Με σαφώς μικρότερη προσέλευση από την προηγούμενη φορά η εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου στην Κω | Πάνω από το 50% των μελών των εφορευτικών, δεν προσήλθαν

14
6125

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Κω , με εξαίρεση κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν από απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών, που ξεπέρασαν το 50% και το γεγονός ότι στα εκλογικά τμήματα δεν είχαν φροντίσει να δοθεί ούτε νερό, με αποτέλεσμα να βλέπουμε στελέχη κομμάτων να πηγαίνουν οι ίδιοι νερό και σάντουϊτς σε όσους εργάζονται στα εκλογικά τμήματα.
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς στο Ασφενδιού, στο δημοτικό σχολείο Ζηπαρίου, ο οποίος τόνισε πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα πρέπει η κυβέρνηση να ενσκήψει στην ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης .
Επίσης η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Κική Μακρή τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην πολιτική δύναμη που θα σταθεί δίπλα του την επόμενη μέρα για να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα προβλήματα της ζωής του.
Ο φακός του kostv συνάντησε την Μαρία Ψύρη πρόεδρο της Τ.Ο Κω της ΝΔ, η οποία μαζί με στελέχη του κόμματος, που περιόδευσαν σε εκλογικά τμηματα της Κω, για να μοιράσουν νερά και σάντουϊτς στους εργαζόμενους στα εκλογικά τμήματα.

Πάνω από το 50% των μελών των εφορευτικών στην Κω, δεν προσήλθαν στο πόστο τους για τη διεξαγωγή των εκλογών!

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Κω. Οι κάλπες άνοιξαν κανονικά στις 07:00 το πρωί και οι ψηφοφόροι προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 19:00.
Με την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα, εκτός από τις – απουσίες – στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που ξεπερνά το 50% με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται τα λιγοστά μέλη που βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα , χωρίς ωστόσο να εμποδίζετε η εκλογική διαδικασία, επισήμανε η προϊσταμένη του πρωτοδικείου Κω κ.Κική Χρυσοπούλου, η οποία τόνισε πως σε γειτονικά νησιά, υπήρξαν μεμονωμενα περιστατικά με μικρό κόμμα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

Live Update: Στο 29,13% η συμμετοχή μέχρι τις 13:30 (από 31,52% τον Μάιο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς υποψήφια του ΚΚΕ.Σε τι σκριβως σας βοηθανε τα τρικακια που πετάτε στα εκλογικά τμήματα;Γεμίζετε σκουπίδια για πιο σκριβως λόγο;Μόλις τα δει κάποιος θα σας ψηφίσει;Σε ποια εποχή βρίσκεστε;Στηλτες κάποιον να τα μαζέψει.Θέλετε και ψήφο τρομάρα σας

    • miranta θα ήθελα να σε συγχαρώ γιατί εσύ με έβαλες στο παιχνίδι, όταν βλέποντας να σε χτυπούν αλλυπητα, πήρα την απόφαση να μπω και εγώ να το μοιραστούμε.Μπραβο λοιπόν, είμαστε νικητές όπως η ΝΔ και ο Μητσοτάκης.Τωρα το απολαμβάνουμε.Δεν ξερω εάν γνωριζόμαστε, καθότι εγώ είμαι αρκετά γνωστό άτομο της κοινωνίας.Θα ήθελα να γνωριστούμε.Σου εύχομαι ότι καλύτερο και υγεία.Μην σταματάς,μην μασάς.

      • ΝΔΚΡΑΤΗΣ:΄΄ΧΤΎΠΑ ΚΙ ΕΜΈΝΑ ΑΛΎΠΗΤΑ ΆΑΆΑΧΧΧ… ΠΙΌ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΌ ΤΉΝ ΜΙΡΆΝΤΑ ΑΑΧΧΧ ΄΄.ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΤΉΣ ΝΊΚΗΣ ΚΑΊ ΜΑΖΟΧΙΣΜΌΣ

  2. ΝΙΚΗ, Πλευση, Καραφλόπουλος, Σπαρτιάτες του Κασίδα και παίζεται Μπαρουφάκης στη βουλή 8 κομματα ΚΟΥ ΚΟΥ

    • Χαιρεσαι;Άλλη μια φορά σε μερικές ώρες θα δεις ποσό εκτός πραγματικότητας είσαι.Η Ελλάδα πάει μπροστά σταθερά δυνατά κόντρα σε όλους τους εχθρούς της.

  3. Θες να πονέσουν όσοι δεν πήγαν στην εφορευτική επιτροπή 1000 ευρώ πρόστιμο και να ελέγξουν αν εκείνη την μέρα δούλευαν

    • Γιατι δεν πηγαινουν οι στρατιωτικοι για εφορευτική επιτροπη; Ετσι κι αλλιως δεν εχουμε πολεμο, τζαμπα πληρωνονται!

      • Γιατί βάση Συντάγματος δεν μπορούν να πάνε
        Εσύ θα τα δηλώσεις όλα τα εισοδήματα φέτος η θα πάρεις και επιδόματα το χειμώνα τεμπελοσκυλο

        • Κατ αρχας αγραμματο κοπροσκυλο γραφουμε «βασει». Δευτερον, αρκετα πληρωθηκατε απο τα λεφτα μας για να καθεστε και να πουλατε μουρη στις καφετεριες που θα μας πεις να βαλουν και προστιμο στους εργαζομενους. Κοπριτη τεμπελχανα

  4. Βρε ούτε νερό δεν πήγατε στους δικαστικούς!!!;?;?εμ τα φραγκάκια είναι για τις τσέπες άλλων…..

  5. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ (ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΛΕΥΣΗ ΝΙΚΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΙ )ΚΑΙ ΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ