Με πολύ κόσμο, ύμνους και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες η αναπαράσταση της φάτνης από τον Σύλλογο Αντιμάχειας «Η Πρόοδος»

9
10516

Μια ζωντανή φάτνη με παιδιά μέσα σε ένα αυθεντικό τοπίο, είχαν τη δυνατότητα να συναντήσουν όσοι επισκεφθούν τον προαύλιο χώρο του παραδοσιακού σπιτιού στην Αντιμάχεια της Κω .
Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχειας “Η Πρόοδος” σε συνεργασία με την Κοινότητα Αντιμάχειας και τον ΔΟΠΑΒΣ, είναι οι εμπνευστές αυτής της Χριστουγεννιάτικης δράσης την οποία “έντυσαν” μουσικά, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, ο Σύλλογος  Ιεροψαλτών Κω «Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος», με χριστουγεννιάτικους ύμνους και ψαλμωδίες, υπό την διεύθυνση του καθηγητή- χοράρχη και Προέδρου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Γιώργου Σακέλλη, καθώς και η παιδική χορωδία του συλλόγου, μαζί με  με τον μαέστρο Αντώνη Αυγουλά.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολο και λιγοστευουν οι της Ισχυρης Κω. Πολλα παράπονα ο Νικολιος και Φραζης. Τους πουλησε και αυτους ο Τριωροφος Τεο

  2. Ποσο φτωχές εκδηλώσεις απο μια παραταξη με 60%.
    αυτοι το μυαλο τους το ειχαν στο βολεμα και στο μισθό

  3. Το Νικολιο ρε που ετρεχε πανω κατω σαν τον Βεγγο και τον ξεχασαν. Ποσο λιγος ο Νικηταρας τελικα; Απλα να γινει δημαρχος και τιποτε αλλο.

  4. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΦΕΤΟΣ Η ΚΩΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ?

  5. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΦΑΤΝΗ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΣΤΑ ΠΟΡΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΠΙΟ ΟΛΟ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΖΩΑ ΔΙΠΛΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ Κ.Λ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ….ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  6. Άμαχοι λαθώς και μωρά νεκρά από βομβαρδισμούς στην Γάζα.Ισοπέδωση όλων των Οικιασμών κοντά στην Ββηθλεέμ την πόλη

    Στα δικά μας ,δάκρυα για τον Καρρά,αλλά για το χάλι της χοροεσπερίδας στην Λέσχη των Αξιωματικών χθές τέτοια ώρα όπου λιώμα ένστολοι οδηγούσαν σαν να μην τρέχει τίποτα…..μετά απ τις καραγκούνες.
    Οι Ουρανοί αγάλλονται κ.Σώκιαλη…και κ.Ξανθίπη.

    • Άσχετο,καμία σχέση με τη βηθλεεμ.Αντι να θυσιάζουν τόσα παιδιά οι Παλεστινιοι δεν θα έπρεπε να πιάσουν και να παραδώσουν τους εγκληματίες που ξαφνικά πήγαν σκότωσαν και πήραν αιχμάλωτους μωρά,παιδιά,γυναίκες και γριές στο Ισδραηλ;Σε μια εποχή που είχαν αρχίσει συνομιλίες με τους Άραβες.Τι ακριβώς ήθελαν να πετύχουν;Να αποσπάσουν την προσοχή οι Ιρανοί και να βοηθήσουν τους φίλους τους Ρώσους;Να αποσπάσουν την προσοχή από την εισβολή στην Ουκρανία και την καταστροφή που προκάλεσαν και προκαλούν εκεί χωρίς κανένα λόγο,απλά να οικονομισουν περισσότερα οι κολλητοί του Πούτιν ,αδιαφορώντας ακόμα και για το Ρωσικό λαό που χάνει και αυτός παιδιά σε ένα πόλεμο που τους έστειλαν να σκοτώνουν αδέλφια τους χωρίς να ξέρουν ακόμα το γιατί.

  7. ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας. ευχαριστούμε κ όσους σχολιάζουν αρνητικά γιατί μας κάνουν καλύτερους.! λέτε εμείς να μην θέλουμε να γίνει πάλι η φατνη στα πορια; προσπαθούμε 2 χρόνια με τους υπεύθυνους ώστε να φτιάξουν το μέρος κ να γινει πάλι κατάλληλο για τέτοιες εκδηλώσεις αλλά δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει. οπότε απ το να μη γίνει καθόλου κ να χαθεί κ αυτό,το κάνουμε έτσι 2 χρόνια στο παραδοσιακό. σταματήστε επιτέλους να βγάζετε Χολή στο σύλλογο κ αν θέλετε ελάτε να βοηθήσετε έμπρακτα με εθελοντισμό. καλή χρονιά να έχετε! με εκτίμηση το δ.σ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ