Ανατροπή στον δήμο Ρόδου: Με 57,96% νέος δήμαρχος ο Αλέξανδρος Κολιάδης

5
23313

Νέος δήμαρχος Ρόδου αναδείχθηκε από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο Αλέξανδρος Κολιάδης, με ποσοστό 57,96%  έναντι του 42,04% που κατάφερε να συγκεντρώσει ο Αντώνης Καμπουράκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών (τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να επικυρωθούν και να ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο της Ρόδου) το αποψινό αποτέλεσμα έχει ως εξής:

 

Αλέξανδρος Κολιάδης: «Η νίκη είναι δική σας, η νίκη είναι των Ροδιτών – Είπαμε ενωμένοι αλλάζουμε, και το κάναμε πράξη όλοι μαζί σαν ένα!»

«Η νίκη είναι δική σας, η νίκη είναι των Ροδιτών. Είπαμε Ενωμένοι Αλλάζουμε και το κάναμε πράξη όλοι μαζί σαν ένα!», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Αλέξανδρου Κολιάδη ο οποίος απευθυνόμενος προς τον ροδιακό λαό σε δήλωση που εξέδωσε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι τον υποστήριξαν, αλλά και την αισιοδοξία του για το μέλλον του νησιού.

Υπενθυμίζουμε, πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Κολιάδης έλαβε ποσοστό 57,96% στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κολιάδη:

Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου για την αποψινή μεγάλη νίκη.

Η νίκη είναι δική σας, η νίκη είναι των Ροδιτών.

Είπαμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και το κάναμε πράξη όλοι μαζί σαν ΕΝΑ!

Όπως κάναμε σε όλη τη διάρκεια του αξιοπρεπή αγώνα μας.

Η επόμενη ήμερα μας βρίσκει όλους μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ όπως θα είμαστε όλοι οι Ροδίτες στη νέα σελίδα που γύρισε η Ρόδος μας.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ κάναμε την ΑΛΛΑΓΗ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα πορευτούμε ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη Ρόδο μας.

Οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του κ. Κολιάδη, καλά κρατούν μέχρι αυτή την ώρα. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ροδιακή:

 

Ο Αντώνης Καμπουράκης συνεχάρη δημόσια τον Αλέξανδρο Κολιάδη για τη νίκη του και ευχαρίστησε δημόσια τους συνεργάτες του και τα στελέχη του για τον αγώνα που έδωσαν

Δείτε το βίντεο:

Συγχαρητήρια δήλωση προς τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη εξέδωσε πριν από λίγο ο κ. Νίκος Γερονικόλας στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον εκλεγμένο, νέο δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη. Του εύχομαι να προετοιμαστεί καλά για την ανάληψη των καθηκόντων του από 1η Ιανουαρίου 2024 και να προετοιμάσει τα στελέχη του για τις θέσεις ευθύνης έναντι του νησιού μας. Η Ρόδος έχει απαιτήσεις και συνολικά έχουμε την υποχρέωση, εσείς από τη θέση της δημοτικής πλειοψηφίας κι εμείς από τη θέση της αντιπολίτευσης να δουλέψουμε με αφοσίωση για τα ζητούμενα του τόπου μας, αλλά και να σταθούμε ισάξιοι των ιστορικών περιστάσεων.

πηγή: https://www.rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυριε υφυπουργε. τα καταφερες και Ροδο και Κω…!
    Αληθεια οταν σε 3 και κατι χρονια ξαναγινουν βουλευτικες ξερεις τι εχεις να παθεις??? απλα να ξερεις πως η εκδικηση στην πολιτικη ειναι σιγουρη. και την εχουν ζησει πολλοι και στην Κω….
    Να χαρεις τωρα γιατι το μελλον σου σιγουρα δεν θα ειναι καλο….

    • ΑΘΗΝΑΙ.
      Πρώτη Κυριακή.
      9 υποψηφιοι, τεράστια αποχή.
      Μπακογιάννης 41%
      Δούκας 14%
      Την επόμενη Κυριακή και πάλι αποχή.
      Και βγαίνει δήμαρχος το 14%
      Δλδ 1 vs 8
      Και κοκορέυεται το ΠΑΣΟΚ και η «άλλη» πλευρά ότι ξεσκισανε την ΝΔ.
      Η πρώτη Κυριακή που είναι ο πραγματικός καθρέπτης των αναλογιών δεν μετράει?
      Είναι να τρελαίνεσαι ή όχι?

    • Τωρα που θα σταματήσει ο Αβρίθης να τους κάνει όλες τις εισηγήσεις, θα γελάσουμε πολύ! Και με τέσσερα πουλέν του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ