Α. Μωραϊτου: «8 στους 10 ασθενείς με covid είναι τριπλά εμβολιασμένοι – Το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει, που είναι οι υγειονομικοί σε αναστολή»;

11
1303

«Αυτή τη στιγμή το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει. Στο Αλεξάνδρα οι ελλείψεις είναι τραγικές, δεν έχουμε νοσηλευτικό προσωπικό, είμαστε κάτω από το όριο προσωπικού ασφαλείας. Έχουμε μια νοσηλεύτρια τη νύχτα για δέκα ασθενείς καρδιολογικούς, έναν τραυματιοφορέα στο νοσοκομείο για 8 κλινικές και μία καθαρίστρια στο νοσοκομείο το βράδυ. Πού είναι οι γιατροί που ο Πλεύρης έβγαλε σε αναστολή. Γιατί δεν γυρνάνε πίσω»; αναρωτήθηκε μιλώντας στον Focus FM 106.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση η κ. Άννα Μωραϊτου, νοσηλεύτρια στο Αλεξάνδρα.

«Και μέσα σε όλα αυτά, ανοίγουμε και μια υπομονάδα, βάζουμε μέσα τρία κρεβάτια και φορεία για τους ασθενείς με covid. Και αυτοί διασωληνωμένοι. Τριπλά εμβολιασμένοι, το διευκρινίζω, οι περισσότεροι τριπλά και διπλά εμβολιασμένοι.
Τον τελευταίο μήνα, λέω π.χ. έναν αριθμό, στους 10 ασθενείς οι 8 ήταν τριπλά εμβολιασμένοι- Ήθελαν να προστατευτούν όπως τους είπαν, οι άνθρωποι.».

Η κ. Μωραϊτου είναι μια από τις χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή και η επιστροφή της στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα» έγινε μέσω πιστοποιητικού νόσησης. Είναι επίσης μία από τους 39 υγειονομικούς που συνελήφθησαν γιατί διαμαρτυρήθηκαν σε δρόμο κοντά στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακούστε εδώ:

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού είναι εκτός πως ξέρει αυτά τα στοιχεία;Δεν μας είπε οι νεκροί τι είναι και σε ποιο ποσοστό ανεμβολιαστοι;Η λύση είναι να απολυθούν όλοι όσοι είναι σε αργία και δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν τα απαρετητο για τη δουλειά τοτς και να προσληφθούν καινούργιοι.Δεν υπάρχουν γιατροί σε αναστολή.Να τελειώνει το παραμύθι.Κάποιοι που βρισκοντε δουλεύουν κανονικά έξω.Βοηθητικό προσκοπικό είναι καθαρίστριες διοικητικοί και νοσοκόμες .Να πάνε σπίτια τους μην πιάνουν τη θέση από νέα παιδιά μορφωμένα της νοσηλευτικής.Αρκετά πια.

    • Δεν πας καλά άνθρωπε μου όταν ξεκίνησε ο covid ήσαν εκεί αυτοί δεν σκέφτηκαν αν θα νοσήσουν η όχι και κάποιοι που δουλεύουν αναγκαστικά να το κάνουν γιατί είχαν ανάγκη εγώ που νοσηλευτικά οι γιατροί όταν ερχόντουσαν άνθρωποι με covid 2πλα και 3πλα εμβολιασμενοι και ερχόντουσαν βαριά όταν τους λέγανε ότι ειχαν εμβολιαστοι δεν τους ένοιαζε και όταν πέθαναν δεν τους δήλωναν με covid άσε που τους αφήνανε νηστικούς και διψασμένους γιατί δεν υπήρχε προσωπικό και να φωναζης για να σου δώσουν λίγο νερό να πιης και εκτός τούτου εφόσον πήραν προσωπικό που ήταν σε αναστολή που νοσισανε γιατί τους διώχνουν εφόσον και εμβολιασμενοι νοσούν άντε να πνιγουνε ολοι

  2. Είναι η νοσηλεύτρια σε αναστολή που δεν εμβολιάστηκε δηλαδή… Και θέλει να υποστηριξει σθεναρά τον μη εμβολιασμό της… τι θα πει… κι εγώ αυτό θα έλεγα 8 στους 10 πωπωπω εμβολιασμένοι.
    Ρε δεν τα αφήνετε αυτά. Τι βρώμικα παιχνίδια παίζονται πια με το εμβολιο. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Για τους άλλους ξιδοσουπα.

  3. Που εισαι εσυ εξυπνακια να πεις κατι αντιθετο απι αυτα που βλεπει η γιατρος στο νοσοκομειο??????αυτης που της φορεσαν χειροπεδες επειδη ζητα το αυτονοητο. Το δικαιωμα στην επιλογη και στην εργασια. Στο κρατος το ////ρδελο τελικα δικαιωματα εχουν μονο οι λοατκι…..

    • Κάθεστε και πιστεύετε τη μπούρδα του καθενός που εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα. Ρε δεν πάτε καλά. Μιλήστε με έναν γιατρό κανονικό να σας πει τι γίνεται στις ΜΕΘ. Ξέρουν όλοι τώρα ποιοι είναι στις ΜΕΘ. Εγώ για την Αρτα θα μιλήσω μόνο που ξέρω. Όλοι στο νοσοκομείο στις μονάδες αυξημένης φροντίδας είναι ανεμβολιαστοι. Είναι νοσηλεύτρια εκεί συγγενής μου και ξέρει από μέσα τις ιστορίες τους.

  4. Με ποιο «κανονικό» γιατρό να μιλησουμε;με αυτον που δηλώνειως ανεμβολιαστους τους εμβολιασμενους; Η με αυτον που δε συνδέει με τα εμβόλια ούτε τις ανάκοπες,ούτε τα σοβαρά παθολογικά η νευρολογικά προβλήματα που είναι επιπλοκές του εμβολιασμού; Έχουν μπουκωσει όλοι από λεφτα….Η Άρτα μάλλον είναι η μοναδική πόλη στην οποία η ΜΕΘ φιλοξενεί ανεμβολιαστους,διότι σε όλες τις ΜΕΘ των υπολοίπων πόλεων το ποσοστό των εμβολιασμενων ασθενων είναι πάνω από 60τοις εκατό…..
    Εργάζομαι κι εγώ με πιστοποιητικό νόσησης στο Τεπ πανεπιστημιακού νοσοκομείου.25 χρόνια υπηρεσίας….κανένας ανεμβολιαστος δεν επιστρεφει στο τμήμα που εργαζόταν προ αναστολής….η γραμμή του υπουργείου σαφέστατη»σύντριψε τους»….γύρισα με 8 ρεπο από την αναστολή κ σε 5μηνες έγιναν 25….οι διοικήσεις για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι το κυνηγι των ανεμβολιαστων και όχι η εύρυθμη λειτουργία κανενός νοσοκομείου….
    Φυσικά κ υπάρχουν γιατροί σε αναστολή,οι οποίοι σαφώς κ δεν εργάζονται νόμιμα έξω,μια κ τα πρόστιμα είναι πολύ τσουχτερά….για τον ίδιο λόγο εξάλλου βρίσκονται κ οι ιδιώτες γιατροι σε αναστολή.

  5. Ας μας απολύσει το μόρφωμα αυτό που λέγεται «κράτος»με ότι νόμιμο προβλέπεται(αποζημίωση,πληρωμές αδειών κλπ).Τις θέσεις μας τις πήραμε με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κ με μοναδικό κριτήριο το βαθμό του πτυχίου μας κ όχι με την τυφλή υπακοή σε μια υγειοναζιστικη δικτατορία που έχει ως μοναδικο κριτήριο τον εξαναγκασμό κ τη διατήρηση της οποίας «θεσουλας» με κόστος ακόμα κ την ίδια τη ζωη…
    Η κατάσταση που περιγράφει η συνάδελφος αληθινή,η πραγματικότητα ολοένα κ πιο ζοφερή….στα νοσοκομεία (ξανά)νοσούν για τρίτη φορά ακόμα κ οι (εμβολιασμενες)πέτρες,ενώ υπάρχουν ακόμα ανεμβολιαστοι υγειονομικοί απ’ έξω,που δε νόσησαν ούτε μια φορά….
    Ήρωες χθες,ανεπιθύμητοι σήμερα…
    Υπάρχει άραγε μεγαλύτερος αρνητής της επιστήμης από τον Πλεύρη;
    Αρκεί να συγκρίνει κανείς το θέμα του διδακτορικού του,με τη στάση του απέναντι μας κ θα καταλάβει πόσες αναστολές θα έπρεπε να έχει πάρει….
    Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ