Γιώργος Κυρίτσης: Η ελπίδα επιστρέφει στη δημοτική κοινότητα Ασφενδιού – Πάμε για μια πενταετία έργων σε Ζηπάρι, Ζιά και Τιγκάκι

22
17832


Γιώργος Κυρίτσης : ‘’ Η ελπίδα επιστρέφει στη δημοτική κοινότητα Ασφενδιού-Πάμε για μια πενταετία έργων σε Ζηπάρι, Ζια και Τιγκάκι’’

 

Μία ακόμα επιβεβαίωση της ισχυρής δυναμικής που αναπτύσσει η Δύναμη Αλλαγής ήταν η περιοδεία του Γιώργου Κυρίτση και των υποψηφίων της παράταξης στη δημοτική κοινότητα Ασφενδιού.

Το μήνυμα ‘’ Η Κως στο Φως’’ έφτασε έως το ορεινό Ασφενδιού και μετατρέπεται σε ισχυρή εντολή για αλλαγή στις 8 Οκτωβρίου.

Οι πολίτες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, εγκαρδιότητα, πίστη και αισιοδοξία το Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής.

Η εγκατάλειψη στους οικισμούς ήταν και είναι εμφανής αφού η απερχόμενη δημοτική αρχή είχε κηρύξει τον πόλεμο στην κοινότητα, είχε γυρίσει την πλάτη της στο Ασφενδιού.

Όπως είπε ο Γιώργος Κυρίτσης, απευθυνόμενος στους κατοίκους ‘’ η ελπίδα επιστρέφει στη δημοτική κοινότητα Ασφενδιού. Πάμε για μια πενταετία έργων σε Ζηπάρι, Ζια και Τιγκάκι, πάμε για να φέρουμε την Κω στο Φως.

Στις 8 Οκτωβρίου γυρίζουμε σελίδα και από την 1η Ιανουαρίου ξεκινά η δουλειά, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος΄΄

Έθεσε μάλιστα συγκεκριμένες προτεραιότητες για την επόμενη μέρα , όπως:

-Δημιουργία μεγάλης δεξαμενής για την κάλυψη των υδροδοτικών αναγκών και δικτύου πυρόσβεσης.

-Κανονισμός Λειτουργίας που θα συναποφασιστεί από όλους για την περιοχή.

– Φορέας Διαχείρισης του Ορεινού Όγκου της Ζιας και της Δ.Ε Δικαίου που θα έχει τη δυνατότητα υλοποίησης έργων με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

-Εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και διαμόρφωση νέου χώρου στάθμευσης.

-Ολοκληρωμένη ανάπλαση στον οικισμό της Ζιας, για να γίνει πόλος έλξης και ζωής.

-Δημιουργία Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου με τη στήριξη της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

-Αναπλάσεις και ηλεκροφωτισμοί στο Ζηπάρι.

-Χώροι στάθμευσης και διανοίξεις οδών στο Τιγκάκι για την καλύτερη διακίνηση πεζών και τροχοφόρων στην περιοχή.

-Ηλεκτροφωτισμός σε όλη την έκταση του Τιγκακίου.

-Αξιοποίηση και ανάδειξη της Αλυκής.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν το οράματα είχαν όνομα θα είχαν το όνομα σου κ. Κυρίτση γιατί μόνο οράματα βλέπεις και λόγια του αέρα! Εγώ είμαι 26 χρονών, ούτε μαζί σου είμαι ούτε με τον κ. Νικηταρά όμως για το νησί μου και τους ανθρώπους του δεν πρέπει να μιλάς γιατί έργα στην δική σου τετραετία δεν είδε κανένας μας και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τάζεις έργα και πρωτοπορία στο νησί μας! Ένας να βγει μια φορά και να κάνει πράξεις και έργα αθόρυβα χωρίς πολλά πολλά μπορεί; Αν δεν μπορείτε καθίστε σπίτια σας!

    • Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΒΟΛΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ…ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΧΑΡΑΧΤΗΡΕΣ.

    • Μαλλον δν εχεις σχεση με την πραγματικοτητα.
      Ο Τεως επι δημαρχειας Του, κρατουσε το ΖΗΠΑΡΙ πεντακαθαρο. (Το οτι περναγε η σκουπιδιαρα καθε 20 μερες το παραβλεπω).
      Το ΖΗΠΑΡΙ ηταν πρωτο σε πρωτεραιοτητα στις ενεργειες του. (Ασχετα αν δν γνωριζε που ηταν στον χαρτη).
      Η ευγενεια του στο ζενιθ. (δεν με πειραζε που … σε κοινη θεα).
      Εκστασιαζομαι βλεποντας την τερατωδη μοσχαροκεφαλη με την ξαπλωμενη τουριστρια στην εισοδο της πολης.
      Και τωρα που εχει και τον Μ…λακη, ου, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.

      • Μια χαρά έχω σχέση με την πραγματικότητα. Όσο ήταν ο κ. Κυρίτσης δήμαρχος τρώγανε όλοι καλά σε Δήμο και καθαριότητα γιατί μυράζονταν κονδύλια και καλοπερνούσανε! Ο κ. Νικηταράς τους τα έκοψε αυτά και ας είναι άνθρωπος της φωτογραφίας τουλάχιστον έργα έδειξε και ξανά λέω δεν υποστηρίζω κανέναν απ τους δύο θελω απλά σαν Κώος πολίτης κάποιος να βγει και να κάνει πράξεις και έργα αθόρυβα και πραγματικά! Φτάνουν τα λόγια!

        • Πιστευω να καταλαβες οτι κανω αστειακια με την πραγματικοτητα.
          Με Κυριτση και Μ…κη ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.

  2. Με το ζορι χαιρετα τον κοσμο.Παει να τους χαιρετησει και απο ντροπη ο κοσμος του δινει το χερι.Μεγαλη ξευτιλα,οπως η ξευτιλα που ερχετε στις 8 του μηνα.

  3. εκανες 300 μετρα ασφαλτικα σε μια πενταετια, και ο νικηταρας εκανε 17 χιλιομετρα και ειναι σε εξελιξη αλλα 17.

  4. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ? ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

  5. κ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ουτε η υπαλληλοι δεν ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ………και ιδιοσ η καθαριοτητα…………… αντε γιααααααα

  6. Λόγια και υποσχέσεις του αέρα. Το μόνο που θέλει είναι να ικανοποιήσει το εγώ του. Κατά τ`άλλα όπως είχε πει και ο αδ..ός, όταν βγει ξανά θα………. όλους. Με τις υγείες σας…

  7. ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ

  8. Νικηταράς είναι η καταστροφή του νησιού ξυπνάτε! Ο Κυρίτσης με τα ελαττώματα του, είχε και έχει την καλύτερη παράταξη και τους καλύτερους συνεργάτες. Νικηταράς βόλεψε τους κολλητούς σε δήμο και Μαρίνα και έχει τάξει άλλες τόσες θέσεις στα καινούργια φυντάνια που μάζεψε.

  9. Το ποσο ξερετε τη χωριά φένεται απ το οτι η φωτογραφια ειναι απο τον Ασώματο και οχι απ τη Ζιά που αναφερεστε. Οχι βέβαια οτι οι αντιπαλοι σας ειναι καλυτεροι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ