Η συγκέντρωση και πορεία Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Β.Σ.Δ για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Κω και στο ηρώο

21
8760

Τώρα να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της ζωής, των δικαιωμάτων μας!
Μικρή η προσέλευση κόσμου στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ, για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στην πλατεία Ελευθερίας. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων , επισήμαναν:
“Τα συνθήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα στους αγώνες ενάντια στα διαρκή εγκλήματα σε βάρος της ζωής του λαού, ενάντια στην πολιτική όλων των κυβερνήσεων που θυσιάζουν τις ζωές μας για τα κέρδη, που θεωρούν τις ανάγκες μας κόστος, ενάντια στην πολύπλευρη καταστολή και τους νόμους που περιορίζουν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.
Η επέτειος των 50 χρόνων από το Πολυτεχνείο πραγματοποιείται τη στιγμή που στην Παλαιστίνη διαπράττεται ένα ακόμα ιμπεριαλιστικό έγκλημα, που απειλεί με γενικότερη πολεμική ανάφλεξη όλη την περιοχή. Ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς η εμπλοκή της χώρας μας στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού στην Γάζα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών
    Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
    Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
    Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της γενιάς του πολέμου.
    Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος.
    https://traianou.gr/2020/11/blog-post_29.html

    • Καργκιοζακια «αντιστασιακοι» του πρ@κτου.
      Η Ελλαδα ειχε ρημαξει απο τις απο τις εγκληματικες δρασεις των αριστερων προ χουντας.
      Απλα να γνωριζετε οτι απο το 1963 – 1967 (περιοδος 1 θητειας) αλλαξαν 11 (ενδεκα) κυβερνησεις.
      Τι σημαινει αυτο? Η ΑΘΗΝΑ καιγοτανε καθημερινα απο αριστερους – κομμουνιστες.
      Αυτα ηταν τα χαλιΑ προ χουντας. Καταστροφες και τεραστια προβληματα.
      11 κυβερνησεις σε 4 χρονια. Τα χαλια μας τα μαυρα.

  2. Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο! τόσο με το σχόλιο όσο και με το άρθρο που επισυνάπτεται.
    Μας πουλάνε φούμαρα για τους δήθεν αγωνιστές

  3. Παντα υπηρχαν οι αγωνιστες και οι δοσιλογοι κοινως ρουφιανοι. Στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ μπροσταρηδες ηταν καταξιωμενοι αγωνιστες, που φυλακιστηκαν και βασανιστηκαν. Την ιδια περιοδο υπηρχαν και οι καταδοτες της χουντας. Οπως και στην κατοχη, υπηρχαν οι ανταρτες, αντιστασιακοι πατριωτες, υπηρχαν ομως και οι κουκουλοφοροι ταγματασφαλιτες, ρουφιανοι των γερμανων. Και σημερα υπαρχει κατι αντιστοιχο, οι αγωνιστες της ζωης με κοινωνικους αγωνες, και αυτοι που σερνονται πισω απο αυτους που εκαστοτε κυβερνουν . Ολοι αυτοι οι τυποι κατηγορουν τους αγωνιστες του πολυτεχνειου, που ειχαν δυναμη, ιδεες, και ψυχη, για να τα βαλουν με την οπλισμενη και ανελεητη χουντα!!

  4. Σας περιμένουμε και στις 7 Μαρτίου καθώς και στις άλλες εθνικές εορτές να καταθέσετε στεφάνι στο ηρώο.Σαν δεν ντρέπεστε, υποκριτές.Δηλητηριαζετε και μικρά παιδιά.Ντροπη σας.Γραφικοι καταντησατε ρεεεεεεεε.Συγχαρητηρια …..για την μεταγραφή σου.Ουστ Κ@ΠΡ@ΣΚ@Λ@…..

  5. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ Κ ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΚΕ Κ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

  6. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 68 ΟΠΩΣ Κ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ 1956 ΠΑΛΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Κ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΟΧΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ ΔΗΛ ΦΑΣΙΣΜΟ

  7. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλλετε την μνήμη των πεσόντων για την Ελλάδα καταθέτοντας τί; κόκκινα γαρύφαλλα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Στο μνημείο καταθέτουν δάφνινο στεφάνι, αλλά όχι εσείς. Εσείς δηλώνετε ανθέλληνες και άθεοι. Για το παραμύθι των νεκρών αγωνιστών στο πολυτεχνείο δεν σχολιάζω τίποτα. Τα γαρύφαλλα να τα πετάτε στα μπουζουξίδικα. Αλήθεια, που είναι τα φιλαράκια σας οι λαθρομετανάστες να σας ενισχύσουν στην πορεία ώστε να φαίνεστε πολλοί;

  8. Και για ακόμα μία φορά, για άλλον λόγο κατεβαίνετε στην πλατεία και βρίσκετε την ευκαιρία να βγάλετε και τα πλακάτ για τις μονιμοποιήσεις καθηγητών στα σχολεία και για δωρεάν δημόσια παιδεία ενώ οι περισσότεροι από εσάς είστε δημόσιοι υπάλληλοι και όχι λειτουργοί όπως ήταν παλαιότερα οι εκπαιδευτικοί. Να πέφτει ο μισθός και στα @….α σας οι μαθητές. Τώρα έχετε να φωνάζετε και την Παλαιστίνη. Αποφασίστε ρε, μας έχετε μπερδέψει με τον αχταρμά σας. Να αλλάξετε το κλασσικό «φονιάδες των λαών Αμε-ρι-κάνοι» σε: «φονιάδες των παλαιστινίων Ισρα-η-λίτες». Για τούς Έλληνες δεν νοιάζεστε ΠΟΤΕ. Και πάλι Ούουσσσττττ !!!!!

  9. Τα μηνήματα αλλα και οι αγωνιστες του Πολυτεχνείου πάντα θα σας στοιχιωνουν, σχολιαστες του καναπε!!
    περαστικά σας ομως, γλυφτρονια του Ισραηλ!!

    • Γιά ποιούς αγωνιστές μιλάς ρε αγωνιστή του κ..λου; Μόνο θεωρία είστε εσείς οι αριστεροί. Πήρε χαμπάρι κανένας από εσάς με τα καμμένα μυαλά ότι δεν υπάρχει χώρα με ΚΚ εκτός από την Ελλάδα; Αναρωτήθηκε κανένας στόκος από εσάς γιατί οι χώρες που είχαν κομμουνιστικό καθεστώς, Βουλγαρία, Ρουμανία Τσεχία Πολωνία, Αλβανία προσπαθούσαν να την κοπανήσουν από την καλοπέραση; Γιατί κανένα βόδι από εσάς δεν πήγε να ζήσει σε κάποια από αυτές τις χώρες να δουλεύει μέρα νύχτα για το κράτος; Γιατί τότε δεν θα είχατε σπιταρώνες και τζιπάρες κουμμούνια!!! Και δεν γουστάρω ούτε τους Παλαιστίνιους ούτε το Ισραηλινούς γλυφτρόνι των λαθρομεταναστών.

      • Να αγιασει το στόμα σου! και λίγα λες. Γιατί δεν πάει κανείς από όλους αυτούς τους «θεωρητικούς» αριστερούς να ζήσει εμπράκτως σε έναν κομμουνιστικό «παράδεισο » να καταλάβει τι σημαίνει κόλαση? εκεί που ο βουρδουλας πέφτει συνεφο έτσι και «αναπνεύσεις»κατά λάθος απ’το δεξί ρουθούνι? βουρδουλας που σας χρειάζεται αερολογοι της πλάκας και σαθρά απομεινάρια, βρήκατε ελευθερία και μπορείτε να υπάρχετε, ιδεολόγοι του κ@λου και τοξικά απόβλητα, αυτό είστε.Οι κολεκτίβες για τους πολλούς αλλά η δική σας τσέπη να ναι καπιταλα. Σε τι διαφέρετε από τους φασίστες? ένα και το αυτό είστε.

  10. παντα θα υπαρχουν αγωνιστες, πατριωτες αγνοι, και παντα θα υπαρχουν οι δοσιλογοι ρουφιανοι, προδοτες. που θα σχολιαζουν αρνητικα τους αγωνιστες γιατι δεν μπορουν να τους φτασουν.

    • Χαχαχαχα… πλάκα έχεις. Εσύ δηλαδή θεωρείς αγωνιστές αυτούς τους καμένους της πλατείας με τα πανώ και τα ίδια γερασμένα συνθήματα;

  11. Απλά άλλη μια ηχορηπαση μαζί με αμφισορηπαση από το ΚΚΕ.Τι σχέση έχουν αυτοί οι βολεμένοι με το Πολυτεχνείο και ποιος να ακολουθήσει;Ναι κακώς σκοτώνονται στη Παλεστινη άνθρωποι,όπως σκοτώνονται την ίδια στιγμή στην Ουκρανία και στη Συρια.Το Ιράν δολοφονεί ανθρώπους επίσης αλλά αυτοί δεν μετράνε είναι με την κάλυψη της Ρωσίας.Μια ζωή το ΚΚΕ εναντίον της Ελλάδας και των συμμάχων της.Απορώ το τελευταίο γράμμα το Ε τι το έχουν.Άσε που τελευταία πιυ ο κόσμος που δεν θέλει να ψηφίσει ΝΔ για διάφορους λόγους ,μιας και δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολητευση ,σκορπίστηκε σε διαφορά κόμματα,πήρε και το ΚΚΕ και νομίζουν ότι έγιναν κουμουνιστες.Είναι δυνατόν το 2023 στην Ευρώπη,στο δυτικό πολιτισμένο και προοδευτικο κόσμο να υπάρχουν αυτά τα αποληθοματα;Απομονοστε τους επιτέλους.Μόνο σημεία κάνουν στο κράτος μας και τους εργαζομενους.

  12. ΕΙΠΑΜΕ ΚΚΕ ΧΑΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΒΙΑΙΗ ΑΔΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΓΕΝΗΣ ΟΠΩΣ Κ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Κ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ Κ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ 1000 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΑΡΧΙΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΕΡΝΑΤΕ ΠΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΠ Κ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΘΕ

  13. ουστ κουμμουνια, αλλά…. ολο με τα κουμουνια ασχολειστε, απολειφαδια της δεξιας που εχετε λιωσει
    8 καναπεδες και πιει 16 κιλα καφε από την οθονη σας!

    • Λοιπόν: σχολείο πήγαμε, σπουδάσαμε, φαντάροι πήγαμε, δουλεύουμε και όταν σχολαμε πίνουμε καφέ στο καναπέ και σχολιάζουμε τα κουμμουνια.Την ουτοπία που πιστεύετε,κρατικοδιαιτοι,αστρατευτος, συμβασιούχοι και υπάλληλοι του καπιταλισμού.Ευτυχως μας φύλαξε ο Θεός και δεν γίναμε κουμμουνιστες.Α, μία απορία: αφού τόσο αγωνιζεστε, και έχετε όλη την νεολαία όπως λέτε, γιατί είστε καθηλωμένοι εκεί στο ίδιο ποσοστό; Καινούργια κόμματα ιδρύονται και σας προσπερνούν, έχετε αναρωτηθεί; Είναι μετά να μην γελάμε από τον καναπέ, πίνοντας καφέ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ