Ο Άρης Τσαρνάς στην 2η θέση του βάθρου στον 3ο αγώνα Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος στην Μεγαλόπολη!!! (Pics-Vids)

0
1267

Την προτίμηση του στην αγαπημένη πίστα της Μεγαλόπολης έδειξε ο κόσμος του ελληνικού motocross φτάνοντας τις συμμετοχές στις 110, νούμερο εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι ο αγώνας ήταν μόνο για το Πρωτάθλημα της Νότιας Ελλάδας. Την ίδια Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιείτο ο αντίστοιχος αγώνας του Βορείου Ελλάδος με 51 συμμετοχές, κάτι που σωστά επισημάνθηκε για τους 161 ενεργούς αγωνιζόμενους του motocross σε μια ημέρα, δείχνοντας την δυναμική του αθλήματος στην χώρα μας.

Τα paddocks της Μεγαλόπολης γέμισαν με κόσμο και η νεοσύστατη λέσχη της ΑΛΜΑ με την βοήθεια του Δήμου της Μεγαλόπολης, αρκετών σωματείων και φίλων από την Νότια Ελλάδα αλλά και την ΔΕΗ, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των περιστάσεων προετοιμάζοντας σωστά τον αγώνα. Λόγω των πολλών συμμετοχών κάποιες πτώσεις που έγιναν δεν επέφεραν ανησυχητικούς τραυματισμούς ενώ υπήρχαν και μερικά προβλήματα με τους σένσορες και ίσως, με τα αποτελέσματα. Τίποτα όμως από τα μικρά προβλήματα δεν ήταν ικανό να χαλάσει το όμορφο κλίμα του αγώνα που είχε μια γιορτινή εικόνα, με θέαμα στους αγώνες και γενικότερα καλή διάθεση από όλους.

Κατηγορία Expert Την πρώτη του φετινή εμφάνιση στον θεσμό έκανε ο Άρης Τσαρνάς ανεβάζοντας το ενδιαφέρον του αγώνα καθώς μετά τον Γιώργο Ηλιόπουλο στο Αίγιο όλοι περίμεναν να δουν μια μάχη με τον Έλληνα πολυπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή.Mετά από σύντομες μάχες και στα δύο σκέλη με τον Κυριάκο Κόττη, ο Άρης Τσαρνάς(2-2) κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση.

Δείτε εδώ τα δύο σκέλη την κατηγορίας MX1-EXPERT και τον Άρη Τσαρνά:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ