Η Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο από τον Σεβασμιώτατο για τους διαγωνιζόμενους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων

1
5646


Την αγωνία και τις προσπάθειες των παιδιών πάντα σε αυτή τη δοκιμασία συμμερίζεται και η Εκκλησία η οποία μέσα από τη λατρευτική της ζωή δέεται υπέρ των δοκιμαζομένων μαθητών με Ιερές Παρακλήσεις, Θείες Λειτουργίες και ειδικές ευχές, όπως η Ιερά Παράκληση  που πραγματοποίησε σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου για τους μαθητές της Γ΄τάξης του 1ου και του 2ου ΓΕΛ της Κω στο Παρεκκλήσι Ευαγγελισμού της Θεοτόκου .

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ, πλαισιωμένος από τον Γενικό Αρχιερατικό π. Ιωάννη και άλλους Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποίησε Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και μίλησε διδακτικά στους μαθητές, αναλύοντας το “οπτικό “της ψυχής.

Εν συνεχεία ευχήθηκε πατρικά στα παιδιά της Γ’ Λυκείου πόλεως Κω, που θα λάβουν μέρος στις επικείμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις, τονίζοντας, πως αποτυχία είναι να μην προσπαθείς και να μην αγωνίζεσαι για το εαυτό σου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ