Δήμαρχος Κω: »Ωριμάζουν οι διαδικασίες για την εκπόνηση της τελικής μελέτης για το νέο νοσοκομείο της Κω στο Λινοπότι»

22
8672

Μία ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση με τους μελετητές της ΚΤΥΠ Α.Ε., για το νέο νοσοκομείο στο Λινοπότι είχε την Τετάρτη το πρωί, ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, καθώς από ότι φαίνεται ωριμάζουν οι διαδικασίες για την εκπόνηση της τελικής μελέτης για το κτίριο που θα στεγάσει, στο μέλλον το Νέο Γενικό Νοσοκομείο της Κω. Με αφορμή αυτήν την συνάντηση ο δήμαρχος Κω ανέφερε στην κάμερα του Kos Tv, σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την δρομολόγηση των διαδικασιών που φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά την υλοποίηση, ενός πάγιου αιτήματος της κωακής κοινωνίας.

πηγή: https://www.kostv.gr

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα νοσοκομεια γινονται κοντα σε αστικες περιοχεσ για να μπορουν να εξυπηρετηθουν οι ασθενεις κ,α, αν θελουν να αγορασουν προσοπικα ειδη Επιπλεον κτιζονται κοντα στο πληθυσμιακο κεντρο ετσι η γιαγια και ο παππους που θελουν να δουν τον δικο τους ανθρωπο θα πρεπει να περνουν ταξι η αλλα μεσα για να πανε Λινοποτη και αυτο θα γινεται σχεδον καθε μερα . Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥςΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

  2. Μακάρι να γίνει αλλά αν πάρετε τον προσωπικό του ήδη υπάρχων νοσοκομείου για να κάνετε τα εγκαίνια με τους ανθελληνες υπουργούς όπως τότε με το κέντρο Αντιμάχειας τότε είστε άχρηστοι όλοι μην το κάνεις.Καλυτερα να φέρεις Γιατρούς

  3. Χαχαχαχαχχα….μόλις μίλησε ο υποδιοικητής για το νέο νοσοκομείο,βγήκε και ο Θεοδόσης να μιλήσει.
    Κανέναν δεν αφήνει να βγει μπροστά ….χαχαχαχα εγώ είμαι ο παντοκράτορας ….είπε …χαχαχααχαχα

  4. Κτίσιμο υλικά επίπλωση κλπ πολλά τα λεπτα και τα κερδη.
    Εδω ενα μικρο σχετικα νοσοκομειο και δεν μπορεσ

  5. Κτίσιμο υλικά επίπλωση κλπ πολλά τα χρηματα και τα κερδη.
    Εδω ενα μικρο σχετικα μικρο νοσοκομειο και δεν μπορεσαν να φερουν λιγους γιατρους εκει γιατι ννα ερθουν.
    Παντος μεγαλη ταλεπορια για το μισο νησι Ασχετοι η λ Μαλλον και τα δυο

  6. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….

  7. Πολύ φοβάμε παιδιά μου ότι θα παραωριμάσει και θα σαπίσει μαζί σας. Μακάρι να βγω ψεύτης.

  8. Ο ένας λέει ότι βγάζει άδεια οικοδομής, ο άλλος λέει ότι ωριμάζουν οι συνθήκες!!! Υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει την κοροϊδία??? Εκτός κι αν ο καθένας από αυτούς χτίζει το δικό του ξεχωριστό νοσοκομείο!!!

  9. Θα προτιμούσα λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα. Τι μας νοιάζει αν η ωρίμανση είναι κοντά. Ξενοδοχεία 400 κλινών χτίζονται σε έναν χειμώνα.

  10. εδώ το υπάρχων νοσοκομείο δεν είναι στελεχωμένο με τους απαραίτητους γιατρούς, και πάτε να φτιάξετε νέο με ποιους γιατρούς ? το κτήριο προέχει η στελέχωση από γιατρούς . ντροπή……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ