Το συλλαλητήριο για το νοσοκομείο και το μεταναστευτικό στην Πλατεία Ελευθερίας με πορεία προς το ΓΝ-ΚΥ Κω

29
23972
Tο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο και το μεταναστευτικό στην Πλατεία Ελευθερίας, σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.
Το παρών έδωσαν το 1ο και το 3ο γυμνάσιο Κω, όπου στάθηκαν στο πρόσφατο συμβάν με τη νεαρή μαθήτρια της Β᾽γυμνασίου, η οποία σώθηκε από παρέμβαση εκπαιδευτικού-στελέχους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Από πλευράς τοπικών αρχών παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Πης, η υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής Σταματία Κανταρζή και το μέλος του ΔΟΠΑΒΣ Κατερίνα Χατζηθωμά.
Στην κάμερα του Kos tv , εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους η Κ.Χρύσα Κουτσογιώργη η οποία πρόσφατα έχασε το σύζυγο της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ιπποκρατείου Γυμνασίου, Κωνσταντίνα Τζάνου καθώς και κάποιοι μαθητές.
Ακολούθησε μικρή πορεία με συνθήματα, με στάση έξω το νοσοκομείο της Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σένα νησί 35.000 να έχει τόσο κόσμο σε διαδήλωση είστε άξιοι της μοίρας πραγματικά σας λυπάμαι

    • ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΞΙΌΤΙΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕ ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΈ ΟΙ ΚΩΑΚΟΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΑΠΌ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΉ ΖΩΉ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ.. ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΠΟΔΩΝ, ΣΑΠΊΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΡΆΓΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΌΝ Η ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΆΨΥΧΟ ΆΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΘΆΝΑΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ…… Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΛΕΓΕ…. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΕΊΝΑΙ Η ΜΟΊΡΑ ΤΟΥΣ…. ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΟΎΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΟΎΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ….. ΌΛΑ GOOD ΚΩΑΚΑ ΓΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ALL INCLUSIVE

      • Πριν 12 χρόνια
        Παλαιστίνιοι είναι μόνο η ΧΑΜΑΣ.
        Όλοι οι άλλοι στην λωρίδα, ΟΧΙ.
        Κατά τα άλλα κάντε πορείες και πηγαίνετε και τουρισμό απέναντι ανθελληνες ανιστόριτοι.

      • αν δεν σαρεσουν οι κωοι αρον τον κραβατον σου και περιπατει. ποιος ξερει απο που εισαι ,ζουλου! ζεις εδω γιατι οι κωοι σου δινουν τροφη για να μην πεθανεις. αν εμενες στην πατριδα σου θα εκανες παρεα με βοδια και κατσικες.

    • Προηγούνται πρώτα των μεγάλων πόλεων που και εκεί είναι ανύπαρκτα.
      Γενικά, οι πολιτικοί κοροϊδευουν τον κόσμο.
      Και τα ζώα τους πιστεύουν.
      Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια στην Ιπποκράτους με εξέδρες και παρα πολυ κοσμο και κυρίως ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ – τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγαλα – μας παραμυθιαζαν με όνειρα απατηλά.
      Απλά, Κώοι πολίτες, δεν φθάνει που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή οι ζωές μας, μας δουλεύουν επιπλέον ψιλό γαζί.
      ΒΟΔΙΑ… Ναι, είμαστε ΒΟΔΙΑ.
      Μέχρι πότε όμως?

  2. Όπως τα λέτε στρατιωτικέ και κρητικιά ψυχή. Ντρέπομαι για τους συμπατριώτες μου αλλά πιό πολύ εξοργίζομαι με τον γραψ@ρχ…σμό τους. Βολεμένοι στις καφετέριες χαζογελούσαν κοροϊδευτικά όταν περνούσε η πορεία από μπροστά τους. Καλά κάνουν και μας λένε κότες.

  3. Μην λαμβάνεις στρατιωτικε την άποψη του γεροΨΙΤ.Ο άνθρωπος είναι κλασσική περίπτωση Κωου, ΠΑΣΟΚ και προικοθήρας.Τρωει τα έτοιμα.Επειτα και από τις τρεις απανωτές τελευταίες ήττας έχει σαλεψει.Λιγο το έχεις; Γέρο ΨΙΤ copy paste, και ΤΣΑΜΠΟΥ, ΤΣΑΜΠΟΥ, ΤΣΑΜΠΟΥ όσες και οι ήττες σου….

  4. Προς στρατιωτικό και σε όλους τους πικρόχολος το θέμα δεν είναι να μας λυπάστε το θέμα είναι να λυπάστε και τον εαυτό σας γενικό είναι το πρόβλημα δείτε τα χάλια του στρατού τώρα όσο αφορά το νοσοκομείο σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι πρώτες βοήθειες και ότι το παιδί ήρθε στο νοσοκομείο και έγιναν όλα με τον καλύτερο τρόπο για να φτάσεις σε τριτοβάθμια περίθαλψη το παιδί και να μη μας λυπάστε καθόλου δίπλα μας τα στέλνουν όχι κριτές στο έργο μας να χτυπάτε αυτόν που πρέπει λεκτικά και να μην τα γενικεύεται

  5. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ…
    ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ 282 ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.
    ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΓΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

  6. Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του νησιού από τους εποχικούς εργαζόμενους,,!,,!,…….. Όποιος κατάλαβε ,κατάλαβε…….

  7. Ρε παιδιά όλα καλά αλλά αυτήν τη σημαία την έχετε κάνει κουρελόπανο.. ΕΘΝΙΚΟ σύμβολο που το περιφέρετε παντού..
    Στην παραλιακή με τα τρανζιστοράκια σε πλατείες. Για το νοσοκομείο τώρα τι χρειαζόταν η σημαία και ο εθνικός ύμνος?

  8. σε αυτή τη συγκέντρωση επρεπε όλοι να είναι εκεί! Μπράβο σε όσους πήγαν!!! Απο το Δήμο δεν είδα κόσμο… δήμαρχε που ήσουν??? Κε Αβρίθη, προεκλογικά υποσχέθηκες οτι το νοσοκομείο τον Μάρτιο θα θεμελιωθεί! Υποσχέθηκες μάλιστα οτι το δικαστικό μέγαρο θα το δούμε νωρίτερα και απο το νοσοκομείο!! Και για να μην πεις οτι εσύ δεν είπες ποτέ κάτι τέτοιο, να σου θυμησω οτι το υποσχέθηκες φωναχτα μεσα σε πτήση απο Αθηνα για Κω μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, μπροστα σε πολλούς συντοπίτες μας, οταν αντέδρασες στους ισχυρισμούς μου οτι διαχρονικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το νοσοκομείο της Κω!! Λοιπόν, που είναι το νοσοκομείο? Για να θεμελιώσεις Μαρτιο πρέπει να είσαι ήδη έτοιμος με την άδεια οικοδομής στα χέρια…. προεκλογικές φανφάρες να υποθέσω…

  9. όποιος πολιτικός και να έρθει όσες διαδηλώσεις και να κάνουμε Σωτηρία στην υγεία δεν υπάρχει δείτε στην Κομοτηνή δείτε το νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη τα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το κοντινότερο μας στη Ρόδο όλα είναι να κλείσουν μην πετάτε σχολές και τρομάζετε τον κόσμο η κατάσταση στο σύστημα υγείας είναι τραγική αλλά αν πάθουμε κάτι όλοι από αυτό το νοσοκομείο θα περάσουμε ντόπιοι φιλοξενούμενοι και τουρίστες όλοι εν δυνάμει είμαστε πελάτες του νοσοκομείου. λίγο σεβασμός σε εμάς που δουλεύουμε εκεί μέσα καλούς και κακούς δεν το συζητάω αυτή τη στιγμή αλλά αν θέλετε συζήτηση καλύτερη ελάτε στο νοσοκομείο να τα συζητήσουμε

  10. Πασαρέλα, καφέ και βιτρίνα οι μποχαλαράδες. Παθητικοί τελείως τρενατζήδες. Ντροπή! Υγεία για αυτούς είναι τα φράγκα τίποτα άλλο.

    • από πού μας ήρθες εσύ; θα ήθελα να μου πεις το σύστημα υγείας στο μέρος σου. Και την οικονομική κατάσταση αυτού. Τι να σου πώ εσύ Έλληνας δεν πρέπει να είσαι.

  11. φραγκοφονιλα για πες μας από πού είσαι να πάρουμε το δικό σας μοτίβο και να προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε αν είσαι Έλληνας ντρέπομαι που μιλάς έτσι για ένα ελληνικό νησί. αυτό είναι κακή κριτική θα μπορούσα να μιλήσω έτσι και για το μέρος αλλαγών σέβομαι και το κάθε χωριουδάκι της Ελλάδος έχουμε δύο πύλες εισόδου και εξόδου στο νησί το λιμάνι και το αεροπλάνο παίρνεις ότι θέλεις

  12. Μα καλά, ενημερώσατε τον κύριο πρωθυπουργό, ναι τον Κυριάκο, που πέρασε, είδε, υποσχέθηκε και σας έπεισε ότι το εννοούσε, ότι θα φτιάξει νέο νοσοκομείο?
    Μήπως το ξέχασε, τόσα έχει στο μυαλό του!
    Με την πρώτη και εσείς, διαδηλώσεις!
    Ενημερώστε τον πρώτα,
    που ξέρεις, μπορεί να έχει έτοιμη τη λύση και να σας την στείλει!!!
    Για αυτό δεν του δώσατε 41%?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ