Κως: Η Ορκωμοσία Δημάρχου, Προέδρων, Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων στον Ορφέα

58
33308
Συνεργάτης aegeanews.

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών αλλά και απλών πολιτών πραγματοποιήθηκε στον Χειμερινό Ορφέα, η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Συμβούλων των Κοινοτήτων, για τη νέα δημοτική περίοδο 2024 – 2028, η οποία ξεκινά από 1η Ιανουαρίου 2024.
Την ορκωμοσία  τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κκ.Ναθανήλ, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους :να είναι «Άξιοι να διακονούν αυτόν τον υπέροχο λαό…».
Ακολούθησε η ορκωμοσία της Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κικής Μακρή με πολιτικό όρκο, από τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, ενώ στην συνέχεια, οι εκλεγέντες , υπέγραψαν κατά τα ειωθότα το Πρωτόκολλο ανάληψης της θητείας τους στο δήμο της Κω και στις κοινότητες.
Ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς  επισήμανε πως η  δημοτική αρχή  θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου , αναφέρθηκε σε μεγάλα έργα και μελέτες που θα πραγματοποιηθούν  το 2024 και ευχαρίστησε τους συνεργάτες και την οικογένεια του για την αμέριστη στήριξη τους και ευχήθηκε σε όλους , καλά Χριστούγεννα με την υπόσχεση πως το 2024….θα είναι ένα έτος ανάπτυξης για το δήμο της Κω.

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν και οι Επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Ηλίας Σιφάκης και Κική Μακρή.

 

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Των ολιγων, κυριως συγγενών, που παραβρεθηκαν, καταλαβαινεις ότι τίποτα δεν θα παει καλά για τον τόπο. Πίκρα και απογοήτευση στα πρόσωπά τους.

    • φιλε μαλλον ψευδεσαι. εκτος απο το γεγονος οτι ηταν πολυς κοσμος, ηταν ολοι χαρουμενοι, αισιοδοξοι για την νεα πενταετια. λυπη διεκρινα σε καποια στελεχη του κυριτση. μαλιστα καποια δεν χαιρετησε κανενα ουτε δημαρχο ουτε σιφακη. ηταν βαρυς ο πονος της!!

  2. ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;

  3. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΆ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ….
    Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΕΩΑΛΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ.

        • Σου αρεσει να το λες…..αλλα ενας ειναι ο ΚΟΨΙΜΙΟΤΡΙΟΦΛΩΡΟΣ!
          Βλεπα τον εσυ…..που κοντευει να αλλαξει δερμα…
          και ασε τις εξυπναδες!
          Την ουρα στα σκελια και σιωπατε…για ολα αυτα που κανετε εις βαρος των πολιτων!
          Τσιμουδια!

        • Ένας είναι και ο σατράπης που έβαλε την ουρά στα σκέλια μετά από τόσο φτύσιμο. Βλεπα τον εσύ παπαγαλακι και σκούπιζε τον με κ@λοχαρτο γιατί το @@ατο που φάγατε η αλήθεια δεν καταπίνεται εύκολα. Το βάρος για τους δημότες εισασταν εσείς και ευτυχώς σας ξαποστειλαμε..αδιαβαστους.

        • α) Για να γνωριζεις την λεξη σατραπης…αρα δεν εισαι στην πρωτη τριαδα του…..
          β)Αυτο ειναι το ποιον σας!
          γ)Ρητορες του μισους και της αισχρολογιας.
          δ)Ειμαι απλος πολιτης και οχι σαν εσενα ΑΙΡΕΤΟΣ. και θα σε κρινω…γιατι εχω το δικαιωμα!
          ε)Εχετε διαλυσει το νησι….και μιλατε ακομη?
          στ)Αδειασατε τα ταμεια…χρωστατε στον κοσμο και μιλατε ακομη?

          ΤΑ ΒΑΡΗ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

  4. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ.

    • Προς... Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

      Καλά ρε αρρωστημενε-, δεν βαρέθηκες μήνες ολόκληρους να λες τα ίδια και τα ίδια?
      Κουραστικός και αηδία (όσο δίκιο και αν έχεις) σκ#τοχαρακτηρας.

      • Λέει πράγματα για το καλό του νησιού και τον βρίζεις…ψυχασθενής είσαι μεγάλε να το δεις με κανένα γιατρό..

  5. Καισερλης Κυρίτσης Νικηταράς Σιφάκης να αδειάσουν την γωνιά.

    Νέους θέλει το νησί να ασχοληθούν με τα προβλήματα.

  6. Η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας .Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020.800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal)1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023!Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…1,5 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Καμπουράκη, ξέρει πόσα κάνουν;……………. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oc3NDQAsM2ZztDAGmKbX1aWGcmee4fNkR8niPJ1GCvxTmydywWDCYTp5NnFNNuMbl&id=100048993305177

  7. Παντα υπαρχει η καταρα της δευτερης τετραετιας!
    Σε σενα ξεκινησε πριν καν ορκιστεις!!!

    Φταιει … το οτι στην προηγουμενη δεν καταφερες ουτε καν να « λαμψεις»;;;;;

    Η φταιει οτι… το μονο που εχτισες ειναι ενα λαικιστικο « ηθος» πανω στο οποιο εχεις καβαλησει ο ιδιος….. μαζι με το τσουρμο σου;;;;;

  8. ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.. ΟΙ ΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΜΑΤΙΕΣ.. ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΒΡΙΘΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΟΝΤΟΣΑΚΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.. ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.. ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ..

  9. Βρε με που ειναι το 60% να πανηγυρισει τον Κιμ Γιανκ Ουν!!
    Που ειναι τα χειροκροτηματα και οι επαινοι?
    Κακομοιρηδες,……δεν ξερατε τι ψηφισατε….θα το διαπιστωσετε!!

  10. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΗΠΗΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΚΟΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????? ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  11. ΣΑΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΛΗΓΟΥΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΜΑΡΝΑΡΧΗΣ Κ ΕΡΓΟΤΑΞΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ

  12. Προς... Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Καλά ρε αρρωστημενε-, δεν βαρέθηκες μήνες ολόκληρους να λες τα ίδια και τα ίδια?
    Κουραστικός και αηδία (όσο δίκιο και αν έχεις) σκ#τοχαρακτηρας.

  13. Να σας τα τρίψω στην μούρη, παλιολινατσες .. σε 5 χρόνια….πικραααα……

  14. Δεν εξηγηται αλλιώς ο άνθρωπος ,.έχει βάλει αυτόματο να το στέλνει καθημερινά.. ..αν ανακαλύψω την IP αυτού του ανθρώπου, θα του το στέλνω στον υπολογιστή του,,.. Σε επανάληψη 4 φορές την ημέρα… Επί 2 χρόνια..

  15. Η ο κυριτσης….. Χαχα….
    Βρήκε κάποιον … Ο απερχόμενος να τον έχει υποβολέα στις βρισιές κατά του δημάρχου… Και ο υπογραφών τις μελλοντικές επιστολές ,, ΧΑΑΧΑ.
    .. Ν Ο Υ Μ Ε Ρ Α….!!!!!!με πρώτο νούμερο τον κρυμμένο πρόεδρο

  16. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝΕ ΝΤΙΓΚ ΝΤΟΓΚ

  17. ΜΕΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΑΠΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΝΑ ΚΡΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΑΥΛΟΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΥΜΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!!

    • Έχεις δίκιο. Βέβαια γι την ερημιά δεν είναι θέμα δήμων. Είναι η κλασσική νοοτροπία πολλών επιχειρήσεων σεζόν. Τα σεντούκια κλείνουν το χειμώνα. Όλοι τραβάνε Αθήνα και εξωτερικό και μετά εδώ κλαίγονται όλοι για την ερημιά και το σκοτάδι. Πρώτοι πρώτοι οι ίδιοι οι πολίτες φταίμε.

  18. Η ΝΕΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Η ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ?

  19. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.
    ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ,
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΚΑΤΩ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ Φ Υ Γ Ε Ι ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ??
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

    • Βασικά ήταν λάθος να συνεχίσει την εκδήλωση μουσικά. Το ακροατήριο έχασε το ενδιαφέρον λόγω των ομιλιών. Δεν υπήρχε σωστός εξαερισμός και υπήρχε κάκιστος φωτισμός. Επίσης Απορώ με τους τοπικούς επιχειρηματίες. Γιατί δεν επενδύουν σε σοβαρό μεγάλο χώρο εκδηλώσεων; Αυτό λοιπόν λέει πολλά. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που ενδιαφέρει τους Κωους επιχειρηματίες είναι η μεγιστοποίηση του ατομικού κέρδος και όχι το νησί. Γι αυτό Όλα τα φράγκα πάνε στο τουρισμό. Όλα τα άλλα είναι καραμέλα.

  20. έκαναν την ορκομωσία μπουζουκια αλλά τέτοια άσχετοσύνη ήθελαν το πιάνο δε βάζει αξιόλογα παιδιά έσκιζε τα ψηφοδέλτια τους για να βάλει ….. τον συμφέρει όμως τα ////δεν τα θέλουν τα ύψη πάνω ξέρει αυτός! γι αυτό θα παραμείνει πάντα εδώ για να πολεμά με τα χαζά!

  21. ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΩΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΑ ΣΕ ΑΥΤΕΑ ΤΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 60% ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 310 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ…
    ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ? ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!!

    • καταρχάς έχασε με 180 στην κεφαλο με απειλές με με με … δεύτερον 5000 ήταν η διαφορά στις εκλογές ας πάρει στην κεφαλο και 1000 διάφορα και τρεις από εμένα 1003…..χοχοχο!!

  22. Συγχαρητήρια δήμαρχε!!!Εβαλες για ξεκίνημα της πενταετίας την καλύτερη δυνατή σύνθεση!!!!Τώρα χρειάζεται σήκωμα στα μανίκια και δουλειάγια την πρόοδο του τόπου!!!Χρειάζεται και οι εργαζόμενοι στον δήμο να είναι αρωγοί στο έργο σου!!!Καλή θητεία!!!!!!!

  23. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΝΕ

  24. είστε απόμακροι απο τις πρωταρχικές ανάγκες των πολιτών που σας στήριξαν οπως λέτε με ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης. Τις ξέρετε. Τις βλέπετε. Σας τις λένε. και επιμένετε να στρέφετε τις ομιλίες σας αλλού. Γιατί ? Ετσι θα βρεθούν λύσεις στα καθημερινά ζητήματα που «καίνε» τον λαό που σας στήριξε έμπρακτα με την ψήφο εμπιστοσύνης? Ξαναδείτε το λιγάκι τώρα που είναι αρχή ακόμα
    Μπορείτε!

  25. Σε αυτή την εκδήλωση έπρεπε να χατε καλέσει τα μπουζούκια, με ποτά παππούλες και ρεζερβέ τραπέζια. Άσχετοι.

  26. ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΕΡΙΑ.ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.ΘΥΜΕΙΘΕ ΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΚΩ ΜΕΧΡΙ ΚΕΦΑΛΟ.ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο Κ.Κ.

  27. Στον κυριτση!??? Η στον ΝΙΚΗΤΑΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 25 ΧΡΌΝΙΑ… Κυριτσακια…. Τωρα θα λεγεσται… Σιφακια… . Αχαχαχα.πολλά γέλια .. 😂 😂

    • Επειδη το πνευματικο σου επιπεδο δεν σου το διευκολυνει……θα σου το διευκολυνω…
      ΕΝΑΣ ειναι ο κοψιμιος και ταυτοχρονα μπροστινος!
      Δεν αλλαζει η ιστορια οσο και αν προσπαθεις!!
      Επειδη ειμαστε μικρο νησι ..μαθε οτι ο ηγετης σου ενδιαφερετε μονο για την παρτυ του!
      Στους δικους του και στους οπαδους του δινει μονο ζωοτροφες!
      Τουλαχιστον ας σας τις εμπλουτισει να μην του ξεφευγετε και τουφερνετε αντιρρηση καποιοι!!
      Καρναβαλοι!!
      Πολλα γελια θα ριξουμε…αλλα εμας θα μας κοστισει και πολλα λεφτα!!

      • Να στο διευκολύνω ακόμη περισσότερο? ένας είναι ο αποστάτης και ταυτόχρονα ανεντιμος απέναντι σε όσους τον στήριξαν κάθε φορά χωρίς να προσδοκούν όφελος.αποστατης σε ήθος και ανεντιμος χαρακτήρας.Τον σανό τον μασάς εσύ γίδι, χρόνια τώρα, και μυρικαζεις αεροφλωρικες μπαρουφες νομίζοντας ότι κάνεις κάτι σπουδαίο. Ξεφευγατε εσείς ή φερνατε αντιρρήσεις στον Αφέντη? ώρα είναι να μας πεις ότι είχατε άποψη και την εκφραζατε ελεύθερα. Το τσίρκο με τους κλόουν της πεντάρας είσαστε και απεδείχθη.

  28. Πιστός στο Γ ΡΆΙΧ και στις αρχές του φυρερΧίτλερ αναλαμβάνει προεδρία…

  29. Και ο Νικηταράς.. Τον καισερλη….
    Γιατί έγιναν εκλογές, δεν μπορώ να το καταλάβω…

  30. ΒΡΕΚΟΠΕΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΕ ΟΡΚΟΜΩΙΣ ΠΑΤΕ…. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΗΡΑΣ???

  31. Συγχαρητήρια για τον κύριο Σιφακη μόνο, πιστεύω ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον τόπο και τους πολίτες….δεν ανήκω σε καμία παράταξη, ούτε έχω βολευτει σε θεσουλες!Αλλά ντροπή στην κυρά απ’ την παράταξη της Δύναμης αλλαγής να μην χαιρετίσει!!!!!Μικροψυχιες….

    • Δεν χαιρέτησε διότι το επίπεδο είναι κάτω του πεζοδρομίου. Μόνο φάτσα να βλέπεις φτάνει για να «δεις»και τα «μέσα».Ειναι η κοινωνική μόρφωση που λέμε.. ούτε ακουστα δεν την έχει και το επιδυκνυει παντοιοτρόπως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ