Δ. Καλλούδης: Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο όλων των Κώων «Τι λες θα αντέξεις το βάρος του 60% και του 66%;»

45
21385
Ανοιχτή επιστολή.
Άκου Δήμαρχε ολων των Κωων, Θεοδόση Νικηταρά. Είναι πολύ σημαντικό το ποσοστό 66% που οι Κωοι σου έδωσαν, αλλά, και βαρος μεγάλο έως ασηκωτο, μαζί με την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβανεις.
Άκου Δήμαρχε. Μη ξεχάσεις ότι, η ζωή και το δημαρχιλικι είναι μεγάλες αξίες και πρέπει να συμπεριφερθεις, σύμφωνα με τις αρχές που διέπουν την αλήθεια, αυτή την αλήθεια που εσύ ο ίδιος πιστεύεις.
Άκου λοιπόν Δήμαρχε. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις τις οφειλές σου. Οφειλές προς και από κάθε κατεύθυνση.
Είσαι τυχερός γιατί έχεις δημιουργήσει στη ζωή σου ένα πλέγμα σχέσεων και φιλίας με πολλούς ανθρώπους γύρω σου. Με τους μεγάλους και ιδίως με τους νέους. Σχέσεις που σου δίνουν ανάσες ζωής.
Άκου λοιπόν Δήμαρχε. Είναι ανάγκη να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Να είσαι κοντά στον άνθρωπο, να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς, όποιος κι αν ειναι.
Να σέβεσαι τις δικές του προσπάθειες, να εκτιμάς τις δικές του προτεραιότητες, τις δικές του αναζητήσεις και αγωνίες. Να συμμετέχεις και όσο μπορείς να προσφέρεις, αλλά και να δέχεσαι τις προσφορές με ταπεινοφρσυνη. Οι άνθρωποι να ξέρεις ότι, δεν μπορούν να αντέξουν μεγάλες δόσεις πραγματικότητας και η πραγματικότητα είναι το μεγάλο βάρος του 66% και για να μπορεις με τέτοιο βάρος να προσφέρεις πρέπει εσύ πρώτα να ξεχειλίζει από ενέργεια. Και, πρόσεξε Δήμαρχε, οι αξίες και οι αρετές είναι που ανυψωνουν και σε οδηγούν προς το φως της δημιουργίας. Ο μη συμβιβασμός αποτελεί δύναμη ψυχής.
Τι λες θα αντέξεις το βάρος του 60% και του 66%;
Φιλικά
Δημητρης Πέτρου Καλλουδης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι θα γινομασταν άραγε αν δεν είχαμε τον Δημήτρη να μας πει τι θα κάνουμε.. τι θα σεβαστούμε τι θα προσεχαμε….χωρίς τον γνώστη τον μεγάλο τον λεβέντη την Δημητρη!!!(…. τοχαμε και δεν το ξέραμε?)

    • ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΥΤΕ Το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΟΥΤΕ τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ, με την ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΣΤΟ 48%....

      ΑΡΑ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 31,20 ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ….

      • Καλά ρε τί διάνοια μαθηματικών είσαι; Έτσι εκρινες τις εθνικές εκλογές, έτσι τις περιφερειακές εκλογές, έτσι και τις δημοτικές.Δεν μας λες τί τελείωσες; Άντε με τον κάθε εκλογολογο,πειραγμενο εδώ μέσα…..

        • Του έταξαν κι αυτουνου εκδηλωσεια στα ιπποκρατεια.

        • Άν δεν μπορείς να δεις αυτήν την αλήθεια που είναι μπροστά στα μάτια σου, τότε καληνύχτα….!

  2. πολύ καλά είπα συμφωνώ με αυτό που λέτε όλοι ότι είμαι κάτοικος της Κω για πάνω από 25 χρόνια τώρα και δεν έχω πολιτικό κόμμα που ακολουθώ θα έλεγα im ανεξάρτητος αλλά ελπίζω ο δήμαρχος να ακούει τώρα τους νησιώτες με εκεί καθημερινά προβλήματα, με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τους ξενοδόχους, Όλοι σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία και άλλους τομείς του νησιού και προχωρούν με λύσεις απαντήσεων και προετοιμάζουν τα σχέδια που είπε ότι θα τεθούν σε εφαρμογή την επόμενη θητεία που είναι τώρα.
    Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν όλα να λυθούν και να γίνουν μέσα σε μια νύχτα, αλλά το να ακούει, να σέβεται και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους και τους αξιωματούχους του, επαναφέρει το νησί μας στον 21ο αιώνα με την εκπαίδευση, τη συντήρηση, τους δρόμους, τον τουρισμό, τις νησιωτικές υποδομές στην πρώτη γραμμή. Εύχομαι σε αυτόν και στο κόμμα του και σε όλους τους άλλους εκλεγμένους αξιωματούχους μια καλή θητεία 5 ετών.

  3. Και ασφαλώς θα αντέξει και όλες τις αρετές που αναφέρετε κ. Καλλούδη έχει ο δήμαρχος όλων των Κώων!!!!Εχει όμως την συμπαράσταση της απόλυτης πλειοψηφίας των Κώων πολιτών!!!Το Γενάρη που ξεκινάει η νέα πενταετία είμαστε σίγουροι ότι θα έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει το μεγάλο έργο του!!!

    • Έχασαν το δικαίωμα να μιλάνε. Ακόμα και το λευκό είναι ψήφος. Η αποχή είναι για τους ηλίθιους. Ηλίθιους όπως αυτούς που δεν μπορούν να παραδεχθούν τα λάθη τους, ή να αλλάξουν γνώμη.

      Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής.
      – Το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην απονομή δικαιοσύνης και στην άσκηση εξουσίας.
      Αριστοτέλης
      Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος (384-322 π.Χ.)

    • Εννοείτε.Οι άλλοι απλά είναι γλάστρες.Στις εκλογές πάντα αυτοί που συμμετέχουν μετράνε οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα

  4. Κύριε Καλλούδη απαντήστε με ειλικρίνεια. Θέλετε έναν δήμαρχο που να είναι καλό παιδί ήνα κάνει έργα?

    • ο θεοδοσης ταχει και τα δυο μαρια μου.
      και εργα κανει και καλο παιδι ειναι.
      γιαυτο ο λαος του εδοσε 60%. σε αντιθεση με τον πρωην που ειχε βαλει στον αυτοματο το νησι, 5 χρονια, καλοπερνουσε, ταξιδευε, εβριζε, κυνηγουσε τους πολιτες κλπ κλπ. και ιδου το αποτελεσμα!!

  5. ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΡΟ,ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…….

  6. Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  7. Ναι προτιμούμε ένα άνθρωπο ήπιο και καταδεκτικο παρά ένα υβριστή που όσα έργα και αν κάνει τα ακυρώνει με την αρνητική συμπεριφορά του. ο λαός έκρινε και αποφάσισε πολύ σωστά.

  8. είναι πολλά τα λεφτά αντέξει δεν αντέξει αυτός και οι παρατρεχαμενοι του μια χαρά βολεύτηκαν

  9. Τώρα είναι που θα τα παρατήσει όλα αφού έδεσε τον γάιδαρο του και βολεύτηκε γι άλλα 5 χρόνια.

  10. Απορώ με τόσο δηλητήριο περιμένατε και να νικήσετε;; αντί να συνεργαστείτε για το καλό του τόπου συνεχίζετε το διχαστικό υβρεολογιο;;

  11. O Νικηταράς είναι καλό παιδί, καλός ….., καλό Πάσχα και καλά κρασιά.
    Ο Δήμαρχος δεν χρειάζεται υποδείξεις, η Κως δεν χρειάζεται έργα. Όλα πάνε καλά.

  12. Τι το θέλαμε κ Δημήτρη να πούμε καλά λόγια για τον Δήμαρχο της νίκης. οι χαμένοι των εκλογών πέσανε να μας φάνε. δηλαδή αν τον βρίζουμε θα ήμασταν αρεστοί ;

  13. Καλορίζικος να είσαι Δήμαρχε!!Εμείς οι Πυλιωτες ζητάμε μια συγκοινωνία.Ειμαστε τελείως απομονωμενοι.Δεν μπορούμε να πάμε σε ένα γιατρό ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ σε ώρες που δεν προφθανεις να κάνεις τις αναγκαίες δουλειές σου και να.κινδυνευεις.με χιλιάδες μετανάστες!Έλεος!Εάν βρεθείς απόγευμα στην Κω το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα σε βγάλει στην Λίμνη.Φροντιστε λίγο για το θέμα της συγκοινωνιας δώστε λίγο σημασία και στο απομονωμένο Πυλι.Σας ευχαριστω

  14. Καταφέρατε και εκλέξατε να σας διοικούν ΥΑΙΝΕΣ με τα κοπάδια τους! Για πέντε χρόνια θα τρώνε από τα πτώματά μας. Μπράβο μας!

  15. Δίνεις την εντύπωση πως θες να είσαι στην επιφάνεια,και πως ολοι(και οι εκλεγμένοι με60%)πρέπει να ..διατάσσονται από σένα!!!θίγεις τον δήμαρχο,θίγεις το60%των συμπολιτών σου μα πιο πολύ θίγεις τον εαυτό σου!!!!

  16. ‘Αντε τώρα αντί μία ελιά το πολύ να βάλεις και δεύτερη..ποιός λέει ότι αυτοί που κερδίζουν με τέτοια ποσοστά είναι και πετυχημένοι? Μάλλον εξαρτώμενοι είναι..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ