Κ. Καΐσερλης προς Θ. Νικηταρά: Τι άλλο περιμένεις να σου πάρουν για να ξυπνήσεις;

38
18113
Αγαπητέ Δήμαρχε, Σου παίρνουν και την ΔΕΥΑΚ. Τι άλλο περιμένεις να σου πάρουν για να ξυπνήσεις; Σου πήραν τον ΧΥΤΑ, σου καταργούν τους νευραλγικούς οργανισμούς του Δήμου και τώρα ήρθε και η σειρά της ΔΕΥΑΚ. Υγεία δεν υπάρχει. Εκπαίδευση με το 1/3 των ομήρων εκπαιδευτικών. Σχολεία δεν έχουμε, το χωροταξικό της Κω το φτιάχνει το ΤΕΕ των Αθηνών!!
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν θα παραμείνεις στην ιστορία ως δήμαρχος οδοκαθαριστής. Αυτό που με νοιάζει, είναι ότι όλα αυτά οδηγούν την κοινωνία μας σε πλήρη υποτέλεια και εξάρτηση από ξένους οικονομικούς παράγοντες και μακρινούς σωτήρες.
Κλείσε τον Δήμο και την ΔΕΥΑΚ σήμερα και μην τα ανοίξετε εάν δεν πάρουν πίσω το τελευταίο ξεπούλημα της περιουσίας μας. Αυτό που έπρεπε να κάνεις και στον ΧΥΤΑ και στο νοσοκομείο.
Κώστας Καϊσερλης π. Δήμαρχος. Βουλευτής και Υφυπουργός

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΣΥ ΜΑΣ ΦΎΤΕΨΕΣ ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΧΡΗΣΤΟ, ΑΒΟΥΛΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ. Τώρα λουστείτε τον. Με τον Κασελάκη είσαι ακόμη...

    Αυτός τρέμει στην σκέψη να πει εστω για μια φορά, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Μόνο για φωτογραφίες, ταξίδια χωρίς κανένα αποτέλεσμα και ποζάρει για φωτογραφίες κάνει ο υποτακτικός για την χαρά της καρέκλας… ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΊΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.

    • Είναι στο χέρι του κάθε δημάρχου να το αποφύγει, την στιγμή που αφορά οριζοντίως όλους τους δήμους της Ελλάδος?
      Μήπως κάποιοι είναι ποιο καραγκιοζηδες από ότι έπρεπε?
      Μήπως κάποιοι καταπίνουν αμασητα ότι μπούρδα τους πασαρουνε.
      Όλες οι ΔΕΥΑ ανά την Ελλάδα οικονομικά είναι καταρακωμενες και παίρνουν στο λαιμό τους και κάποιες που έχουν πλεονάσματα.
      Για συνέλθετε βόδια.

      • Ναι φίλε,η Κως προσθέτει πολλά βαλάντια στον Εθνικό προυπολογισμό

        απ αυτά ενός άλλου που δεν επιβαρύνονται οι φυσικοί του πόροι,ούτε δέχονται τέτοια πίεση οι Κρατικές Δομές του ,παίρνοντας ανταποδοτικά κάτι θα..θα..θα…

  2. ο καλύτερος υπουργούς και βουλευτές και δήμαρχος είναι ένας και μοναδικός Κωνσταντίνος καισαρλης

    • Ά βρε ΚΑΡΜΑΛΗ, ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ τις ΕΥΘΥΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ... Μας φόρεσες ένα ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ που ΣΕ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ...

      …και ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ για ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ… Δεν έβρισκες, κανένα με περισσότερο μυαλό, στην Λαϊκή Αγορά που τον προμάζεψες από τα σκουπίδια;;;;; Δεν σου έφτασε η 1η σου ΕΠΙΛΟΓΗ με τον ξεχασμένο της πάκας διάδοχο σου πού έλεγε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, που δεν άφησε ούτε ένα έργο σε τέσσερα χρόνια πίσω του;;; Με την 2η ΕΠΙΛΟΓΗ σου μας έχωσες το ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΟΨΙΜΙΟ που θα ξεκουμπιστεί αφήνοντας 3ς ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ και 100 ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…

  3. το θέμα με τον Θεοδόση είναι ότι κάνει αυτό που κατηγορούσε τον Κυρίτση. Διαιρεί τον πληθυσμό.

  4. Ρε χανετε ολοι; Η ΔΕΥΑΚ και η Μαρινα ειναι τα μονα που μενουν. Ολα τ αλλα ενσωματωνονται στον Δημο. Ξυπνατε!!

  5. πολύ αργά για δακρυα όταν τον στηρίζες ενώ ήξερες πόσο άχρηστος ήταν δεν τα σκεφτόσουν όλα αυτά

  6. Μιλάς και εσύ? Που βγήκες από το χρονοντούλαπο και παριστάνεις τον Σωτήρα? Όλοι όσοι είναι στην ΔΕΥΑΚ εσύ τους έβαλες. Δεν φτάνει που δεν τους κουνάει κανείς από εκεί τολμάς και μιλάς? Να την πάρουν να την ιδιωτικοποιήσουν μπας και δουλέψει κανένας τους εκεί μέσα!

  7. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ.

  8. δευακ 2015-2019.δημιουργια χρεων 10.000.000 απο απληρωτους λογαρισμους!!!!

    ο υπουργός Θόδωρος Σκυλακάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και ο γ.γ. απορριμμάτων Μανώλης Γραφάκος του εξήγησαν ότι πολλές δημοτικές επιχειρήσεις χρωστούν χρήματα στη ΔΕΗ ή σε άλλους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και σε προμηθευτές.
    Η πρόταση της κυβέρνησης στον Κυρίζογλου ήταν να πάρουν οι δήμοι 250 εκατομμύρια ευρώ και να δεχθούν την συγχώνευση των 371 δημοτικών φορέων ύδρευσης και αποχέτευσης (124 δημοτικές εταιρείες και 147 τμήματα δήμων) σε συνολικά 15 επιχειρήσεις.«Οι λεπτομέρειες του σχεδίου δεν είναι ακόμα αποφασισμένες – π.χ. αν το νότιο Αιγαίο θα πάει μαζί με το βόρειο – αλλά έχουμε κουρασθεί να δίνουμε κάθε φορά στο τέλος του χρόνου 30 και 40 εκατομμύρια στους δήμους για να κλείνουν ‘τρύπες’ επειδή δεν τιμολογούν τους χρήστες ώστε να καλύπτουν τα κόστη τους» https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/502945/antidraseis-gia-nomoschedio-sygchonefsis-ton-deva/

  9. δευακ 2015-2019.δημιουργια χρεων 10.000.000 απο απληρωτους λογαρισμους!!!!

    καισερλη ποιος θα τα πληρωσει ΤΑ ΧΡΕΗ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!

  10. Εσύ δεν ήσουν πού τον πρότεινες; Εσύ δεν ήσουν πού πήγες όλο το προσληφθεντα κομματικό στρατό στο ΣΥΡΙΖΑ; Για πες μας; Εξακολουθείς να στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ και κασσεΛΑΚΗ; Για Νικηταρά το καταλάβαμε ότι δεν στηρίζεις και αυτό φάνηκε στις εκλογές.Πηρε 60% , με το που έπαψες να τον στηρίζεις.Τωρα άμα αντέξεις σε 5 χρόνια κατέβασε παράταξη να δούμε πόσο σε εκτιμάει ο κωακος λαός.Παντως με το που πήγες ΣΥΡΙΖΑ,τους διελυσες.Ο Νικηταράς με το που έφυγες ανέβηκε.Συνεχισε απομονωμενε γέροντα……

  11. Τι άλλο περιμένεις να σου πάρουν για να ξυπνήσεις;..ΦΗΨΙΖΕ ΝΕ..ΠΑΣΟΚ..ΖΥΡΙΖΑ……………..και ΒΕΛΠΟΥΛΟΛΑΟ

  12. Σαν απλή πολίτης, η ερώτηση είναι διατυπωμένη απαξιωτικά για έναν Δήμαρχο εκλεγμένο πρόσφατα,απ’ την μεγάλη πλειοψηφία του νησιού.

  13. Κυριε καισαρλη. η εκφρση που απευθυνεις στον δημαρχο
    «»τι αλλο περιμενεις να σου παρουν για να ξυπνησεις»»
    δειχνει οτι θελεις σκοπιμα να αποπροσανατολισεις τους πολιτες, και να τους πεις πως για ολα τα κακα νομοθετηματα της κυβερνησης φταιει ο δημαρχος!!
    Η νομιζεις οτι αν ξεσηκωθει μονος του ο δημαρχος της κω θα παρει πισω η κυβερνηση τα νομοσχεδια?
    υπαρχει η κεντρικη ενωση δημων ελλαδας που προφανως θα εκφρασει τις αντιρρησεις της και θα σποφασισει για τους τροπους αντιδρασης. τοσα χρονια δημαρχος και βουλευτης, περιμενα αλλη αντιδραση απο σενα διαφορετικο κειμενο, που να δινει στους πολιτες να καταλαβαινουν τι συμβαινει.
    με τη σταση σου, οτι για ολα φταιει ο
    δ ημαρχος, μαλλον της κυβερνησης το παιχνιδι παιζεις.

    • Τουλάχιστον θυμάσαι πως ..’λύθηκε’??? Αν σ αρέσει η εικόνα και η προοπτική του Νησιού ,δεν έχεις παρά να ..κουνάς την ουρά σου.

    • ας παλέψει τουλάχιστον για αυτό τον ψηφίσατε ας κόψει την πασαρέλα και τις φωτογραφίες και ας δουλέψει και λίγο για το καλό του νησιου

  14. χρειαζόμαστε ένα δημαρχω με χαρακτήρα Νικηταρά και τσαμπουκά κυριτση εδώ 50 % αποχή αυτό τα λέει όλα κανένας δεν πείσε τον κοσμώ ας προβληματιστούμε λίγο ο ενός δεν του περνάει τίποτα ο άλλος κλινικά νεκρος απο τα μαγαζιά ..

  15. ο Κωνσταντίνος δεν ξαναβγαίνει τέτοιος δήμαρχος είσαι πολύ λίγος Θεοδόση και λυπόμαστε για την τεράστια αποχή που σε έβγαλε δήμαρχο Κω είσαι η αιτία της καταστροφής είσαι ανύπαρκτος δεν κάνεις καθόλου κουμάντο κουμάντο κάνουν όλοι οι αυλικοί σου Ο λύκος το ξέρει και εμείς κρυφό Καμάρι

  16. λυπάμαι πάρα πολύ που σε στήριξα Θεοδόση αν φύγουν τα νερά Έχεις τελειώσει πολιτικά μου πριν βγει πενταετία υπάρχουν τόσα ικανά στελέχη τόσο στόλος πίσω της ύδρευσης αποχέτευσης που θα σε εγκληματίας με όνομα το κάνεις αυτό και φύγει και πάει σε εργολάβο λυπάμαι που σε στήριξα καλύτερα να ψήφισαν Γεώργιο Κυρίτση τίποτα άλλο λυπάμαι.

  17. Ειμαι 78 χρόνων δεν έχω ξανακούσει κανένα να προσβάλει με τέτοιο τρόπο των εκλεγμένο δήμαρχο του τόπου του,και μάλιστα πρόσφατα εκλεγμένος με ποσοστό 60 τοις εκατό,

  18. Δεν πάει να πει ότι επειδή σε σέβεται ο δήμαρχος πρέπει να του Μήλας έτσι είδες ότι και χωρίς τη στήριξη σου αυτή την φορά τα πήγε πολύ καλύτερα δεν μπορεί να κάνουν όλοι λάθος αυτή που το ψήφησαν τώρα αν το κλημακιο που φτιάξατε και φοβάται από τώρα ότι δεν θα μπορεί να τον κερδίσουν στης επόμενες εκλογες και κάνετε αντηπολιτευση από τώρα ας προσέχεται αφήστε τον δήμαρχο που είναι νέος άνθρωπος να κάνη τη δουλειά του ο κόσμος πλέον βλέπει και κρίνει

  19. πριν κατσεις στο πληκτρολογιο να γραψεις, κοψε …. κσι παρε.,,,,,,δεν μπορει το νησι να ακουει ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ