Πως να αντέξει η κοινή λογική εξάλλου… (Αρκεί που επαναλαμβάνουν τα «παπαγαλίζοντα» και πείθονται οι «λοβοτομημένοι»…)

112
4342

Το γαρ πολύ της απόγνωσης γεννά παραφροσύνη…

Ψηφίστε μας γιατί χανόμαστε…

Μητσοτάκης από Καλλιθέα: «Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές»

Έξω πάμε καλά… Μετά το τσάι με τον Κάρολο και την παράλληλη διεθνή δημοσιότητα του Ελληνικού Watergate -όπως έγινε γνωστό- βρίσκονται ήδη στη χώρα μας δημοσιογράφοι από το εξωτερικό (ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία, Ισραήλ κ.α.) ερευνώντας τις διεθνείς πτυχές του σκανδάλου των υποκλοπών.

Βλέπετε τα εγχώρια ΜΜΕ έχουν να ασχοληθούν με άλλα σοβαρότερα θέματα, όπως το καθημερινό σήριαλ με τις (ψευδο)μαρτυρίες των παραβατικών, που όπως τόνισε και στη συνέντευξή της (στο διαδίκτυο όχι στα ‘διατεταγμένα’, αλίμονο) η δωρήτρια της «Κιβωτού» Ζαφειρία Μασούτη (της γνωστής οικογενείας με την αλυσίδα καταστημάτων) αυτά τα παιδιά και οι γονείς τους ως εξαρτημένα άτομα αν τους δωροδοκήσει κάποιος μπορεί να ισχυριστούν τα πιο απίθανα πράγματα, όχι για τον π. Αντώνιο, αλλά για τον οποιονδήποτε γνωρίζουν… Αποκαλύπτοντας καθαρά ότι ο σκοπός τους ήταν να κάνουν δικό τους το «έτοιμο μαγαζάκι» με τη μεγάλη περιουσία από τις δωρεές, της «Κιβωτού» (γι αυτό και διόρισαν δικό τους ΔΣ στο «πιτς φυτίλι¨).

Όπως καταλαβαίνετε, ο διασυρμός θα είναι… απόλυτος,

Πως να αντέξει στην κοινή λογική εξάλλου η υπερασπιστική γραμμή που θέλει τους κυβερνητικούς που παρακαλουθούνταν από το #παρακράτος να μιλούν για αποκαλύψεις χωρίς αποδείξεις, αλλά ταυτόχρονα να φοβούνται να καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές; Καλύτερη είναι η επιχειρηματολογία του Άδωνι ότι οι παρακολουθήσεις είναι πλέον διαδεδομένο φαινόμενο με την σύγχρονη τεχνολογία διεθνώς…

Τα ‘μαντάτα’ όμως τους ήρθαν από αλλού αφού τα «παπαγαλίζοντα» έχουν κολλήσει τη βελόνα εκεί που βολεύει τους μεγάλους χρηματοδότες τους (άντε να βάλουν στο πρόγραμμα καμία κακοκαιρία, α και τον εγκέλαδο μιας και η φύση εκδικείται. Ενίοτε και πολύ σκληρά. Τιμωρητικά, θα λεγε κανείς…)

Το Συμβούλιο της Επικρατείας λοιπόν με την υπ’ αριθμόν 2332/2022 απόφασή του έκρινε ως «αντισυνταγματική» την παράταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε δομές υγείας λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου!
Με άλλα λόγια ακυρώθηκε απόφαση του Υπουργείου Υγείας που εξεδόθη τον Απρίλιο του 2022, η οποία παρέτεινε το χρονικό διάστημα της αναστολής των υγειονομικών έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022!

Φυσικά, ποια ‘Πετσοταϊσμένα’ έπαιξαν το θέμα;; Ποια έχουν το θάρρος να καταγράψουν και να παρουσιάσουν την γύμνια των εγκληματικών χειρισμών και ισχυρισμών τους τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Αντί να ενισχύσουν με εκατομμύρια το ΕΣΥ για τη δημιουργία ΜΕΘ και να προχωρήσουν σε προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έβγαλαν εκτός μάχης αυτούς (6.142 γιατρούς και νοσηλευτές!!), που στον πρώτο χρόνο εκθείαζαν για τις υπηρεσίες τους στην «πρώτη γραμμή», επειδή κατάλαβαν τι πραγματικά παίχτηκε με τα πειραματικά σκευάσματα (καθώς ο επιστημονικός κόσμος διεθνώς εξαρχής ήταν και είναι διχασμένος).

Εδώ, για μια απλή εγχείρηση πας και ζητάς τη γνώμη δύο ή περισσότερων γιατρών. Αν ο ένας στους δύο ή οι δύο από τους πέντε, για παράδειγμα, σου πουν «μην την κάνεις, γιατί θα πεθάνεις, θα μείνεις ανάπηρος κλπ» ποιος νοήμων άνθρωπος δεν θα τους λάβει σοβαρά υπόψη;;

Προτίμησαν λοιπόν να τους πετάξουν κυριολεκτικά στο δρόμο και αναγκάστηκαν να ζουν από τους …εράνους επειδή δεν δέχτηκαν να εμβολιαστούν υποχρεωτικά (!!) Στη κορύφωσή υποτίθεται της μάχης που όλοι χρειάζονται…

Επιπλέον τα μονοκλωνικά αντισώματα, τα οποία αποδεδειγμένα σώζουν ζωές και για τα οποία όλοι φώναζαν, τα έφεραν μετά από μήνες αφού χάθηκαν τόσοι άνθρωποι…(Μόνο και μόνο επειδή το είχε πει ο Πολάκης, για να κάνουν αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ… τόσο απίθανοι τύποι είναι).

Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τις ανθρώπινες ζωές όπως υποκριτικά και αναίσχυντα διατείνονταν αυτοί και τα προπαγανδιστικά τους… Δεν θα μοίραζαν εκατομμύρια στα ΜΜΕ, για να τους λιβανίζουν, ούτε δισεκατομμύρια απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους.

Και ήρθε στη συνέχεια η έκθεση των (‘εντός εκτός και επί τα αυτά’) Τσιόδρα-Λύτρα να καταδείξει ότι εκτός ΜΕΘ συντελέστηκε γενοκτονία! Κάπως έτσι φτάσαμε τους 34.000 νεκρούς και συνεχίζουν με την πλειοψηφία να είναι -σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, (τα οποία απέκρυπταν μέχρι πρόσφατα)- οι εμβολιασμένοι…

Βέβαια, λεφτά για ΜΕΘ, να σώσουμε κόσμο δεν είχαμε (θα ήταν «πεταμένα» όπως δήλωνε ο πολύς κ. Πέτσας), αλλά δώσαμε σε… μηχανές τεχνολογίας και αλγορίθμων για να παρακολουθούν υπουργούς, εισαγγελείς (για να τους έχουμε στο χέρι), δημοσιογράφους και πολίτες (α, και στενούς συγγενείς λόγω απελπιστικής ανασφάλειας…)

Τώρα που άλλαξε και διεθνώς η ατζέντα (πόλεμος, ακρίβεια-φτώχεια, ενεργειακή και οικονομική κρίση) έχουν αρχίσει και τα διεθνή συστημικά μέσα ενημέρωσης να ψελλίζουν σιγά σιγά την αλήθεια… Για το τι πραγματικά «παίχτηκε» τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες η Washington Post που υποστήριξε μανιωδώς την απανθρωπιά, τους διαχωρισμούς, τις υποχρεωτικότητες, τους εγκλεισμούς και την εν γένει δυστοπία δημοσίευσε άρθρο με τίτλο: «Ο κορωνοϊός δεν είναι πλέον μια πανδημία των ανεμβολίαστων»!

«Η φράση “πανδημία των ανεμβολίαστων” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και στα επιστημονικά δεδομένα», όπως τονίζει χαρακτηριστικά και ο Επιδημιολόγος Τ. Παναγιωτόπουλος παρουσιάζοντας πίνακες και στοιχεία που το καταδεικνύουν ολοκάθαρα.

Τhe Lancet: Καταρρέει παταγωδώς το αφήγημα περί «πανδημίας των ανεμβολίαστων»

Στις αρχές του 2022 μάλιστα ο Υπουργός Υγείας της Γερμανίας είχε δηλώσει (και φυσικά πολύ σημασία που του δώσανε είτε τα προπαγανδιστικά, είτε οι… «λοβοτομημένοι»): Η «πανδημία των ανεμβολίαστων» προκλήθηκε από σφάλμα στον τρόπο καταγραφής.

Κάπως έτσι,  έχουν αρχίσει πλέον να μεταδίδονται τώρα που πάμε για άλλα… οι ειδήσεις της μεγάλης εξαπάτησης.

Πρόσφατο παράδειγμα, δημοσίευμα της Washington Post για το ότι «οι θάνατοι εμβολιασμένων (και) στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει τους θανάτους ανεμβολίαστων».

Βέβαια (η παραφροσύνη της απόγνωσης ή της «λοβοτομής» που λέγαμε…) ως απάντηση σε αυτό το φαινόμενο, προτείνουν τον διαρκή εμβολιασμό με… επαναληπτικές δόσεις. Δηλαδή ό,τι απέτυχε παταγωδώς, συνεχίστε να το κάνετε αδιάκοπα μέχρι κάποτε να… πετύχει. Ή μέχρι να μην έχει σημασία αν θα πετύχει, γιατί δεν θα είστε πλέον μαζί μας στον κόσμο αυτόν…

 

112 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η λογικη…έχουμε την εποχή που ακούμε τόσα για γυναιοκτονιες,έχουμε κάποιον φυλακισμένο που έχει κτυπισει γυναίκα ζωντανά στη τηλεόραση επειδή δεν συμφωνούσε με ότι έλεγε,τον Κασιδιάρη και κάποια άτομα τον ψηφίζουν ,να κάνει τι;Λογικότατο.Το άλλο που οι φίλο χουντικοί λένε την κυβέρνηση Μητσοτακη χουντική.Δηλαδή οι χουντικοί βρίζουν τη χούντα;Λογικότατο.Για τα ιατρικά δεν ξέρω.Πιστεύω τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιστήμη.Όπως μια κοπέλα από εδώ που μας παρουσιάστε προχθές.

  • Μονίμως στο πληκτρολόγιο με μάσκα δήθεν δημοκράτη, τυφλού και ηλίθιου.

 2. Γιάννη εμείς γνωρίζουμε καλά το παρασκήνιο με τα τεράστια ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ αντί στην υγεία, το ακαταδίωκτο κλπ μέσα από την δημοσιογραφική μας ενασχόληση. Όμως όταν πχ έχεις αναπνευστικό και οι γιατροί σου συστήνουν τρέξε εμβολιασου τι να κάνεις; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Όσο για τα βοθροκαναλα έχουν χώσει πολλούς αθώους ανθρώπους φυλακή οι νικολουλιδες οι Ευαγγελάτοι και οι λοιποί φτηνοί κουτσομπολιδες της ντροπής. Ώσπου να καταφύγουν στην Δικαιοσύνη και να δικαιωθούν η εξόντωση τους και ο κοινωνικός διασυρμός έχει πια γίνει.

  • Κυρία Αγρέλη, ποια είναι η γνώμη σας για τον αρχηγό κόμματος που διεκδικεί τον ψήφο μας και έχει κτυπήσει δημόσια γυναίκα;

  • Κυρία Ξανθίππη, πάντα διαβάζω τα άρθρα σας και θεωρώ οτι γράφετε εντιμα γι αυτο και ρωτάω εσάς. Περα απο το ιατρικο θεμα που αναφερατε, μπορειτε να μας θυμίσετε ποτε τα βοθροκαναλα εχωσαν αθωους ανθρωπους στη φυλακη? Απο μονο του βεβαια δε στεκει διοτι η δικαιοσυνη αποφασιζει με αποδειξεις κι οχι ενδειξεις. Αλλα εστω, για ποιον μιλατε? και ποτε εγινε αυτο? Προσωπικα, εχω δει πολλες περιπτωσεις να ΑΝΟΙΓΟΥΝ μετα απο ερευνα δημοσιογραφων κι οχι να τελεσιδικουν. Και αυτο πρεπει να συμβαινει. Διοτι δημοσιογραφια ειναι ερευνα.
   Επισης με ενδιαφερει να μαθω το παρασκηνιο με τα τεραστια ποσα που δοθηκαν στα ΜΜΕ οπως λετε και ποτε εγινε αυτο. Αν υπαρχουν στοιχεια να τα βγαζετε. Ολοι θελουμε την αληθεια, απλα δε συμφωνω στη λασπη. Και κατηγοριες του αερα χωρις αποδειξεις ειναι λασπη. Σε κανεναν μας δε θα αρεσε να του συμβει αυτο.

   • Ένα από τα πολλά κραυγαλέα: Σιγά μην ασχοληθούν τα ΜΜΕ με την αθώωση των οροθετικών
    https://thepressproject.gr/siga-min-asxolithoun-ta-mme-me-tin-athoosi-ton-orothetikon/
    Η διαπόμπευση συνεχίζεται: συνέντευξη με τη Ζωή Μαυρουδή
    https://enfo.gr/ar1652
    Όσο για το πόσα πήραν τα κανάλια δεν πήρε το αυτί σου Λίστα Πέτσα, Λίστα Πλεύρη, Λίστα Κικίλια, Στο διαδικτυο θα τη βρεις με τα ποσά αναλυτικά. (όχι στα βοθροκάναλα που σε ταίζουν σανό…)

    • Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αυτό ήθελα να μάθω. Ποτε ακριβώς έγινε διασυρμός από τα κανάλια σε κάποιους αθώους. Διάβασα τα link και είδα ότι ήταν 10 χρόνια πίσω. Από τα κανάλια τα βοθροκαναλα δηλαδή της τότε κυβέρνησης με υπουργό υγείας το Λοβερδο. Έκτοτε ψηφίστηκαν νόμοι και σωστά κατά τη γνώμη μου για προστασία προσωπικών δεδομένων. Αυτό που διαφαίνεται και σήμερα διότι όλοι είναι πιο προσεκτικοί προστατεύουν με κάθε κόστος τα στοιχεία των ανθρώπων ΜΕΧΡΙ να τους προσαφτούν κατηγορίες. Και πάλι σεχευχαριστω. Ήξερα ότι η διαπόμπευση αθωων δεν συνέβη ποτε την προηγούμενη τετραετία. Με επιβεβαίωσες.

 3. Η πανδημία έχει ξεκληρίσει μια Κω από το χάρτη (34.300 νεκρούς μετράμε με το δείκτη θνησιμότητας να είναι ο υψηλότερος στην Ευρώπη),οι ανασφάλιστοι ψάχνουν να βρουν γνωστούς για να τους γράψουν τα φάρμακα που χρειάζονται,οι καρκινοπαθείς στοιβάζονται σε ουρές ντροπής για να εξασφαλίσουν τα φάρμακα τους ή να κάνουν τις θεραπείες τους,ο οικογενειακός γιατρός είναι το ανέκδοτο της χρονιάς, σήμερα ετοιμάζονται να γκρεμίσουν ακόμα και τα ερείπια του ΕΣΥ κι αυτοί οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ δηλώνουν υπερήφανοι για το έργο τους στον τομέα της δημόσιας υγείας!
  Το χειρότερο,όμως, είναι πως υπάρχουν (κι είναι πολλοί) οι κυρ Παντελήδες που όλα αυτά τα θεωρούν…φυσιολογικά και θα «επιβραβεύσουν» αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές,ενώ αν τύχει και πεθάνει κάποιος συνάνθρωπος τους επειδή δεν θα έχουν τα λεφτά για να εγχειριστεί και να ζήσει θα πουν… «ήταν γραφτό του,μέχρι εδώ ήταν το καντήλι του»!
  Οι #ξεφτίλες!

 4. Ευτυχώς που υπάρχει και η Aegeanews και όλοι όσοι διαθέτουμε κοινή λογική δεν καταλήγουμε στα Ψυχιατρικά Ιδρύματα…καθώς δεν νιώθουμε τόσο απελπιστικά μόνοι.. ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ, τίποτε άλλο, για όσα μας προσφέρατε και προσφέρετε ως Φωνή Λογικής σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Στον ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ που ζούμε, το κακό επικρατησε παντού, προφανώς όντας αόρατο στους λοβοτομημένους. Σε τοπικό επίπεδο, η Γαλαζια Φασιστική Κυβέρνηση του Νεοδικτατορα Μητσοτακη, με την στήριξη των εξαγορασμενων ημετέρων ΜΜΕ, υπέταξε ένα ολόκληρο Έθνος. Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

 5. Έχει αντίθετη γνώμη πιστεύει ότι ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΘΩΩΟΣ ΣΕ ΟΛΑ…. τώρα θα γράψει πάλι το λογδοιριο της σαν καμμένη-ος ΝΕοδημοκρατης που εινσι .. Και θα βρίσει τους χρυσαυγιτες ότι φταίνε αυτοί…

  • Όχι φίλε μου.Δεν ασχολούμαι με τα ζώα που δέρνουν γυναίκες και αδύναμους.Έχουν παραδεχτεί ότι ήθελαν να μπουν στη Βουλή για να δείρουν.Μόλις σηκωνόταν όμως ο Δήμας έβαζαν την ουρά στα σκέλια.Τι άλλο έκαναν στη Βουλή;Θυμάσαι καμία πρόταση τους;Κανένα νομοσχέδιο που πρότειναν;Άντε να δείρετε κανέναν αδύναμο Πακιστανο 10 προς έναν ,μόνο για αυτά είσαστε.Πάντως τους Αλβανούς τους φοβάστε έτσι;Ποτέ δεν τα βάλατε μαζί τους.Γιατί αντράκια μου;

 6. Ολο ευχαριστα νεα ακουω καθε μερα , εστω και λιγα αλλα σημαντικα.
  Μπραβο στη σωστη διαχειριση.

 7. Οποιος ειναι βαθια ανθρωπος ας διαβασει τι λενε αυτοι που εμειναν πισω. Εκλαιγε και το δικαστηριο.
  https://www.newsit.gr/ellada/diki-gia-ti-fotia-sto-mati-sygklonise-i-varvara-voukaki-sikothike-orthio-to-akroatirio/3653438/?utm_medium=Referral&utm_source=Inarticle
  Κανεις δε θα παιξει με τα δικα μου παιδια επειδη ειναι ανευθυνος και δε μπορει να διαχειριστει την πιο απλη κριση. Την πυρκαγια. Αυτο το κομμα επρεπε προ πολλου να σβησει απο το χαρτη. Κουνανε και το δαχτυλο οι ερασιτεχνες φονιαδες οτι ταχα μου νοιαζονται για τον λαο. Το ειδαμε. Τους πηρε ο πονος. Το μονο που τον νοιαζει τον κ. Τσιπρα ειναι το ιδιωτικο σχολειο των παιδιων του. Το ακριβοτερο ολων. Το hill. Ειναι και πολυ αριστερος σε αυτα, τον μαθαμε πια. Ψευτια παντου.

  • Περίμενε να δεις την δίκη για τους 34.000 νεκρούς, που πολλοί συντελέστηκαν εκτός ΜΕΘ

   Την δίκη για τα 5 δις που χάθηκαν απ την Εθνική μας Οικονομία κάθε μήνα lockdown.Διέλυσε τα πάντα στο πέρασμα της αυτή η Δυναστεία. Ας ξυπνήσει ο Λαός…σαν τις δυναστείες της Βυζαντινής περιόδου ανέχεται Δυναστείες/οικογενειοκρατίες…
   Στέρηση ελευθερίας, αποστολή μηνυμάτων για να βγει ο κάτοικος της Κάσου έξω,οριζόντια επιβολή στέρηση ατομικών ελευθεριών και 40 δις ζημιά στην οικονομία. Διέλυσε τα πάντα. Πρώτη φορά έμεναν αστόλιστες όλες οι πόλεις της Ελλάδας. ‘Ένα δένδρο σε κάθε πλατεία μαύρο σκοτάδι και ότι φωτάκια ανάψει ο κάθε ένας στο τζάμι του.Πριν ένα μήνα όμως τα 5στερα ήταν φωταγωγημένα μέχρι την ανατολή του Ήλιου.. όλοι οι χώροι από πισίνες, γκολφ, μπαγκαλόουζ, κήποι βοηθητικοί χώροι ,όλα σαν επιτάφιοι στολισμένοι ενώ όλοι ήξεραν τι έρχεται, ενώ όλοι ήξεραν ότι πρέπει να γίνε μια υποτυπώδης οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.
   Όλοι οι ‘χεσμένοι’ υπήκοοι της TUI και των πολυεθνικών είχαν free παροχή A/C όλο το 24ωρο,ενώ ο καρκινοπαθής δεν μπορούσε ν ανάψει τον ανεμιστήρα.

   • Έχεις κλείσει τα ματια κι ακόμη πιστεύεις ότι ο ιός είναι του Μητσοτακη. Τα μέτρα εφαρμόστηκαν μόνο στην Ελλάδα σωστά; Καμία χώρα δεν είχε θύματα του ιού παρά μόνο η Ελλάδα, κοινώς έχεις ταυτίσει στο μυαλό σου…. Κοβιντ και μέτρα = Μητσοτάκης. Έχει κολλήσει η βελόνα εκεί. Δε μπορεί κανεις να συζητήσει έτσι σοβαρά. Πρέπει να περάσεις στο επόμενο level.

    • Όπως και το convid pass που η ίδια η χώρα του δεν εφάρμοσε λόγω της TUI.

  • Η κοινή λογική λέει ότι έπρεπε να γίνει κατάσχεση των γραφείων της Ν.Δ.

   και πλειστηριασμό των πάντων για τα υπέρογκα και μη επιστρεπτέα χρέη του κόμματός σας ανήθικοι άνθρωποι.
   Την εποχή της Πανδημίας εδώ στην Κω στέλνατε σε μαγαζάκια του εμποράκου να επιβάλουν μάσκα, αποστάσεις ενώ στα 5-6 Souper οι ουρές, οι υπεράριθμοι πελάτες ,ο συνωστισμός μπροστά στα ταμεία, μπροστά στα ψυγεία ήταν απλά τραγωδία. Τώρα μιλάτε για τα κόκκινα δάνεια πρώτης κατοικίας, αλλά δεν μιλάτε για το δικό σας χρέος και φυσικά για τα δικά σας εγκλήματα, τα τραγελαφικά μέτρα, το μένος εναντίον της αντίθετης άποψης, τον διχασμό, το κυνήγι των πλατειών ,την διάκριση Εκκλησιαζόμενων με τα πρόχειρα τζαμιά που σε κάθε γειτονιά της Αθήνας ήταν φίσκα κάθε Παρασκευή,
   Στην ιστορία θα μείνουν κάποια απ τα μέτρα,θα τα διαβάζουν τα δισέγγονά μας και θα απορούν, κάτι ανάλογο με τα σχόλια της ‘Πατσαβούρας’,του ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ και 2-3 ηλίθιων στραβών εδώ μέσα που δεν έχουν τσίπα πάνω τους.

  • Η ανάγκη του ‘καθρέφτη’ φαίνεται και στα μηνύματα που στέλνουν 3 Μαμούχαλα εδώ μέσα.
   Χωρίς πολιτικό αντικείμενο πια, χωρίς αιδώ, χωρίς έρεισμα με μια κοινωνία πτωχευμένη όχι μόνο Οικονομικά όπως την κατάντησαν ΣαμαροΒενιζέλοι, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και ηθικά,κοινωνικά,πνευματικά,ψυχικά..5 δις κάθε μέρα από επίσημα θεσμικά Οικονομικο-λογιστικά στελέχη.
   Μόνο που εκφέρουν πολιτικό λόγο 2-3 ηλίθιοι που δεν έχουν ανοίξει ένα βιβλίο στην ζωή τους,δεν έχουν καν γνώση των βασικών, δεν ζουν στο ΤΩΡΑ, στην πραγματικότητα, αλλά με μια μανία ταγματασφαλίτη συμμορίτη ,βγαίνουν και λένε την μία μαλακία μετά την άλλη, υποτιμώντας την νοημοσύνη.
   Γράφει ο βλάκας από πάνω για το Μάτι, λες και δεν τιμώρησε το κόμμα ο λαός διώχνοντας τους απ την εξουσία,ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.
   Περιορίστηκε το Ιδιωτικό χρέος?Το Δημόσιο χρέος?
   Υπάρχει έλεγχος σε κάποια επαγγέλματα που είναι υπό την στέγη σας?
   Ήρθε ένα κλιμάκιο να ελέγξει λογιστές,συμβολαιογράφους,γιατρούς ,φαρμακοποιούς,μικροβιολόγους,δικηγόρους,All Inclussive?

  • …μένει η αλήθεια απ έξω..
   Ναι και γω περιμένω να δικαστούν,να τιμωρηθούν, Όλοι όμως….
   Όπως η επιτροπή διαχείρισης της Πανδημίας,να δικαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι,να γίνει ένα δικαστήριο όπως αυτό με το Μάτι.

 8. Έτσι είναι αν δώσουν εντολουν οι μασωνοι αυτός δεν αντιδρά…. Βεβαια κατηγορείται λέει για 4 κακούργηματα η κιβωτός.. Ενώ η ΝΔ ΓΙΑ 140!!! ΤΟΥΣ πειραξε.. Λέει,,που είπαν ψευφομαρτυρρς ότι χούφτωμα τα παιδιά.. ενώ αφήνουν ελεύθερους τους υπόλοιπους 170 παιδοβιαστεςψ της 12 Χρόνης. Γιστι.. Δεν σου μυρίζει ΝΔ αλλιώς γιστι τα κρυβουν?? ,…. Δεν χρειάζεται να βρεθούν πάντως 5 ψευφομαρτυρρς να που ότι ο ΜΗΤ.. εινσι ///////////// κυριολεκτικά.. Γιατι ΕΙΝΑΙ…

 9. Οι Διεφθαρμενοι Πολιτικοι (Που εκλεγονται Δημοκρατικοτατα ,βεβαια,απο τον υπερηφανο λαο ) ειναι δυσφήμιση για το υπολοιπο δεκα τοις εκατό.

  • Θέλω ειλικρινά να ψηφίσω αυτό το 10%. Χωρίς πλάκα. Πες μου ποιοι είναι κι αν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι είναι εντάξει.

 10. Που να βρει το δίκιο του ο κάθε άρρωστος και πικραμένος. Μας μπολιασαν και αρρωστησαμε δύο φορές. Μας ακριβαινουν τη ζωή την ΔΕΗ τα καύσιμα κλπ και τα πληρώνουμε. Όταν μιλήσουμε θα μας περιλάβουν τα βοθροκαναλα και τότε
  αλίμονο μας. Για αυτό ο καθένας παλεύει από το μετερίζι του σπιτιού του για να επιβιώσει όπως μπορεί. Όσο για την πολιτική και τους πολιτικούς τους γυρίζει την πλάτη γιατί δεν περιμένει τίποτα από αυτούς. Μάχη θα γίνει μέχρι τις εκλογές για να εξασφαλίσουν παχυλό μισθό και μια καρέκλα εξουσίας. Από τώρα άρχισαν.

  • Ναι γυρίζει την πλάτη και επιλέγει φυλακισμένους που δέρνουν γυναίκες.Δεν απαντήσατε ποια είναι η γνώμη σας για τον Κασιδιάρη που έδειρε γυναίκα ζωντανά στη τηλεόραση;(Δανταζομαι τι θα κάνει όταν δεν τον βλέπουν)Άσχετο πληρώνετε ΔΕΗ και δεν έχετε δει μείωση;Ποια χώρα στην Ευρώπη είναι φτηνότερη;Κάτι για τον δικτάτορα Πούτιν έχετε ακούσει και τι γίνεται στο κόσμο η φταίνε τα βόθροκαναλα και συνάδελφοι σας δημοσιογράφοι που απλά έχουν άλλη γνώμη από εσάς,Δικαιούνται άραγε η να τους εξολοθρεψουμε;

 11. Το ΙΕΛΚΑ είναι το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών

  με αντικείμενο την επιστημονική έρευνα για τα τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα του λιανεμπορίου

  • Η συνεχιζόμενη πληθωριστική κρίση επηρεάζει τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών
  • 8 στους 10 καταναλωτές ακυρώνουν δαπάνες διασκέδασης
  • 2 στους 3 έχουν μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος και αναβάλουν εργασίες συντήρησης-επισκευής
  • 1 στους 2 μειώνουν τις αγορές τους για βασικά καταναλωτικά είδη π.χ. διατροφή
  • Η χρηματική δαπάνη αποτελεί πλέον το βασικό κριτήριο για την επιλογή τροφίμων (για 2 στους 3 καταναλωτές)
  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ.

 12. Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, το να σε παρακολουθεί κάποιος στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή

  με το νέο νόμο είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ συνεπώς όποιος πάει να κουκουλώσει τέτοιο θέμα είναι συναυτουργός! Δε θα σας πω αν στέκουν ή όχι τα δημοσιεύματα, αλλά πείτε μου ένα κράτος στο εξωτερικό εκτός Αφγανιστάν, όπου μία εφημερίδα στα χώνει κανονικά με συνεχή δημοσιεύματα και εσύ κρύβεσαι!!!! Θα είχαν πέσει 10 μηνύσεις έως τώρα αν δεν φοβόταν ότι η εφημερίδα έχει πάρα πολλά στοιχεία τα οποία αν σχηματιστεί δικογραφία θα μπορεί νόμιμα να καταθέσει!
  Και προφανώς υπάρχουν και μάρτυρες!!!
  Eγώ σαν ψηφοφόρος θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο παρακολουθείτο ο Ανδρουλάκης.
  Δεν θέλω να ψηφίσω έναν ‘προδότη της Χώρας’ μου ρε φίλε, αν είναι αλήθεια ότι υπήρχε άδεια παρακολούθησης του..γιατί με το ίδιο σκεπτικό δούλευε και η χούντα..ακόμα και σήμερα έχει ρουφιάνο/καταδότη τη Χούντας που αν και συνταξιούχος όλη την μέρα και νύχτα 78 χρονών ψάχνει τους δρόμους τις νύχτες,το Λιμάνι,πλατείες σαν την Γκεστάπο…Αυτή είναι η Δημοκρατία του Μεγάλου Γαλάζιου Αδελφού

  • Η Ισπανια είναι Αφγανιστάν;Εκεί γίνονται αυτά που λες.Η εφημερίδα που λες γιατί δεν πάει τα στοιχεία;Εξαλου σε ποτέ δεν έχει κατηγορήσει κάποιον προσωπικά.Μην μπερδεύεσαι τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.Έχει τόσες λίστες και τις βγάζει σε συνέχειες;Ο μόνος που τος έχει πρέπει να είναι αυτός που παρακολουθεί σωστά;Δεν τις βρήκε στο δρόμο ,άρα συνεργάζεται με τον Μητσοτακη.Ξέρεις φαντάζομαι ότι δεν είναι κάποιο μηχάνημα να το φέρει κάποιος στην Ελλάδα.Εφαρμογή είναι που μπορεί να μπει από οπουδήποτε.Λες να του δίνουν τα στοιχεία εχθροι της χώρας;Το αποκλείεις;Μην νομίζεις ότι δεν ψάχνεται ο τύπος.Εξαλου το έχει ξανακάνει πήρε λεφτά από Ρωσία να κάνει προπαγάνδα.Αλήθεια θέλει λέει μάρτυρες κουκουλοφόρους πάλι σαν τη Novartis τότε που έβλεπαν λέει βαλίτσες να τις πηγαίνουν στο Μαξίμου.Απόδειξη δεν μας είπαν αν επερναν.Τέλος ήδη αρκετοί σοβαροί στο Συριζαωεχουν πάρει αποστάσεις.Εσένα που είσαι φιλοχουντικος σε χαλάει μια χούντα;Θα μας τρελάνεις;

   • https://tilegrafimanews.gr/oikonomia/eurobank-synolika-kathara-kerdi-e11dis-to-enneamino-2022-sto-56-ta-npes/

    Για τους άπιστους θωμάδες ένα γρήγορο άρθρο μόνο για Eurobank!!!! 9μηνο τότε!!!!!! Μια μικρή σε μέγεθος τράπεζα!!!

    Ξέρεις μήπως το επιτόκιο Visa,Mastercard μιας Ισπανικής Τράπεζας και μιας …Ελληνικής?
    Βγάλε πια το σκασμό ανόητη.

    • Φίλε μου δεν σε εμποδίζει κανένας μα δανειστείς άπο Ισπανική τράπεζα η οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή.Φανταχομαι το ξέρεις έτσι δεν είναι;

   • Άλλο ένα απ τα τραγελαφικά σχόλια που θα μείνουν στην Ιστορία

    Μπορούμε να δανειστούμε από οποιαδήποτε τράπεζα Ευρωπαϊκής χώρας σύμφωνα με την οικονομολόγο, ειδικά Ισπανική έχοντας τόπο διαμονής και εργασίας το Νησί μας κερδίζοντας πόντους-π@ρδους και yellows….Δεν υπάρχει πιο καμένο κούτσουρο εδώ και χρόνια τέτοιο βλήμα .

 13. OTAN OI ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 10 ΧΡΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΥΛΛΟΥ

  ΤΟΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟ ..ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 12…-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ..και αυτα τα προωθει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ..ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΚΕΙ PRIDE..ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣ ΠΙΑΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Π@ΣΥΤΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛ..,.,.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ …….ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ..ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ,,ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ.ΟΙ ΦΥΛΑΡΓΥΡΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ..ΕΤΡΕΕΞΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ..ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ 12 ΧΡΟΝΟ

 14. μπροστα στο πορνειο του κρατους που θεωρει σχολέιο…που διαμορφωνουν ανωμαλα παιδια..και διδσασκουν την διαστροφη .το σεξ
  το ξερετε οτι
  ΤΑ παιδιά διδάσκονται για τον αυνανισμό στο σχολείο σε ηλικία 3-6 ετών. Και οι γονείς ενημερώνονται ότι αυτά τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά.
  Δεν είναι “αποπλάνηση”. Δεν είναι “σεξουαλικοποίηση ΟΥΤΕ ακατάλληλα”. ΕΙΝΑΙ Υποχρεωτικά.
  υπάρχει μια πολύ σκοτεινή, βαριά ατζέντα στο παιχνίδι & αυτό είναι μέρος της…κατα των παιδιων

 15. Η ΝΕΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ..ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ..η ΝΕΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΙΒΩΤΟΣ..

  Στην Ελβετία μοίρασαν σε 12χρονα φυλλάδιο “σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης” που περιελάμβανε χρήση δονητών και πρωκτικών βυσμάτων
  Το φυλλάδιο που ονομάστηκε «Hey You», από το ίδρυμα «Sexual Health Switzerland», το οποίο λαμβάνει χορήγηση περίπου 800.000 ελβετικά φράγκα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μοιράστηκε σε παιδιά 12 ετών και παρέχει πληροφορίες για θέματα όπως συναισθήματα, σώμα, σχέσεις, αντισύλληψη, εγκυμοσύνη ή ΣΜΝ.
  συμβουλές για τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών: «Είναι σημαντικό να καθαρίζετε τα παιχνίδια σας πριν και μετά το σεξ με κατάλληλο απολυμαντικό ή να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό». Το φυλλάδιο δίνει επίσης οδηγίες για την χρήση δονητών και πρωκτικών βυσμάτων.

 16. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΙΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ..ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  Στις ΗΠΑ ρωτάνε τους έφηβους τι φύλο θέλουν να είναι κάθε εβδομάδα…
  Το ίδιο και η κατήχηση της σύγχυσης των φύλων..τελικα ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ?
  και αν αντισταθεις στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ θα σε πουν οπισθοδρομικο,,φασιστα,ρατσιστη ..
  και ολα αυτα προωθουνται απο τα ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ …

  https://i-imgur-com.translate.goog/Ke867fJ.jpg?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc
  https://i-imgur-com.translate.goog/5DgU9T0.jpg?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc
  https://i-imgur-com.translate.goog/SRI2MCa.png?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc

  ….ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ….ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ

 17. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/dolofonia-19xronis-ston-peiraia-aytos-einai-o-25xronos-alvanos-pou-ti-skotose-foto/

  Και για αυτόν που θα γράψει πάλι ότι δεν είναι έγκυρο αφού είναι απ’ το pronews,να του συστήσω να πάει σχολείο έστω απ την 3η δημοτικού και μετά αφού μάθει τι σημαίνει ‘γεγονός’ και την διαφορά του απ την κομματική άποψη.μετά ας αυτο-ανακουφιστεί..

  • Εσυ τρολαρεις. Βρήκες μια ανάρτηση της συγκεκριμένης ψευτοιστοσελιδας η οποία όντως ισχύει. Το αντέγραψαν αργά βέβαια. Τα υπόλοιπα 10.000.000 άρθρα δε μας είπες. Ανυπόγραφα, ανεξερεύνητα, αναπόδεικτα, συκοφαντικά το λιγότερο μια ντροπή στο δημοσιογραφικό κόσμο και την έρευνα. Όλα για τα κλικ.

 18. μεταξύ 9:40 μέχρι 11:00 .. άνθρωπος δεν υπήρχε έξω,όλα κλειστά, σκοτάδι… ερημιά, απίστευτη εικόνα λες και έχουμε λοκντάουν.

  • Να κάνουν πανηγύρια έξω στο κρύο οι άνθρωποι; Η να πηδάνε φωτιές; Ποτε θυμάσαι Δεκέμβρη μήνα να έχει κοσμοσυρροή στην Καρδαμαινα; Θα τρελαθώ τώρα.

   • Φλεβάρη,Μάρτη,Απρίλη?Πότε θες? εγώ μετρώ 150 μέρες νεκρικής σιγής..Θυμάμαι Δεκέμβρη του 2019 επειδή έχω συγγενείς να έχει κίνηση ,να έχε ένα γυράδκο,δυο τριες καφετέρειες.Γιατί τέτοια απόγνωση φίλε?Άσε λίγο το μυαλό σου να κλάψει..δεν είναι κακό..όπως το να ζεις στο ψέμα.

    • να μην βιώνεις την.στρεβλωση της αγοράς,την οικονομική αδικία,την εμπορική διακριτή μεταχείριση,την χειραγώγηση του εμπορίου,την έλλειψη δικαιοσύνης,το πατριναρισμα των καρτέλ και πολυεθνικών εις βάρος των απλών πολιτών και επαγγελματιών.
     Δεν μπορώ να εκφράσω σ ένα παχύδερμο τίποτα παραπάνω,απλά αν περίσσεψε καμία Καθημερινή της Κυριακής, πήγαινε αγόρασε τη και διάβασε τους τίτλους,τα μεσαία γράμματα,αν σου επιτρέπει τι … πτυχίο σου
     Ε,δεν τη λες και ντοκουμέντα την καθημερινή..

   • αν δεν καταλαβαίνεις μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό, ώστε να πας ένα επίπεδο παραπάνω.
    2 Χειμώνες Λοκντάουν ,πρόστιμα μόνο σε ημετέρους, αλλά ανοικτά σύνορα κα διάλυση της Οικονομίας= Μητσοτάκης και αφού δεν βλέπω να πείθεσαι ,ρώτα στο παζάρι της Καρδάμαινας όλους τους συμπολίτες μας που προέρχονται από χώρες της Ευρώπης να σου πουν αν ήταν τόσο αυστηρά τα μέτρα και αν κράτησαν τόσους μήνες κλειστά τη εστίαση,είχε σήμερα περίπτερα από διάφορες χώρες.
    Αν θες μεταφραστή πάρε το Ap της Google μαζί

   • Μήπως νομίζεις ότι παίρνεις μέρος σε διαγωνισμό αξιολόγησης βλακείας?

    Μήπως πιστεύεις ότι είμαι κανά παιδάκι και γράφεις κομματικές αρλούμπες για να αποδείξεις την υπεροχή της πολιτικής σου?Ζω στο νησί 60 χρόνια ,εκτός από κάποιους μήνες τον χρόνο λόγω υποχρεώσεων και ποτέ μα ποτέ δεν θυμάμαι την Κω σε τόση οριζόντια ,κάθετη και παράλληλη μείωση της κίνησης ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ..ΠΟΤΕ.
    Η Καρδάμαινα είναι ένα τόσο γνωστό θέρετρο που είναι σε βίντεο ενός απ τα πιο Διάσημα γκρουπ της Bρετανικής Μουσικής σκηνής ,σ ένα απ τα πιο εμπορικά βίντεο,όχι τυχαία ,και παράλληλα είναι στο σταυροδρόμι των άλλων χωριών, με τέτοιο καιρό που ζηλεύουν όλοι στην Ευρώπη..δύο μαγαζιά είχαν ‘μπάλα΄ με 3 συνταξιούχους το καθένα, αλλά εικόνα ερημιάς το λιμάνι,νέκρας,έλλειψης ζωής, ΟΛΑ κλειστά λες και έπεσε βόμβα.
    Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 2 χρόνια αλλά όχι τοσο ώστε κανένα μαγαζί ανοικτό ΣΑΒΒΑΤΟ,παραμονές Χριστουγέννων
    Αν εσύ βλέπεις νούμερα ρεκόρ Fraport ,κίνηση,κ.λ.π. βλακείες, σε προκαλώ τους άλλους μήνες να πάμε με βίντεο. Ο κόσμος περνάει απίστευτη κρίση οικονομική.
    Και κάτι δεν παει καλά στην σχέση ρεκόρ με πραγματική Οικονομία,άιντε βλάκα.

   • Γράφει πιο πάνω κάποιος για τις οικονομικές προτεραιότητες σ ένα σχόλιο.

    και αναφέρει ποια έξοδα περικόπτει πρώτα ο κάθε μικρομεσαίος.
    Με λογαριασμό ΔΕΗ,ΔΕΥΑΚ,κάρτες, σήματα αυτοκινήτου,κάποια πιθανή δόση δανείου/κάρτας και πληθωρισμό ανεπίσημο στο 9,8% στα βασικά είδη, πιστεύεις ότι ένας υπάλληλος Ξενοδοχείου που δουλεύει 5 μήνες και καλείται με το ποσό των 4.500 να βγάλει όλη την χρονιά, σε κλίμα τέτοιας ακρίβειας με το κόστος όλων των αγαθών και υπηρεσιών να έχει εκτοξευτεί σε αυτά τα ύψη, έχει την δύναμη να βγει να πιεί ένα ποτό?
    Που είναι όλα τα εκατομμύρια που άφησαν τα εκατομμύρια των επισκεπτών?Που είναι τα οφέλη του Τουρισμού τοπικά,όταν η κίνηση είναι χειρότερη από χωριά της ..Πτολεμαίδας?
    Είσαι σίγουρα πτυχιούχος απολυτηρίου Δημοτικού, εκτός τρελόχαρτου?
    Γνωρίζεις κόσμο από άλλα μέρη?

   • Ή είσαι επιχειρηματίας που βγάζεις εκατομμύρια. Η τυφλός !!!!!!! για το /////κας άστο καλύτερα.

    Έχει (ο Θίασος) αφήσει σε όλες τις περιοχές ευθύνης του και αλωνίζουν τα Τραστ!!!!
    Έχει δώσει δις στα super market καταργώντας κάθε μορφή ελέγχου, έχουν αυξήσει τιμές στα πάντα ελεύθερα και δουλεύουν τον κόσμο με ένα ανύπαρκτο καλάθι της νοικοκυράς όπου αν βρεις κάτι ποτέ, θα είναι ιδιωτική ετικέτα.
    Πόσες δεκάδες δις είπαμε έβγαλαν στην πανδημία;;;;;;;;;; Κάτι θα δώσουν δωράκι……..
    Διαπιστώθηκε απ το Ινστιτούτο καταναλωτή…στην Black Friday!!!!! Έφτασαν τα ελαιόλαδα και η φέτα να είναι φθηνότερα από τα βιολογικά προιόντα!!!!!!!!
    Δε μπορεί να διασώζεις όλες τις τράπεζες με κρατικά δάνεια τα οποία αποπληρώνει ο Ελληνικός λαός, να έχουν 200.000 κατασχετήρια πρώτης κατοικίας για ποσά 5 & 10 χιλιάδες
    https://www.imerisia.gr/oikonomia/59445_foboi-gia-neo-rali-timon-se-trofima-kai-basika-agatha-ti-deihnoyn-oi-prodromoi
    Τα υπόλοιπα τσο////νι με το Black χιούμορ το βράδυ των εκλογών.

   • κυκλοφορεί άνθρωπος,με το να συναντάς στο πήγαινε _έλα απόσταση 56 χιλιόμετρα,5 αμάξια..
    Πόσα καντάρια βλακείας έχουν τα επιχειρήματα σας βόδια.

 19. Προς Σεβαστή. Σέβομαι την άποψη σας . ξέρετε πόσοι έχουν διασυρθεί και αθωωθεί στο τέλος χωρίς την αθώωση τους να την ανακοινώνουν τα σιχαμερά βοθροκαναλα;;. Σας παραπέμπω σε αρχεία Δικαστηρίων. Οι δημοσιογράφοι της ντροπής δεν κάνουν έρευνα αλλά κανιβαλιζουν στους υπόπτους για μήνες. Μόλις άρχισε ο Κούγιας τις αγωγές κουβέντα για την υποτιθέμενη παιδοφόνισσα έτσι;; Όσο για τις επιδοτήσεις πακτωλός χρημάτων με λίστες η κάτω από το τραπέζι για να
  θυμιαζουν τους πολιτικούς. Και κάτι ακόμα καταιγισμός κάθε μέρα προώθησης της ομοφυλοφιλίας σε έργα σε διαφημίσεις στις ειδήσεις στις σειρές παντού. Με το ζόρι να μας μπουκωσουν την ανωμαλία για φυσική. Όσοι θέλουν να είναι γκέι ας είναι. εμάς τι μας τους προβάλλουν;; Όσο για το αν θα ψήφιζα έναν που δέρνει μου είναι αδιάφορος όπως και όλοι οι υποκριτές πολιτικοί αρπακτικά του λαού….

  • Εχετε δικιο για το 3ο 4ο 5ο φυλο. Κι εγω πιστευω οτι ειναι υπερβολη να μας το φορανε καθε μερα σαν κανονικοτητα. Φοβαμαι οτι θα γινει μοδα.. Αλλα δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Δεν κρινω κανενα. Οσο για την Πατρα.. περιμενετε να δουμε 9/1.

 20. Προς Σεβαστή πριν λίγα χρόνια τα βοθροκαναλα με την αφορμή ότι έκαναν έρευνα κατέστρεψαν βιομηχανία τυριού και γάλακτος βιοτεχνία στρωμάτων βιοτεχνία ενδυμάτων μέχρι ξενοδοχείου. Όταν τους άρχισαν στις αγωγές και στο μηνύσεις αποκαλύφθηκαν ότι όσες βιομηχανίες δεν τους έδιναν διαφήμιση τις διεσυραν . Τότε τους απέλυσαν τους δημοσιογράφους τις συμφοράς όπως τελευταία μια ξανθιά στα πρωινάδικά γιατί το κανάλι της αρνήθηκε να πληρώνει αγωγές..όμως βρήκαν αλλού κορόιδα…. Ακούσατε ποτέ να πουν ο τάδε αποφυλακίστηκε η αθωώθηκε;;ποτέ….

 21. Αντί να διδάσκουν τα παιδιά χρήσιμες γνώσεις στα σχολεία τους μαθαίνουν το χαβα του ……κλ….. τους οι ανώμαλοι και διεστραμμένοι εκπαιδευτικοί.

 22. Τελικά ο Γεωργιαδης είναι μεγάλο αστέρι.Γιαυτο και ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολητε τόσο μαζί του και η προπαγάνδα του είναι συνεχεθα πως να τον μειώσει.Τον έψαχνε 4,5 χρόνια αυτόν και όποιον του έλεγα απλά…καλημέρα για την novartis και δεν βρήκαν ούτε λεπτό να λειπει.Ένας πολιτικός που ξεκίνησε μόνος χωρίς κανένα τζάκι ούτε πολιτική οικογένεια .Δουλευταράς δεν βρήκε τίποτα έτοιμο.Ρωτήστε υπαλλήλους στα υπουργεία που πήγε για τη συμπεριφορά του και τι δουλειά .Τον ειρωνεύονταν για το «κλικ away”χαμός.Δούλεψαν τα μαγαζιά έτσι ναι η όχι; Τώρα τον ειρωνεύονταν όλοι για το « καλάθι»έχουν βάλει την ουρά στα σκέλη όλοι αυτοί μιας και συγκράτησε τις τιμές ναι η όχι ;Έχουμε και τους φιλοχουντικους που τον λένε χουντικό,οι δημοκράτες.Έλεος.Τέτοιους πολιτικους θελουμε.Ο κόσμος τελικά ξέρει γιαυτο τον βγάζει πρώτο σε ψήφους.

  • Τέτοια πλύση εγκεφάλου,τέτοια χειραγωγηση και τέτοια ….κακια με τόση επιμονή δεν έχω ξαναματαδει. Τρως καλά κι εσύ φαίνεται, αλλά το μαύρο δε γίνεται άσπρο.

   • Εσυ που σκέφτεσαι ελεύθερα πες μας τη γνώμη σου και άσε εμένα που είμαι καμμένη και κακιά.Φαντάζομαι από καλοσύνη με βρίζεις.Έλα πες μας τι γυναίκα σου τι δέρνεις η δεν επιτρέπεται να μιλήσει καν αν δεν συμφωνεί με ότι λες;

 23. Τελικά ο Κασιδιάρης έχει τιμωρηθεί με στέρηση πολιτικών δικαιοματων ναι η όχι;Δεν μπορεί να κατέβει υποψήφιος άρα βλέπω όλους εσάς τους οπαδούς του να ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ.

 24. και νομίζουν ότι με το να επιτίθενται με σχόλια,στο τέλος θα αναγκάσουν τους άλλους να υποχωρήσουν ή να συμβιβαστούν.
  Η χειρότερη περίοδος που πέρασε η πατρίδα ποτέ.
  Χωρίς ελπίδα ν αλλάξει κάτι δυστυχώς σε όλα τα επίπεδα.

 25. Η σημερινή Καθημερινή τραβάει άγρια το αυτί του αταλαντου γόνου Μητσοτάκη: Του ζητάει επιτακτικά να ορίσει από τώρα ημερομηνία εκλογών. Και του λέει έμμεσα: Να σταματήσει να παίζει με τους θεσμούς, την κοινωνία, τον λαό. Το μόνο που δεν του λέει (ακόμη!): Ώρα να τα μαζεύει!

 26. Βγέστε έξω με την οικογένεια σας.Ζούμε σε μια υπέροχη χώρα.Αναφέρομαι σε εσάς τους λόγους που ζητε και αναπνεεται για να βρίσετε τους πολιτικους .Ακόμα αυτούς που προσπαθούν να περνάνε Καλα ενώ εδεις περιμένετε στο καναπέ να έρθει ο Κασιδιάρης να σας σώσει.Μήπως ο Τσιπρας;αυτός έχει ξαναέρθει θα μου πεις.Μήπως ο Ανθρουλακης;Αυτός έβγαλε μια υπόθεση με παρακολούθηση πρην χρόνια όταν δεν ήταν τίποτα να μαζέψει κανένα ψήφο και τελικά ανέστησε το ΣΥΡΙΖΑ .Τέλος πάντων σε μια χώρα που την βλέπετε στο χάος κάποιοι,δεν βρίσκεις δωματιο σε χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα και τα αεροπλάνα εινσι γεμάτα για εξωτερικό.Οι δρόμοι έβλεπα εχθές στο Σύνταγμα γεμάτοι σε μια πανέμορφη πόλη και τα μαγαζιά γεμάτα με πάντα τους γνωστούς γκρινιάρηδες που ήθελαν ….κοάλα.

 27. Έχει δουλέψει σε σένα,.. Είσαι το απόλυτο παράδειγμα των ανωμαλιών της κυβέρνησης Μητσοτάκης νέας τάξης πραγμάτων… Που κάνει τα παιδιά που.. δές..

  • Να σε χαίρονται οι φίλοι σου και η οικογένεια σου.Έχεις λύσει τα προβλήματα σου και το θέμα σου είναι το φύλο μου.Φαντάζομαι εσυ είσαι «άνδρας» σαν τον Κασιδιάρη που δέρνει γυναίκες όταν δεν του αρέσει τι λένε.Έτσι δεν είναι;

 28. ..γιατί δε μειώνουν τράπεζες τις υπερβολικές χρεώσεις κάθε συναλλαγής και γιατί ενώ δανείζουν με επιτόκιο +4% σε σχέση με την 1-1-21, το επιτόκιο καταθέσεων παρέμεινε αμετάβλητο και είναι της τάξης του 0,01 έως 0,6% : Δε θα γίνουν κλέφτες οι τράπεζες, πρέπει και αυτές να επιβιώσουν.

  Κέρδη τραπεζών σύμφωνα με την εγγραφή τελευταίου τρίμηνου με βάση πρόβλεψη ισολογισμών, τουλάχιστον 4.8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!!!!!!!!!
  Ψηφίστε τον πάλι …………….
  Εκπομπή του Alpha πριν 10 μέρες κατάγγειλε αυτήν την εικόνα,…δεν το περίμενα.
  Κι όμως υπάρχει ένα κούτσουρο που λέει ότι για τις Δανειακές υποχρεώσεις του κόμματος της Ν.Δ. δεν έπρεπε να μας νοιάζει, γιατί τις χρεωστούν στις Τράπεζες.
  Ότι πιο ηλίθιο υπάρχει το βλέπεις σε σχόλια 3 Μαμούχαλων.

  • Εσυ ακόμα θέλεις να κόμματα να μην δανείζονται από τράπεζες και να φαίνονται τι χρωστάνε αλλά να έχουν κρυφούς πόρους και να φαίνονται καθαρά;Μήπως να αλαζουν όνομα παράδειγμα από Συνασπισμός να γίνονται ΣΥΡΙΖΑ και να είναι χωρίς δάνεια;Το ύποπτο φίλε μου για ένα κόμμα είναι όταν δεν έχει δάνεια;Πως την βγάζει;Πρέπει να αρχίσουμε από τα Βασικα τελικά.

   • να διέπονται από τους ίδιους κανόνες των απλών πολιτών και να είναι επιστρεπτέα..να δημεύονται περιουσιακά τους στοιχεία όταν καθυστερεί η αποπληρωμή ,να γίνονται κόκκινα όταν καθυστερεί η αποπληρωμή και να έχουν το ίδιο ποσοστό τόκων και πανωτοκίων.. πατσαβούρα

   • καταλαβαίνω γιατί αυτός ο τόπος δεν έχει απολύτως κανένα μέλλον!! Πόσο μάλλον που τον υποστηρίζουν άνθρωποι που δεν ανοίγουν καν θέρμανση γιατί δε φτάνει το μηνιάτικο και για φαί!!
    Mια τηλεπερσόνα που ακουμπάει τα πάντα, ειδικά μ αυτές τις εκρήξεις δήθεν ειλικρίνειας, που στο τέλος φέρνουν φθορά..
    Βάζουμε και στοίχημα ότι σε ακροδεξιό κόμμα θα καταλήξει πάλι, αφού πάρει στο λαιμό του πολλούς μικρομεσαίους λόγω ιδεοληψίας και ‘ικανοτήτων’.
    Ο Παττακός του ‘φτωχού’…

 29. Πως να αντέξει η κοινή λογική εξαλου..... Ο πάτερ Αντώνιος φταίει για όλα..

  Εντωμεταξύ… Η 12χρονη που βίαζε ο Μίχος αναγνώρισε γνωστό βουλευτή ως “πελάτη” της
   η 12χρονη μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της. Περιέγραψε το πρόσωπο αυτό με την χαρακτηριστική φράση: “τον έχω δει να μιλάει πολλές φορές μέσα στην βουλή”. Είναι προφανές ότι αναφέρεται σε πολιτικό.
  Η μικρή σύμφωνα με πληροφορίες υποσχέθηκε πως μόλις τον ξανά δει σε εφημερίδα ή στην Βουλή θα τον “ονοματίσει”…. Αλλά ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΓΙΑΤΊ ΈΧΟΥΝ ΆΣΥΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

  • Δηλαδή εσυ τώρα κατηγορείς αστυνομικούς,ανακριτές,δικαστικούς , όλο το κράτος επειδή διάβασες κάτι σε ένα site;Πας Καλα άνθρωπε μου;Έχουν συμφέρον ποιος να καλύψει ποιον;Ίσα ίσα θα ήταν μεγάλο ατού για τους αντιπάλους Αλομα και στο ίδιο του το κόμμα.Τι μυαλό κουβαλάτε;Πόσοι βλάκες υπάρχουν Θεέ μου στην Ελλάδα;Πίστευα πάντα ότι έχουμε ένα 10% στάνταρ και οι υπόλοιποι το εκμεταλλεύονται.Τελευταία έχω αλαξει γνώμη.Είναι πολύ περισσότεροι.

 30. Γιατί κατηγορείται ακριβώς η κιβωτός δεν έχω καταλάβει...

  Μήπως… Πρεπει η ΝΔ να πάρει τα έσοδα της κιβωτίου για να ξεπληρώσει τα χρέη της…???
  Διότι Η Νέα Δημοκρατία χρωστούσε 309 εκατ. ευρώ το 2019

  Σήμερα τα δάνεια ανέρχονται σε 343 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 118 εκατ ευρώ από τότε που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης…. Εντωμεταξύ ελέγχει και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πάτερ Αντωνίου να πάρει και από κει ότι μπορεί
  Από κάπου πρέπει να βρει έσοδα….

 31. Κανονικά τον πατέρα Αντώνιο, αν ήταν αλήθεια αυτά που λένε έπρεπε να τον βάζουν να διδάσκει

  Και στα σχολεία… Αν λένε όπως λένε ότι θωπευε παιδιά.. Ίσα ίσα θα τιυς έκανε πρακτική στην σεξουαλικη διαπαιδαγωγηδη με το ανωμαλο σύστημα τους.που προωθούν στα σχολεία.. . Ποια η διαφορά και ποιο το έγκλημα εδώ? ….απο την. Άλλη αν έπαιρνε δωρεές η κιβωτός αμάξια και σπίτια κτλ..και είχε περιουσία Τι τιυς πειράζει.. Αφού το κάθε λαμογιο της βουλής εχει από 10 ακίνητα, δωρεάν μερσεντες, θωρακισμένη, μισθό 7000 ευρώ,οδηγό φοροαπαλλαγη 70 % τον χρόνο έσοδα 70 χίλιαδ,δωρεάν εισηριρα παντιυ, ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΆ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΏΝ ΦΤΩΧΩΝ… . ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΩΡΕΕΣ..κοπρ@σκυλα κλέφτες λωποδύτες

 32. ΔΙΌΤΙ Ο βόθρος και ο υπονομος…. Ειναι ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΆ.. από την βρωμιά των δημοσιογράφων και των πολιτικών…… Κσι των γιατρών.. Της απάνθρωπιας.. Των δισεκατομμυρίων μιζων για να σπειρουν τον θάνατο..και άλλες τόσες μίζες πήραν οι πολιτικοί για τα βόλια… .και την συγκάλυψη των παιδοβιαστων, των υποκλοπών και όλα τα άλλα.. .μουγξα οι δημόσιο κάφροι.. .εκει δεν έχει πάτο η βρωμιά, η επαισχυντια, η κλεψιά, η απάνθρωπια…..τα νερά του ύπονομου είναι πιο καθαρά.. Από ΤΗΝ. ΒΡΩΜΙΆ ΤΗΣ ΝΔ

 33. Ρε παιδιά.. Ο πατήρ Αντώνιος δεν είναι νεοδημοκρατης και μέλος η πρόεδρος του υπουργείου..της ΝΔ .

  Γιαυτό κατά διώκεται…φαντάσου να ήταν χρυσαυγιτες… Θα ήταν Φυλακη!!! . Τι δούλεια έχει ένας μη Ενεργό μέλος που δεν, ανήκει στο επιτελείο της ΝΔ να διαχειρίζεται τόσα χρήματα….. Αίσχος..πρεπει να βάλει η ΝΔ ΈΝΑΝ. ΔΙΚΌ ΤΗΣ…

 34. Στα παιδιά μου αντί να διαβάζω παραμύθια να κοιμηθούν, τα βάζω κσι βλρππυν ειδήσεις.. Ειδικά όταν μιλάει ο πλέον παραμυθάς Μητσοτάκης

  … Η Ελλάδα είπε είπε οικονομικά και αμυντικά δυνατή…. Ναι… Με 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες,, με το ΕΣΎ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ.. χωρίς νοσοκομεία η Ελλάδα, με ανεργία 500 %, με τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια για 1500 ευρώ, Με εισροές λαθρομεταναστων από τον Έβρο ΜΟΝΟ 300 την ημέρα όπως είπε ο Μηταρακης,, με τα στρατόπεδα να γίνονται Hotspot,,… Και με τραπεζωματα του παραμυθά με τον ετντιγσν τρώγοντας κανταΐφι μοιράζοντας το Αιγαίο, τα πετρέλαια με εντολή του ΝΑΤΟ.

   • Ξέρεις γιατί είσαι αποδεδειγμένα ότι πιο ηλιθιο υπάρχει στον τοπικό Δημόσιο Διάλογο;

    Αυτά που γράφεις και ποστάρεις δεν είναι αφηγήματα προσωπικών Σου εμπειριών και προσωπικών σου βιωμάτων,αλλά αντιγραμμένο από άλλους πληρωμένους παπαγάλους που μπορεί να έχουν κάποια γνώση,που εσύ όμως δεν έχεις,είσαι αγράμματη, ανίδεη,ανιστόρητη, αδιαβαστη..και κάνει.μπαμ απ το πρώτο σου σχόλιο στις 4/3/22.. ότι πιο ηλιθιο μακράν του επόμενου.

  • Ουτε καταρρεει το ΕΣΥ, ουτε 500% ανεργια, ουτε μοιραζει κατι με τον Ερντογαν.
   Τα εχετε ισοπεδωσει ολα. Αυτα που ειπες ειναι καθ υπερβολην για να δειξεις τη μανια σου.

 35. Απλά μόνο βελάζεις και γράφεις κάτι βέλασμα τα ασυνάρτητα…. Από τον πολύ σανό…. 20 εκατομμύρια Σάνος…. Ήταν η δωρεά του κουλή στα κανάλια.. Για να ταΐζουν .. τα πρόβατα…. Εεε τους τηλεθεατές ήθελα να πω… Ταισμα πρωί μεσημέρι βράδυ, 3φιρες την ημέρα.. Με τους πρωινούς δημόσιο κάφρους Παπαδάκη,, σκαι και κτλ από 6.. Και κλείνουμε με το βραδινό τάισμα των 8

  • Γιατι την προσβαλλεις τη Μιραντα ζαιε; Εγω δεν πιστευω οτι ειναι αιγοπροβατο. Απλα παρακολουθουσε τις συνομιλιες της ο Κουλης και τωρα την εκβιαζει.

  • Αλήθεια έτσι σας λένε να σας κρατήσουν;Τι να κάνουμε δεν ενημερωνόμαστε από τον Χιο.Είμαστε χαζοί .Το περίεργο είναι ότι όλος ο πολιτισμένος κόσμος ζει και προοδεύει με αυτές τις ιδέες και όχι βρισιές και μιζέρια σαν τα ανθρωπάκια σαν εσένα.Είδες Βελόπουλο σήμερα η τον έχασες;Να δεις τι ωραία τα είπε.

 36. Ο Κοσκωτάς με 325 εκατ. Πιστόλι στη τράπεζα Κρήτης (32 δις δραχμές το 1991) έφαγε 25 χρόνια φυλακή. Οι κατσαπλιαδες της ΝΔ με 390 εκατομμύρια πιστόλι στις σχημάτισαν κυβέρνηση, συνεχίζουν το Πλιάτσικο και μας υπόσχονται λαμπρό μέλλον.!!

 37. Ειλικρινά εσείς που βριζετε(Βασικα αμφιβάλλω αν είναι 2-3,μπορεί και ένας ,γιαυτο άλλωστε δεν έχει ένα όνομα αλλά μπενει με διάφορες βρισιές.Τι ακριβώς κερδίζει αλήθεια;Δεν του αρέσει η κυβέρνηση Μητσοτακη .Δικαιομα του.Σε άλλου αρέσει και Μαλιστα στους περισσότερους.Σε αυτόν ποιος αρέσει;Έχει κάποια πρόταση να πισει;Απλά θέλει το χάος ;Αυτό θέλει για μέλλον των παιδιών του;Τόσους μήνες έχετε ακούσει μια πρόταση;Τελοκα έχουμε από την μια το Μητσοτακη και από την άλλη τον αντί Μητσοτακη.Άλλη επιλογή υπάρχει;

 38. Έχω καιρό να ακούσω τον Βελόπουλο.Συνεχίζει κανονικά να πέρνει τη χορηγία από τον Πούτιν να αγοράζει χρόνο σε όλα τα περιφερειακά κανάλια ;Να πουλάει κρεμουλες που φτιάχνει στο Πακιστάν;Να βρίζει τους Γερμανούς αλλά να έχει τα λεφτά του σε Γερμανικες τράπεζες;Όχι παραμύθια σαν Τία επιστολές του Ιησού που έχει ο βλάσφημος αλλά από το πόθεν που καταθέτει στη Βουλή.

  • .. τέτοια τιμωρητική προδιάθεση σε όλους τους τομείς της ζωής του
   Ακόμα και η χούντα σε μερικά απόμερα μέρη και νησιά έδειχνε κατανόηση σε κάποια ζητήματα,χωρίς να κρύβω ότι προσωπικά υπέφερα αυτήν την επταετία, όμως αυτοί οι της τωρινής χούντας απλά σε συνθλίβουν.

 39. Κοντά σε συμφωνία και για καλάθι του σεξ.. Ανακοίνωσε ο υπουργός του μπορδ@λου που λέγεται βουλή

  Προσφορές σε λιπαντικά, προφυλακτικά και δονητές…..κουκλες κτλ

 40. Συνήθως γράφω και σχολιάζω για την επικαιρότητα και όλα αυτά που μας πουλάνε οι δημόσιο κάφροι σαν αλήθεια…από τα Μπολια,,τους θανάτους τα ψεύτικα στατιστικά, τους ψεύτικους γιατρούς μέχρι την προπαγάνδα για τον πουτιν, τις συγκαλυψεις των παρακολουθήσεων,.τις συγκαλυψεις πσιδοβιαστων..τις διώξεις κιβωτίου να βάλουμε δικά μας πρόσωπα κλέφτες, Και πιστεύω καταλαβαίνουν ανθρώποι που έχουν κάποιο iq.. Μην απαντάς σε κάθε σχόλιο.. Το ξέρω είσαι καμένος νεοδημοκρατης,, δεν αλλάζει αυτό.και συγχρόνως με σύγχυση συνείδησης φυλλου.. (άντρικο στην δούλεια, γυναικείο εδώ μέσα.).ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΎΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΜΈΝΑ ..ΜΗΤΣ….Γ@@ΙΕΣΑ…

 41. Όχι μόνο είναι έτσι… Είναι περισσότερο.. Ημουν πολύ επιεικής… τα πάντα έχουν ισοπεδώθει..ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Απλά ζεις σε άλλο κόσμο,, μελετά λίγο, την πραγματικότητα, τα στατιστικά στην πράξη, το επίπεδο βιωσιμότητας του ανθρώπου μετά τον πόλεμο που ενίσχυε ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ βλέπεις ΠΟΛΛΕΣη ελλειπης ΕΙΔΗΣΕΙΣ από τα ψεύτοκαναλα και δεν γνωρίζεις τίποτα από πολιτική, οικονομία.γεωπολιτική το μέλλον της Ελλάδας και των πολιτών που έρχεται.. ..σε 1, 2 χρόνια.. Κοιμάσαι όρθιος.. ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΌΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. ΘΑ ΈΧΕΙ ΈΡΘΕΙ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.. ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΟΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ..

 42. Μιράντα βλαξ... Εμείς αντιπαρατιθεμεθα.. Με την Πραγματικότητα

  Τους θανάτους, (των εμβολιασμενων κάθε μέρα..) την πείνα..Την ακρίβεια κατά τριπλάσιο.. Το νοσοκομείο της Κω, η γενικά την υγεία που πεθαίνει και μαζί με αυτή Οι ασθενείς..τους ιατρούς σε αναστολή λες κσι το εμβόλιο σώνει.. Χαχα.. για να έρθει η ιδιωτικό ποίηση.. Η Ελλάδα που καηκε 70%φετος για τα έργα των Γερμανών σε συμφωνία με τον Μητσοτάκη, τα υποχρεωτικά ραπιντ ακόμα για εργασία, την αναβολή ακύρωσης προστίμου για άνω των 60, που θα τα πληρώσουν.. Και μια ζωή με κουπονακια η καλάθι της.. Σαβούρας.. Οπως το ονομάζω.. Ο μισθός των βρωμιαρηδων, απατεώνων που παίρνουν μίζες δεν μειώνεται μένει σταθερός στα 7χιλιαρικα τον μήνα !!.. Αυξάνοντας ο Μητσοτάκης τα ακίνητα του σε Αμερική, Γαλλιά, Ελλάδα.. Και δώρο μπόνους στους ΥΠΟΤΑΓΕΙΣ λιμενικούς και αστυνομικούς 600 ευρώ που βοηθάνε τους λαθρομετανάστες και το γράψιμο για.. Όσους δεν φοραν μάσκα..ερχεται η δυστοπικη χουντικη κοινωνία του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 43. Είναι η πρώτη φορά πού φιλοκυβερνητική εφημερίδα (καθημερινή της Κυριακής), γράφει σε πολυσέλιδο υπογεγραμμένο από έναν Νεοφιλεύθερο τον κ.Καλλίτση ότι η χώρα χρειάζεται πολυκομματικές Κυβερνήσεις και όχι πλέον μονοκομματική, επειδή η κυβέρνηση με κομματικό μηχανισμό,χρησιμοποιεί σαν Λάφυρο την ίδια της την Χώρα..ένα απίστευτο άρθρο που αν και πέρασαν 5 μέρες απ την κυκλοφορία της φυλλάδας, θάφτηκε.
  Τώρα μας έμεινε η ‘Αυριανή’ της Ν.Δ.,το πρώτο θέμα σας έμεινε λαμόγια.

 44. …..δεν θα υπήρχαν άνθρωποι που να ψηφίζουν… Ακομα τους ψεύτες.. Αν υπήρχε Δεν θα υπήρχαν άνθρωποι να πιστεύουν οτι λένε τα βόθροκαναλα,.. Αν υπήρχε λογική.. Δεν θα διαβάζαμε σχόλια αποβλακωμενων όπως η miranta.. Αλλά η προπαγάνδα των δημοσιοκαφρων – και ΜΗΤΣΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΤΑΚΗ … Τους έχει μετατρέψει σε υπακουα ζόμπι..(καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα) Που ζουν με κουπόνια.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.. ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ..
  .

 45. Θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκεια,αγανακτηση με αυτό που συμβαίνει στο Πυλί,ισοπέδωσαν ένα ολόκληρο Χωριό,που είναι η Αστυνομία η κατάσταση έχει ξεφύγει Η στάση πρέπει να είναι στα HOT SPOT.Πρεπει να υπάρχουν και κανονες

 46. Από την μια έχουμε ένα πολιτικό,ένα κόμμα που προσπαθεί κάνει έργα εφαρμόζει πολιτικές με λάθη και σωστά,για τους περισσότερους περισσότερα τα σωστά.Έχει δυναμώσει τη χώρα ,μια μικρή χώρα δίπλα σε ένα γίγαντα την Τουρκία ,αυτό το καταλαβαίνεις από τις αντιδράσεις των ίδιων.Από την άλλη έχουμε κάποιον και κάποιους που προσπαθούν να τα μηδενίσουν όλα,παρακαλούν για καταστροφές στη χώρα για να κερδίσουν ψηφαλακια ,την δυσφημούν,θεωρούν ζημεια κάθε επιτυχία.Χωρίς κανένα πρόγραμμα καμία πρόταση,μόνο να βρίσουν να κατηγορισουν ,κάνουν τους κατασκόπους,προσπαθούμε παρασύρουν κόσμο να μην ενημερώνεται αλλά μέσα στο σκοτάδι να του λεν να ότι τρελό θέλουν .Φτάσαμε οι φιλοχουντικοι να στηρίζουν τον Αλέξη και αυτός να χαίρεται.Να λένε χούντα το Μητσοτακη,δεν χαιροντε;Ο κάθε λαός έχει τους κυβερνήτες που του αξίζουν.Απομονώστε τα ανδρείκελα.

 47. Εμείς που δεν συμφωνούμε με αυτά που λέτε είμαστε λοβοτομημένοι ,παπαγαλάκια και δεν έχουμε λογικη;Καλα να τα λέει αυτά κάποιος ανώνυμα αλλά …. Κάπου δεν χτυπάει Καλα.Ευχαριστώ που περνάτε την γνώμη μου .

 48. Μιράντα εδώ δεν γίνεται διάλογος, να μας πρήζεις κάθε μέρα με 15 μηνύματα

  Είπες την. Άποψη σου σε ξέρουμε… Τα ίδια και τα ίδια.. ΕΊΣΑΙ έ κατά των χρυσαυγιτων φασιστών.. Του βελοπουλου.ηθελα να ξερά που φταίνε όλοι αυτοί.. Όταν οι πραγματικοί εγκληματίες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ.. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ.. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. .. Ναι ψηφίζω χρυσή αυγή, βελοπουλου, κασιδιαρη, ΚΚΕ..ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… Αν ήταν ο Παπαδόπουλος θα τους έσφαζε ολουςγια καταστροφή και προδοσία του ελληνικού λαού…. Του έθνους και της ΕΛΛΑΔΑΣ,,μουσουλμανοποιησαν την χώρα, την ξεπούλησαν, την έκαψαν από άκρη σε άκρη ΤΑ ΡΕΜΆΛΙΑ ΤΟΥ @Ε////…ΚΡΕΜΆΛΑ!!! ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ξεπούλησαν τα, πάντα

 49. Ο ΜΉΤΣΟ - ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ- ΤΑΚΗΣ.... (ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΙΌΝΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ)

  » Ψηφιακή μεταβαση της χώρας,, σε ένα πιο ψηφιακό μέλλον…..» . Κατά λέξη.. Βεβαια ανάπτυξη σε 5g,ψηφιακη τεχνολογία, αγορά μόνο με κάρτες,.. Έλεγχος παντού.. Έτσι ελέγχεται ΑΠΌΛΥΤΑ ο πολίτης από την Νέα τάξη
  ΈΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ πιο εύκολος ο έλεγχος των πολιτών… Στην ΝΈΑ ΨΗΦΙΑΚΉ ΕΠΟΧΉ… παρακολουθήσεις, έρχονται και οι κάμερες στους δρόμους για ταυτοποίηση ταυτοπρωσωπειας από δορυφόρους…

 50. Χιλιάδες γεωργικές φάρμες έχουν κλείσει στην Ολλανδία .. Οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ..

  Λόγω… Λέει του αζώτου….(παραμύθια της χαλιμας)
  Και το 1200ο εργοστάσιο τροφίμων καίγεται στην ΑΜΕΡΙΚΉ…
  Οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Προωθουν την. Κατανάλωση σκουληκιών παγκοσμίως… Αλλά. ΟΙ ΠΛΟΎΣΙΟΙ ΘΑ ΤΡΏΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΦΑΓΗΤΟ, από επιλεγμένες φάρμες.
  αργότερα ο παγκόσμιος έλεγχος του νερού και τεχνητή λειψυδρία…για να μην καλλιέργειες τίποτα και θα φυλσκιζεσαι γιαυτό.. Καταστροφή της Γεωργίας Και όλα αυτα για το παγκόσμιο έλεγχο της τροφής από μια ΝΕΟΤΑΞΙΚΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ..και την παγκόσμια φτώχεια

 51. Μιράντα, αν σου έχει απομείνει κάποιο κύτταρο του εγκεφάλου.. Ακομα ενεργό από το κάψιμο των καθημερινών ειδήσεων, (προπαγάνδα)

  Κλείσε την τηλεόραση… Για να μην κάψεις και το εναπομεινων ενεργό κύτταρο… Αν και χλωμό το βλεπω να σωνεσαι, είσαι ήδη καμμένη.. .. Απλά χρειάζεσαι 10 χρόνια αποτοξίνωση, από τον Μητσοτάκη.. Τις ειδήσεις, τους γονεις σου, ειδική θεραπεία στο εξωτερικό.. Από ψυχολόγους,..θεραπευτές βλακειας και αοχαυνωσης , μπας και καταφέρουν να σταθεροποιησουν το τελευταίο εναπομεινων κύτταρο..

 52. 22 μηνύματα της καμμένης miranta.... Αποδεικνυοντας πόσο καμμένη ειναι(το ξέρουμε άλλωστε ι

  Και μερικά της ίδιας με άλλο όνομα..
  Ως σεβαστή… Σύνολο καμία 30αρια..επαναλαμβανόμενος μπούρδες ενός καμένου νεοδημοκρατη

 53. Γένναει..παραφροσυνη ,.
  SOS ALERT… !ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ..

 54. Σου αφιερώνω ένα βίντεο Μιράντα, να το βλέπεις να το θυμάσαι..

  https://youtu.be/zkp-UTco7CA

  Και αν δεν σαρεσει ξυδακι…πιστευω έχουμε δημοκρατία… όπως ευαγγελιζεται ο χουντικός Μητσοτάκης.. ,,και κάθε πολίτης επιλέγει το κόμμα του.. Εκτός αν δεν αρεσει στην νέα χουντοκρατια η αλλαγή ιδεών, και τους βαλαν φυλακη δείγμα της χούντας Μητσοτάκη… Και όπως επίσης έχουμε δημοκρατία-αν εχουμε τελικά-επομένως κανεις δεν Σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς για φασίστες, .. Όταν ο ίδιος ο φασίστας αντιδημοκρατης μασωνος, εβραιοσπορος Μητσοτάκης
  .. Βάζει 10 χρόνια φυλακη τους ΕΛΛΗΝΕΣ…Η όποιον με αντίθετη φωνή για να ξεπουλήσει το Αιγαίο ο τουρκοσπορος..λαθρολαγνος..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ