. Ντροπή σε αυτούς που άφησαν να συμβεί. Εύχομαι στον αγαπητό ιατρό και φίλο Νίκο Μαυροειδή που έσωσε τη ζωή του πατέρα μου, τη δική μου, όπως και πολλών άλλων ανθρώπων όταν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, απ’ όποια θέση κι αν επιλέξει να ακολουθήσει από δω και πέρα να συνεχίζει να προσφέρει με τον ίδιο τρόπο που το έκανε μέχρι τώρα και να είναι πάντα δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ι.Ζ

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να το καλό που κάνει ο αγωνας του Καισερλη. Επανέρχεται η συλλογική μνήμη και κατανοούμε ακομα περισσότερο το τραγικό λάθος της διοίκησης που παρασύρθηκε από έναν άνθρωπο

  2. Ετσι είναι. Ο μακαρίτης ο Κώστας ο Βραχνάς έτρεχε για χρονια στα δικαστήρια στη Ρόδο με τον Δημαρχο για να γίνει το νοσοκομείο.

  3. ο χώρος και η μεγάλη μαρμαρόπλακα στο κοιμητήριο, ποιας δημοτικής αρχής ήταν απόφαση? Ξέρει κάποιος? Μπορούμε να το μάθουμε κι εμείς?

  4. O Καισερλης διχασε και διχαζει γιαυτο οπως βλεπετε εχει μεινει μονος.Οσο για την Κω που αφησε μην το συζητησουμε.Εβρεχε χρημα απο την Ευρωπη,την Ευρωπη που δεν ηθελε και μας εβαλαν με το ζορι αυτους που λεει αποστατες,αλλα ο Καισερλης κοιταγε πως θα βγαινει δημαρχος και εκανε την πολη της Κω,//////νιο.Αρκει να δηλωνες ψηφοφορος του και εκανες οτι ηθελες,εκτιζες παντου.Βεβαια τα πολλα τα φαγανε οι κοντινοι του και εργαζομενοι στο δημο που βρεθηκαν με βιλες.Αυτα εκανε ο Καισερλης που ακομα και πρην το τελος του βολεψε σε δημοτικη περιουσια δικους του να φανε.Ας του κανουν αυτοι πλακες στις βιλες τους.

  5. Αληθεια τι να πρωτοθυμηθεί κανεις για το νοσοκομείο του1965 δυο κλινικές παθολογικό –
    χειρουργικό γυναικολογικό με έναν διευθυντή στις δυο κλινικές γιατί ο γιατρος ασκούσε επάγγελμα κυριως στην ιδιωτική του κλινικη
    Το Νοσοκομείο επι σειρα ετών χωρίς ιατρική επίβλεψη
    Ξεγενουσε μια μαία κ στα δυσκολα ερχόταν ο διορισμένος εμισθος στο νοσοκομείο (Βλ κωακα )Νοιωθετε ικανοποίηση ;
    Που να τολμήσει να ερθη κανεις καινούργιος
    Γκέτο
    Αυτά δεν τα λέμε
    Ήρθε λοιπόν ενας πολιτικός ιατρος που θυσίασε την πολιτική του καριέρα κ τοποθέτησε με νεο οργανισμό νέους γιατρους αναδιαρθρώνοντας το Ιδρυμα
    Οι νέοι γιατροί ήταν διορισμένοι απο αποστάτη Το Απεδεχθησαν όλοι
    Πως το δέχθηκαν αυτό ;
    Η Ιστορία είναι γραμμένη
    Ας μιλήσουν οι τότε ιθύνοντες! Ο Θανάσης Γιωργαλης άφησε παρακαταθήκες
    Ας τις διαβάσετε προσεκτικά Οι θεατρινισμοί άλλους βοηθούν Τους κατέχοντες κ τους αδαείς
    Οι ύβρεις κ τα συνθήματα άλλους έξυ πηρετούν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ