Παρουσίαση της νέας εφαρμογής Smart Ville App για τους δημότες, στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ

31
12042
Μέσω του SmartVille app, οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑ Κω !
Μέσω του SmartVille app οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑ Κω  όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της επιχείρησης Κώστας Ζαχαρός παρουσία του δημάρχου Κω, ο οποίος παρακολούθησε την επίδειξη της εφαρμογής, από τον Αντώνη Κασσιώτη, προϊστάμενο Μηχανογράφησης της ΔΕΥΑΚ .
Η εφαρμογή αυτή αφορά όχι μόνο την ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών ύδρευσης, αλλά και την πρόσβαση σε όποια πληροφορία αφορά τον λογαριασμό των καταναλωτών μέσω του smartville app. Η έξυπνη εφαρμογή smartville, είναι πολύ απλή ως εφαρμογή και  προσφέρει πλήρη έλεγχο του υδρομέτρου καθώς και σύγχρονες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες όπου κι αν βρισκόμαστε!

Τι δυνατότητες προσφέρει το SmartVille:

  • Εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας εύκολα και με ασφάλεια.

  • Έχετε πρόσβαση σε πλήρες ιστορικό των λογαριασμών σας.

  • Παρακολουθείτε τις καταναλώσεις σας και θέτετε όρια σε περίπτωση που το υδρόμετρό σας είναι έξυπνο.

  • Αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα υδροδότησης με εικόνα, περιγραφή και σημείο στον χάρτη.

  • Ενημερώνεστε έγκαιρα για διακοπές υδροδότησης στην περιοχή σας, καθώς και για τον χρόνο αποκατάστασης.

  • Λαμβάνετε ειδοποιήσεις για πιθανές διαρροές νερού στην οικία σας.

  • Έχετε στα χέρια σας έναν χρήσιμο χάρτη με όλα τα φυσικά σημεία εξόφλησης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SmartVille

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στανταρακι δεν μαθαμε ποσα εκατομμυρια κοστισε και ποιος την πληρωσε…
    Οσον αφορα το ονομα της εφαρμογης αποδεικνυεται οτι οποιος την εβγαλε επαιζε στανταρ FarmVille
    Εδω και 6 ημερες 3 σπασιματα αγωγων ολα τυχαιως τυχαιως για γελια εισαστε !!!
    Ερωτηση Ζαχαρε ποσες ακομα τυχαιες καταστροφες αγωγων θα γινουν μεχρι τις εκλογες ? πες το μας να το ξερουμε για να παρουμε δεξαμενες να πλενομαστε στις «στραβες»
    Συγχαρητηρια για την εφαρμογη οταν ξεμεινουμε απο νερο το καλοκαιρι θα μπαινουμε μεσα και αυτοματως θα ερχεται νερο στις βρυσες μας !!!

    • …πότε θα λήξη? Το αισχος με τις επικίνδυνες λακούβες, οι συνεχόμενες παρεμβάσεις λόγω σπασιματων του κεντρικού αγωγού, οι εργατοώρες για τον ελαττωματικό αγωγό νομίζω ότι ήταν το πρώτιστο που θα έπρεπε να είχε γίνει. ΡΕΖΙΛΙΑ και δεν σας καλύπτει ότι άλλο καινοφανές παρουσιάζετε. Για προσέξτε γιατί μόνο τα έργα βιτρίνας δεν σας συμφέρουν για επανεκλογή.

  2. ΚΥΡ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ

  3. Κάθεστε και δέχεστε να πουλήσουν στην Αμερική το νερό σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ όλοι σας ντροπή σας έχετε ξεπουλήσει τα πάντα ποια ότι Ελληνικό πράγμα υπάρχει το νερό δεν είναι εμπόρευμα

  4. Νερό δεν έχουμε.Όταν έχουμε είναι επικυνδινο .Πληρώνουμε αποχέτευση χωρίς να έχουμε και τελευταίο και σημαντικότερο έχουμε το ακριβότερο νερό στην Ελλάδα.Άξιοι,μην σας χάσουμε.

  5. Αντί για φωτογραφίες και app μειώστε την τιμή βελτιώστε την ποιότητα του νερού.Επιτέλους πολλοί πληρώνουμε αποχέτευση χωρίς να έχουμε.Έως πότε;

  6. Ρε ποιο smartville και κολοκύθια λέτε !!! Εδώ ψάχνουμε στην κούριερ να βρούμε τους λογαριασμούς που έχει στείλει ΔΕΥΑΚ και δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα!!! Ας ξεκινήσουμε με τα αυτονόητα και μετά έχει ο Θεός!!!

  7. Δεν επαρκεί το νερό για να πλυθείτε? δεν έχετε ούτε να πιείτε? Κανένα πρόβλημα!!! Μπείτε στο smartville και αυτομάτως ένας δημοτικός σύμβουλος θα είναι δίπλα σας με ένα κουβά νερό!!!

  8. Ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας στείλανε!!! Έτσι για την ιστορία, πόσο στοίχισε και ποιος τα πήρε για την εφαρμογή???

  9. Αφού δεν εντοπίζει τις παράνομες γεωτρήσεις είναι άχρηστη.Σε λίγο που θα ξεμείνουμε από νερό να δούμε τι θα κάνετε.Χιλιάδες οι προειδοποιήσεις,χιλιάδες και οι παράνομες γεωτρήσεις και εσείς πέρα βρέχει.

  10. ..ακόμη και με φιλτραρισμα το νερο δεν πινεται.. δυστυχως καταφευγω και παλι στις 6αδες…

  11. Δευακ είναι Ζαχαρος και εργαζόμενοι !! Είσαι αρχηγός πολύ μπροστά η σκέψη σου και η δουλειά σου πάμε για δήμαρχος 2028 ο Θεοδόσης σε έχει ν1

  12. Ασχετε Ζαχαρέ πότε θα φύγετε να ξαναφτιάξουμε το νησί μας;Την λιμνοδεξαμενή την ξεράνατε άσχετοι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ