ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ το Αποχετευτικό Κεφάλου-Αντιμάχειας 16,5 εκ. ευρώ! ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για λύσεις σε: Τουρισμό, Οδικό δίκτυο (Τι απάντησαν για Λύκειο Ζηπαρίου-Αστική Συγκοινωνία- Πάρκινγκ Ζιάς)

20
4159

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πλήρης αποκατάσταση σχέσεων Περιφερειάρχη – Δημάρχου Κω

  Γ. Χατζημάρκος – Γ. Κυρίτσης ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ το Αποχετευτικό Κεφάλου-Αντιμάχειας 16,5 εκ. ευρώ!

Μ. Κιάρης: Προσπάθεια να ενταχθεί σε ένα δεύτερο στάδιο και ο οικισμός Μαστιχαρίου (προς το παρόν δεν συμπεριλαμβάνεται)

Συνεργασία για λύσεις σε Τουρισμό (νέο οργανισμό τουρισμού), Οδικό δίκτυο από Φθινόπωρο

Ισχύουν οι εναλλακτικές λύσεις σε Λινοπότι, Ευαγγελίστρια, ώστε να λειτουργήσει το Λύκειο Ζηπαρίου το Σεπτέμβριο (σε περίπτωση που δεν βρεθεί κτίριο προς ενοικίαση)

Για την Αστική Συγκοινωνία – Γ. Χατζημάρκος: «Τα νομικά ζητήματα θα λυθούν εν ευθέτω χρόνω…»

Για το πάρκινγκ της Ζιάς – Γ. Κυρίτσης: «Δεν λειτούργησε ποτέ δημοτικό πάρκινγκ στη Ζιά για να λειτουργήσει και τώρα…»

Την απόφαση ένταξης των έργων διαχείρισης λυμάτων των οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου Κω, στο ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ, προϋπολογισμού 16,45 εκατ. ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο υποδομής που θωρακίζει περιβαλλοντικά την Κω, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς τουριστικούς προορισμούς

Από την Κω όπου βρίσκεται σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, και στη διάρκεια συνάντησής του με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Γιώργο Κυρίτση, στο Επαρχείο Κω, παρόντος του Επάρχου κ. Γιώργου Χαλκιδιού, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση ένταξης των έργων διαχείρισης λυμάτων των οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 16.447.629 ευρώ.

Με την υπογραφή της απόφασης ένταξης του έργου από τον Περιφερειάρχη, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, στη διάρκεια της συνάντησης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ένα πολύ μεγάλο έργο υποδομής μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, προκειμένου να θωρακίσει περιβαλλοντικά έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι το νησί της Κω και να δώσει λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των λυμάτων, σε βάθος 20ετίας.

Αναλυτικότερα, το έργο αφορά στην ολοκληρωμένη διαχείριση των αστικών λυμάτων των οικισμών Αντιμάχειας, Μαστιχαρίου και Καμαρίου – Κεφάλου, στο νησί της Κω.

Ειδικότερα περιλαμβάνει:

Το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων του Μαστιχαρίου και τα έργα μεταφοράς των λυμάτων στην Αντιμάχεια.

Το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της Αντιμάχειας και τα έργα μεταφοράς των ακαθάρτων Αντιμάχειας και Μαστιχαρίου στην υφιστάμενη Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Καρδάμαινας.

Το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της παραλιακής ζώνης του οικισμού της Κεφάλου (Καμάρι) και τα έργα μεταφοράς των λυμάτων του συνόλου του οικισμού στο τελικό αντλιοστάσιο της ΕΕΛ Κεφάλου.

Τη νέα ΕΕΛ Κεφάλου με τα έργα προσαγωγής και διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων σε παρακείμενο ρέμα. Επίσης, προβλέπεται και η βελτίωση της οδού πρόσβασης προς την ΕΕΛ, μήκους περίπου 1,5 χλμ.

Η δυναμικότητα της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων ανέρχεται σε 8.000 ι.κ. για την κάλυψη των αναγκών σε βάθος 20ετίας.

Το συνολικό μήκος των δικτύων ακαθάρτων (αγωγών) ανέρχεται σε 49,8 χλμ.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω έργο περιλαμβάνει επίσης και την κατασκευή 1.700 ιδιωτικών συνδέσεων ακαθάρτων, στους οικισμούς Αντιμάχειας, Μαστιχαρίου και παραλίας Κεφάλου (Καμάρι).

Από το σύνολο του προϋπολογισμού του έργου, η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για την κατασκευή του ανέρχεται σε 13.597.094,13 ευρώ και θα καλυφθεί από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», ενώ ποσό 2.850.535 ευρώ, θα καταβληθεί από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑ Κω.

Ως ημερομηνία έναρξης του έργου έχει οριστεί η 15η Δεκεμβρίου 2017 και αποπεράτωσης η 31η Δεκεμβρίου 2020.

Στις απαντήσεις που έδωσαν: ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μηνάς Κιάρης μας τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να συμπεριληφθεί αργότερα και το αποχετευτικό του Μαστιχαρίου με το οποίο ολοκληρώνεται πλέον η κάλυψη στο 100% ολόκληρου του νησιού, με βάση τα στοιχεία του ΕΟΤ για τον αριθμό των επισκεπτών (πάνω από 6.000 τους καλοκαιρινούς μήνες).

Για τον νέο οργανισμό τουρισμού ο Γ. Χατζημάρκος αναφέρθηκε στο νομικό κώλυμα που έχει η Περιφέρεια να συμμετέχει στο νέο φορέα τουρισμού της Κω (όπως τον κάλεσε ο δήμαρχος Γ. Κυρίτσης), ωστόσο ανεξαρτήτως αν τελικά βρεθεί φόρμουλα να συμμετέχει ή όχι η Περιφέρεια τόνισε θα βοηθήσει όπως μπορεί μιας και στον τουρισμό είναι γνωστό ότι επενδύει πάρα πολλά.

Ιδιαίτερα σημαντική η ανακοίνωση ότι από το φθινόπωρο η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον δήμο Κω θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν στο μεγαλύτερο του μέρος το οδικό δίκτυο του νησιού (ανεξαρτήτως αν είναι επαρχιακό ή δημοτικό μιας και όπως είπε ο Γ. Χατζημάρκος ο επισκέπτης το βλέπει συνολικά και το τελευταίο που τον ενδιαφέρει αν είναι επαρχιακό ή δημοτικό…)

Για την ανάληψη των περιφερειακών αεροδρομίων από την Fraport ο Περιφερειάρχης έριξε τα βέλη του προς όσους εμφανίζονται τιμητές τελευταία «έχοντας κάνει εκατό κωλοτούμπες» από τότε που φώναζαν κατά του ξεπουλήματος των αεροδρομίων, βάζοντας οι ίδιοι την υπογραφή τους στο «ξεπούλημα» που κατάγγελλαν… πιστεύοντας ότι τώρα θα βελτιωθούν σημαντικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Για την Αστική συγκοινωνία και την κόντρα που υπήρχε με τον δήμο ο Περιφερειάρχης απάντησε λακωνικά ότι «τα νομικά ζητήματα θα λυθούν από κοινού εν ευθέτω χρόνω…» (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…)

Για το Λύκειο Ζηπαρίου θα γίνει προσπάθεια σε συνεργασία με τους γονείς αν δεν βρεθεί κτίριο προς ενοικίαση, να επικρατήσουν τελικά οι δύο εναλλακτικές λύσεις δηλ. στο παλιό εργοτάξιο στο Λινοπότι, ή στο παλιό δημοτικό Ευαγγελίστριας.

Τέλος, για το αν θα ανοίξει φέτος το πάρκινγκ της Ζιάς που έκλεισε η Κοινότητα μετά από σχετική εντολή της Δνσης συγκοινωνιών ο Δήμαρχος Κω απάντησε επίσης λακωνικά ότι: «δεν λειτούργησε ποτέ δημοτικό πάρκινγκ στη Ζιά για να λειτουργήσει και τώρα…» (άρα, το ξεχνάμε…)

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ, 2 χρόνια μόνο τα στρατόπεδα ΛΑΘΡΟ μας φόρτωσες με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ, για τις δημοτικές συγκοινωνίες;

      Τώρα που βλέπεις το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα φας από τους Κώτες άρχισες τις Ροδίτες τ@τιανιές. Όμως ότι και να κάνεις είσαι τελειωμένος πολιτικά σου την κοπάνησαν τα στελέχη και οι ψηφοφόροι σου και σου έμεινε ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ… Είσαι η ζημιά και η καταστροφή για το νησί μας, θα σε στείλουμε στα αζήτητα…

      • ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ στον ΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, οι Κώοι θα στηρίξουν τον Γιώργο ΝΙΣΥΡΙΑΔΗ που θα μας φέρει την Ryan Air.

        Θα κάνει ο Γιωργάκης και βάση για την Ryan Air για να έχουμε και γραμμή με την Αθήνα με 30 €, λιγότερα από το ταξί…. Δεν κάνει τίποτα για τις συγκοινωνίες ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ με αποτέλεσμα τα αεροπορικά εισιτήρια να τα βρίσκουμε από 120-185€ με τα μικρά ελικοφόρα αεροπλάνα και τα καράβια κατάστρωμα 55€ χωρίς κρεβάτι και 17 ώρες όπως παλιά για να κάνουν οικονομία στα καύσιμα.

    • Ο δόλιος Περιφερειάρχης κατάφερε να μας φορτώσει 2 στρατόπεδα ΛΑΘΡΟ με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ και στην Ρόδο ΚΑΝΕΝΑ.

      Όμως θα έρθει και η σειρά μας να τον φορτώσουμε με πίσσα και πούπουλα μια και θα φάει μαύρο που θα χάσει τον τσαμπουκά που πουλά τώρα στηρίζοντας στις δημοτικές συγκοινωνίες μόνο τους ψηφοφόρους του ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΚΤΕΛ…

    • Ο Περιφερειάρχης που απαξιώνει κάθε τι που αναβαθμίζει τουριστικά την Κω ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙλΥΑΣΜΟ ΤΟΥ...

      Για τη θέση του Έπαρχου με τα κατσαβίδια προορίζεται η και στην θέση του αντιεπάρχου το δραστήριο φωνακλά Σταμάτη τον αποκαλούμενο Μέγα Αλέξανδρο. Τα ψώνια του ΕΒΕΔ ξεβρ@κώθ@καν και δεν τραβάνε πια. Μόνο για παρελάσεις και φιέστες κάνουν.

  1. ΟΛΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ,ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ.

    3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΜΕΛΙ ΠΡΩΤΟΣ.

  2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  3. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!

    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

  4. Δημαρχε ο Αγγελος μας έλεγε πως τα ενοικιαζομενα δεν θα ερχονται στη Ζια λογω παρκινγκ.Τελικα θα ανοιξει η οχι?

  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»; 1

    Δύο διαφορετικές και φαινομενικώς άσχετες μεταξύ τους ειδήσεις, υπάρχουν αυτές τις μέρες στην ειδησεογραφία. Η πρώτη, αφορά χιλιάδες σπίτια φορολογουμένων που αδυνατούν να πληρώσουν το φόρο κληρονομιάς, με το υπουργείο Οικονομικών να είναι έτοιμο να ενεργοποιήσει τον νόμο, βάσει του οποίου προβλέπεται ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που αδυνατεί να πληρώσει τον φόρο κληρονομιάς, να το παραχωρεί στο Δημόσιο.Και τι θα τα κάνει όλα αυτά τα σπίτια του κοσμάκη το Δημόσιο, δηλαδή η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων; Η μία εκδοχή είναι να τα πουλήσει –«κοψοχρονιά»!- στα ντόπια και ξένα κοράκια, που παραμονεύουν. Όμως, υπάρχει και μια άλλη εκδοχή, που έχει σχέση με την δεύτερη είδηση: ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας ανακοίνωσε χθες την «μετεγκατάσταση» των λεγομένων «προσφύγων» σε διαμερίσματα, τα οποία θα ενοικιαστούν για τον σκοπό αυτό – όπως είπε.

  6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»; 2

    Μήπως, όμως, επειδή στην πορεία θα διαπιστωθεί ότι το κόστος ενοικίασης (συν η πληρωμή των λογαριασμών, συν τα χρήματα που θα δίνουν στα «προσφυγάκια» για φαγητό, συν τα υπόλοιπα έξοδα…) είναι πολύ μεγάλο, θα τα εγκαταστήσουν «προσωρινά» στα σπίτια που θα χάνουν οι μη προνομιούχοι Έλληνες, λόγω αδυναμίας καταβολής του φόρου κληρονομιάς; Κι όπως γνωρίζετε, στη χώρα αυτή «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».
    Μήπως, εν τέλει, αυτό είναι το σχέδιό τους ευθύς εξ’ αρχής και δεν το μαρτυράνε; Να πάρουν τα σπίτια από τους Έλληνες για να εγκαταστήσουν μέσα «προσφυγάκια»;

  7. Για το Λύκειο Ζηπαρίου θα γίνει προσπάθεια σε συνεργασία με τους γονείς αν δεν βρεθεί κτίριο προς ενοικίαση, να επικρατήσουν τελικά οι δύο εναλλακτικές λύσεις δηλ. στο παλιό εργοτάξιο στο Λινοπότι, ή στο παλιό δημοτικό Ευαγγελίστριας.

    Και φυσικα κανενας γονιος δεν θελει αυτες τις δυο λυσεις!!!!

  8. μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω ΠΗ διελυσαν την ΚΕΑΣ και δεν εχει δρομολογια

    απο τα ξενοδοχεια.ολοι οι αλλοι επαγγελματιες θα κλαινε λογω λαθραιων που θα κυκλοφορουν ελευθερα.οι τουριστες λογω διαλυμενης ΚΕΑΣ θα μενουν μεσα στα ξενοδοχεια .

  9. ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ 2-3 ΕΤΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΤΙΡΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ (ΜΕ 5.000,00 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  10. Δήμαρχε κ περιφερειάρχη βάλτε συκγηνωνια στα χωριά φτιάξε τε λίγο το οδικό δίκτυο κ μην φοβάστε τίποτα πάλι εσείς θα εισται εξουσία , αν όμως μας καταδικάσετε στο μονωπολειο ΚΤΕΛ κ σια δε θα βρητε μέρος να πάτε , ακούς δήμαρχε ; κ για σένα χτυπά η καμπάνα καλό πασχα σε όλους

  11. με τα χρηματα και των δημοτων της δευακ.γνωστο το κολπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ