Η κοπή της Βασιλόπιτας της ενορίας Αγίου Παύλου Λινοποτίου Κω

4
12954


Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού, ο Ιερατικός προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου, Αντώνης Κασσιώτης, το Εκκλησιαστικό συμβούλιο και η ενοριακή αδελφότητα, με την παρουσία του Γενικού Αρχιερατικού π. Ιωάννη και των Αρχιμανδριτών π. Ιωακείμ – Ιεροκήρυκα της ΙΜ ο οποίος εκτελεί χρέη εφημερίου και π. Διονυσίοτ, των Ιερέων π. Αναστασίου και π. Βαγιανού – Ιωάννη καθώς και αρκετού κόσμου.
Τις ευχές του έδωσε ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ που ευλόγησε την πίτα και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, τονίζοντας παράλληλα το έργο που υλοποιεί η ενοριακή αδελφότητα
Παρόντες ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβέρης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου Νεκτάριος Χατζησεβαστός.

Τυχερός της βραδιάς ο οποίος βρήκε το φλουρί ο κ. Γιώργος Κασιώτης.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΛΙΚΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΣΤΑ
    ….. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ’

    • Οι επικίνδυνοι και οι εχθροί για το νησί μας πήγαν στο σπίτι τους….
      Ξεκίνα τις σόδες!

  2. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στην παντα δραστηρια ενορια του Αγιου Παυλου στον Λινοποτη.Χιλια Μπραβο στην Εκκλησιαστικη Επιτροπη και σε ολο τον κοσμο που βοηθησε.Καλη χρονια σε ολους!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ