Δήμος Κω: Η Κως ομορφαίνει – τόπος να ζεις

25
16686

Η Κως ομορφαίνει – τόπος να ζεις

 

Από την πρώτη στιγμή η δημοτική αρχή του Θεοδόση Νικηταρά καταβάλλει προσπάθεια ανάταξης της εικόνας και των υποδομών του νησιού.

Η αδιαφορία των προηγούμενων χρόνων αποτελεί παρελθόν.

Τώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια, δημιουργούμε σημεία που προβάλλουν το νησί μας, με μικρό κόστος, δίχως εργολαβίες.

Όπως είναι η καινούρια πλατεία στην Καρδάμαινα. Η πιλοτική τοποθέτηση ανθοστηλών και πολλά άλλα.

Για να αποκτήσουν η πόλη και τα χωριά μας περισσότερο χρώμα.

Σε συγκεκριμένες θέσεις, με στόχο να φωτογραφίζουν οι επισκέπτες μας από διαφορετικά σημεία, τις ομορφιές του νησιού μας.

Με αυτό τον τρόπο η Κως ταξιδεύει άμεσα σε όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες μας γίνονται οι καλύτεροι διαφημιστές μας.

Με ελάχιστο κόστος και πολλαπλάσιο αποτέλεσμα, που δεν το φτάνει η καλύτερη διαφημιστική καμπάνια.

Ήδη οι φωτογραφίες της νέας πλατείας Καρδάμαινας, σε τρείς μόλις εβδομάδες, έχουν ξεπεράσει τις 10.000 προβολές στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά στις θέσεις τοποθέτησης των ανθοστηλών, προφανώς αυτή η δημοτική αρχή ακούει, αφουγκράζεται και αξιολογεί κάθε σκέψη και προβληματισμό συνδημότη που κατατίθεται δημοσίως και καλόπιστα.

Στον αντίποδα της λογικής που έχουμε ζήσει στο παρελθόν, με τις γνωστές ακραίες συμπεριφορές του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», της εκδίκησης και του εκφοβισμού.

Η δημοτική αρχή γνωρίζει ότι, στο δρόμο της προόδου οι συνδημότες μας είναι συμμέτοχοι.

Όταν ανακαλούν στη μνήμη τους την εικόνα του λιμανιού, όπως το είχε εγκαταλείψει η προηγούμενη δημοτική αρχή, θλίβονται.

Όταν θυμούνται τη διαχείριση προμηθειών και έργων αγανακτούν.

Όπως στην υπόθεση των 195.000€ για λουλούδια στην Βασιλέως Γεωργίου, που ουδέποτε είδαμε.

Το έκτρωμα στην πλατεία της Καρδάμαινας, που κόστισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το οποίο κανένας δεν ήθελε και παραμένει άγνωστο ακόμα γιατί με τόση εμμονή το επέβαλλε η τότε δημοτική αρχή.

Τα παραδείγματα πολλά. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Οι συμπατριώτες μας δεν είναι αμνήμονες.

Για αυτό τα άφησαν στο παρελθόν.

Δεν έχουν ανάγκη από δημάρχους που κάθονται σε αυτοκρατορικές καρέκλες με λεοντοπόδαρα για να επιδεικνύουν τη ματαιοδοξία τους.

Χρειάζονται, όπως όλοι μας, υπεύθυνους και ανιδιοτελείς ανθρώπους.

Με σύγχρονο πνεύμα, ανοιχτές πόρτες, ανθρώπους που ξέρουν να ακούν, για πρόοδο του νησιού μας και το καλό όλων.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕεεεεέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, κανένα εργάκι της προκοπής είστε ικανοί να παρουσιάστε στα 4 χρόνια?;?;?;?

    Η ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΙΕΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΊΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΆΖΕΙ Η ΚΟΥΦΙΑ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΑ?;?;?;?;

  2. Μόνο για ΜΠΑΛΏΜΑΤΑ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ και ΕΛΙΕΣ είστε ικανοί Κοψιμιοί...

    ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΟ ΦΡΟΎΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΆΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ…

  3. ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΈΣ ΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΊΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΤΈ;

    ΕΧΩΣΑΝ 2 ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΑΝΘΟΚΗΠΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 2 ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΖΑ ΡΩΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΎΒΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΈΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ… ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΣΑ ΒΛΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ;

  4. Προεκλογικα ελεγες οτι θα τους βαλεις φυλακη για κατασπαταληση των χρηματων του Δημου (μαρινα,λουλουδια,ποδηλατοδρομους, μαυρες σακουλες) Λογια παχια! Εχει τοσες αναγκες το νησι( στασεις λεοφορειων, φωτισμο, ασφαλτο, καθαριοτητα) και το αγνο παιδι απο το κουμπουρνο, μας λεει για αισθητικη αναβαθμιση της πολης. Τα ιδια και εσεις και οι προηγουμενοι….ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ και ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ.

  5. Η χειρότερη δημοτική αρχή που εχει περάσει απο το νησί. Κοτσαραν ανθοδέσμες σαν Μεγάλη Παρασκευή και νομίζουν οτι κατι έκαναν. Ντρέπομαι απλα!

  6. ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟ I LOVE KOS,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ.ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

  7. οι τουρίστες αν πηγαίνουν προς πλατεία Ελευθερίας ή οδεύουν προς την οδό Αναπαύσεως ha ha ha ha

  8. Οι ανθοστηλες μας μαραναν που θυμίζουν μνημόσυνα βρε όρνια. Άντε φτιαχτε κάνα δρόμο και κάντε και καμιά μετονομασία οδών. Μπάζα… Μεγάλη , ε;

  9. Δρομοι για τα κλαματα μπαλωμενοι ξανα κ ξανα δεν ξερεις που να πας για να μην πεσεις στο κενο κ πανω σε αυτα ξηλωματα για νεα σχεδια (βλεπε πειραιως) κ αλλα μπαλωματα .σχολεια κλειστα γτ δεν ανακαινιστηκαν ποτε.νοσοκομειο που δεν εχει τα βασικα.ταξι μεσα στο λιμανι μπροστα σε καφετερια για να θαυμαζουμε το βαψιμο τους.ειμαι γυναικα κ λατρευω τα λουλουδια αλλα ειναι λιγο υπερβολη οταν δεν εχουμε αλλα πιο σημαντικα ο τουρισμος καλως κ ζουμε απο αυτον αλλα ο τουρισμος δεν σας ψηφιζει ουτε ζει εδω για να μην εχει τα απαραιτητα.κοιταξτε πρωτα εσας κ τον κοσμο σας κ μετα η αναπτυξη της εε που στελνει τα υποαναπτικα της εδω.

  10. Δήμαρχε σε καταστρέφει και συνεχίζεις και τον στηρίζεις έπιασε πάτο και σε τραβά!!! Πάρε αποφάσεις και άλλαξε θέσεις!! Η εκλογές πλησιάζουν και εμείς που σε στηρίζουμε μας απομακρύνεις, αυτά που έκαναν οι άλλοι τα κάνουμε και εμείς!!!

  11. Εσύ που σχολιάζεις ως κεφαλιανος, πρέπει νά ντρέπεσαι, πού δεν σέ αφήνει μάλλον το προσωπικό σου συμφέρον για νά δεις τά χάλια μας και το ότι τό χωριό σου βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας της ανύπαρκτης Δ.Αρχης.Παρακαλω γράψε μου τα έργα που έχουν γίνει κατά σειρά και αν δεν σέ πάρει μία κόλα πάρε και δεύτερη καί μήν μου γράψεις ότι στηρίζω τόν πρώην; γιατί θά σού πω , πάρε τόν ένα και κτυπα τόν άλλον.

  12. ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ!!!!

    Ντροπη!!!!
    Πρώτα στο Δήμαρχο και σε όλο το Δήμο!!!!

  13. Από Ζηπαρι ελάτε να βγάλετε φωτογραφίες γιατί αύριο θα βγάλω εγώ και θα στέλνω κάθε μέρα.

  14. Ωραία είναι τα λουλούδια,να ομορφαίνουν την πόλη αλλά υπάρχουν πολλά και σοβαρά άλυτα προβλήματα,όπως νοσοκομείο, πάρκινγκ,παιδικές χαρές, δυστυχώς δεν έχουμε δει τίποτα απ’ όλα αυτά……

  15. Όταν βγήκες δήμαρχε μιλούσες για χορηγίες..ζητιανευες 500 ευρώ για κάθε φοίνικα και τώρα με τι μούτρα χρεώνεις τους Κώους 36000
    Η …. της Πειραιώς και οι αθοστηλες θα είναι το τέλος σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ