Έναρξη υποβολής αιτήσεων: Πρόσληψη 9 ατόμων στην ΔΕΥΑΚ

9
12521

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΟΧ 1/2024 ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Η ΔΕΥΑ Δήμου Κω πρόκειται να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδ. Δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων στις εξής θέσεις: 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός

Θέσης

Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός

ατόμων

100 ΔΕΥΑ Δήμου  Κω Κως

(Δ .Κω)

Περιφερειακή Ενότητα Κω

ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών 8 μήνες 1

 

101 ΔΕΥΑ Δήμου  Κω Κως

(Δ .Κω)

Περιφερειακή Ενότητα Κω

ΔΕ Υδραυλικών 4 μήνες 4

 

102 ΔΕΥΑ Δήμου  Κω Κως

(Δ .Κω)

Περιφερειακή Ενότητα Κω

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου 4 μήνες 1

 

103 ΔΕΥΑ Δήμου  Κω Κως

(Δ .Κω)

Περιφερειακή Ενότητα Κω

ΔΕ Δομικών Έργων 8 μήνες 1
104 ΔΕΥΑ Δήμου  Κω Κως

(Δ .Κω)

Περιφερειακή Ενότητα Κω

ΔΕ Οδηγών 4 μήνες 2

 

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά αρχίζει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 και λήγει με την πάροδο της 26ης Φεβρουαρίου 2024, ημέρας Δευτέρας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/Τ/Ε ή ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ  και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (k.mouras@deyakos.gr) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή,  στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Κω, Σκεύου Ζερβού 40, Τ.Κ. 85300, Κως, υπόψη κου Μούρα Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 22420-23915) όλα τα  απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο διαδικτυακό τόπο της ΔΕΥΑ Δήμου Κω (www.deyakos.gr) β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ · γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κω

 

Ζαχαρός Κωνσταντίνος

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί βγάζεις προκηρύξεις δήμαρχε;Εμάς δεν θα πάρεις που σε ψηφίσαμε;Εκτός αν το κανείς για τα μάτια του κόσμου.Όποτε πάω πάσο.

      • γκασμα άσε τον κόσμο να πάει να δουλέψει ΑΣΕΠ είναι ο ΑΣΕΠ προσλαμβανει όχι η δευακ γκασμα ε γκασμα

        • αδαή …θέλεις να σου εξηγήσω (όχι το όνειρο) αλλά πως γίνονται τα πραγματάκια αυτά δήθεν μέσω ΑΣΕΠ (και το αδιάβλητο του ΑΣΕΠ αμα θες σου εξηγώ εκ των έσω με γνωστό το ΥΠΕΣ) ;; Θέλεις λιγάκι να σου πέσει το σαγόνι ;;;

  2. ΕΡΏΤΗΣΗ: στα χωριά δεν χρειάζονται υπάλληλοι-εργάτες για τα θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης;
    Αλλάξτε ρότα, γιατί σύντομα είναι ο καιρός που θα στέψετε τον κόσμο εναντίον σας. Δήμος Κω είναι και τα χωριά. Φροντίστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα οχήματα για την καθημερινότητα, όπως σκουπάκια, για τον καθαρισμό των δρόμων, φορτωτές σε Τρίγωνο, και Δίκαιο, έγκαιρη επισκευή κεντρικών οδών μέσα σε οικισμούς που έχουν υποστεί ζημιές λόγω αποχετευτικού, φωταφώγηση εντός των οικισμών κλπ. Δουλέψτε ομαδικά και με προγραμματισμό χωρίς να παρεμβάλλονται κάποιο που αλλάζουν το πρόγραμμα λειτουργίας και αφήνουν τις Κοινότητες στο περίμενε. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Για να σας δούμε!!

  3. Σηκωνε κανενα τηλεφωνο ζαχαρε. Πηρες 2000 ψηφους και τα μυαλα σου πηραν αερα. Ο καιρος περνα και η τιμωρια θα ειναι μεγαλη.

  4. και τα ρουσφέτια συνεχίζονται η προεδραρα εξαφανισμένη ο δήμαρχος βόλτα πάνω κάτω και σε ένα μήνα ανοίγει η σεζόν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ