Θρήνος στη Ρόδο από τον αιφνίδιο θάνατο 39χρονου εθελοντή! Τι λέει η οικογένειά του, τι αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές

19
17289

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία του Πυλώνα Ρόδου η είδηση του θανάτου του 40χρονου πατέρα δύο παιδιών, εθελοντή δασοπυροσβέστη, Γιώργου Χατζηνικόλα, ο οποίος συμμετείχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς του ζητούν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του για να διαπιστώσουν εάν προήλθε από την επιβάρυνση που είχε υποστεί το αναπνευστικό σύστημα του 40χρονου από την πολυήμερη μάχη με την πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, την πρώτη μέρα που εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές στο νησί, έχοντας τραύμα στο πόδι.

Οι γιατροί τού έδωσαν ειδικές οδηγίες, όμως ο εθελοντής συνέχισε να επιχειρεί στα πύρινα μέτωπα.

Screenshot_20230802_142907

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας, πόνους στο στομάχι και αδυναμία.

Αρχικά, οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών τού συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο 40χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε προκειμένου να του αφαιρεθεί το υγρό από τον πνεύμονα. Δυστυχώς, όμως, λίγη ώρα κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Συγγενής τους άτυχου εθελοντή, ο οποίος εργαζόταν στον κλάδο του τουρισμού, τονίζει στο protothema.gr πως ο 40χρονος δεν είχε προβλήματα υγείας αλλά ταλαιπωρήθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της πολυήμερης κατάσβεσης.

«Ήταν κάθε μέρα στις φωτιές. Ήταν μπροστά στις φλόγες καθημερινά. Οι δικοί του υποθέτουν πως το υγρό που είχε μαζέψει στον πνεύμονα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες. Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση για να δούμε γιατί δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Ούτε πέρασε κάποιο κρύωμα ή κάτι άλλο» λέει η ξαδέλφη του 40χρονου εθελοντή.

Ο Γιώργος ρίχτηκε στη μάχη με τις φλόγες που κατέκαιγαν το νησί από την πρώτη ημέρα και είχε ενεργό ρόλο ως εθελοντής ενώ ήταν πολύ αγαπητό μέλος της κοινωνίας του Πυλώνα όπου διέμενε με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Φως στα ακριβή αίτια………….. του θανάτου του 40χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί η σορός του.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος στη Ρόδο από τον αιφνίδιο θάνατο 39χρονου εθελοντή!

Νέα τραγωδία συγκλονίζει το νησί της Ρόδου και την περιοχή του Αρχαγγέλου, καθώς σήμερα, έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου διεκομίσθη χθες με αναπνευστικό πρόβλημα. Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια. Έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί, δυστυχώς όμως ο 39χρονος κατέληξε έπειτα από λίγη ώρα.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Χατζηνικόλα του Νικολάου, ο οποίος όπως αναφέρουν στη ΡΟΔΙΑΚΗ συνδημότες του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο 39χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια  στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στον Αρχάγγελο. Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον Αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Τις ημέρες των πυρκαγιών, ο 40χρονος είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο ως εθελοντής, παλεύοντας όπως και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας για την κατάσβεση της φωτιάς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τωρα τι να πουν από το νοσοκομείο…. Τι θα βλάψει λιγότερο την κυβέρνηση…. Ο καπνός που εισεπνευσε ή τα μπολια που εκανε….???????

    • Επειδή το λέει το. άσμα δεν σημαίνει ότι φοράς και εσυ.
      Απλά δεν είχαμε το Ίντερνετ στην μορφή που είναι σήμερα. Σε στυλ ΤΡΑΓΙΚΟΥ κλπ. ο οποίος έχει ψυχοπαθεια – σχιζοφρένεια βαρβάτη.
      Στα νοσοκομεία κάθε μέρα γεμάτα νεκρούς και παλιά.
      Απλά μεσολάβησε και ο ϊός, είσαι και ΠΑΡΑπληροφορημενη.

      • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Αυτά έπρεπε να τα είχες σκεφτεί νωρίτερα πριν πας να τρυπηθείς! Τώρα το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

        • Να γιατι σας βγαλανε το ονομα.
          Ποιο ειναι το φαρμακι?
          Ξερεις κατι ΕΠΙΣΗΜΑ που εμεις δεν το ξερουμε?
          Εκτος απο το ιντερνετ γνωριζεις κατι παραπανω?
          ΕΠΙΣΗΜΟ εννοω.

        • Πες τα ρε Αντρέα επιστήμονα!! Και εγώ έκανα το εμβόλιο και έβαλα μέσα μου το φαρμάκι του Σατανά! Μιλάμε Ανδρέα εγώ να δεις τι έπαθα, πριν κάνω το εμβόλιο άκουγα σκυλάδικα, Καρρά, Πάολα, κ.τ.λ. …όταν έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου μετά από λίγες μέρες βγήκε μία πεντάλφα στο μπράτσο μου, σίγουρα πρέπει να έχει μπει μέσα μου ο Εωσφόρος και οι δικοί του Άγγελοι!! Δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω τον αγαπημένο μου Καρρά πλέον, από ότι φαίνεται το εμβόλιο είναι του Σατανά και σε παρασύρει να ακούς ακραίο Metal, δηλαδή Slayer, Kreator, Venom, Sepultura κ.τ.λ.
          Βέβαια το εμβόλιο βοήθησε στο να ακούω και εγχώριες μπάντες, αλλά μη φανταστείς για Onirama και Μέλισσες; …δυστυχώς, δεν μου το επιτρέπει ο Εωσφόρος που είναι μέσα μου, μου επιτρέπει μόνο να ακούω Septic Flesh, Rotting Christ, Nightfall, Suicidal Angels!! Βοήθησέ με ρε Αντρέα, μήπως πρέπει να πάω σε κάνα παπά να με ξορκίσει;

  2. ψαχνω στο γκουγκλ θανατους απο κοροναιο και ξαφνικους θανατους το αποτελεσμα ειναι συντριπτικα διπλο

  3. Καλό παράδεισο στην συνάθρωπό μας αλλά …Πόσες είχε κάνει αν δεν θα το είχαν πρώτο θέμα τα κανάλια?

    • Καινουργιο φρουτο εισαι εσυ?
      Κανετε ομαδα με τον ΤΡΑΓΙΚΟ να γελανε και οι πικραμενοι.

      • Μπορείς να μου δώσεις εσύ μια εξήγηση για όλα αυτά που βλέπω αν κάνω κλικ στην ετικέτα ξαφνικίτιδα που είναι παραπάνω? Αλλά δεν πειράζει, 35 εκατομμύρια ευρώ πήρε ο Τσιόδρας από τις φαρμακευτικές χάρη σε κάτι όρνια σαν εσένα που πήγατε και τρυπηθήκατε! Και αν θες πήγαινε στο youtube, μπες στο κανάλι »Βασιλική Κασσινά» να το δεις με τα μάτια σου! Να δεις και τα 4,7 εκατομμύρια ευρώ που πήρε η Παπαευαγγέλου! Να δεις και πόσα πήραν οι άλλοι σωτήρες σου! Χάρη σε εσένα εξασφάλισαν και τα πεντασέγγονα τους! Τράβα τώρα να κάνεις άλλη μια δόση και φόρα και σωστά τη μασκούλα σου μη τυχόν και κολλήσεις κοροιδοιό!

  4. Τι έγινε γιατι κοβετε τα σχόλια? σας βαλανε χερι ? πεθενει ο κοσμος ασταματητα απο τα €μφόλια…

  5. Θυμάστε τι έλεγε η Παγώνη? Ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά! Και έλεγε επίσης να στηθούνε εμβολιαστικά κέντρα στα σχολεία για να εμβολιαστούνε ακόμα και τα παιδάκια! Εκείνη όμως ούτε ένα δεν έκανε! Σας είπανε »εμβολιαστείτε και θα πάρετε τη ζωή σας πίσω» και εσείς τρέξατε! Όταν σου υστερούνε την ελευθερία σου όμως πολεμάς, παλεύεις δεν σκύβεις το κεφάλι! Και ή παίρνεις την ελευθερία σου πίσω ή πεθαίνεις πολεμώντας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ