Δήμαρχος Κω σε Πολωνικό Ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ: «Η Κως, είναι απόλυτα ασφαλής και φιλόξενος προορισμός»

5
6066

Η Κως είναι απόλυτα ασφαλής και φιλόξενος προορισμός διαμήνυσε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, στον Πολωνικό λαό σε δηλώσεις του σε γνωστό ραδιο τηλεοπτικό δίκτυο της Πολωνίας και τόνισε πως η υπόθεση της 27 χρονης Αναστάζια έχει συγκλονίσει την ανθρωπότητα και πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό για το οποίο η ελληνική δικαιοσύνη επιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή και διαλεύκανε την υπόθεση.
Τόνισε πως η Κως, είναι ένας φιλήσυχος προορισμός που επιλέγεται από πολύ κόσμο για τις διακοπές του και αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό διακοπών για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, προσελκύοντας από οικογένειες, έως μεγάλες παρέες, και ζευγάρια. Η Κως είναι γνωστή για τις ομορφιές της, τον πολιτισμό της και προσφέρει στον καθένα μοναδικές εμπειρίες και ασφάλεια, επισήμανε ο δήμαρχος Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. … είναι πολύ ασφαλής προορισμός η Κως και έχει νοσοκομείο χωρίς προσωπικό και ένα ασθενοφόρο για 200.00 ψυχές.!!!
    Καλό το παραμύθι, για να μην καμφθεί το τουριστικό ρεύμα από την Πολωνία , αλλά για δράκους δεν μιλάμε.

  2. Τι να κάνει ο άνθρωπος ο δήμαρχος.
    Είπε όσα ψέματα μπορούσε γιατί η ταμειακή και οι τσέπες αυτό θέλουν.
    Καλή συνέχεια και Ευτυχές το Νέον Έτος.

  3. ξεχάσατε να τους πείτε πόσο φιλόξενοι είστε προς τους μετανάστες και το πόσο ωραία θα είναι η Κως όταν γεμίσει με πακιστανούς και μπαγκλαντέζους. Θα γεμίσουμε τουρίστες με τόση φιλοξενία!

  4. Δήμαρχε σε παρακαλώ μην ασχολήσε με τίποτα τους τελευταίους μήνες της θητείας σου.Με ότι ασχοληθείς το κανείς χειρότερο .Κρατήσου λίγο.Πήγαινε διακοπές μέχρι μα σε στείλουμε σπίτι σου .

  5. Ασφαλής προορισμός μόνο για κατοικίδια!!! Βλέπετε, κτηνιατρεία έχουμε πολλά και καλά, από γιατρούς και νοσοκομείο είμαστε στο απόλυτο μηδέν!!! Ούτε αιμοδοσία!!! Έχουμε όμως πολλές καρότσες για μεταφορά -δυστυχώς- των νεκρών μας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ