Κως: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, Τετάρτη 14/07/2021 στις 7μμ στην πλ. Ελευθερίας

37
12515

Μέσω facebook ανακοινώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, την Τετάρτη 14/07/2021 στις 7μμ

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 14/07/2021 στις 7μμ, στην πλατεία ελευθερίας δίνουμε αγώνα για την δημοκρατία μας. Για την ελεύθερη βούληση και για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό. Όλοι μαζί μπορούμε. Εμβολιασμένοι και μη.

ΌΧΙ στο φασισμό και στην χούντα του Κ. Μητσοτάκη!»

Σύμφωνα με αναρτήσεις στον τύπο, ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν, την ίδια ώρα, σε όλη την Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΞΥΠΝΗΣΤΕ… Όλα αυτά που πάει να εφαρμόσει η κυβέρνηση δεν αφορούν στην πραγματικότητα την πανδημία που οδεύει προς το τέλος της… Αφορούν αποκλειστικά τη μείωση των ελευθεριών μας και των δικαιωμάτων μας.

    Εμβολιασμένοι και μη, αύριο ΌΛΟΙ στην πλατεία ελευθερίας ΕΝΩΜΕΝΟΙ έναντι των κυβερνητικών μέτρων. Εάν δεν αντιδράσουμε θα μας «τελειώσουν» και αυτό αφορά όλους μας

    http://aegeanews.gr/news/sfinakia/395806/kos-sygkentrosi-diamartyrias-kata-tou-ypochreotikou-emvoliasmou-avrio-tetarti-14-07-2021-stis-7mm/

  2. ΚΆΠΟΤΕ ΘΥΣΊΑΖΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΘΥΣΙΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!! ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!!!

    • Όλα τα κόμματα στη Ελλάδα και στο κόσμο είναι από την μια πλευρά.Από την άλλη έχουμε τους γραφικούς και τους φασιστες.Εύκολη επιλογή.

    • Στην Αυστραλία βρε ηλίθιε τι κάνουν,Εγώ Τσίπρα ψήφισα και μου λέει τα ίδια.Φασιστακθα η ορφανά του Σωρρος.Αυτοί είστε ανθέλληνες που θέλετε να πάει η χώρα πίσω.

  3. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ.. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ Ε? ΔΙΠΡΟΣΩΠΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΣΥΦΕΡΟΛΟΓΕ

  4. Τι μας ζαλίζετε;Στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε,Βελόπουλο,Σωρρο και τα υπόλοιπα τα των φασιστών της Χ.Α να σας σώσουν.

  5. Δηλαδή για να καταλάβω. Πάνω από 1,5 χρόνο ο κορωνοιος έχει γονατίσει όλες τις χώρες του κόσμου. Από νωρίς οι ερευνητές παγκοσμίως ψάχνουν εμβόλια να τον αναχαιτίσουν. Βρίσκουν τις πατέντες το μόνο εργαλείο αυτή τη στιγμή που διακόπτει την ταχύτητα του κι επιπλέον τη φονική του δράση, αφού αποδεδειγμένα μπορεί να σκοτώσει. Κι εμείς λέμε. Όχι! Δε θελουμε να σωθούμε και να επιστρέψουμε στην προ COVID εποχή. Θα κάνουμε διαμαρτυρία!!!!!!!
    Παραλογοοοοοοοοοοοο?????????????
    Κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά μας. Λάθος επάγγελμα κάνω. Έπρεπε να γίνω ψυχίατρος.

    • «Βρίσκουν τις πατέντες το μόνο εργαλείο αυτή τη στιγμή που διακόπτει την ταχύτητα του»
      Εσυ πρεπει να ζεις σε αλλο πλανητη…περυσι σαν σημερα χωρις εμβολια 24 κρουσματα,σημερα με 40% εμβολιασμενουν 3000 κατι κανεις λαθος μεγαλε..επισης χτες αλβανια 8 κρουσματα Βουλγαρια 85 Ρουμανια 35…ρε
      ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΙ

      • Βρε Κυριε Πανεξυπνιδη, μάστορα των στατιστικών, πέρυσι δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς τεράστια διασπορά . Σου θυμίζω ότι η καραντίνα έπεσε πολύ νωρίς. Δες όμως την Ιταλία. Πως ήταν πέρυσι τέτοια εποχή που τους θέρισε κυριολεκτικά και δες φέτος τώρα δηλαδή μετά τους πολλούς εμβολιασμούς. Για δες. Κρούσματα, νοσηλευόμενοι, εντατικές και θάνατοι. Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.

  6. Για όλο αυτό που συμβαίνει. Ποιος το περίμενε 48 χρόνια μετά, η ακαδημαϊκή κοινότητα, οι άνθρωποι του πολιτισμού, των τεχνών,των γραμμάτων,φοιτητές,απλοί λαϊκοί πολίτες να συντάσσονται με την υποχρεωτικότητα και το αποφασίζουμε και διατάσουμε. Προσωπικές ελευθερίες και δικαιώματα πάνε περίπατο. Κατά τα άλλα γαρύφαλλο στο μνημείο στην αυλή του ΕΜΠ.Η πλάκα είναι ότι στο φετινό αποφασίζουμε και διστάσουμε μόνο οι παπάδες στην συνάντηση με ιεροψάλτη και μπασκετμπολίστα προχθές τάχθηκαν υπέρ της ελεύθερης βούλησης του ατόμου. Εντυπωσιακό.

  7. Όταν έρθει η στιγμή που θα μας ανακοινώσουν ότι τα παιδιά μας για να πάνε στο σχολείο θα πρέπει να είναι εμβολιασμενα αλλιώς σπίτι με τηλεκπαίδευση και ένα ψυχολόγο από πάνω τους επειδή θα είναι απομωνομενα ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΣΆΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;Ε;;;;;; ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ !!!!!!!!!!

    • Φυσικα και θα εμβολιασουμε τα παιδιά μας, τί είμαστε τίποτα οπισθοδρομικοί, τελευταίοι ψωριαρηδες σαν εσάς? Όχι μόνο αυτό παρέα θα κάνουμε μόνο εμβολιασμενους. Απαρτχάιντ και απομόνωση στους ψεκες,να ζήσουμε οι υπόλοιποι. Ο Δαρβίνος έχει δώσε την απάντηση, έτσι και αλλιώς σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν ζωντανοί ανεμβολιαστοι. Η εξέλιξη ευτυχώς δεν ακολουθεί τις ανοησίες που αμολατε…

      • …άκου Χουανίτα, πρόσεχε έξω που θα περπατάς, όλο και κάποιοι ανεμβολίαστοι θα περνούν δίπλα σου, για αυτό καλό θα είναι να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκάλι χλωρίνη (τη γνωστή και όχι ιμιτασιόν) να ψεκάζεσαι κάπου-κάπου!!!

  8. Εσύ ποια Ρόζα είσαι;;;; γράψε ονοματεπώνυμο.. Και εγώ είμαι η Χαρίκλεια…. Τι έγινε;;
    Μ αυτό βρήκες. Να ασχοληθείς;;;;;

  9. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι τρωγεστε μεταξυ σας κοιτατε το δεντρο κ χανετε το δασος………ειμαστε 3 οικογενειες με 7 στο συνολο παιδια που θελαμε πολυ να ερθουμε διακοπες στην Κω, δυστυχως μετα τις εξαγγελιες για rapid test το ακυρωσαμε κ θα προτιμησουμε να παμε καπου αλλου , απ οτι εχω μαθει πολλοι θα πραξουν κατι αναλογο κ για αλλα νησια, αντι λοιπον να τσακωνεστε μεταξυ σας καλο θα ηταν να διαμαρτυρηθειτε απαντες για την οικονομικη καταστροφη του νησιου σας , ειναι κριμα κ αδικο να φευγουν τα ευρω απ το πανεμορφο κ αγαπημενο νησι σας ……….

  10. Το κακό αγαπητοί εμβολιασμενοι «καλοί» άνθρωποι και «κακοί» ανεμβολιαστοι, είναι ότι οι πολιτικοι έκαναν επιτυχώς την δουλειά τους, δίχασαν τους Έλληνες για άλλη μια φορά .
    Έλληνες! Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε! Οι εμβολιασμενοι κάνατε το εμβόλιο και καλά κάνατε, αφου το επιλέξατε, για να μην αρρωστησετε. Οι ανεμβολιαστοι δεν το κάνατε γιατί ακουσατε και την άλλη επιστημονική πλευρα ,που δεν έχει βήμα και φιμωνετε συστηματικά από τα ΜΜΕ και πολυ καλα κάνατε! Ναι, λυπάμαι όσους ακουτε αυτους τους 5 , στην τηλεόραση παπαγαλους, που λενε το ποιημα της κυβέρνησης.. Δυστυχώς για εσάς που ξέρετε τον Μπαμπη, την Ποπη και τον Μήτσο «γιατρό» Των καναλιών και δεν γνωρίζετε άλλους 1000 και πλεον επιστήμονες που λένε, άλλη αλήθεια… Τόλμησαν παροτι τους εκβιάζουν καθημερινά, να τιμήσουν τον όρκο στον Ιπποκράτη και στον Θεό! Επιτρέψετε σε εμένα, την ανεμβολιαστη, να έχω δικαίωμα στην υγεία και το σώμα μου, στο κάτω κάτω, αν δεν εμβολιαστω, στον εαυτό μου κάνω κακό, σωστά; εσείς εμβολιαστηκατε, δεν κινδυνεύετε…
    Επιτρέψτε μου, να επιλέγω εγώ για την υγεία μου. Ο Θεός μαζί μας!

  11. Αυτοί που θα κατέβουν έχουν τα κότσια για να μην πω κάτι άλλο και αντιστέκονται και θα δείξουν και τα μούτρα τους γιατί δεν φοβούνται.Εσείς που μιλάτε με ψευδώνυμα ζώα που θα αποφεύγετε και τους ανεμβολιαστους έχετε μεγάλο θράσος.Κομπλεξικοί βολεμένοι άχρηστοι.Απορώ τι προσφέρετε στην κοινωνία.

  12. Αυτοί που διαδηλώνουν κατά του εμβολιασμού και δήθεν κόπτονται δια τα δικαιώματά μας, είναι οι πρώτοι που όρθωναν τείχη να μη μπουν στα σχολεία τα προσφυγάκια επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί!
    Δεν αφήνουμε τα δικαιώματά μας να τα υπερασπίζονται ανεγκέφαλοι και μισάνθρωποι.
    Κλειστές όλες οι πόρτες γι αυτούς! Όπως η ORIGINAL έδιωξε τον Τσιάρτα!

  13. Διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα μας.να μπορούμε να έχουμε γνώμη βούληση φωνή σε ότι δεν μας αρέσει χωρίς να μας επιβάλλει κάνεις τίποτα.σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε κανένας συνάνθρωπος μας που έκανε το εμβόλιο να πάθει κακό ζητάμε μόνο να έχουμε λόγο και γνώμη.ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ας μείνουμε ενωμένοι εμβολιασμενοι και μη σεβόμενοι ο ένας τον αλλο

  14. Έπρεπε όλη η Κως να θέλει να κατέβει εμβολιασμενοι και μη. Δυστυχώς όλοι βλέπουμε το τυρί και όχι την φάκα! Είναι πολύ κρίμα να βλέπω συμπολίτες μου να τσακώνονται για ένα πειραματικό εμβόλιο. Οι περισσότεροι από φόβο εμβολιαστήκαμε και οι περισσότεροι από φόβο δεν θα εμβολιαστούμε. Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι νομίζουν ότι οι ανεμβολιαστοι είναι αμόρφωτοι και οι εμβολιασμένοι μορφωμένοι! Και άλλες τόσες ταμπελιτσες στους φίλους σας, στους συγγενείς κτλ. Μας κατευθύνουν όλους με μεγάλη επιτυχία! Μόνο χαρακτηρισμούς και ταμπέλες, μέχρι εκεί είμαστε με το τηλεκοντρόλ στο χέρι να νομίζουμε ότι γίναμε όλοι επιστήμονες και παπαγαλιζουμε χωρίς να κάνουμε καμία έρευνα σε όλα αυτά τα παράξενα που βιώνουμε. Λυπάμαι τα παιδιά μας, διδάσκονται διχόνοια και φασισμό και με την περίσσια αγάπη μας τον πειραματικό εμβολιασμό και φυσικά με δική μας ευθύνη!

  15. Προτεινω στρατοπεδα συγκεντρωσης για τους μη εμβολιασμενους και παραμονη εκει μεχρι να εμβολιαστουν υπογραφοντας και δηλωση μετανοιας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ