Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ FC 450 ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ (Pics)

0
785
Ο ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ ΚΑΙ Η FC 450 ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ FC 450 ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ
Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΧ1
Με την ανανεωμένη για φέτος HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team να συνεχίζει τη σταθερά ανοδική της πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2018, ο δεύτερος αγώνας της σεζόν στο Άργος είδε τον επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας στην ΜΧ1 Άρη Τσαρνά να τερματίζει στην εξαιρετική δεύτερη θέση της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος. Μετά το ξεκίνημά του στις Σέρρες, το φετινό πρωτάθλημα μεταφέρθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εντυπωσιακή πίστα του Άργους για τον δεύτερο φετινό του γύρο.
Στον δεύτερο μόλις αγώνα του επάνω στη νέα του Husqvarna FC 450, ο Άρης Τσαρνάς κατάφερε να φτάσει ένα μόλις βήμα από την πρώτη του φετινή νίκη στη ‘μεγάλη’ κατηγορία. Μια ανάσα από την κορυφή ο Άρης Τσαρνάς με την FC 450 Μετά από μία καλή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο αναβάτης από την Κω έκανε μερικά λάθη τα οποία και τον ανάγκασαν να αρκεστεί στην τέταρτη θέση στο πέσιμο της καρό σημαίας. Ανανεωμένος στο Β’ Σκέλος του αγώνα, ο Άρης έφυγε δυνατά από την εκκίνηση και κάνοντας έναν μεθοδικό αγώνα έφτασε να τερματίζει στη δεύτερη θέση.
Άρης Τσαρνάς: “Είχα ένα καλό συνολικά αγώνα και η δεύτερη θέση στο βάθρο δείχνει ότι προχωράμε.
Στο πρώτο σκέλος έφυγα τρίτος στην εκκίνηση αλλά λίγο μετά βγήκα εκτός πίστας με αποτέλεσμα να χάσω μερικές θέσεις. Προσπάθησα αρκετά και ανέβηκα ξανά στην τρίτη θέση, αλλά μετά από μια μικρή πτώση έπρεπε να παλέψω αρκετά ώστε να τερματίσω τέταρτος. Η εκκίνησή μου στο δεύτερο σκέλος ήταν πολύ καλή και στόχος μου ήταν να κρατήσω δυνάμεις για το τέλος του αγώνα. Μετά τη μέση ένας μικρός τραυματισμός που είχα το Σάββατο στο αριστερό μου χέρι έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα, αλλά κατάφερα να τερματίσω δεύτερος κι έτσι να πάρω την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη.”
Ευχαριστώ τους χορηγούς μου:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ