«Τείχος ανο(η)σίας» (Μόνο το «βραχιολάκι» έμεινε & να ξεθάψουν το νόμο 4000 περί «τέντυ-μποϋσμού)

144
6088
¸íáñîç ôïõ åìâïëéáóôéêïý ðñïãñÜììáôïò óôï mega åìâïëéáóôéêü êÝíôñï åìâïëéáóìïý óôï Åëëçíéêü. ÐáñáóêåõÞ 2 Áðñéëßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )

«Τείχος ανο(η)σίας» (Μόνο το «βραχιολάκι» έμεινε & να ξεθάψουν το νόμο 4000 περί «τέντυ-μποϋσμού)

Για γέλια και για κλάματα… Ο απόλυτος καλοκαιρινός θίασος του παραλόγου…

Από την επιδιωκόμενη επίτευξη «τείχους ανοσίας» ‘εξώκειλαν’ στα όρια της ανοησίας.

Οι πολίτες χωρίζονται στα δύο, με ενθάρρυνση των υποτιθέμενων «ταγών»-φωστήρων από πάνω, που επινόησαν το νέο ‘υγειονομικό απαρτχάιντ’.

Από δω οι επιθυμητοί (εμβολιασμένοι), από κει οι ανεπιθύμητοι, τα «μιάσματα» (μη εμβολιασμένοι).

Με ‘χωροφύλακες’ τους δύσμοιρους καταστηματάρχες στους οποίους πέταξαν την «καυτή πατάτα» της αφροσύνης και της ανικανότητάς τους.

Σε λίγο θα βάλουν και ‘βραχιολάκι’ (μη γελάτε, ιδέα του Αναστασιάδη της Κύπρου είναι) στους μη εμβολιασμένους για να φαίνονται καλύτερα. Πάλι καλά να λέμε, αφού με μυαλά τύπου «Άδωνι» θα μπορούσαν να ξεθάψουν ακόμα και το νόμο 4000 περί «τεντυ-μποϋσμού».

Για να σοβαρευτούμε όμως, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε προς τα που πάει το πράγμα με βάση πάντα το σκεπτικό και την επιχειρηματολογία τους.

Μπορεί κάποιος από τους παραπάνω εχέφρονες κυβερνώντες ή τους λεγόμενους ειδικούς να μας διαβεβαιώσει ότι κάνοντας όλοι και τις δύο δόσεις των εμβολίων χτίσαμε «τείχος ανοσίας» και ξεμπερδέψαμε μια και καλή με τον ιό και τις μεταλλάξεις του;

Ευτυχώς, τα κανάλια (αφού μια μεγάλη μερίδα του κόσμου παραμένει ακόμα ‘τηλεορασόπληκτη’ και η «πλύση εγκεφάλου» από την καλοπληρωμένη προπαγάνδα δούλεψε αρκετά) αρχίζουν σιγά-σιγά να βγάζουν και τις αντίθετες φωνές των επιστημόνων: Κούβελα, Γάκη, Φαρσαλινό, Παυλάκη κ.α. (βλέποντας βέβαια ότι δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς καθώς  η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου παραμένει μετά το 6μηνο-7μηνο διστακτική στον εμβολιασμό).

Τι απαντά λοιπόν -για παράδειγμα- ο καθηγητής Φαρσαλινός ως προς το λεγόμενο «τείχος ανοσίας» (που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι ο στόχος):

«Αν κάποιος με τον όρο «τείχος ανοσίας» περιγράφει την εξαφάνιση του ιού από την κοινότητα, νομίζω ότι πολύ απλά αρνείται να αποδεχθεί την πραγματικότητα ότι ο ιός αναμένεται να γίνει ενδημικός. Η διασπορά του ιού είναι ήδη τεράστια, ενώ τα εμβόλια βοηθούν σημαντικά αλλά δεν αποτρέπουν πλήρως την μόλυνση και τη μετάδοση. Άρα, η εξαφάνιση ή σχεδόν εξαφάνιση της νόσου και του ιού, όπως για παράδειγμα συμβαίνει σήμερα με την ιλαρά, την ερυθρά κτλ., είναι μια ουτοπία

Δεν υπάρχει άλλωστε ιστορικό προηγούμενο με εμβόλιο ή νόσο που δεν προσφέρουν μακροχρόνια ανοσία να οδήγησαν στην εξαφάνιση κάποιου λοιμογόνου παράγοντα που είχε τόσο ευρεία διασπορά. Οι ίδιοι οι CEO των εταιριών που παράγουν τα εμβόλια μιλούν για booster δόσεις, για επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς, χωρίς να ξέρουμε ακόμα τη συχνότητα ή το διάστημα μεταξύ των επανεμβολιασμών. Παραδέχονται λοιπόν ότι η ανοσία από τα εμβόλια δεν φαίνεται να είναι μακροχρόνια, και έχουμε επιπλέον και το ζήτημα των μεταλλάξεων.

Γνωρίζουμε ότι οι κορωνοϊοί μεταλλάσσονται, όχι με δραματικούς ρυθμούς αλλά μεταλλάσσονται. Πόσες μεταλλάξεις έχουμε ακούσει από το φθινόπωρο του 2020 μέχρι σήμερα, πόσες δεν έχουμε ακούσει αλλά έχουν ήδη συμβεί, και πόσες θα δημιουργηθούν και στο μέλλον; Είναι κάτι αναμενόμενο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας προκαλεί έκπληξη, ή πανικό, και δεν ξέρω αν η έκπληξη και ο πανικός που εμφανίζονται είναι γνήσιες και αυθόρμητες ή υποκριτικές αντιδράσεις της επιστημονικής κοινότητας και των μέσων ενημέρωσης. Ήδη έχει προκύψει η μετάλλαξη Δ+ στην Ινδία, και παρόλα αυτά συμπεριφερόμαστε σα να κυνηγάμε την ουρά μας, ένα κυνηγητό χωρίς τέλος».

Και με την τρομοκρατία, ‘το καρότο και το μαστίγιο’ που λέγαμε τι μπορούν να πετύχουν;

Γνωρίζοντας ότι το ποσοστό εμβολιασμού είναι στο 36% πανελλαδικά (ή λίγο παραπάνω, τοπικά στην Κω) κι αφού έχει περάσει το 6μηνο-7μηνο από την έναρξή των εμβολιασμών εφόσον -κατά δήλωση των εταιρειών- τα εμβόλια αυτά έχουν 6-8 μήνες κάλυψη θα πρέπει… να μηδενίσει το κοντέρ για τους πρώτους και να πάνε πλέον για την τρίτη και μετά την τέταρτη δόση (προς μεγάλη ικανοποίηση των φαρμακευτικών εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια, φυσικά για το καλό μας).

Άρα λοιπόν ο στόχος του 70-80% εμβολιασμένων μέσα σε 6-8 μήνες (όσο και η κάλυψη του εμβολίου) δεν πιάνεται με τίποτα (από την αρχή το λέγαμε και το γράφαμε).

Στο ζητούμενο όμως «κάντε τα εμβόλια» (πόσα και μέχρι πότε;) Ποιες έρευνες ή μελέτες μας δείχνουν Πόσο ασφαλείς είναι η τρίτη-τέταρτη δόση ή οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί ανά 6-8 μήνες; Άρα, συνεχίζουμε τα πειράματα με τις παρενέργειες και τους θανάτους… με νέες «Ιφιγένειες»; (Αν και η θυσία της Ιφιγένειας στην Ιλιάδα έφερε κάποιο αποτέλεσμα, αντιθέτως στην περίπτωσή μας τα πράγματα είναι πολύ θολά…)

Ο καθηγητής Κούβελας τόνισε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 πως: «Δεν υπάρχει κλινική μελέτη που να δείχνει ότι η τρίτη δόση είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Θα ήθελα να κάνουμε χημική και κυτταρική ανοσία εξέταση σε ένα ποσοστό εμβολιασμένων, να δούμε αν έχουν ανταποκριθεί για να δούμε τι θα γίνει με την τρίτη δόση».

Άρα λοιπόν όλη αυτή η σκόπιμη παραπληροφόρηση και κατατρομοκράτηση του κόσμου για να κάνει σώνει και καλά τα εμβόλια χωρίς αποτέλεσμα, κάπου αλλού αποσκοπεί (δεν το λέμε εμείς το λένε οι ίδιοι οι καθηγητές που προαναφέραμε: Καθηγητής Φαρσαλινός: «Το κλίμα τρομοκρατίας για τη νόσο μετατράπηκε σε κλίμα τρομοκρατίας για το εμβόλιο. Υπεύθυνοι είναι εκείνοι που επένδυσαν και επενδύουν στην τρομοκρατία, το φόβο και την παραπληροφόρηση»).

Από τα πλαστά πιστοποιητικά, περάσαμε στα εμβόλια «αλατόνερου» (στην Ινδία κ.α.) σε λίγο θα ακούμε για δωροδοκίες ψεύτικων εμβολιασμών (προχτές γράφαμε το άρθρο σήμερα ‘έσκασε’ η υπόθεση με τους «μαϊμού εμβολιασμούς» στο Ασκληπιείο Βούλας), κι έχουμε να δούμε ακόμη πολλά,με όλη αυτή την παρανοϊκή πίεση και τον ασφυκτικό κλοιό του «όλα για όλα».

Όταν μάλιστα ο καθηγητής Δημόπουλος δήλωσε στον Σκάι ότι:

«Η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ είναι μεν πολύ πιο μεταδοτική από άλλα στελέχη, αλλά λιγότερο θανατηφόρα» (ο καθηγητής Κούβελας τόνισε ότι είναι 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα απ ‘οτι ο covid-19 δηλαδή σχεδόν όσο μια απλή γρίπη) Και ότι:

«Φάρμακα κατά του κορονοϊού θα είναι διαθέσιμα πριν το τέλος του έτους τονίζοντας ότι το ιδανικό φάρμακο θα πρέπει να είναι φθηνό, εύχρηστο και να χορηγείται με το που βγαίνει θετικό το αποτέλεσμα».

Συμπέρασμα: το όλο αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη «μπάζει από παντού»* και σε λίγο με τον τουρισμό, το βάλε-βγάλε, όρθιοι-καθιστοί των μέτρων, την εξάπλωση της ‘Δ’ και το νέο «διχασμό» που σπέρνει στον κόσμο, θα της γυρίσει με μαθηματική ακρίβεια, μπούμερανγκ.

(*Όπως «έμπαζε» πριν και το αφήγημα της κυβέρνησης Τσίπρα περί «ανθρωπιστικής κρίσης» επί των ημερών της με την χρήση των μεταναστών ως γεωπολιτικά πιόνια, από την Τουρκία. Ακριβώς το ίδιο βλέπουμε να κάνει σήμερα η Λευκορωσία στη Λιθουανία. Τότε, πάλι είχαν διχάσει τον κόσμο σε δήθεν αλληλέγγυους και μη. Και όσοι αντιδρούσαν ήταν «ρατσιστές» όχι μόνο από τους άλλους μισούς εδώ, αλλά μέχρι τον Ερντογάν και τη «νέα τάξη» η οποία σκόπιμα προκάλεσε όλες αυτές τις μετακινήσεις πληθυσμών με τις επεμβάσεις, τις συγκρούσεις και τα δουλεμπορικά κυκλώματα που ελέγχει στον ‘τρίτο’ κατακαημένο κόσμο).

Τώρα, ο «ρατσισμός» (φασισμός και δεν συμμαζεύεται) είναι από την ανάποδη, και όσοι αντιδρούν σε αυτόν είναι για τους «νεοταξίτες»… «ψεκασμένοι». Αμ δε…

 

144 ΣΧΟΛΙΑ

  • Ρε το σούργελο… Είναι και υπουργός… Είναι απίστευτο ποιοι άνθρωποι μας κυβερνούν και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς…….!!!!!!!

 1. Φίλε Γιάννη.. Συμφωνώ με ότι γράφεις..μαρεσει που σταμάτησες να είσαι ουδέτερος.. Και επιτέλους παίρνεις θέση

  Ξεχωρίζεις από το πλήθος των δημοσιοκαφρων..!! … Όλοι πλέον έχουν καταλάβει την απατη ένεκα του κέρδους,,.(εκτός μερικών που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου,.σε σημείο μη αναστρέψιμο δηλαδή αποβλάκωσης μέσω ΜΜΕ….αλλα το 65% των ανεμβολιαστων δεν έχουν δεχτεί το παραμυθάκι με τα ψευδή κρούσματα,και την ανοσία μέσω εμβολίων.. , απλά όλοι βάζουμε μασκες γα το πρόστιμο, όλοι κάνουν το εμβόλιο για να ταξιδεύουμε η να δουλεύουμε ……………………..

  • πόσους ανήλικους έχει η Ελλάδα ,μετά μπες στο emvolio.gr και κοίταξε τα ραντεβού.. μετά πάρε κανένα χαπάκι.

    • Δεν είμαι ΝΔ,ακόμα και να μείνει το μοναδικό κόμμα στην χώρα,δεν μου πάει το χέρι μου,αλλά εσένα η αυτοικανοποίηση μέσα στον ήλιο σε πειράζει…πάρε ένα κομπιουτεράκι,και άνοιξε τα στραβά σου .με τις εξυπναδούλες πιο πολύ ξεφτυλίζεσαι..84.000 εμβολιασμοί χθες,3 εκατομμύρια το μήνα Ιούνιο κ άλλα τρία τον Μάιο…δες και τα ραντεβού και μετά δείξε το σχόλιο στους φίλους σου να σε χειροκροτήσουν.πιο ..άκας.. πεθαίνεις.

    • Στις 20/7/ ανήμερα της επετείου εισβολής,θα ρίχνεις ρουκέτες , οπίσθιες κενώσεις εντέρου ,να φοβηθεί ο Ερντογάν στα κατεχόμενα..και μια φίλη μου που εμπιστεύτηκε το Τελοπόν, αερίζεται πιο εύκολα.

 2. Αγαπητέ Γιάννη μετα τη Λαμπρή για 20 μέρες είχα τα συμπτώματα του covid.τα αρνητικά τεστ δεν έπεισαν τους γιατρούς. Μου είπαν οτι οι μεταλλάξεις ξεγελούν εμβόλια και τεστ. Ενα μήνα μετα έβγαλα ερπη ζωστήρα. Εκανα εξεταση αίματος και κάνω θεραπεία. Είναι ιος εν υπνώσει της ανεμοβλογιας που επιτίθεται σε άτομα εξαντλημένα. Δεν επιτρέπεται να κάνω εμβόλιο για έρπη. Μετά από ένα χρόνο θα κάνω το ακριβό 260 ευ εμβόλιο. Με καλύπτει για ένα χρόνο 90%. Το φθηνό 150 ευ με καλύπτει 65%. Το εμβόλιο covid θα το κάνω μετά απο εξι μηνες με εντολή γιατρού. Ωφελημα τα εμβόλια μας εσωσαν απο πολλές ασθένειες αλλά θελουν ιατρική παρακολούθηση και πολύ προσοχή. Ευχαριστώ.αυτά προς ενημέρωση για ιούς και εμβόλια.

 3. Ευτυχως που εχουμε εσενα και μας ανοιγεις τα ματια. Καθε μερα εναντιον της κυβερνησης και των εμβολιων

 4. Αν δεν το κανείς σκόπιμα,αλήθεια γιατί;Ένα χρόνο δεν έχετε προτείνει τίποτα εσυ και οι όμοιοι σου απλά πως θα αποτύχουμε σαν κοινονια σας ενδιαφέρει για να χαρητε;Αλήθεια εσείς που ζητε;Σε άλλο πλάνητη;Όσο για τα εμβόλια που λες ναι και οι εμβολιασμένοι κολάνε το λένε Εξαλου 90%καλυψη υπάρχει.Το θέμα είναι ότι στον εμβολιασμένο ο ιός δεν μεταλασετε.Στους ανεμβολιαστους βρίσκει ο ιός παράθυρο και κάνει μεταλλάξεις.

  • Καλό θα ήταν πριν σχολιάζεις να ενημερώνεσαι από κάποιον ειδικό επιστήμονα. Οι μεταλλάξεις συμβαίνουν κατά κανόνα στους εμβολιασμένους που εξαιτίας της αποτυχίας των εμβολίων να τερματίσουν την νόσο, πάρα πολλοί νοσούν και μεταδίδουν τον ιό μεταλλαγμένο και ανθεκτικότερο πλέον. Έτσι κι αλλιώς το να νοσήσει κάποιος εμβολιασμένος εξ ορισμού σημαίνει ότι ο ιός με κάποιον τρόπο νίκησε (ή ξεπέρασε) τα αντισώματα που υπήρχαν, άρα ο ιός έγινε ανθεκτικότερος. Η προσπάθεια του ιού μόνιμα είναι να επιβιώσει δημιουργώντας παραλλαγές. Μέχρι εδώ καλά. Εάν όμως μεταδοθεί σε κάποιον άλλο τότε διαδίδεται δυστυχώς μία νέα παραλλαγή του ιού και εάν αυτή είναι πιο γρήγορη στη μετάδοση και καταφέρει να επικρατήσει έναντι του αρχικού στελέχους τότε συμβαίνει αυτό που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Συνεχώς ο ιός είναι μπροστά από εμάς γιατί προλαβαίνει να «μεταμορφωθεί» και να ξεφύγει.

   • Που εισουνα κρυμμένος εσυ;Το πρόβλημα τελικά εδώ και πολλά χρόνια στη γη είναι τα εμβόλια.Αν δεν τα φτιάχνανε δεν θα είχαμε ιούς.Τα σκευτεσαι μόνος αυτά;Η μετάλλαξη Δ είπαμε προήλθε από την Εμβολιασμένη Ινδία.Μια χαρά .Θέλουν να μας ξεκάνουν δηλαδή με τα εμβόλια σωστά;Είναι άχρηστοι όμως απέτυχαν.Όλο και πιο λίγοι Χανοντε από τότε που άρχισαν οι εμβολιασμοί.Περίεργα πράγματα.

    • Άλλο εμβόλια δοκιμασμένα (τουλάχιστον μία δεκαετία πριν κυκλοφορήσουν στον γενικό πλυθησμό) που σταματούν τη νόσο (όπως Ανεμοβλογιάς, Ιλαράς κτλ) και άλλο «γενετική μηχανική» που κατασκευαστικέ σε μερικούς μήνες χωρίς καμία δοκιμή και που δεν σταματάει τη νόσο… Μεγάλε έχεις μπερδέψει …. με τη Βούρτσα. Πάρτο αλλιώς. Δεν πείθεις κανέναν.

    • Επίσης πληροφοριακά διάβασε από που προέρχεται η Ινδική μετάλλαξη για να συνειδητοποιήσεις ότι οι επιστήμονες θεωρούν θέσφατο πως είναι μετεξέλιξη κάποιων που υπήρχαν ήδη και ήταν σίγουρα από ΠΟΛΥ εμβολιασμένες χώρες:

     Η ινδική μετάλλαξη του ιού Β.1.617 περιέχει δύο σημαντικές μεταλλάξεις του γενετικού υλικού: E484Q und L452R. Πίσω από τους κωδικούς αυτούς κρύβεται η ακριβής θέση των μεταλλάξεων στο γονιδίωμα. Οι δύο μεταλλάξεις είναι γνωστές εδώ και καιρό. Η E484Q μοιάζει με τη μετάλλαξη E484K, η οποία εμφανίζεται τόσο στην νοτιοαφρικανική όσο και τη βρετανική μετάλλαξη. Η L452R εντοπίστηκε στην μετάλλαξη της Καλιφόρνιας CAL.20C. Στην Ινδία ωστόσο οι δύο μεταλλάξεις εμφανίζονται για πρώτη φορά ταυτόχρονα γι αυτό και γίνεται συχνά λόγος για «διπλή μετάλλαξη».

 5. Τι έχουμε στη Ελλάδα:
  – πάνω από 10 την ώρα…
  – πάνω από 300 τη μέρα…
  – πάνω από 10,000 το μήνα…
  – πάνω από 130,000 το χρόνο… ;;;

 6. Μπράβο σας. Τα είπατε όλα στο συγκεκριμένο άρθρο. Μακάρι όλοι οι πολίτες να καταλάβουν το συντομότερο, τι προσπαθούν να κάνουν οι κυβερνώντες με το διχασμό που έχουν επιβάλλει. Πριν καταστραφεί κοινωνικά και οικονομικά όλη η κοινωνία μας. Μακάρι να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά εάν δεν είναι ήδη…

 7. Γάκης, Φαρσαλινός ήταν εξαρχής υπέρ του εμβολίου και μονοκλωνικών

  Η διαίρεση αυτήν την στιγμή έχει εξελιχθεί ,όπως τους αγανακτισμένους,οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι έχουν ταυτιστεί με τους αγανακτισμένους δικαίως ή αδίκως.
  Στο τέλος θα φανεί ποιος είχε δίκιο ή άδικο,όπως και με τα νταούλια,το Νομισματοκοπείο,τους αλληλέγγυους που καλώς ανέφερες,που καταλήξαμε όλοι σε μέλη ΜΚΟ.
  Η Κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση.. γκάφες που θα μείνουν στην ιστορία.Ηλιθιότητα και ρατσισμός αλλά και δουλοπρέπεια απ την άλλη
  Δυστυχώς έλλειψη υπάρχει στην αντιπολιτευτική μεριά,για αυτό θα τους τρώνε στην μούρη.

 8. Ίσως ένα από τα πιο εύστοχα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στο Aegean News. Παρουσιάζει την απόλυτη αλήθεια και ξεμπροστιάζει όλους τους δήθεν «υπεύθυνους» που μας «κουνάνε» το δάχτυλο και όλους τους άχρηστους που μας κυβερνούν εδώ και πολλά – πολλά χρόνια. Φθάσαμε στο σημείο εάν γινόντουσαν σήμερα εκλογές να μην βρίσκουμε ούτε έναν άξιο άνθρωπο να ψηφήσουμε. Θα μου πείτε, ποιος σοβαρός άνθρωπος θα μπλέξει με τη «βρωμιά» της πολιτικής; Αυτό εκμεταλλεύονται οι «τελευταίοι των τελευταίων» και τελικά μας κυβερνούν. Ακόμη και να προκύψουν πολιτικοί που θα προσπαθήσουν για το καλό μας θα τους «εξαφανίσουν» τα συμφέροντα. Δυστυχώς. Και φταίμε πρώτα εμείς που τους ψηφίζουμε και μετά τους ανεχόμαστε να «λεηλατούν» τη χώρα και δεν αντιδρούμε. Αντιθέτως «παίζουμε» το παιχνίδι τους αφού μαλώνουμε και χωριζόμαστε μεταξύ μας.

 9. Η ταπεινή μου γνώμη είναι η εξης: εάν είχαμε κάνει άμεσα όλες οι ηλικίες το εμβόλιο πάρα τις οποίες αμφιβολίες μας… Τώρα θα ειμασταν πολύ καλύτερα!!!!
  Ναι.. Θα είχαμε πετύχει το τείχος ανοησίας…. Έστω και για ένα χρόνο..
  Γιατί; ;;; δεν κάνουμε κάθε χρόνο τα διάφορα εμβόλια;;;;
  Δυστυχώς…. Δυστυχώς που υπάρχει αυτή η παραφιλογια…..
  Δηλαδή συμφέρει την κυβέρνηση να πτωχεύσει η χώρα;;;; είναι παγκόσμιο φαινόμενο….. Ο ιός είναι εδώ… Και θα μας ταλαιπωρήσει πολύ…
  Γι αυτό… Πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο… Να εμβολιαστουμε…

  • Μέχρι πόσους θανάτους; Θα δεχόσασταν να χαθούν δικοί σας άνθρωποι ή να έχουν μελλοντικές παρενέργειες που δεν ξέρουμε ακόμα;

   Στο ζητούμενο όμως «κάντε τα εμβόλια» (πόσα και μέχρι πότε;) Ποιες έρευνες ή μελέτες μας δείχνουν Πόσο ασφαλείς είναι η τρίτη-τέταρτη δόση ή οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί ανά 6-8 μήνες; Άρα, συνεχίζουμε τα πειράματα με τις παρενέργειες και τους θανάτους… με νέες «Ιφιγένειες»; (Αν και η θυσία της Ιφιγένειας στην Ιλιάδα έφερε κάποιο αποτέλεσμα, αντιθέτως στην περίπτωσή μας τα πράγματα είναι πολύ θολά…)

 10. Ευχαριστούμε για το άρθρο σας. Η πλειψηφία του κόσμου αυμφωνεί μαζί σας. Απλά φθάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να μιλήσουμε ανοιχτά γιατί μία μειωψηφία φανατισμένη υποβοηθούμενη από την κυβέρνηση και τα μεγάλα ΜΜΕ, προσπαθεί αμέσως να μας ληδορίσει και να μας κατηγορίσει βρίζοντας μας και στοχοποιώντας μας λες και το 60% των Ελλήνων δεν θέλει να τελειθώσει αυτή η περιπέτοια που ζούμε.

  • Από ποτέ η πλεοψηφια είναι οι οπαδοί του Βελόπουλου;Πάτε Καλα;Τι θα λέτε μεθαύριο στα παιδιά και εγγόνια σας όταν σας ρωτάνε τι κάνατε την εποχή της πανδινθας που γονάτισε τον πλανήτη;Ότι βρίζατε αυτούς που προσπαθούσαν να σώσουν τον κόσμο;Ότι ειρωνευόσαστε σ ανθρώπους που έχαναν δικούς τους;Τι κάνατε όταν άνθρωποι έτρεχαν να εμβολιαστούν , κάποιοι χάνοντας και τι ζωή τους έτσι για να σώσουν τα παιδιά και τους γονείς τους Τι θα πήτε ότι κάνατε;Ντροπή σας.

   • Δεν είμαι οπαδός του Βελόπουλου ούτε και θα γίνω ποτέ. Ούτε το 60% των Ελλήνων που είναι διστακτικοί στο εμβόλιο είναι οπαδοί του Βελόπουλου. Εάν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα θεωρητικά είχαμε υγειονομική κρίση και όχι πολιτική… Όμως για εσάς όποιος διαφωνεί με την άποψη σας, γίνεται αυτόματα «οπαδός» του Βελόπουλου και προσπαθείτε να το ανάγεται στη «γραμμή» κάποιου κόμματος. ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΟΣΑ ΛΕΤΕ. Επίσης δεν έχω βρίσει ούτε και έχω κατηγορήσει ποτέ κανέναν που έκανε το εμβόλιο. Αλλά δεν δέχομαι από κανέναν (προφανώς και από εσάς) υποδείξεις. Αυτά να τα πείτε στην οικογένειά σας. Άντε γιατί όλα έχουν και τα όριά τους. Εσείς πρέπει να ντρέπεστε που προσπαθείτε να χειραγωγείται το κόσμο και μάλιστα με περισσή αναίδεια. Δεν θα σας ανεχτούμε άλλο. Διαταγές αλλού. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    • Τώρα θες δεν θες ανήκεις στην μειοψηφία, ντροπή σε σένα και τα μούτρα σου που μπερδεψες την θνητότητα με την θνησιμότητα,τα προσωπικά δεδομένα με το προσωπικό πρόβλημα..δεν σε κυνηγά κανείς,μόνο καμία τράπεζα της Μιχαλούς που εκεί χρωστάς… το ποσοστό μέχρι τέλη Αυγούστου θα ανατραπεί δραματικά, ευτυχώς για κάποιους που δεν έχουν την Κούτρα τους άδεια σαν εσένα.

    • Δεν γνωρίζω το ακριβές ποσοστό εμβολιασμένων όμως στο άρθρο αναφέρεται το ποσοστό 36%. Τώρα εάν μέχρι σήμερα, μετά από 7 μήνες, κατάφερε η κυβέρνηση (και τα ΜΜΕ με τον εκφοβισμό) να ωθήσουν προς εμβολιασμό το 36% των Ελλήνων πως θα καταφέρουν να διπλασιάσουν το ποσοστό μέσα σε ένα μήνα, είναι εύλογο ερώτημα. Με το μειωμένο ρυθμό των εμβολιασμών (σύμφωνα με τα ΜΜΕ κλείνονται περίπου τα μισά ραντεβού από αυτά που γινόντουσαν πριν ενάμισι μήνα. Δεν τα λέω εγώ. Στο δελτίο ειδήσεων του OPEN το άκουσα. Αλλά το βασικό πρόβλημα είναι ότι όποιος διαφωνεί με εσάς, επειδή τα δήθεν επιχειρήματα σας τελείωσαν, αρχίζετε να βρίζεται. Φυσικά άλλο τίποτα δεν γνωρίζεται να κάνετε. Αυτό αποδεικνύει και τη παιδεία σας εάν έχετε καθόλου; Δεν ασχολούμαι άλλο με αμόρφωτους. Και πολύ ασχολήθηκα με τη μιζέρια σας. Τέλος. Βρείτε κάποιον άλλον να συνεχίσετε το «διάλογο».

    • Τα links που σου παραθέτουν σε κάνουν ρόμπα…πιο χαμηλά να πέσει κάποιος;το νόημα του άρθρου φωτογραφίζει άτομα σαν και σένα.

    • Δεν ξέρεις να μετράς.Πες κανένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που σε έσωσαν και άσε τις εξυπνάδες.Δεν είναι 60%μεσα σε αυτό είναι ένα 30%ανηκικο και άνθρωποι που δεν μπορούν να το κάνουν.Όσο για το υπόλοιπο ναι πάντα στη Ελλάδα είχαμε ενα10% φασιστες και άλλο ένα 10 % στο κόσμο τους,Λεβεντιδες,Βελόπουλος,κλπ.Απλά σκέψου ποιοι υποστηρίζουν αυτά που λες.

   • Οι νεοδημοκρατες λένε ότι το 65% που διαφωνεί είναι του βελόπουλου, οπως οι συριζανελ τότε λέγανε τη συντριπτική πλειοψηφια που αντιδρουσαν με τα χοτ σποτ και τη μακεδονια ηταν χρυσαυγιτες……. ειδαμε που πηγανε οι μεν στη φυλακη και οι δε στα αζητητα

    • Με μια έστω δόση εμβολίου έχει ξεπεραστεί η πλειοψηφία,κατάλαβε το

     Κόψε τα λιβάνια και τα βαδιστικόν και κάθε μέρα θα εμβολιάζονται περισσότεροι..και γω θέλω Βελόπουλο για Εθνικά θέματα και κάποια που έχουν κάνει του Έλληνες ξένους στον τόπο τους,όχι όμως σε θέματα υγείας..κατά αρχάς μόνο με τα προϊόντα που πουλάει στην Ιπποκράτους δείχνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην Ιατρική Επιστήμη.

  • Κοντεύουμε στο 50%, τρεις μέρες έχει πέσει το σύστημα με τα ραντεβού νέων,αν αφαιρέσουμε την προσχολική ηλικία,τα μέχρι 22 χρονών και τους υπέργηρους σε άγονα ορεινά σημεία,μετά κάνε μια διαίρεση με ονομαστή την σοφία και παρανομαστή την βλακεία .. αλλού ψάξε τις αιτίες,όχι πάντως στην Δημοκρατία, γιατί αν όλοι ακολουθούσαν τα μυαλά σου,δεν θα έδιναν νοσηλεία σε ΜΕΘ,αλλά θα μοίραζαν κηραληφές και μαντζούνια.
   Δυστυχώς η ανυπαρξία εναλλακτικών λύσεων μας αναγκάζει να δεχόμαστε να μας κυβερνούν κλόουν.

   • Σε ένα μήνα όσοι εμβολιάστηκαν το Γενάρη θα πρέπει να κάνουν από την αρχή τα εμβόλια γιατί πέρασε το 8μηνο της ισχύς τους, οπότε θα πρέπει να κάνεις και αφαίρεση

  • https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker
   Τις εξυπνάδες εκεί που το 4% το βλέπουν πλεοψηφία..
   Είσαι ανενημέρωτη και δεν ψήφισαν ούτε θα ψηφίσω ποτέ τέτοια Κυβέρνηση,ακόμα και να μείνει μόνο σαν κόμμα,θα απέχω.

   • Κοιτά μάλλον πρέπει να πας Βραζιλία μόνο εκεί μπορείς να βρεις κάποιον σαν εσένα να ψηφίσεις.Όλος ο υπόλοιπος κόσμος κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις δεν σου κάνουν.Ένταξη σε όλες τις χώρες υπάρχουν και γραφικοί καλή ώρα.Δεν θα μας λείψεις πάντως.

  • 5.150.000 έχουν εμβολιαστεί με μια τουλάχιστον δόση.αμορφωτος ποιος είναι;
   Αυτός που βγάζει απ’ την κεφάλα του στοιχεία τι είναι; Μιζέρια αποκαλείς την αυτογελοιοποίηση σου;

  • Δεν είσαι σε θέση να αποτυπώσεις ορθογραφικά, ετυμολογικά και συντακτικά μια σκέψη, ώστε να είναι κατανοητή από το μέσο αναγνώστη. Ασχολήσου με το «Λόλα να ένα μήλο» και άσε τις σοβαρές υποθέσεις στα μεγάλα παιδιά.

 11. Το κράτος είναι ψηφοδίαιτο για αυτό δεν μπορεί να επιβληθεί μέσω της λογικής οδού.
  Έχει αποδειχθεί ότι ο λόγος του κ.Κούβελα είναι πολιτικός παρά Ακαδημαϊκός.Θυμηθείτε τι έλεγε ο καθηγητής πανεπιστημίου για τους θανάτους πιλότων της British και ακόμα δεν τον πέταξαν με κλωτσιές..Επισης ο λόγος του Γάκη και Φαρσαλινού είναι πολιτικός και όχι ιατρικός.
  Τέλος πάντων αυτά που υποτίθεται περνάμε μόνο Ελλάδα , συμβαίνουν παντού, Ευρώπη, Αμερική,Η.Β., Αυστραλία,το τελευταίο παράδειγμα είναι η Αυστραλία, ρωτήστε πόσα πληγέντα νησιά απ την Ξενιτιά ,έχουν να δουν συγγενείς τους..και εκεί είναι σε πλάνη όλοι;και εκεί που σε πετάει το Σούπερ Μάρκετ έξω, χωρίς μάσκα είναι συνωμοσιολόγοι; Ειδικά εμείς στα Νησιά που έχουμε συγγενείς στις 5 ηπείρους, έπρεπε να είχαμε πετάξει από πάνω μας το δηλητήριο του διχασμού, αυτής της ουσίας που έδιωξε τόσο κόσμο στα ξένα.
  Δεν είμαστε οι μόνοι που περνάμε τραγικά,όλη η υφήλιος,το ότι ο Θίασος που κυβερνά έκανε τις πιο μεγάλες μεταπολιτευτικές βλακείες στην ιστορία μας είναι άλλο θέμα,

 12. Γιάννη ευτυχώς υπάρχεις και εσύ με τα άρθρα σου και πραγματικά τοποθετείς τα πράγματα στη θέση τους. Όμως είναι ιδιαίτερα περίεργο πως ενώ σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Βρετανία και αλλού, αυτή τη στιγμή στα κρατικά ΜΜΕ οι επιστήμονες παρουσιάζονται να «πανηγυρίζουν» συγκρατημένα εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα, που είναι μεταδοτικότερη αλλά σαφώς πολύ πιο ακίνδυνη, να κάνουν λόγω για το ενδεχόμενο τέλος της πανδημίας και εδώ στην Ελλάδα να απειλούν τον κόσμο για να εμβολιαστεί. Η έχουμε μεγάλη «χρονοκαθυστέρηση» ενημέρωσης ή κάτι άλλο έχει στο μυαλό της ως στόχο η κυβέρνηση και όχι την πανδημία.

 13. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΝΕΤΑ!!!!!!!! ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 150ΑΡΙ!!!!!!!!

 14. Σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα των Financial Times, το Ισραήλ ενδέχεται να αλλάξει την στρατηγική με την οποία αντιμετωπίζει την πανδημία, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. Aνάμεσα στα μέτρα που αναμένεται να επανεξετάσει είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού, προχωρώντας στην ανάκληση του. Τελικά κάτι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση και τα εγχώρια ΜΜΕ, για την πιο «άμεση» ενημέρωσή τους. Τελικά μπορεί μόνο η Ελλάδα να κρατήσει και να εφαρμόσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ως διαχωρισμό των πολιτών, απλά επειδή το σκέφτηκε «πρώτος» στην Ευρώπη, το σαΐνι, ο πρωθυπουργός μας.

  Pfizer vaccine less effective against Delta variant, Israeli study finds
  https://www.ft.com/content/0b3da41e-6390-4f4b-866c-da5c6aec7f5e

 15. Έχετε καταλάβει τι λέτε και γράφετε;Εχθές τα σαΐνια ειρωνεύονταν τα μέτρα επιβράβευσης για το εμβόλιο .Σήμερα ειρονευοντε τα μέτρα για αντιμετώπισης των αρνητών .Μια πρόταση θα πείτε;Να καταστρέψουν τα εμβόλια όλα και μετά το λύσαμε;Αυτό λέτε; Πιστεύετε ακόμα ότι νοιάζει πολλούς που δεν εμβολιάζεστε για την υγεία σας;Επιλογή σας είναι απλά έτσι βλάπτατε όλους μιας και ο ιός βρίσκει παράθυρα και μεταλασετε.Αυτό είναι το πρόβλημα.

  • Καλό θα ήταν πριν σχολιάζεις να ενημερώνεσαι από κάποιον ειδικό επιστήμονα. Οι μεταλλάξεις συμβαίνουν κατά κανόνα στους εμβολιασμένους που εξαιτίας της αποτυχίας των εμβολίων να τερματίσουν την νόσο, πάρα πολλοί νοσούν και μεταδίδουν τον ιό μεταλλαγμένο και ανθεκτικότερο πλέον. Έτσι κι αλλιώς το να νοσήσει κάποιος εμβολιασμένος εξ ορισμού σημαίνει ότι ο ιός με κάποιον τρόπο νίκησε (ή ξεπέρασε) τα αντισώματα που υπήρχαν, άρα ο ιός έγινε ανθεκτικότερος. Η προσπάθεια του ιού μόνιμα είναι να επιβιώσει δημιουργώντας παραλλαγές. Μέχρι εδώ καλά. Εάν όμως μεταδοθεί σε κάποιον άλλο τότε διαδίδεται δυστυχώς μία νέα παραλλαγή του ιού και εάν αυτή είναι πιο γρήγορη στη μετάδοση και καταφέρει να επικρατήσει έναντι του αρχικού στελέχους τότε συμβαίνει αυτό που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Συνεχώς ο ιός είναι μπροστά από εμάς γιατί προλαβαίνει να «μεταμορφωθεί» και να ξεφύγει.

 16. Αφήστε το αντισυνταγματικό δικαίωμα διαχωρισμού εμβολιασμένοι- ανεμβολιαστοι κι ας αρκεστούμε στο συνταγματικό δικαίωμα. Νεκροί και ζωντανοί. Άντε Γεια.

  • Αδελφέ μάλλον δεν σε πληροφόρησαν ακόμη ότι ο ιός δεν ήταν θανατηφόρος. Η επιβίωση από την ίωση που είχε το πρώτο στέλεχος ήταν πάνω από 99,5% για όλες τις ηλικίες. Τώρα με το στέλεχος Δέλτα τα ποσοστά έχουν βελτιωθεί πολύ περισσότερο. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ… ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!!!!

   • Αν δεν πεθαίνεις σου αφαιρείται προσδόκιμο ζωής και ζημιά στα εσωτερικά όργανα, ακόμη κι αν είσαι ασυμπτωματικός. Άστο, οι έρευνες είναι απολύτως ξεκάθαρες και δεν τις έκανε ο μανάβης της γειτονιάς. Πράξε κατά βούληση αλλά μην παραμυθιαζεσαι.

 17. Γιάννη μην αγχώνεσαι.Δεν χρειάζονται αυτά.Εμείς που έχουμε κάνει το εμβόλιο φωσφορίζουμε το βράδυ και ξεχωρίζουμε.Την ημέρα κανένα πρόβλημα λειτουργούμε σαν μαγνήτες και κολανε τα μαχαιροπήρουνα πάνω μας, όποτε πάλι θα ξεχωρίζουμε.Άσε που από όπου περνάμε θα αυξάνεται το σήμα στα κινητά.

 18. Πάντως σας χαίρομαι που δεν σας ξεγέλασαν εσάς .Άντε θα πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι και θα μείνετε εσείς να περνάτε Καλα.

  • Τι περιμένεις από τους ΒΟΘΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Κατρούγκαλος κτλ, που δυστυχώς θα πληρώνουμε τα λάθη τους για πολλά χρόνια ακόμη… Έτσι είναι οι «συνεπείς» πολιτικοί ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Άλλα ψηφίζουν στην Ευρώπη και άλλα υποστηρίζουν στην Ελλάδα. Οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ. Αλλά σύντομα έρχεται και η ώρα τους. Ο ελληνικός λαός τους έχει πολλά μαζεμένα εδώ και πολλά χρόνια.

   • Μωρε δεν αλλάζεις χώρα λέω εγώ. Αφού δεν σου γουστάρει κανεις. Κι από ότι σε κόβω είσαι καναπεδάκιας. Κι οι επόμενοι 100 πάλι δε θα σου έκαναν. Άστο.

 19. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ….
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΜΠΕΛΕΣ..
  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ…
  ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…
  ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΛΜΠΟΥΜ….
  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΑΜΕΑ,ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ,ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…
  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ,ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ…
  Η ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΛΟΓΩ ΨΗΦΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ…ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΙ…
  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ…
  ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…

 20. Κάποτε σας διάβαζα κ. Κιάρη. Το εμβόλιο δεν θα λειτουργήσει γιατί οι μισοί δεν θα το κάνουν. Όλοι οι επιστήμονες είπαν πως το ποσοστό εμβολισμού για να χαθεί ο ιός εξαρτάται από την μεταδοτικότητα και είναι σίγουρα πάνω από 70%.

  Οπότε ας αφήσουμε την επιστήμη και να ακούμε τον κάθε τυχάρπαστο φίλο του Τραγκα. Όποιος ζήσει εζησε, αυτό σας αξίζει. Και σιγά σιγά θα έρθει και η Ιλαρα και άλλες ασθενειες που εξαφάνισε η επιστήμη επειδή ο κάθε Ελληνας με μέσo IQ που φτάνει μέχρι το να δει Survivor δεν θα κάνει το «μπολι». Κατάντια.

 21. Επειδή κάποιοι το 2021στην Ελλάδα πιστεύουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου,η Ολλανδία κλείνει από σήμερα τα ναιτ κλαμπ.Τα εστιατόριο θα κλείνουν στις 12 και η απόσταση θα είναι 1,5 μέτρο.Εδώ ειρωνευόμαστε τα μέτρα και ψάχνουμε γραφικούς να προβάλουμε ότι …..είμαστε έξυπνοι.

 22. Βρε παιδια ο ψιτ.. που πηγε? Εξαφανιστηκε κιαυτος μετα το αχ νησακι??? Τα καταλαβαν φαινεται τα κακα μαντατα!!!

 23. Τι προσπαθήστε με πισετε να εμβολιαστουν;Αρκετά αν κάποιος ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι το εμβόλιο σκοτώνει περισσότερο από τον ιό και μια από τις δικαιολογίες είναι ότι το κάνανε γρήγορα το 2021 ενώ λέει παλιά έκαναν μια δεκαετία να φτιάξουν ένα εμβόλιο τι να τους πεις;Θα καταλάβουν ότι σήμερα εύκολα μπόρεσαν να βρουν εθελοντές σε όλο τον κόσμο γρήγορα να γίνουν οι δοκιμές ενώ παλιά πήγαιναν με τον …γάιδαρο;Τέλος Καλα σαράντα .

 24. Τα λόγια είναι περιττά πια.Ακόμα και σήμερα να κάνουν το εμβόλιο κάποιοι δεν προλαβαίνουν για ανοσία τον Αύγουστο.Όποτε καλή τύχη .Κέρδισε η βλακεία.

 25. Ρε παλικάρια αφού εσείς κάνατε το θαυματουργό εμβόλιο και δεν κινδυνεύετε γιατί κόπτεστε για εμάς; Λίγοι μήνες έμειναν για να διαπιστώσουμε όλοι, πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια… Μην αγχώνεστε. Εσείς όπως σας διαβεβαίωσαν οι επιστήμονες που ακολουθείται δεν έχετε κανέναν κίνδυνο. Εμείς αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για το δικό μας σώμα και ακολουθούμε τους επιστήμονες που (εμείς) εμπιστευόμαστε. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Τι δεν καταλαβαίνετε; Όπως σας διαβεβαιώνει ο Μητσοτάκης δεν θα ξαναγίνει lockdown για τη «μειοψηφία» των ανεμβολίαστων. Θα ζείτε εσείς κανονικά χωρίς μέτρα και όλα καλά. Μην ασχολείστε με εμάς όπως δεν ασχολούμαστε και εμείς με εσάς. Απλά πράγματα.

 26. Αφού δεν κόπτεστε γιατί σχολιάζεται με τόση εμπάθεια; Αφού βλέπεται ότι το άρθρο δεν απευθύνεται σε εσάς γιατί το διαβάζεται; Και όχι μόνο το διαβάζεται αλλά προσπαθείτε να χειραγωγήσετε με τα σχόλια σας που είναι και κακόγουστα. Εγώ ότι άρθρο έχει τίτλο που δεν συμφωνώ δεν το διαβάζω. Τόσο απλά. Είπαμε. Εσείς δεν κινδυνεύετε εφόσον κάνατε το εμβόλιο. Εμείς όπως είπες πολύ σωστά, ακολουθούμε τη φυσική οδό και τα υπάρχοντα φάρμακα που αποδείχτηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στη συγκεκριμένη νόσο. Άρα προς τι όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις; Με γεια σας και χαρά σας που κάνατε το εμβόλιο. Με γεια μας και χαρά μας που αποφασίσαμε να μη το κάνουμε. Όλα καλά.

  • Over 3200, απόδοση 1,45
   Under 3200, απόδοση 4,50

   Τα στοιχεία όλων έχουν να κάνουν με περιστατικά εκατομμυρίων θυμάτων,ενώ τα στοιχεία που παραθέτει ένας ψεκασμένος έχουν σχέση με πάρα πολύ μικρό αρνητικό ποσοστό παράπλευρων απωλειών συνανθρώπων μας ,σε σχέση με τα θετικά που πρόσφερε το έστω πειραματικό εμβόλιο.
   Τα πραγματικά αίτια της αντίθεσης σας είναι σχετικά με πολιτικές επιλογές,με άρνηση,με την μιζέρια που βρίσκει διέξοδο στην δήθεν αγανάκτηση,στις δαιδαλώδεις σήραγγες μπλοκαρισμένων μυαλών.
   Για την διαχείριση έπρεπε όλοι μας να μιλάμε,όχι για τον εμβολιασμό που υιοθετήθηκε απ όλα τα κόμματα…για την διαφορετική αντιμετώπιση του Έλληνα και του ξένου, έπρεπε να διαδηλώναμε ,αλλά και να χρεώσουμε στην κάλπη τα καραγκιοζιλίκια ενός Θιάσου…άλλο όμως η υγεία.μεγαλη διαφορά.

 27. και ο παππούς μου πρόσκοπος ,αλλά δεν κόλλησαν,πως γίνεται τα δεκάχρονα,το λέει και ο Eric Clapton.

 28. ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ…
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΩΣΤΕΙΑΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ…
  ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ…
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ,ΕΛΕΙΨΗ…
  ΕΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΝΤΟΠΙΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ…
  ΣΚ@Τ@…
  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ…ΔΕΝ ΥΠΑΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ…
  ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ…
  ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΝΑΝΕ,ΟΙ ΚΥΡΗΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ…ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ..
  ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ..ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΕΙΑ..ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΕΙΑΣ…
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΟΙ ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ…ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ…
  ΥΠΑΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ 1980..90..2000…
  ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ…

 29. Στη Βρετανία με ποσοστό εμβολιασμένων 67% 122 επιστήμονες ( καθηγητές Πανεπιστημίων ) υπογράφουν την διαφωνία τους στις αποφάσεις της κυβέρνησης να τα ανοίξει όλα στις 19/07 και τους κινδύνους της ανοσίας της αγέλης.
  Η ανοσία της αγέλης θα φέρει μια γενιά νέων ανθρώπων …κτλ

 30. 1990 ΕΡΧΕΤΑΙ!!!! ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΛΙΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ!!!! ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=etH1WhgVSJ8
  ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ……
  Σε μια νύχτα θα αδειάσει η Αθήνα, Έρχεται πείνα |Μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης
  https://www.youtube.com/watch?v=UY5l5IPDako

 31. Έχει δημιουργηθεί ένα τείχος ανο(η)σιας,..στο 37%.. αποδεδειγμένα λοιπόν ο κόσμος κυριαρχείται από 37%ηλιθιους..
  Αυτό μας δείχνει πόσο ποσοστό ηλιθιων υπάρχει στον κόσμο ανά πάσα στιγμή.. Και αν φτάσει στο 80%..ειναι απογοητευτικό σημάδι για την ανθρωπότητα τόσοι ηλιθιοι!!

  • πώς βγάζεις το νούμερο στο 37%?
   Σ έχει εξετάσει ψυχίατρος; Να αλλάξεις την συνταγή,μην δαγκώσει κανένα και κόψεις κανένα αυτί.
   9 εκατομμύρια 228 χιλιάδες έκαναν την πρώτη δόση και ολοκλήρωσαν 5 εκατομμύρια 244 χιλιάδες ,κοντά στο 52% αν βγάλουμε τα παιδιά μέχρι 12 χρονών μπορεί και 55%.
   Αν έχεις κάποιο συγγενή που να ξέρει ανάγνωση,πες να σου το μεταφράσει.

   https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker

   • Αφήστε τους χαρακτηρισμούς των 40ο κελσίου και δείτε την επίσημη ενημέρωση

    Μ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 28 Ιουνίου:
    Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε έχουν γίνει περισσότεροι από 8.175.000 εμβολιασμοί. Περισσότεροι από 4.750.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση, σε ποσοστό 45% και περισσότερο από 3.650.000 πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, αυτό ανέρχεται σε ποσοστό 35%.Με αναγωγή στον ενήλικο πληθυσμό, τα ποσοστά είναι 53,3% για αυτούς που έχουν εμβολιαστεί με μια δόση και 41% για αυτούς που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους. Σκεφτείτε λογικά και όχι με νούμερα κρούσματα ότι να ναι.
    Αν σε 12 μέρες κατάφεραν να εμβολιάσουν 1 εκατομμύριο 600χιλιάδες πολίτες δηλαδή 12-15% θα το έκαναν βούκινο… Σοβαρευτείτε!!!!

  • Θα είναι σίγουρα οι λαμπρές σπουδές σου στον εγωιστικό ατομικισμό.

   Άτιμη κενωνία,άλλους τους κατεβάζεις και άλλους τους ανεβάζεις…στα τάρταρα.
   Τα συγχαρητήρια μου στον δάσκαλο αριθμητικής που είχες στην τρίτη Δημοτικού.

 32. Καλά σας τα λένε μόνο που μερικές ειδήσεις περνάνε στα ψιλά.
  https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1142129/koronoios-patra-koritsaki-duo-eton-nosileuetai-me-covid-sto-panepistimiako-nosokomeio/
  Τα παιδιά δε νοσούν, ακόμη λένε μερικοί καρεκλοκένταυροι. Υπόψιν οποίος νοσηλεύεται δεν έχει παρέα. Είναι μόνος. Το ίδιο και τα παιδιά.

 33. Αφήστε τους χαρακτηρισμούς των 40ο κελσίου και δείτε την επίσημη ενημέρωση

  Μ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 28/06/2021: Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε έχουν γίνει περισσότεροι από 8.175.000 εμβολιασμοί. Περισσότεροι από 4.750.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση, σε ποσοστό 45% και περισσότερο από 3.650.000 πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, αυτό ανέρχεται σε ποσοστό 35%.Με αναγωγή στον ενήλικο πληθυσμό, τα ποσοστά είναι 53,3% για αυτούς που έχουν εμβολιαστεί με μια δόση και 41% για αυτούς που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους. https://emvolio.gov.gr/enimerosi-diapisteymenon-syntakton-gia-ethniko-shedio-emvoliastikis-kalypsis-kata-tis-covid-19-18
  Αν σε 12 μέρες κατάφερναν να εμβολιάσουν 1,6 εκ πολίτες ή 12-15% κατακαλόκαιρα που ούτε στην αρχή που τρέχανε με χίλια δεν είχε τέτοιους ρυθμούς, θα το έκαναν πρωτοσέλιδο σε όλα τα προπαγανδιστικά τους κανάλια. Είδατε πουθενά να πανηγυρίζουν ότι ξεπεράσαμε το 50%??? ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

  • Βάλε το καπέλο σου, εκεί στην ψάθινη,πιες και μια μπόμπα μήπως και θυμηθείς ότι σήμερα έχουμε 11 Ιουλίου.
   Η πορεία και τα ποσοστά του εμβολιασμού σε όλες τις χώρες μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ενημερώνονται το πολύ ανά 48 ώρες.
   Η τελευταία ενημέρωση είναι χθες 10/7/21.
   Πιο πέρα λέει και για τα ραντεβού και έχει επισημανθεί πόσοι εξαιρούνται.
   Τις …ακίες αλλού

  • και μετά τσέκαρε αν συμφωνούν οι καθημερινές ανακοινώσεις… σαχλαμάρα,ε σαχλαμάρα.

  • Σηκώνει το άτομο ανακοίνωση με την πορεία του εμβολιασμού πριν 13 ημέρες και συνιστά σε όλους … ψυχραιμία.Να σταματήσει ο χρόνος δηλαδή άλλες 13 ημέρες επί 80.000 την ημέρα για να έχει δίκιο…. τέφρα.. καπνοδόχου.

 34. Αυτοί που λένε ότι το ποσοστό των ενηλίκων που δεν έχει εμβολιαστεί είναι μεγαλύτερο μάλλον μετράνε την κεφάλα τους 2 φορές. Με αλλά λόγια είστε σε έναν ορμητικό χειμμαρο που καταλήγει σε έναν δυνητικά επικίνδυνο καταρράκτη. Θα πιάσετε ένα κλαδί για να σωθείτε η θα πείτε έλα μωρε ξέρω κολύμπι….

  • Τον άνθρωπο που έβριζε διαιτητές, οπαδούς, παίκτες,που όλη την μέρα ήταν με κ…..,που πήρε μια ομάδα 6 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και την κατάντησε 16η.
   Κοίταξε και το πιο κάτω βίντεο,που βρίζει ότι πιο ιερό υπάρχει στον κόσμο,την μάνα του άλλου,μιλάει για την γυναίκα του που είναι π@#τάνα και μας δίνει παράδειγμα τον πιο καμένο Έλληνα κληρονόμο!!

   https://youtu.be/6-NAeMeXU1U
   Περαστικά σας.

  • Ο ένας τον Γιαννακόπουλο ,που έμπαινε στα ημίχρονα των αγώνων της ομάδας του στα αποδυτήρια και έβριζε ότι είχαν ιερό οι διαιτητές και ο άλλος τον Eric Clapton,χωρίς να έχει ιδέα τι είναι, εκτός από ένας κορυφαίος κιθαρίστας.
   Η απόλυτη κατάντια του τυφλού φανατισμού.

 35. Καφέ με Σκανάρισμα κινητού , μόνο όρθιοι απόλαμβάνουμε το ποτό και την διασκέδαση, rapid test 20ευρω η 70 για ένα γεύμα σε εστιατόριο,η σε σινεμά… Και αν δεν θέλεις αυτήν την.. ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ.. κάνε το εμβόλιο… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΤΕ.. ΔΙΌΤΙ θα κάνει την ζωή σου κόλαση στο μέλλον..Ελεγχόμενο ρομποτακι..

 36. Για να ξέρω να μην πηγαίνω εκεί.. Να μην κολλήσω καμία αρρωστεθα, μετάλλαξη Δ από αυτούς… Αυτό είναι πολύ σωστό που κάνει η κυβέρνηση.. Οι ΥΓΙΕΙΣ (ανεμβολιαστοι) αλλού και οι άρρωστοι (εμβολιασμένοι, μπολιασμεμοι με μετάλλαξη Δ) αλλού..!!!

 37. Προς ανώνυμος.... Η δικιά μου γνώμη εφόσον το θέλεις είναι ότι όποιος επιτίθεται στους ανεμβολιαστους

  Να του γίνεται σύσταση και ΜΥΝΗΣΗ.ΓΙΑ προτροπή σε βία. Στους ανεμβολιαστους . Όπως και σε σένα ανώνυμε…. (γνωστε ΒΛΑΞ ) που θέλεις να τους δείρεις όλους τους ανεμβολιαστους…. Η να τους πας στην εισαγγελεια.. κατά τα άλλα με πειραματόζωα εγκεφαλικά καμμενους εμβολιασμένους,, εγώ προσωπικά δε ασχολούμαι.. Είναι ήδη ΝΕΚΡΟΊ που ΠΕΡΠΑΤΆΝΕ

  • Εσύ θέλεις βία,εγώ απλά σκάναρα τα μνήματα σου και τα παρέδωσα εκεί που πρέπει,μια κότα είσαι,το είπε και η γραμματέας της Εισαγγελίας.
   Εσύ απειλήσει 6 φορές να βρεθούμε να με κανείς ντα ..και γω σου απαντώ,ναι στο εισαγγελέα και μετά όπου θες καί με θεατές…
   Άσε που απαντάς αλλά αντ άλλων σε άλλους ,νομίζοντας ότι είμαι εγώ…τόσο βλάκας.επθμενω,αν θες πάμε ασφάλεια,όπου θες καί μετά πάνε να με δείρεις….πυρότουβλο

 38. Εγώ είμαι ο βλακας.. Ο ανεμβολιαστος που ανέβασε το βίντεο με τον γιανακοπουλο…και επιμένω στο βίντεο του ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΕΙΔΙΚΆ σε σένα.!.. ΕΣΎ και η οικογενεια σου, διότι ίδιοι ΒΛΑΞΕΣ ΣΑΣ ΚΌΒΩ ακόμα ΕΠΙΖΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ. ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΞΑΤΕ. . ΕΠΘΣΗΣ Αν θες να σου ανεβάσω Και βίντεο με το πόσα παίρνει ο ΣΥΨΑΣ.. Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ…Ο ΕΥΑΓΓΕΛΆΤΟΣ…. ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊΣ…ΒΛΑΚΑ ΚΑΜΜΕΝΕ

 39. Μάλλον στον εαυτό σου απευθύνεσαι… Το γνωρίζω… Δες λίγο ειδήσεις να δεις το ποσοστό εμβολιασμού ηλιθιε… Και αν δεν μπορείς να καταλάβεις και είσαι στόκος (που είσαι) μπες σε συγγενή σου αν εχεθς κάποιον με λίγο IQ εκεί μέσα.να σου εξηγήσει τα στατιστικά . (που αμφιβάλω γιατί όλοι στοκοι είστε.. Εξου και εμβολιαστηκατε

  • που είναι το σημείο αναφοράς..βλάκα μάθε ανάγνωση και μετά πόσταρε …. βλάκα!!!!!!!

  • Αν έχουν εμβολιαστεί 18.000 και κάτι ψιλά,είμαστε στο 37% ?? Ρε βγάλε τις τσίμπλες απ τα μάτια σου.εχεις τερματίσει το βλακόμετρο.

  • Ότι το ποσοστό των ενηλίκων πλήρως εμβολιασμένων είναι 50%,ενώ σε γενικό πληθυσμό 45% ΠΛΗΡΩΣ.
   Εμβολιασμένοι με μια δόση πολλοί παραπάνω..
   Βάλε να το δεις,να είναι και στην νοηματική.

 40. Οι εμβολιασμένοι με έστω μια δόση,είναι πάνω απ’ το μισό του Γενικού πληθυσμού,αν αφαιρεθεί το ποσό των ανηλίκων ,ναι είναι πάνω από 50%
  https://emvolio.gov.gr/
  Πρόσθεσε ακόμα κάτι χιλιάδες της Κυριακής και περίπου 70-80.000 νέους σήμερα, μετά μπορείς να πάρεις και ένα ζαναξ…να χαλαρώσεις.

 41. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ COVID 19 ΩΣ ΑΛΛΟΣ «ΣΥΨΑΣ». ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΙ ΘΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.

 42. ΞΥΠΝΗΣΤΕ… Όλα αυτά που πάει να εφαρμόσει η κυβέρνηση δεν αφορούν στην πραγματικότητα την πανδημία που οδεύει προς το τέλος της… Αφορούν αποκλειστικά τη μείωση των ελευθεριών μας και των δικαιωμάτων μας.

  Εμβολιασμένοι και μη, αύριο ΌΛΟΙ στην πλατεία ελευθερίας ΕΝΩΜΕΝΟΙ έναντι των κυβερνητικών μέτρων. Εάν δεν αντιδράσουμε θα μας «τελειώσουν» και αυτό αφορά όλους μας

  http://aegeanews.gr/news/sfinakia/395806/kos-sygkentrosi-diamartyrias-kata-tou-ypochreotikou-emvoliasmou-avrio-tetarti-14-07-2021-stis-7mm/

 43. ἤ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἤ πωλήσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὄνομα τοῦ θηρίου ἤ τόν ἀριθμόν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ὧδε ἡ σοφία ἐστιν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου · ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς= 666
  Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. ιγ΄16

  • Που να ξέρουν οι βολεμενοι οι βαριά νυχτωμενοι που ζουν κ υπάρχουν μόνο για να περνάνε καλά σήμερα ζουν κ υπάρχουν σαν να μην υπάρχει Θεός κ αύριο ,που να ξέρουν οι ταλαίπωροι ,ότι υπάρχει Θεός ένας θεός ξεχασμένος κότι έγραψε ο Ιωάννης στην αποκάλυψη θα γίνουν ένα ένα .

 44. ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ.ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΦΩΝΟ!!!
  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ 4-5 ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
  ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ (ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ) ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ.ΓΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.
  ΗΜΑΡΤΟΝ!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΙΟΙ ΜΕΤΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ(Π.Χ.ΓΡΙΠΠΗ).
  ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ Η ΓΡΙΠΠΗ ΟΧΙ!!!ΓΙΑΤΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΤΗΣΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ!!!
  ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ?
  ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ!!!ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ!!!
  ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!
  Υ.Γ.ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ!!

  • -Έμεινες άφωνος, αλλά τουλάχιστον μπορείς και πληκτρολογείς!
   – Θεωρείς έγκλημα το να εκφράζει κάποιος αντιεμβολιαστική άποψη, χμ!
   – Μόνο αυτοί που επικοινωνείς είναι σοβαροί επιστήμονες! ( τι λετε!)
   – έχω προσωπική εμπειρία από ανεμβολίαστους που πέρασαν τον ιό σαν μια απλή γρίπη!
   – κι αν τα «επιστημονικά» σαςκριτήρια δεν μας πείσουν, θα μας δακτυλοδείχνετε, όπως οι συνεργάτες των ναζί;

  • Συμφωνούμε γιατρέ μου για τις υστερίες και τους φανατισμούς που κάποιοι καλλιεργούν σκόπιμα (από πάνω προς τα κάτω)

   Στο ζητούμενο όμως «κάντε τα εμβόλια». Πόσα και μέχρι πότε; Τι δείχνουν μέχρι στιγμής τα δεδομένα από τις πιο εμβολιασμένες χώρες; Ποιες έρευνες ή μελέτες μας δείχνουν Πόσο ασφαλείς είναι η τρίτη-τέταρτη δόση ή οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί ανά 6-8 μήνες; Όσοι εμβολιάστηκαν το Γενάρη με την παρέλευση του 6μηνου-8μηνου θεωρούνται πλέον κι αυτοί ως ανεμβολίαστοι.
   Η Pfizer προτείνει άλλους 2 εμβολιασμούς (μία ενισχυτική+Delta) στους ήδη πλήρως εμβολιασθέντες.
   Και φυσικά καμία ευθύνη σε ότι αφορά τις παρενέργειες και τους θανάτους… («Ιφιγένειες»;) Ακόμα και για τις κραυγαλέες περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας η αντιμετώπιση ήταν «μην φοβίζετε τον κόσμο», «δεν οφείλετε στο εμβόλιο». Για την 37χρονη που πέθανε στη Φθιώτιδα με το Astrazeneka είπαν ότι φταίει η… χοληστερίνη που είχε. Και βγαίνει ο σύζυγός της και λέει «Η γυναίκα μου δεν είχε ποτέ χοληστερίνη». Προσωπικά θα ήθελα ειλικρίνεια και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Με σεβασμό και εκτίμηση. Γιάννης

  • Θα αναλάβετε εσείς την ευθύνη γιατρέ ,σε περίπτωση που καταλήξει κάποιος από τις παρενέργειες του εμβολίου??????

 45. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΎΓΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ