Αντικαταστάθηκε ο θραυσμένος υαλοπίνακας στο Ε/Γ-Ο/Γ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ και αναμένεται η επανέναρξη των δρομολογίων του

8
6865

Αντικαταστάθηκε χθες Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 ο θραυσμένος υαλοπίνακας στο Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ Ν.Κω 17, αμέσως μετά την παραλαβή του καινούργιου από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr εντός της ημέρας ή τo αργότερο μέχρι αύριο, μετά την επιθεώρηση και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, θα ξεκινήσει κανονικά τα δρομολόγια του.

Να σημειώσουμε ότι το “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ” ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Καλύμνου, όπου έγιναν και οι εργασίες αντικατάστασης του υαλοπίνακα.

Επίσης στις 8 Φεβρουαρίου 2024 είναι προγραμματισμένο το Ε/Γ-Ο/Γ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ να μεταβεί στον Πειραιά για προβλεπόμενους ελέγχους και αμέσως μετά την επιστροφή του, θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγια του Νίσυρος-Κως.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποια στιγμή δεν πρέπει να μάθουμε ,αν η απόφαση να πάρουμε πλοίο ,ηταν του δημάρχου μόνο η κάποιου συμβούλου που πληρονουμε.Έγινε διαγωνισμός και ποιες ηταν οι άλλες προσφορές για να καταλήξουμε σε αυτό το τουλάχιστον,αντιαισθητικό πλοίο.Θα μου πει κάποιος την αισθητική της δημοτικής αρχής την έχουμε δει ,από τος ελιές .

  2. …..ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ!
    ΠΙΟ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΤΖΑΜΑΚΙ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ!

  3. Αυτό μας είχαν πει ότι θα πήγαινε στο Πέραμα , νωρίτερα από τον προγραμματισμό του για την αλλαγή του υαλοπινακα , τωρα μαθαίνουμε είναι στην Καλυμνο . Τουλάχιστον τος δηλώσεις τι τις θέλετε ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ