Να και η «σκηνοθέτις» που «έστησε» τη δουλειά :p)! Προσοχή! Κυκλοφορεί με κάμεραμαν και φωτογράφο… (Γελάνε και τα φτυάρια πίσω από τις μπετονιέρες στον επαρχιακό…)

33
45057

Αναδημοσίευση από την «Πρώτη Έκδοση» Δωδεκανήσου, χωρίς σχόλια…

Έτσι την έστησε η Χαρίκλεια Χριστοφή στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο

Στην υπόθεση των δύο αστυνομικών στο νησί της Κώ φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Νίκος Φώσκολος δεν θα έγραφε ποτέ ένα τέτοιο σενάριο, πόσο μάλιστα να το σκηνοθετούσε. Από την αρχή που η υπόθεση αυτή είδε το φως της δημοσιότητας κάτι δεν πήγαινε καλά, μάλιστα φαίνεται ότι το καράβι μπάζει νερά.

Ηθικός νους η κ. Χαρίκλεια Χριστοφή και ο βοηθός κάμεραμαν. Η ίδια φέρετε να κάνει μάλιστα και την καθαρίστρια σε κτήριο της περιοχής. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, το να στήνεις ένα θέμα για να συκοφαντήσεις κάποιον είναι , να το τραβάς βίντεο και να γράφεις και κείμενο κατά του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου γιατί απλά δεν τον γουστάρεις ε πάει πολύ.

Το σημείο μοιάζει με τόπο όπου γυρίζεται ταινία. Το ήθος δύο σπουδαίων αστυνομικών και η εμφάνιση όλου του τηλεοπτικού συνεργείου λίγα λεπτά μετά.Η ιστορία μπάζει και μπάζει από παντού. Θα μπορούσαν οι αστυνομικοί να πάνε να βάλουνε σήμανση να ειδοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να αποκατασταθεί η ζημιά. Ήθελαν όμως Grand finale. Η κ. Χριστοφή σαν έμπειρη και δαιμόνια Ρεπορτέρ βρέθηκε δίπλα στους αστυνομικούς και μάλιστα ακούσαμε τον έναν να της λέει τράβα το τράβα το.

Οι ήρωες έμπαιναν ένας ένας στις σκηνοθετημένες κακά σκηνές, το φτυάρι, η μπετονιέρα που υπάκουσε πιστά στις εντολές των αστυνομικών, ο φωτογράφος που του έλεγαν όπως ακούσαμε στο βίντεο τράβα το τράβα το. Και ο συνεργάτης της κ. Χριστοφή που τράβαγε το βίντεο.

Η κ. Χριστοφή έχει διάφορες εμμονές, όχι πολύ καιρό πίσω είχε συγκρουστεί με τον Βουλευτή και σήμερα υφυπουργό Γιάννη Παππά. Μάλιστα και τότε έβγαινε να διαπομπεύει τον Γιάννη Παππά. Μία σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο θα δείξει ότι έχει εμπάθεια στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη.

Το θέμα έφτασε μέχρι και τον Δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε που φάνηκε ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν ήξερε το θέμα αλλά δεν ήξερε και σε ποια περιφέρεια έγινε το συμβάν. Φάνηκε λοιπόν ξεκάθαρα ότι την ώρα που βρισκόταν στον ραδιοφωνικό αέρα του το σερβίρανε. Του είπαν έλα πες και αυτό. Μηδέν εις το πηλίκον η δημοσιογραφική δεοντολογία και το ρεπορτάζ.

Ο γνωστός Άρης αρχικά δεν ήξερε ποιος ήταν ο Περιφερειάρχης και σε ποιο Αιγαίο έλαβε χώρα το συμβάν. Βασιζόταν δηλαδή όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό που εξασφαλίσαμε να απευθύνεται στο Αιγαίο. Σε ποιο Αιγαίο Άρη μας στο Βόρειο που έχει άλλον Περιφερειάρχη ή στο Νότιο που επίσης έχει άλλον Περιφερειαρχη; Έπειτα μπέρδεψε και το όνομα ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ και όχι Χατζημάρκος. Αυτό δείχνει ότι ο ίδιος είχε παντελή άγνοια του θέματος.

Η αντιπολίτευση βρήκε τρόπο να τα χώσει στον Περιφερειάρχη με τον γνωστό και πλέον τρόπο. Δηλαδή ένα δελτίο τύπου που θα προκαλέσει τις εντυπώσεις. Ο Χατζημάρκος είπαν προκάλεσε την ΕΔΕ αλλά αυτό ο Περιφερειάρχής το έχει αρνηθεί. Λέξη όμως δεν είπαν εκεί γιατί μάλλον τους χάλαγε το γλυκό.

Πηγή: https://protiekdosi.news

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρατήστε το για να το βάλουμε πριν τις επόμενες εκλογές μαύρο στον μαυρογιαλουρο (αρσενικό και θηλυκό)

  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΧΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΩΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ Κ ΝΑ ΜΗΛΙΣΕΤΕ ΟΧΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΝΤΡΟΠΗ.

  3. γκασμά δεν σε λένε τυχαία γκασμά. Σοβαρό θέμα υγείας. Κάνε δημόσια καταγγελία αφού το πας βεντέτα γκασμα, όχι σε μένα φουστιές

    • κασμάς αρσενικό

      σκαπτικό εργαλείο
      ≈ συνώνυμα: η αξίνα
      (μεταφορικά, λαϊκότροπο) άνθρωπος μειωμένης εξυπνάδας
      ≈ συνώνυμα: ηλίθιος, βλάκας, χαζός, στουρνάρι

  4. Σαν απλός παρατηρητής ούτε η πράξη των αστυνομικών αλλά ούτε και της Χαρίκλειας μου μοιάζει μεμπτή. Και πολύ ορθά έπραξαν όλοι. Το γεγονός ότι το νησί έχει σάπιους δρόμους και καθημερινά οδηγώντας τα βράδια και τις βροχερές μέρες, είμαστε τρομοκρατημένοι από τις πλημμύρες και νερά, γι αυτό οι αρμόδιοι έχουν να πουν κάτι ;; ότι οι δρόμοι δεν έχουν φωτισμό γι αυτό ουδείς λόγος ;; φταίει και καλά ο εργολάβος που άργησε να το μπαλώσει… Μάλιστα. και τι να το κάνω εγώ αν κάποιος πάθει ζημιά ; Γι αυτό υπάρχουν οι αρμόδιοι και καλά για να το επιλύσουν. Που είναι λοιπόν, τι έκαναν γι αυτό; Ντρέπομαι σαν πολίτης που ακούω ότι θα περάσουν 2 άνθρωποι ΕΔΕ εξαιτίας της ακαταλληλότητας των αρχών να μας εξασφαλίσουν το αυτονόητο!! Ντροπή σας όλοι.
    Για ανόητους μας περνάτε;

    • Xριστούγεννα που υποτίθεται είχαμε κάποιους Τουρίστες από Τουρκία,το ίδιο Πρωτοχρονιά

      στην Εθνικής Αντιστάσεως είχε 4 κρατήρες τετράγωνους ,που θα μπορούσαν να γίνουν τάφοι για κάποιους οδηγούς.
      Δείτε το αρχείο από πότε το έγραψα, δείτε για την τρύπα λίγο πριν του Πόντιου.
      Αυτές οι καταγγελίες ,αυτές οι δημοσιοποιήσεις δεν είναι αντιπολίτευση, είναι ρεαλισμός,είναι ανθρωπισμός.
      Δυστυχώς το νησί είναι καρα-πτωχευμένο σε ηθικά και καθημερινά προβλήματα.
      Πολλοί εδώ μέσα είναι της μάσας,αλλά και για δέσιμο.
      Μπερδεψαν την αυτοδικία,με την αυτοϊκανοποίηση.

  5. Το επόμενο βίντεο να τραβηχτεί στον δρόμο προς το 2ο Γυμνάσιο και το νηπιαγωγείο πίσω από την Αβικω. Τα παιδιά αδυνατούν να περάσουν από τις λάσπες και τα αυτοκίνητα κινδυνεύουν στις λακκούβες…

  6. Για κάποιες λακούβες στη γειτονιά μας να πάρουμε εσένα τηλέφωνο η την αστυνομία;Τα φτυάρια και το καρότσι το βάζουμε εμείς η εσείς;Να έρθετε κατά τις 3 κτυπά ΕΙ καλύτερα το φως για το βιντεο.

  7. πέρα από το θέμα με τις λακκούβες που δεν με απασχολεί η συγκεκριμένη κυρία μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητική κατά την ώρα του έργου της.

  8. Ετυμολογία
    κάφρος < (άμεσο δάνειο) ιταλική cafro < αγγλική kaffir / kaffer < αραβική كفار (kaffār: άπιστος) < كفر (kafara: απιστώ) < ρίζα ك ف ر ‎(k-f-r)
    Ουσιαστικό
    κάφρος αρσενικό

    κάποιος που δρα χωρίς να λαμβάνει υπ' όψη του τα συναισθήματα ή/και την ενόχληση των άλλων
    ο κάφρος είπε ότι θα με περίμενε στη στάση του λεωφορείου αλλά τελικά πήγε για καφέ
    μου πήρε 10 ευρώ για να με βοηθήσει με την άσκηση του σχολείου! Πολύ κάφρος!
    στο φουαγιέ έχει πινακίδες που απαγορεύουν το κάπνισμα αλλά οι κάφροι τις έχουν γραμμένες στα παλιότερα των υποδημάτων τους
    Σημειώσεις
    Το ουσιαστικό είναι αρσενικού γένους, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς άρθρο ως προσδιορισμός και για γυναίκες
    Αυτή η γυναίκα είναι κάφρος.

  9. Όπως είπα ήδη, ο Περιφερειάρχης είναι φάουλ! Κακώς ασχολούμαστε με το αν ήταν στημένο! Πρέπει να ασχοληθούμε με το γιατί η περιφέρεια δεν το έφτιαξε έγκαιρα τη στιγμή που υπήρξαν ατυχήματα και ζημιές! Αν θα μπορούσε να το σκηνοθετήσει η Χαρίκλεια? Και βέβαια θα μπορούσε! Εδώ και τόσα χρόνια έχει σκηνοθετήσει…………….

  10. ////. Και Δεν εχουν καμια σχεση.. Με το επαγγελμα δημοσιογραφου..αλλα σκηνοθετη. .φαινεται η ασχετοσυνη, ….. Καλες παρακολουθησεις στις μικρους μηκου ς ταινιες.. Τυφλα ναχει ο ανθιμος… …

  11. Εγώ μπορώ να μιλήσω, με ονοματεπωνυμο..αν αυτό σε ενοχλεί… Που όλος δικαιως λέω την άποψη μου σε μια δημοκρατική χώρα.. αν μου το επιτρέπεις… Για μια γυναίκα , (τι δηλώνει στο φορολογικό της δεν ξέρω. που γυρνάει με το μηχανάκι και ..το κινητό Σκηνοθετεί.. Και δεν ξέρουμε ποιος την πληρώνει!!! …. (ας δημοσιεύσει… Ένα τίτλο.. Τουλάχιστον δημοσιογράφιας…. Η δουλειά δεν είναι ντροπή… Αλλά να το παίζεις σκηνοθέτης.. . Και να κρίνεις. Περειφερειαρχες.. ΩΣ άσχετη, ανεοπαγγελτοι .. ειναι ΝΤΡΟΠΉ…. Εξαλου το δείχνει με το επίπεδο.. Δημοσιογράφιας…. !!!!! . Παενε δούλεψε.

  12. ναι , ρίξτε τα στην Χαρίκλεια τώρα ! Ψάχνετε εξιλαστήριο θύμα για την ανικανότητα σας . Έλεος!

  13. Τα ριχνω.. Στο…… μεσο. (εντυπο… Που ορθωνει και ενα λογδοιριο.. Εμετικο. αναστημα σαν απαντηση.. στον περιφερειαρχη.. Και στον εκποσωπο του ……………………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ