«Η καρδιά της προσφοράς Soup Kitchen» του Αντιμαχείτη π. Νεκτάριου Ζορμπαλά στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας

1
7415


Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη που πρόσφερα ένα αντίτυπο του νέου μου βιβλίου ‘Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Soup Kitchen’ του Πατέρα Νεκτάριου’ στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.

Εκτός από το ότι έγραψε τον πρόλογο, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε μεγάλο ενδιαφέρον για την έκδοση καθώς και προσφέρθηκε να ξεκινήσει επίσημα η έκδοση αργότερα μέσα στο έτος. Τιμή μας.
Γνώρισα πρώτη φορά τη Δήμητρα Μίκο στο Ελληνικό Λύκειο όταν με κάλεσαν να μιλήσω για το φωτογραφικό μου έργο. Αφού κοίταξε το έργο μου μου πρότεινε να γράψω ένα βιβλίο για το έργο ζωής του π.  Νεκτάριου θα ήταν ένα έργο που αξίζει. Έχει προσφερθεί εθελοντικά με τον ίδιο τον π. Νεκτάριο για πολλές δεκαετίες. Έχω ασχοληθεί με αυτό το έργο από το 2021 όταν ξεκίνησα να επισκέπτομαι το συσσίτιο του π. Νεκτάριου, και να παίρνω συνεντεύξεις με τους επισκέπτες, τους εθελοντές, τον πατέρα Νεκτάριο και μια σειρά από κληρικούς που παρέχουν πρωτοβουλίες τροφίμων, τους αστέγους και όσα βιώνουν. Παρόλο που ο Fr Nektarios είναι πλέον συνταξιούχος, το βιβλίο εξετάζει τα τελευταία χρόνια πώς αυτός και οι εθελοντές του λειτουργούσαν το συσσίτιο στην αίθουσα της εκκλησίας Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στο Newtown στο Σίδνει.
Το βιβλίο είναι όμορφα σχεδιασμένο και τυπωμένο. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό το έργο και ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους συνέβαλαν. Είμαι ευγνώμων στον Anastasios Zervopoulos ο οποίος έδωσε και φωτογραφικό υλικό της τεκμηρίωσής του για το συσσίτιο που περιλαμβάνεται.
Για πληροφορίες προπώλησης παρακαλώ στείλτε email στο [email protected] au

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Ελληνορθόδοξη εκκλησία κρύβει στους κόλπους της διαμάντια όπως ο πατέρας Νεκτάριος που του αρμοζουν συγχαρητήρια! Εχω ανακαλύψει κάποια από αυτά και έχουν αλλάξει τη ζωή μου.Γνωρίστε τον Πατέρα Ευάγγελο Παπανικολάου, ιεραπόστολο με απίστευτη μόρφωση και απολαύστε τις ομιλίες του. Θα ήταν όμορφα να τον φιλοξενούσαμε και στο νησί μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ