Τροχαίο δυστύχημα στη Σάμο: Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 43χρονη τουρίστρια

0
3238

Οδηγός ΙΧ χτύπησε 43χρονη τουρίστρια που επέβαινε σε δίκυκλο και στη συνέχεια την εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει. Η γυναίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/8) στην περιοχή Γλυκόριζα στη Σάμο, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και χτύπησε μία Ελβετή τουρίστρια, που οδηγούσε δίκυκλο όχημα.

Ο οδηγός εγκατέλειψε χτυπημένη την 43χρονη τουρίστρια, καθώς και το όχημα που οδηγούσε, και επιχείρησε να κρυφτεί και να διαφύγει.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και συνελήφθη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του ΙΧ που κινούταν προς Πυθαγόρειο φέρεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και να προσέκρουσε στο μηχανάκι του θύματος.

Ο δράστης επιχείρησε να κρυφτεί σε γειτονικά σπίτια, ωστόσο ο σκύλος ενός από αυτά, όπου βρήκε προσωρινό καταφύγιο, τον «μαρτύρησε» αφού άρχισε να γαβγίζει επίμονα. Ο ιδιοκτήτης του σπίτιου κάλεσε την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός συνελήφθη. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για Τούρκο τουρίστα, ο οποίος έκανε διακοπές στη Σάμο και είχε ενοικιάσει αυτοκίνητο.

Η 43χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε, αλλά παρά και τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ