2η θέση για τον Άρη Τσαρνά στον 5ο Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX 2019

0
425

2η θέση για τον Άρη Τσαρνά στον 5ο Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX 2019.

 Ο Άρης Τσαρνάς,με σταθερή απόδοση και δείχνοντας μεγάλη συνέπεια από αγώνα σε αγώνα, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας MX1. Στην πίστα των Δουνέικων κατετάγη συνολικά δεύτερος με όπλο του την κορυφαία HUSQVARNA FC 450.
 Στο Α΄ σκέλος είδε τέταρτος την καρό σημαία του τερματισμού. Επέστρεψε δριμύτερος στο Β΄ σκέλος και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Ο Άρης είναι πλέον τρίτος στη βαθμολογία της ΜΧ1, 13 βαθμούς μπροστά από τον τέταρτο και 15 πίσω από τον δεύτερο.
#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: «Στο Α΄ σκέλος έκανα καλή εκκίνηση. Ένα πρόβλημα με το πίσω φρένο δεν μου επέτρεψε να διεκδικήσω κάτι περισσότερο από την τέταρτη θέση. Στο B’ σκέλος η μοτοσυκλέτα έδειξε την ανωτερότητα της. Αν και πραγματοποίησα μέτρια εκκίνηση, στη συνέχειa αναρριχήθηκα μέχρι τη δεύτερη θέση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση στο σύνολο και στη Μεγαλόπολη θα προσπαθήσω για το καλύτερο.”
ο Άρης Τσαρνάς είναι 3ος στην βαθμολογία της MX1 και επόμενος αγώνας είναι στην πίστα της Μεγαλόπολης 8-9 Ιουνίου.(θα μεταδωθεί ζωντανά)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ