Τα εγκαίνια και ο Αγιασμός στην Δημοτική Κοινότητα Κω από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ

18
8868


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν ο Αγιασμός και τα Εγκαίνια του γραφείου της Κοινότητας Κω που βρίσκεται επί της οδού Κανάρη 57, τα οποία τελέστηκαν με παρόντες τον Δήμαρχο Κω, την Έπαρχο Ντίνα Σβύνου, τον Αντιπεριφερειάρχη Μ. Ναβροζίδη κ.α. την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, παρουσία αρκετών αιρετών, δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων αλλά και δεκάδων πολιτών που γέμισαν τα γραφεία και τον εξωτερικό χώρο.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο οποίος ευλόγισε το γραφείο και σκόρπισε το αγιασμένο ύδωρ στους παρευρισκομένους, ενώ στην συνέχεια έδωσε τις ευχές του στο νέο Πρόεδρο Σάκη Χατζηπέτρο ο οποίος στον λόγο του ήταν φανερά συγκινημένος και χαρούμενος.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, αφού ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο καλή δύναμη εν συνεχεία εξέφρασε την πεποίθηση του πως προσβλέπει σε μία εξαιρετική συνεργασία, με τους όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων ενώ απευθυνόμενος στην Έπαρχο και στον Αντιπεριφερειάρχη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συνεργασία του Δήμου με την Περιφερειακή Αρχή και στο εξαιρετικό επίπεδο που αυτή βρίσκεται μέχρι στιγμής.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στο γραφείο της Κοινότητας Κω, υπογραμμίζοντας, πως η Κως έχει ανάγκη από ανθρώπους αυθεντικούς στην τοπική αυτοδιοίκηση σαν τον Σάκη Χατζηπέτρο και συμβούλευσε το νέο Πρόεδρο να παραμέινει δυναμικός, αυθεντικός και αληθινός…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση του αγιασμού της Κοινότητας, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι περισσότεροι εκ των μελών του νέου κοινοτικού Συμβουλίου, οι αντιδημαρχοι Σταμάτης Καμπουράκης, Σταματία Κανταρζή, Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη,  Παναγιώτης Χατζηχριστοφής καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σέβη Βλάχου, Γιάννης Καλλέργης κ.α.

Την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, εκπροσώπησε ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Θέμης Καλαμάτας, που θέλησε να τιμήσει με την παρουσία του τον εκλεκτό του φίλο Σάκη Χατζηπέτρο.

 

Πηγή: https://www.kostv.gr

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το καλύτερο παιδί … μπράβο σου ρε φίλε … επιτέλους (χωρίς να υποτιμώ κανέναν) ένα αυθεντικό παιδί στην πολιτική σκηνή!!!

  2. Πραγματικα στο κοσμο τους. βρηκαν το ταμειο στη μαρίνα και φερνουν catering στον αγιασμό. Ευτυχως ο νεο μεγαλο εργο εγινε. ο Χαζτηχριστοφης εστειλε δημοτικο συνεργειο να επισκευασει λακκουβες σε ιδιωτικο κόμβο Καλλεργη. ρε πιο κατω εχει;

  3. Τα γουστα ποιος τα πληρωνει; Ε κακομα Χονδρο καταλαβες γιατι σε καθαρισαν;;; το ταμειο εβλεπε ο Νικηταρας και οχι τον ανθρωπο. Έβαλαν τον Καλλεργη μπροστά που δεν εχει πολιτική άποψη. Πετάει ο γαιδαρος; πεταει. 10 χιλιαδες η συναυλία στο άναμμα του δέντρου για τα γούστα του αλλαζωνα.

    • Σήμερα συνεργείο του δημου εκλεινε λακκουβες σε ιδιωτικο κόμβο του προεδρου. Ρουσφετια μεταξύ τους το 60% να ειναι καλα και κατα τα αλλα ολα ρημάδια. Δεν δουλεύει τιποτα,ειναι τυχεροι που δεν υπαρχει αντιπολίτευση. Ο Σιφακης συνεχως ψαχνει ξενοδοχείο για τις επομενες διακοπες του. Τίποτα, τελειώσαμε. Ο Ζαχαρος ο μεγαλοεργολαβος των ασφαλτικων που ειναι; πρεκλογικα και αν εριξε ασφαλτο,τωρα; στην πολη κυκλοφορει;

  4. θεμα των ημερων μας οι λακκουβες στους δρομους. Ειδατε μηπως τον αντιδημαρχο να μιλησει για το θεμα; Ετρεξε να κλεισει τη λακκουβα στο κομβο Καλλεργη. Εχουν χασει τη μπαλα. μιλαμε ειναι στο κοσμο τους,δεν σέβονται τιποτα.
    Για την αντιπολίτευση τι να πεις. Ο Σιφακης πιο λιγος και απο το λιγο. Κρύος και εθρωνικος οπως ο επικεφαλης του.

    • δες πορωτα τη μαυρη εργασια τη δικια σου τα σπρα και τα μαυρα που χασες και σκουζεις και ασε τους αλλους

  5. όλο αγιασμοί πίτες χοροί λες κ τα έχουμε λύσει όλα κ το γιορτάζουμε κιόλας , τέτοιο νησί κ δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να το συνεφέρει, μια φορά ένας Ολλανδός τουρίστας μου είπε : έχετε ένα διαμάντι εννοώντας το νησί αλλά το έχετε πετάξει μες τα σκ…..

  6. Αμάν,αμάν αμάν!
    Δημοτικό συμβούλιο και πρόεδροι κοινοτήτων υπό του μηδενός!

  7. Θ. Νικηταρας..» σιγανα.. ταπεινα… και το κεφαλι μας οχι πιο πανω απο αυτο των πολιτων..»
    Χαχαχαχ… μα ο Σακης ειναι ψηλοτερος απο εσενα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ