2 σοβαρά ατυχήματα με τουρίστες σε Ζιά και Καρδάμαινα

5
8127

Δύο σοβαρά ατυχήματα με τουρίστες σημειώθηκαν σήμερα, το ένα στη Ζιά με ποδήλατο και το δεύτερο στην Καρδάμαινα από πτώση.

Το πρώτο που συνέβη στην Ζιά η τουρίστρια έπεσε από ποδήλατο με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Κω με ΕΚΑΒ και στη συνέχεια αεροπορικώς σε κεντρικό Νοσοκομείο.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7μμ σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Καρδάμαινα με σοβαρό τραυματισμό τουρίστα από πτώση (έπεσε από μπαλκόνι).

Επίσης ενοικιαζόμενο ΙΧ με τουρίστες ντεραπάρισε στο Μαρμάρι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί διαμαρτύρεστε για την ΥΓΕΙΑ, «ο ψηλός Κάπτεν Ηλίας» επανειλημμένα ΕΤΑΞΕ, ΕΤΑΞΕ προσλήψεις στο νοσοκομείο;;;

    Αφού ταχτοποίησε όλα τα τρέχοντα ψηφίζοντας το 3ο και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, 24% ΦΠΑ στα νησιά και ΤΩΡΑ ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ κατά δήλωση του δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την ΥΓΕΙΑ.…. Θα μας φέρει στο νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας σε λίγο Σύριους γιατρούς και Πακιστανούς νοσοκόμους από τους 85.000 που θα κρατήσει με επιδότηση εργασίας, δωρεά κατοικία επιπλωμένη και μηνιάτικο μεγαλύτερο από το επίδομα ανεργίας των εργαζομένων όπως υπέγραψε στην ΜΕΡΚΕΛ ο ΤΣΙΠρΑΣ …

  2. Πούντοι οι ΓΙΑΤΡΟΙ κοντέ; Εδώ νοσηλευτές δεν υπάρχουν, κάθε βράδυ μια για κάθε όροφο αλλά περισσεύει προσωπικό για γραφείο τύπου!!!

    Αντί να βρει το θάρρος ο Νεκτάριος να βγει και να καταγγείλει το μαύρο χάλι του νοσοκομείο ετοιμάζει απάντηση με το γραφείο τύπου που είναι άριστα οργανωμένο… Κάνει πασαλείμματα με ξένα κόλλυβα, όπως το κατάντησε το νοσοκομείο η περικοπή πιστώσεων από την γιαλατζί αριστερή κυβέρνηση των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο βολεμένος πρόεδρος, ψάχνει για γιατρούς ΤΣΟΝΤΑ με ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ και μας παρουσιάζει λίστες ταλαίπωρων για την κατάσταση στο νοσοκομείο… … Φυσικά μόνο για αχαριστία απέναντι στους ευεργέτες του δεν μπορεί να κατηγορηθεί, δεν μας λέει τίποτα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ο κοντός εδώ και δέκα μήνες με δελτία τύπου ανακοίνωσε την έλευση τους, αλλά όλο χάνουν τον δρόμο για την Κω.…

  3. Βρε ζωντόβολα με τις κομματικές παρωπίδες του φασιστοαριστερού ΣφΥΡΙΖΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    Ανίατη και μη θεραπεύσιμη η βλακεία σου να μην βλέπεις την κατάντια της δήθεν «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ». Περαστικά και στους ψυχανώμαλους του ΣφΥΡΙΖΑ, που αντί να προβληματιστούν για την κατάντια του κράτους της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ξεσκίζει τους αδύναμους και χώνει ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΡΑ μετά πάντα από «σκληρή διαπραγμάτευση» χειροκροτούν κοντά ανθρωπάκια που στα τέσσερα ψηφίζουν ότι τους φέρει η ΜΕΡΚΕΛ… Με την κουτάλα της σούπας τα ζανάξ οι πολίτες που έχουν χάσει τον μπούσουλα αλλά τα βόδια με παρωπίδες σαν και εσένα τρώνε κουτόχορτο ΤΣΙΠΡΕΞ… Ξεστραβώσου βρε και δες το μαύρο χάλι της γιαλατζί αριστεράς παντού και σου εύχομαι να μην αναγκαστείς εσύ ή κάποιος από την οικογένεια σου να πάει σε κρατικό νοσοκομείο. Ικανοποιείσαι μόνο με τις ανακοινώσεις του διορισμένου κομματόσκυλου με το λιβανιστήρι στο χέρι ΒΛΑΚΑ;

  4. Μπράβο στον βουλευτή μας, κατάφερε να έχει οδηγό η νυχτερινή βάρδια του μοναδικού ασθενοφόρου...

    Ασθενοφόρο περίμεναν και ασθενοφόρο δεν ερχόταν γιατί ήταν κάπου αλλού αλλά τελικά με τα πολλά ήρθε… Για γιατρό ειδικευμένο στο νοσοκομείο δεν έμαθα εάν βρήκαν έτσι που κατάντησαν το ΕΣΥ… Δεν υπάρχουν λεφτά για προσλήψεις λένε στον ΣφΥΡΙΖΑ αλλά μόλις χθες έφτιαξαν ομάδα 22 κομματικών στελεχών για την εγκληματικότητα τους ΡΟΜΑ….

  5. Ας ερωτηθεί ο κ…….και ας αναρτηθούν στη Δημοσιότητα τα περιστατικά των τελευταίων 10 ημερών,από το βιβλίο συμβάντων,πολλοί επισκέπτες από All Inclussives ,αλλά και από μικρά,παίρνουν ταξί ή μεταφέρονται με ΙΧ από Reception υπαλλήλους,και στήνονται στα επείγοντα,κάνοντας θέατρο ότι υποφέρουν από πόνους,κολικούς κ.λ.π.για να αποφύγουν τις 100 άρες των Ιδιωτικών ,με αποτέλεσμα να δημιουργείται στα Εξωτερικά το αδιαχώρητο ,από μεθυσμένους και ‘σκυλοχορτασμένους’ …φυσικά υπάρχει επίπτωση στα παθολογικά περιστατικά ,τρακαρίσματα,ατυχήματα..Ας βγει να με διαψεύσει ο κ…… με εικόνες απ το Βιβλίο Συμβάντων.Φίλος μου έστειλε 7 μέσα σε ένα απόγευμα,όλοι λιώμα από μπόμπες!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ