Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στο Ψαλίδι Ι Υπερχείλισε για άλλη μια φορά το γεφύρι!

15
14313
Ο εφιάλτης μιας μεγάλης πλημμύρας ξύπνησε και πάλι  λόγω υπερχείλισης του ρέματος στο γεφύρι στο Ψαλίδι.
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν από την έγκαιρη παρέμβαση των μηχανημάτων της ΔΕΥΑΚ  και του δήμου της Κω,  παρότι -πρόκειται για ευθύνη της περιφέρειας- ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής, τονίζουν ότι το πρόβλημα είναι χρόνιο και ότι δεν έγινε καθαρισμός στο ρέμα, με αποτέλεσμα να φοβούνται για πλημμυρικά φαινόμενα από τόνους φερτά υλικά που παρασύρει το ποτάμι.
Οι κάτοικοι αγανακτισμένοι καταγγέλλουν την περιφέρεια  για αδιαφορία.

Τραγικό να τα βάζουμε με τον έναν ή με τον άλλον όταν όλοι μας λίγο πολύ στις καθαριότητες των οικοπέδων και των σπιτιών μας τα πετάμε στο ποταμό η τα αφήνουμε στο δρόμο με αποτέλεσμα να παρασύρονται μετά από μεγάλη νεροποντή και να φράζουν τα γεφύρια και στη συνέχεια να φουσκώνει ο ποταμός και να πλημμυρίζουν τα σπίτια των ανθρώπων. Πάρε από τα παραπάνω κι όπως και να έχει η κινητοποίηση συνεργείων του δήμου ήταν άμεση για τον καθαρισμό του ποταμού στο Ψαλίδι ώστε να απομακρυνθούν τα Καλάμια και φερτά υλικά που ήταν οι αιτία για τα όσα συνέβησαν.

Πηγή: https://www.kostv.gr

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βγηκε και ο άλλος τώρα που δεν ψηφίστηκε αλλα έτρωγε τον μισθό του περιφερειαρχη τόσα χρόνια να πει ότι ειναι ευθύνη της περιφέρειας…καλός θρασυδειλος…
    να τα φτιάξετε και να μην μας ζαλίζετε με το ποιος φταίει και γιατί. δεν μας νοιάζουν οι προσωπικές κόντρες και διαμάχες…ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΑ….κάντε κάτι πέρα από φωτογραφίες….ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ … λίγη τσίπα ρε παιδιά…σιχαθηκαμε κάθε μέρα 2-3 προβλήματα και ανουσια …δεν έγινε και κανενας κατακλυσμος… αν δεν μπορείτε παραιτηθειτε να ξανά πάμε σε εκλογές θα είναι το λιγότερο ντροπιαστικο αν είναι να συνεχισετε έτσι

  2. Που να προλάβουν οι άνθρωποι;Χριστούγεννα είναι ακόμα.Μεχρι το Πάσχα θα το έχουν καθαρίσει.Εξαλου είναι απασχολημένοι με το στολισμό του νησιού για τις γιορτές.

  3. ……ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΨΥΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΛΑΙΟΚΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ !!
    ΜΟΝΟ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ !

  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ!!!

  5. «Τα ρέματα θα τα καθαρίζω εγώ κι ας είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας». Κοψιμιο -υποσχέσεις. Προ τεσσάρων ετών!!!!!!

  6. Όλα ξεκινάνε από εσάς. Όταν πετάτε ότι σας καπνίσει στα ρέματα (μπάζα, σκουπίδια κτλπ) τι περιμένετε;;;

    Αλλά μια ζωή την ευθύνη θέλετε αλλού να την ρίχνετε….!

    Δεν έχετε τον παραμικρό σεβασμό για την φύση….μια βόλτα στα δάση να πάτε και θα δείτε…! Πάτε και βγάζετε και τα μάτια σας εκεί μέσα, παντού χαρτιά, καπότες, κουτάκια από αναψυκτικά, μπουκάλια….είστε άξιοι της μοίρας σας…! Η φύση όσο την «βιάζετε» τόσο θα σας εκδικείται.

  7. Μέγας ο κάθε αντιδήμαρχος και τα έργα του!!!!!Μία κοινωνία υπνωτισμένη με τα ψίχουλα του Μητσοτάκη ,τους μη-
    δενισμούς υδρομέτρων,πενηντάρικα σε φακέλλους ψηφοδελτίων,υποσχέσεις κ.λ.π..Τέτοια κοινωνία θέλει
    βοήθεια και προτάσεις να απαλλαχτούμε από αυτούς που μπήκαν στην πολιτική και γίνονται πλούσιοι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ