«Ηχηρό μήνυμα και απόφαση για αλλαγή στην Κω- Ενθουσιασμός και Θερμή υποδοχή του Γιώργου Κυρίτση σε Πλατάνι Οικισμό Σοφοκλή Βενιζέλου και Κρητικά»

21
28317

ΘΕΜΑ :  ‘’ Ηχηρό μήνυμα και απόφαση για αλλαγή στην Κω- Ενθουσιασμός και Θερμή υποδοχή του Γιώργου Κυρίτση σε Πλατάνι Οικισμό Σοφοκλή Βενιζέλου και Κρητικά.’’

 

Το μήνυμα της αλλαγής έγινε πλέον πλειοψηφικό ρεύμα σε ολόκληρη την Κω.

Στις 8 Οκτωβρίου η Κως στο Φως.

Η απογοήτευση από την εγκατάλειψη της πόλης της Κω από την απερχόμενη δημοτική αρχή, δίνει τη θέση της στην ελπίδα και στην αισιοδοξία.

Η παρακμή φεύγει. Έρχεται η Κως των έργων.

Οι πολίτες στο Πλατάνι, στα Λαϊκά και στα Κρητικά επιφύλαξαν θερμή και ενθουσιώδη υποδοχή στο Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής.

Ο Γιώργος Κυρίτσης συζήτησε με τους πολίτες που έθεσαν το ζήτημα της έλλειψης καθαριότητας, ανάπλασης των Κρητικών, φωτισμού και παιδικών χαρών, αλλά και της συγκοινωνίας στο ξεχασμένο Πλατάνι και το Ασκληπιείο, καταθέτοντας συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις για την βελτίωση της καθαριότητας, όπως:

-Αλλαγή όλου του μοντέλου λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας και του τρόπου υπολογισμού των τελών καθαριότητας με βάση την αρχή «Πληρώνω όσο Λερώνω – Κερδίζω όσο Ανακυκλώνω.

 

-Έμφαση στη μικροκαθαριότητα στις γειτονιές και στην οδοσάρωση, με συγκεκριμένο προσωπικό σε κάθε γωνιά της Πόλης αλλά και στις κοινότητες.

– Η Κως θα γίνει νησί-πρότυπο για την ανακύκλωση με πράσινα σημεία.

-Η συνολική ανάπλαση και ο φωτισμός στα Κρητικά είναι προτεραιότητα για τη νέα δημοτική περίοδο.

-Η ανακατασκευή και σωστή λειτουργία των παιδικών χαρών σε Πλατάνι και Πασσανικολάκη θα ξεκινήσουν άμεσα.

-Η δημοτική συγκοινωνία δεν μπορεί να ξεχνά το Πλατάνι και το Ασκληπιείο. Τα δρομολόγια θα πυκνώσουν και τα ωράρια τους θα είναι σε τακτική βάση μέχρι αργά το βράδυ.

Η Σύγχρονη Κως, που αφορά όλους τους δημότες και όλες τις γειτονιές έρχεται.

Γιατί ο Γιώργος Κυρίτσης και η Δύναμη Αλλαγής έχουν πρόγραμμα, σχέδιο.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΗΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;; 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

  2. οι δικοι σου εμαθαν την ηττα και δεν βγαινουν μαζι σου.Τι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΩΡΓΟ;; Δεν επρεπε να κατεβεις.Σου το λεγαμε,αλα εσυ ο ιδιος.Τον εαυτο σου πανω απο ολους.Μαθε γιωργο οσοι σε χαιρετον ,ενας στους δεκα θα σε ψηφισει.

  3. Δεν θα ονομασω.Θελω να μου πεις που ειναι οι παλιοι υποψηφιοι οταν βγαινεις περιοδεια.Μηπως εμαθαν για τις δημοσκοπησεις και μας την κανουν.Απαντησε στους ψηφοφορους μας,γιατι ακουγοντε πολα στα πηγαδακια.

  4. ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ.

    • ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ ΦΙΛΕ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ,ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.
      ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΜΗ ΦΤΩΧΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ . ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ,ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ(ΜΗ Χ@ΣΩ) ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ. ΑΛΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ.

  5. Γιώργο είσαι 1ος το ξέρουμε όλοι όσοι γνωρίζουν από εκλογές,!! καλό το παιχνίδι με τις στοιχηματικες για να οικονομησουν κάποιοι στο στοίχημα!!!

  6. Μετά απο δύο θητείες βλέπει και την πόλη σε εγκατάλειψη!!!!!Εγκατάλειψη χωριών εγκατάλειψη πόλης πόσο μηδενισμός!!!!!Οι τουρίστες έρχονται έτσι για να δουν την εγκατάλειψη!!!!!!Εμείς όλοι είμαστε στραβοί και τα βλέπουμε πιο καλά τα πράγματα!!!!!!!Ο ηχηρός θόρυβος θα έρθει μαζί με την ήττα!!!!!!!!Μετά θα ξυπνήσετε και θα καταλάβετε ότι κάτι κάνει η δημοτική αρχή!!!!

  7. Άντε και το έπαιξα στο στοίχημα έπεσε η απόδοση στο 2,80 ,
    Διπλή χαρά θα μου κανείς δήμαρχε !!
    Ακούγεται ότι το ποντάρουν αρκετοί για να δούμε ..

  8. Γιώργο Κυριτση πιστεύουμε σε σένα !

    Μπορεί να μην είσαι διπλωμάτης ψεύτης όπως θέλει ο κόσμος αλλά ειλικρινής ακόμη φτάνοντας στα άκρα κάποιες φορές !

    Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια σου και στα έργα που δεσμεύεσαι να κανείς γιατί έχεις πυγμή , έχεις τα κότσια να λες την αλήθεια και να μπαίνεις μπροστά για τον τόπο σου και όχι για συμφέροντα των λίγων

    Όσοι σε λασπολογούν είναι όσοι φοβούνται ότι όταν θα βγεις Δήμαρχος το φως σου θα δείξει τις ανικανότητες τους !

    Αλλά , ακόμη και δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση

    Προχωρά μπροστά , λίγο έμεινε το σκοτάδι , ο λαός των Κρητικών , της Λαμπης , της Αβερωφ και όχι μόνο είμαστε κοντά σου αλλά φοβόμαστε και να μιλήσουμε με όλη αυτή την απειλή και την μαυρίλα γύρω !

    Θα είσαι πρώτος με διαφορά , γιατί ο λαός δεν ξεχνά ότι έκλεισαν σχολεία , η σχολική επιτροπή ήταν χαμένη , δεν έγινε κανένα σχεδόν έργο σε όλο το νησί , τα κρητικά έγιναν ένας βούρκος όπως και όλη η Κως !

    Προχωρά Μπροστά !

  9. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ Η ΚΩΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣΣΣΣΣ

  10. ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΓΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΣ ΠΟΛΥ

  11. Ένας γυρολόγος και σαλτιμπάγκος της πολιτικής με φούμαρα, ψέματα και συνεχή ταξίματα και υποσχέσεις. 5 + σήμερα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ