Την υποψηφιότητα του με τον Γιώργο Κυρίτση, ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γιωργαλλής | «Mε τον δήμαρχο των «έργων» και όχι με τον δήμαρχο της «φωτογραφίας»

87
13296
Την υποψηφιότητα του με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε, παρουσία τους επικεφαλής της παράταξης Γιώργου Κυρίτση, ο  πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού, Μιχάλης Γιωργαλλής, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Blue Lagoon City».
Ο κ. Γιωργαλλής  στην εισήγηση του, τόνισε πως η υποψηφιότητα του , έχει στόχο να υπηρετήσει τα προβλήματα των πολιτών, ενώ  απολογήθηκε γιατί συνέβαλε σε «μια τετραετία, απραξίας με έναν δήμαρχο της φωτογραφίας. Ο κ.Νικηταράς, απέτυχε!» και  τόνισε πως θα συνεχίσει να παλεύει για τα συμφέροντα της κοινωνίας  «γιατί είναι η ώρα των πολιτών»  κι όχι των «εργατοπατέρων» που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα.
«Όσα με πλήγωσαν , έγιναν δύναμη για να αντέξω τη δημόσια συκοφαντία και λασπολογία στην οικογένεια μου» υπογράμμισε ο  κ .Γιωργαλλής και  κάλεσε την κοινωνία να απαντήσει στην «απραξία» ενώ τόνισε πως στρατεύεται με τον δήμαρχο των «έργων» και όχι με τον δήμαρχο της «φωτογραφίας».
Αναφορικά με τις κοινότητες, επισήμανε πως υπάρχει απραξία, ο δήμαρχος δεν παρευρέθηκε σε καμία συνεδρίαση κανενός κοινοτικού συμβουλίου στο νησί. Τέσσερα χρόνια δεν έγιναν λαϊκές συνελεύσεις τόνισε ο κ.Γιωργαλλής και σημείωσε πως μήτε οι «δικοί του» κοινοτικοί σύμβουλοι δε έφερναν θέματα στο κοινοτικό συμβούλιο αν δεν είχαν εντολή από τον κ.Νικηταρά.  Αναφέρθηκε στην ανάπλαση του έργου των πεζοδρομιών στο Ζηπάρι το οποίο έχει  «κολλήσει» κι έχει μήνες να δει συνεργείο,  όπως επίσης και στο δρόμο της Μiνιέρας ο οποίος έγινε «πρόχειρα»  χωρίς ηλεκτροφωτισμό και  χωρίς να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες εργασίες.
Σημείωσε πως στα έργα  γενικότερα υπάρχει μια «προχειρότητα»,  αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη των μηχανημάτων έργων και των δημοτικών ενοτήτων , στον  «πόλεμο»  που βιώνουν οι πρόεδροι των κοινοτήτων.  Τόνισε πως τα υλικά  και τα μηχανήματα που υπάρχουν στο εργοτάξιο, ανήκουν στην κοινωνία κι όχι στον αντιδήμαρχο, επισήμανε ο κ.Γιωργαλλής.  Για το θέμα της πυροπροστασίας στη Ζια σημείωσε πως στην συνεδρίαση που συγκάλεσε απουσίασε η δημοτική αρχή ενώ το ζήτημα αυτό, η δημοτική αρχή  το έφερε ετεροχρονισμένα στο δημοτικό συμβούλιο, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα «καιγόταν».
Ο κ. Γιωργαλλής tόνισε πως ο κ.Νικηταράς «τρέχει» πάντα  πίσω από τις εξελίξεις  ενώ  με ποδοσφαιρικούς όρους, υπογράμμισε  πως η ομάδα της δημοτικής αρχής  ήταν  κουρασμένη από το πρώτο ημίχρονο της ανάληψης των καθηκόντων της  και θα πρέπει ο κόσμος να αναρωτηθεί αν αυτή η ομάδα, μπορεί να «παίξει» στο δεύτερο ημίχρονο.
Ευχαρίστησε την κ.Ρούφα Ιωάννα και τα στελέχη της  για ότι προσέφερε στα κοινωνικά δρώμενα στα τέσσερα χρόνια με αξιόλογο έργο  και με πολλούς αγώνες , λέγοντας χαρακτηριστικά, πως θα συνεχίσει να είναι ενεργή πολίτης.   Τόνισε δε, πως δεν έχει «υποταχθεί» αυτά τα τέσσερα χρόνια,  παρότι έχει βιώσει λυσσαλέα επίθεση ο ίδιος και η σύζυγος του. «Δεν φοβόμαστε και θα δώσουμε τη μάχη για την Κω που αγαπάμε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και ανακοίνωσε την συμπόρευση του με τον Γιώργο Κυρίτση και τη «Δύναμh Αλλαγής».
Τον Μιχάλη Γιωργαλλή, καλωσόρισε στην παράταξη της «Δύναμης Αλλαγής» ο  επικεφαλής Γιώργος Κύρίτσης και τόνισε πως ήρθε η ώρα της συμπόρευσης με τον Μιχάλη για να αρθεί η περίοδος της «απραξίας» και να βγει η «Κως στο φως ξανά» με συνεργασία από όποια παράταξη κι αν είναι κανείς. Αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή του Μιχάλη Γιωργαλλή και επισήμανε πως είναι πάντα «Παρών», είναι ακούραστος και συνεχώς στις επάλξεις . «Η δύναμη μας είναι η αγάπη των πολιτών και η αγάπη μας για την Κω» τόνισε ο κ.Κυρίτσης, σημειώνοντας πως ο αγώνας ξεκίνησε με πολλούς νέους ανθρώπους στη «Δύναμη Αλλαγής»,  με στόχο «Η Κως ενωμένη και δυνατή να βγει ξανά στο φως».

Πηγή: https://www.kostv.gr

87 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ???

    • εαν εισαι απο καμια γωνια να ακουσεις τι λενε για εσενα,θα τα ειχες παρατησει χθες.Αντε ομως που ο σεβασμος,ο εγωισμος,η αξιοπρεπεια,ενος ανθρωπου ξευτιλιζετε.Π.Χ.ΕΣΥ.

      • Εσυ απο τις πολλες μπανανες που σε ταιζει ο Κοψιμιος εγινες μαιμου….χαχαχαχ αντε στο τσιρκο τωρα!!!χαχαχα

  1. Η πολιτική σου έκταση Γιώργο μου δεν συγκρίνεται με των αντιπάλων σου. Αν ρωτήσετε κάποιον που γνωρίζει από πολιτική θα σας το επιβεβαιώσει. Όταν είχες ξεκινήσει στο ΠΑΣΟΚ, σε θεωρούσαν από τα νέα μεγάλα πολιτικά ταλέντα. Ξέρεις που χάθηκε η μπάλα; Στον χαρακτήρα σου. Δεν μπορείς να κλείσεις το στόμα σου εκεί που πρέπει. Μιλάς πιο γρήγορα από ότι σκέφτεσαι μερικές φορές.

    Ένα πράγμα θα ζητήσω μην χάσεις από αυτούς τους ανθρώπους. Η κατάρτιση τους είναι μηδενική. Ως άνθρωποι δεν θα σχολιάσω τον χαρακτήρα τους. Τον ξέρω καλά, τον βλέπω και στις παρούσες εκλογές.

    Ακούγονται πολλά για τις πρακτικές τους, ας ελπίσουμε τα στόματα να ανοίξουν.

    Στην λήθη της πολιτικής ζωής αξίζουν να ανήκουν.

  2. συγνωμη εσεις δεν γραφατε οτι παθατε σοκ με αυτους που εβριζαν τον Νικηταρα και ειναι υποψηφιοι μαζι του????
    Για εσας αυτο δε μετραει????? Εσεις θυμαστε τι λεγατε για τον Κυριτση??? η επειδη γραψατε οτι κανατε λαθος και ειναι τελικα αντρας, οκ ολα καλα?
    και γιατι εδωσες συνεντευξη τυπου, για να ανακοινωθεις? θεωρείσαι το βαρυ πυροβολικο της παραταξης??

    κατεβα απο το καλαμι και πραγματικα κουρασες..

      • να μη ασχολουμαι πολιτικα, μαλιστα…να πλυνω μηπως και κανενα πιατο; ωραια αντιληψη, οταν γραφονται αληθειες να μη ασχολουμαστε με τα πολιτικα. μηπως να μου δωσεις οδηγία και τι να ψηφισω;

        • //στηκα για το τι θα ψηφίσεις,δεν με ενδιαφέρει καθόλου!!!

  3. δεν εχεισ επικινονια με εκσο κοσμο δεν κανεισ θεοδοση γραφετε ακουγιετε σε ολο το νησι πρωτοσ με διαφορα απο εσενα Κ_______ κσεχνασ εφκολα θα σου απαντισει το νησι 8 ωκτοβριου δεν πασ να κατεβαζισ το ουρανο με τα αστρα δεν δεν δεν σε θελει αφτι κινονια αλου μπορι

    • Εσύ πήγαινε πρώτα σχολείο να μάθεις γράμματα και ορθογραφία ζώον που μου έχεις και άποψη και μετά να γράφεις τις σαχλαμάρες σου! Άντε να δούμε τώρα, έχουμε μπλέξει με τους σαχλογραφιαδες του κοψιμιου!Από τις 8 Οκτώβρη σπίτια σας να ξεβρωμισει ο τόπος!

  4. Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 τελείωσαν πολιτικά σήμερα γιατί το ψηφοδέλτιο της Δυναμης Αλλαγής
    περιλαμβάνει ΑΞΙΕΣ!!!! Και άλλοι Γεωργαλλήδες συστρατεύονται ώστε η Κως να βγεί στο φως!!!!
    Η νίκη θα είναι πασιφανής ,σίγουρη, καταιγιστική,ώστε οι ανεφάρμοστες υποσχέσεις, τα συμφέροντα τα οικο-
    νομικά και οι λάσπες ,να σφραγισθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.Επιτέλους ο οχετός,τα σΚουπίδια
    και τα απόβλητα θα οδηγούνται όχι στο πολίτη,αλλά στο βιολογικό καθαρισμό του παρελθόντος!!!

  5. Το Ασφενδιου μαζι σου. Τους ψηφισαμε χαρις εσενα και μας απογοητευσαν, οπως και ολα τα χωρια!
    Θα τιμωρηθουν οπως τους αξιζει . ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!

    • Στα χωριά νομίζεις ότι θα κερδίσει ο 3φορές χαμένος!!!Κούνια που σε κούναγε!!!Στην πόλη θα πάθει την πανωλεθρία του Δράμαλη!!!!

  6. Τι συμβαίνει εκεί στην Ισχυρή Κω;
    Υποψήφιος σας με πολλούς σταυρούς σας παράτησε;
    Καταλάβαμε,βουλιάζει το πλοίο και όπου φύγει φύγει.

  7. Ναυτία μας έπιασε σε όλα τα επίπεδα αδερφέ.Να σου θυμίσω ότι είσαι ένας πρόεδρος χωρίς αρμοδιότητες σε ένα μικρό χωριό της Κω.Συνεντευξη τύπου ήθελες?Κάνε άλλη μια κολοτουμπα σε παίρνει……..Πηγές και με τους δύο δεν σου κάνουν?Πας σπίτι σου.Απλα πράγματα.Μαγικα ραβδακια δεν υπάρχουν.Ααααααα κάνε και την αυτοκριτική σου που και που δεν βλάπτει.

  8. Το δίδυμο της επιτυχίας.
    Έχεις ακουστά για τον Φίλιππο και τον Ναθαναήλ?
    Το κυλισε ο τζέτζερης κλπ κλπ κλπ?

  9. «Όσα με πλήγωσαν , έγιναν δύναμη για να αντέξω τη δημόσια συκοφαντία και λασπολογία στην οικογένεια μου»
    Ακριβως αυτο κανεις και εσυ
    δειξε μου ενα πραγμα ασχημο που εγραψε για εσενα ο Δημαρχος, Ενα. εγω παλι μπορω να δειξω 100 δικα σου!
    και μπορω να σου δειξω αλλα τοσα που εβριζες, αυτον με τον οποιο εισαι τωρατωρα, τον οποίο θα βριζεις ξανα, μεχρι την απομενη οενταετια, γιατι θα υποστηριζεις καποιον αλλον!

  10. Αφού δεν ντρέπεσαι και πλερωνεσε και από το δημόσιο δηλαδή άμα έβαλε τον ….. εκεί που θέλεις όλα καλά τώρα πηγές με αυτόν που κατηγορούσες και έβριζες εδουα θα φας καλά που σε και ξένο σώμα σε αυτους να δούμε την άλλη φορά που θα πας

  11. εντωμεταξυ κυριτσης,γιωργαλλης μιλούν για λασπη και συκοφαντιες….αν μπεις στο προφιλ του το λεξιλογιο θησαυρος. οσο για τον διπλανο του τι να πεις, εχει πει απο φελλους,τσοπανηδες,κοτσιδακια.. κτλ

  12. Άκου τη φωνή των συνδημοτών σου..σταματα τη σπατουλα άλλο..το έχεις τερματίσει τελείως..τελικά..9 Οκτώβρη θα ψάχνεις που να κρυφτείς..

  13. Επιπεδο…..λεξιλογιο……..κατάρες….παρακμή.
    ο Κυριτσης 10 χρονια πριν ουτε το χερι του δεν θα εδινε. Σήμερα μιλα για λασπη,ξεχνα τη του εσουρναν….οπως και ο Μιχαλης απλωνει το χερι ξεχνωντας πως τον αποκαλουσε ο Κυριτσης.

  14. ΜΗΧΑΛΑΚΙ
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ……ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.

  15. Καλα κανει ο Μιχαλης και στηριζει μελος της οικογενειας του. Και οι αλλοι εχουν οικογενειες Μιχαλη και κοιτα τα δικα σου σχολια. Με μια συγγνώμη δεν σβηνονται. πριν τελειωσεις την συνεντευξη απο καλεσες καποιους εκλογοπατερες. Ουτε το νυχακι τους δεν εισαι. Οσο για τον άλλο..περιφερομενος θιασος,οπως αποκαλουσε καποτε αλλο σημερινο υποψηφιο του. Κουρασμενος οσο ποτε ανήμπορος οσο ποτε παρακαλει αυτους που χλευαζε.

  16. Βρε Γιωργο μιλας για λασπη εσυ; εσεις; Στο εχω ξανα πει και παλιοτερα στο νερό. οσο δεν τους μαζευεις σου κανουν κακο.δυο,τρια ατομα πετουν λασπη,καθε αναρτηση τους χανεις και 1 μοναδα. Κουρασατε.

  17. ΦΕΛΟΙ,ΚΟΥΣΙΔΑΚΙΑΣ,ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΥΠΟΛΕΊΜΜΑΤΑ,ΡΟΥΦ////,Λ////,ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ,ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ,ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ. Σημερα φορεσαν τα λευκα τους για να μας ριξουν σταχτη στα μάτια. Να ξεχασουμε…

  18. Γιωργος και Μιχαλης μιλησαν για οχετο!
    Κυριολεκτικα εκτος τοπου και χρονου και οι δυο.
    Λίγοι

  19. Ο Σεφερλης μπροστα σας δεν πιανει μια.
    Μας ειπατε να ξεχασουμε ολα τα κοσμητικά επιθετα που με αυτα καθημερινά στολιζετε τους αντιπάλους σας. τα υπονοουμενα και τη λασπολογια. Θελετε φορώντας τα λευκα να μας παρουσιαστειτε ως παρθενες.

  20. Μπορεί Μιχαλάκη να ζεις στο Ασφενδιού αλλά δεν τους ξέρεις καλά ….τους έγραψε στα παπούτσια σου όλους αυτούς που σε ψηφησαν τώρα έρχεται η τιμωρία σου από τους ασφενδιανους νύχτα θα κόψετε

  21. …κάθε χωριό έχει τον …δεν ειναι που αλλάζεις κάθε φορά και άλλη παράταξη αλλά η πλάκα…

  22. ……..25 Αυγούστου στις 10:11 π.μ. • Κως • Τελευταία έχω υποστεί μεγάλο σοκ με κάποιους . Βλέπω ανθρώπους που έβριζαν χθες το Νικηταρά και σήμερα κατεβαίνουν στο ψηφοδέλτιο μαζί του. Βλέπω ανθρώπους που δεν ήθελαν να τον βλέπουν και που ξεστόμιζαν τα χειρότερα γι’αυτόν να φωτογραφίζονται με ένα πλατύ χαμόγελο δίπλα του.

  23. Ποιος μιλάει για λάσπες κ ύβρεις χαχαχα καλά είσαι με τα σωστά σου ;; Το φέισμπουκ να δει κάποιος θα καταλάβει το επίπεδο σας ..έλεος όμως που πιστεύεται ότι είστε κάποιοι !!! Τον Νικηταρά δεν είδα καν να σας απαντάει ξέρεις γιατί ;; Δεν θα ασχοληθεί με το επίπεδο σας ..σας έχει που αν άνοιγε το στόμα του θα κρυβόσασταν αυτό είναι σίγουρο

  24. Ποιος είναι αυτός που θέλει και συνέντευξη τύπου;;Κυριτση ψηφίζω αλλά φάουλ Γιώργο!!!Σιγα τα ουαου πολύ αξία του έχετε δώσει!!!Κριμα Γιώργο γιατί πολλοί ψηφοφόροι σου σήμερα απογοήτευτηκαν με αυτήν την ενέργεια σου!Και να ξέρεις στα γραφη αυτά ένας δικός σου άνθρωπος!

  25. Από την στιγμή καί μόνο που βγήκε …….καί κατηγόρησε τον Καισαρλη φάνηκε ότι είστε πολύ λίγη και αν νομίζεις ότι το Ασφενδιού είναι μαζί σου είσαι γελαμεσνος βρε σε ένα μήνα θα τα κάνει και εκεί…………. καί θα κόψης πάλι λίγο αξιοπρέπεια Τώρα που θα μετράς τους σταυρούς και θα κλαίς θα είναι καλά. Μαυροοοοοοοοο.

  26. Τέτοια τιμή να παρουσιαστείς και με συνεντευξη ειλικρινά δεν το περίμενα!!!!Αλλά να βγεις μια φώτο δεν λέει και τίποτα!!!Φαντάσου κάνεις αραβώνα με αυτόν που τον εγκατέλειψες στις προηγούμενες εκλογές στο παραπέντε!!!!Τέτοια θα ειναι η ήττα στις εκλογές που σας έχει πιάσει πανικός!!!Με αλλοδαπούς με ακραίους μολις και φτάσατε το 150!!!!Νικηταράς η ελπίδα του δημοκρατικού δήμου!!!!!!!!Η Κως θα δείξει το δρόμο!!!!!Μετά Μιχάλη δες τα !!!!

  27. Εσύ νομίζεις ότι έκανες έργο με τον ασβέστη που κρατούσες. Ρε ντροπή σού λερώνεις το χωριό σού αλλά ο κόκκινος γκρεμός σε περιμένει από εκεί θα πάρεις φορά ………τού Θεοδόση.

  28. Ειστε πολυ ατειοι.Κυριτσης-γιωργαλης.🤣🤣😁😁👩🏻‍🤝‍🧑🏻👩🏻‍🤝‍🧑🏻👩🏻‍🤝‍🧑🏻👩🏻‍🤝‍🧑🏻👩🏻‍🤝‍🧑🏻

  29. ΠΑΜΕ ΓΕΡΆ ΜΙΧΑΛΗ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΊΠΛΑ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΊ! ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΣΊΡΚΟ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΌ ΠΑΙΔΊ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΊΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍👍

    • Και τα δύο παραπάνω σχόλια είναι γραμμένα απ το ίδιο άτομο! Ρε πόσα σου δίνει ο κοψιμιος και τα γράφεις?

  30. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΊΖΕΙ. ΝΙΚΗΤΑΡΆ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΈΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!

    • Τωρα εσυ σκευτηκες πριν γραψεις ???οχι τιποτα αλλο αλλα τα λετε και τα πιστευει !!!θα ειστε υπευθηνοι για την καταληξη … ??

      • Δεν ζητήσαμε την άποψη σου……Τάκη η όπως αλλιώς σε λένε! κράτα καλά τον κοψιμιο μην σου κόψει!

        • Την δικη σου αποψη την ζητησε κανεις ?? σχολιασες ομως οποτε κ εγω σου απαντησα δημοκρατια εχουμε αν το ξερεις!!Εγω αναφερομαι στον καθε ανθρωπο με το ονομα του μαθε να το κανεις κ εσυ οτιδηποτε αλλο κοσμητικο επιθετο δειχνει κακια μισος φοβο εμπαθεια …θα ελεγα οι κακοι με τους κακους !!!

  31. Δημοκρατία έχουμε,αφήστε τους πολίτες ελεύθερους να επιλέξουν με ποιόν θα συστρατευθούν.
    Το να ρίχνετε λάσπη,να υποβαθμίζετε και να γελάτε ειρωνικά,δεν οδηγεί πουθενά!
    Η Κως τώρα χρειάζεται Δήμαρχο που να το λέει η περδικούλα του!
    Κ ο νοών νοείτω!

  32. Ο Μιχάλης που έλεγε άτιμο ///// με τα παντελόνια στους ταρίφες;
    Ο Μιχάλης που έλεγε ότι ο Κυριτσης τρομοκρατεί τους πολίτες;
    Ο Μιχάλης που έλεγε ότι ο Κυριτσης είναι ανάξιος να είναι στο ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος των Κωων;
    Ο Μιχάλης που έλεγε ότι ο Κυριτσης κυνηγούσε τους μεροκαματιάρηδες με τις πέργκολες;
    ΟΜιχάλης που έλεγε ότι ο Κυριτσης είχε κάνει την ρουφιανιά και τον διχασμό παντιέρα του;
    Ο ίδιος είσαι ρε Μιχάλη; Αν δεν θυμάσαι, διάβασε την συνέντευξη που είχες δώσει στην εφημερίδα τότε. Τα γραπτά μένουν μιχαλη μου και όχι οι κολοτουμπες.

  33. Μιχαλακι εχεις μεγαλη πλακα. Θα φας μαυρο που δε θαχεις που να το βαλεις. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα ειναι δημαρχος για παντα!!!

  34. Γιώργος έχω χάσει πάσα ιδέα δεν σε ψηφίζω εγώ και όλη η οικογένεια έπεσες τόσο χαμηλά . Παρακαλούσε τον Νικηταράς να τον βάλει και τορα τον κατηγορεί η λάσπη Γιώργο έπαιξε έχασες ας πρόσεχε

  35. Ο κυριτσης ειναι χαμενος απο χερι. Θα βγαλει 2 συμβουλους. Ο ενας ειναι ο κιαρης. Ο αλλος θα ειναι ποιος;;;;

  36. Να κατεβάζεις υποψήφιο δικηγόρο να ανακοινώνεται με μια χειραψία και να κατεβάζεις τον Μιχάλη με συνέντευξη τύπου. Ε ΟΧΙ! Χαχαχα

  37. ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛΛΗ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!ΛΙΓΑ ΘΑ ΣΑς ΠΩ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΟΤΙ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΡΟΜΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΡΟΥΦ…..ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ….. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ….ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !!!! ΞΕΦΤΥΛΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ….ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΖΕ//// ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  38. Ήταν να σε ψηφίσουμε αλλά μόνο που είδαμε αυτόν……..ΤΕΛΟΣ Χ εφαγες εδώ μας απέδειξες ότι δεν άλλαξες ποτέ σου Γιώργο κρίμα . –

  39. …….. αυτός εδώ είναι ο λόγος που δεν συνεργαζόταν κάνεις μαζί σου γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη!!

  40. Μιχάλη μην μασάς.,το Ασφενδιου σαγαπα και θα σε στηρίξει ΞΑΝΑ!ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΨΙΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΈΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΎ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΜΑΣ!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ!!!

  41. Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!
    ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΧΝΑΜΕ,ΤΗΝ «ΠΟΙΟΤΗΤΑ» ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ