Βαγγέλης Τζόγιας: Τροχαίο στο Ζηπάρι… να ευχαριστούμε τον Θεό που ήταν μόνο ατύχημα

15
17720

Τροχαίο στο Ζηπάρι… να ευχαριστούμε τον Θεό που ήταν μόνο ατύχημα.

Τα έχουμε ξαναπεί για να σωθεί το χωριό μας χρειάζονται φανάρια φίλε δήμαρχε…

Καλό το γεφύρι αλλά η εκτροπή τον βαρέων οχημάτων αργεί πολύ ακόμη την ημέρα του ατυχήματος η ουρά έφθανε στο βενζινάδικο του κυρίου Γρηγοριάδη.

Έπρεπε παράλληλα με το γεφύρι να μπούνε και τα φανάρια έτσι ώστε το έργο να παραδοθεί έτοιμο στην κυκλοφορία να το καμαρώνει ο κόσμος.

Αφήνω πού από τα στενά για να βγεις στον κεντρικό ιδρώνεις… Οι δε διαγραμμίσεις είναι σε κακό χάλι δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα.

Υπάρχει βέβαια ο περιφερειακός που παραμένει αχρησιμοποίητος,, αυτή είναι η λύση…

Τζόγιας Ευάγγελος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε Τζόγια με όλο το σεβασμό που σάς έχω μήπως και ή αντιπολίτευση νά σταματήσει να κάνει ενστάσεις μπας και δούμε κανένα έργο της προκοπής;;;; Μήπως νά κάτσουν τόν κωλο τούς κάτω και νά συνεργαστούν με το δήμο νά φτιαχτεί τό οδικό δίκτυο;;;;

    • Αυτό ισχύει και σε επίπεδο κυβέρνησης.Στην Ελλάδα θεωρούμαι υποχρέωση να κάνουμε σε όλα αντιπωλητευση

  2. Και αναγκαστικά θα μειωθεί στα 30km.
    Να δεις για πότε οι φαναρτζηδες θα μείνουν χωρίς δουλειά.

  3. Γιατί δεν στέλνεις δήμαρχε τη δημοτική αστυνομία να κάνει την δουλειά της; Έλεος πια…

  4. Συγκοινωνιολόγος ο κύριος;Απορώ τι σπουδάζουν μερικοί και χάνουν τόσα χρόνια από τι ζωή τους.Έχουμε ειδικούς τζάμπα.Τα φανάρια κύριε είναι παρελθόν στα πολιτισμένα κράτη.Έχετε κάποια έρευνα που δείχνει στις πόλεις με φανάρια δεν έχουμε ατυχήματα;Σταματάει κάποιον το κόκκινο αν είναι ζώο;Όπως προφανώς τον σταματάει και το STOP.Αυτό που έχει επικρατήσει είναι οι ανισόπεδες διασταυρώσεις.,να αναγκαστεί ο άλλος να κόψει ταχύτητα,οι κάμερες σε λειτουργία για τήρηση των Ορίων και τα αυστηρά πρόστιμα .Κατευθείαν στο taxis .Εύκολη αφαίρεση διπλώματος και δύσκολη απόκτηση.Τελευταίο αλλά πρώτο σε αξία ,εκπαίδευση.Σεβασμός στη ζωή και τον συνάνθρωπο……..

  5. …..Έχετε σκευτει εσείς που παραπονιέστε για τα όρια ταχύτητας,ότι η πιο τακτική μετακίνηση είναι τα ψώνια η μεταφορά των παιδιών στο σχολείο.Εκτός των επαγγελματιών.Ποσό χρόνο κερδίζετε σε αυτές τις αποστάσεις αν πάτε από 40 σε 80 χιλιόμετρα;Μετρήστε ,θα ρκπλαγητε για ποσό βάζετε τη ζωή τη δίκη σας και των άλλων σε κίνδυνο.Όσο για τα ζώα,γιατί ζώα είναι για μένα που οι γονείς τα μεγάλωσαν έτσι γιατί δεν ενδιαφέρονται για τι ζωή των παιδιών τους,να αρχίσουμε να τους μαζεύουμε σιγά σιγά.Μπορούμε,μετρημένοι είναι.

  6. Δηλαδη αν η αντιπολιτευση σταματησει να κανει ενστασεις θα δουμε εργα της προκοπης? Τι ανεκδοτο ητανε παλι αυτο?

    • Καμία σχέση.Τα κατάλαβες όλα.Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει ένσταση για κάποιο έργο και καλό είναι να την καταθέτει,άσχετα κυβέρνησης.Το να περιμένεις μια καταστροφή ατύχημα,για να κανείς αντιπολητευση είναι τραγικό και δεν γίνεται πουθενά στο κόσμο.

  7. ..λίγα λόγια λοιπόν και
    όχι λαικισμούς από σας και κάποιους άλλους φιλόσοφους της πολιτικής!!! Αρκετά οι μεσσίες έχοπυν πεθάνει.
    Τα προβλήματα της Κω θα λυθούν από τους πολίτες στις 8-10-2023 Άντε γεια!!!!

  8. ο δήμαρχος είναι απασχολημένος. κεφαλος, Καρδάμαινα στο έλεος του Θεού. ο πρώην Δήμος δικαίου και ιδιαίτερα το Ζηπάρι που του έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές, θα του γυρίσει την πλάτη

  9. ΒΑΛΤΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΘΑΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

  10. ζηταει ολο το νησι απο ακρη σε ακρη.
    Εχουμε πλεον την πεποιθηση ολοι μας πως ειμαατε σε ολα μονοι και αβοηθητοι, διοτι οι ανθωποι που διοικησαν 4 χρονια, και εχουν το θρασος να θελουν αλλα 5 (οπως η μουντζα), ειναι ανικανοι και επικυνδινοι! ΕΛΕΟΣ

  11. Μου αρέσει που κάποιοι μιλούν για αλλαγές σε όρια ταχύτητας, σαμαράκια κτλ. Λες και θα ιδρώσει το αυτί των δολοφόνων ρωμιών και θα αλλάξουν συμπεριφορά αν μειωθεί το όριο ταχύτητας. Ρε σε τι ψευδαισθήσεις ζείτε… Αποδεχτείτε ότι είστε τριτοκοσμική χώρα και ότι δεν κάνετε με κανόνες, και ούτε θα κάνετε ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ