Σε μία εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Πλατεία Ελευθερίας στην Καρδάμαινα

10
12946

Σε μία εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Πλατεία Ελευθερίας στην Καρδάμαινα. Έχουν ήδη κατασκευαστεί δύο μεγάλες ζαρντινιέρες που θα φιλοξενήσουν δενδρύλια και άλλες δύο εκατέρωθεν για λουλούδια.

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χατζηνικολάου, τόνισε πως η πλατεία πλέον είναι προσβάσιμη σε όλους και πως στην απλότητα υπάρχει η ομορφιά.

Παράλληλα η πλατεία πίσω από το κτίριο της παλιάς αστυνομίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη είχε δεκαετίες να αναμορφωθεί.

Πηγή: https://www.kostv.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Απέραντη βλακεία των ανεγκέφαλων της δημαρχίας του ΤΕ@ΝΤΟΣΗ... Άφησε τις ελιές και φυτεύει διαφημιστικές Πινακίδες...

      Έβαλαν φωτεινό ηλεκτρονικό πίνακα (πανάκριβο) διαφημίσεων σε πεζοδρόμιο 1,4μ που τον κρύβουν τα σταθμευμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Ζωντανά, βάλτε τον απέναντι πίσω από το παγκάκι να τον βλέπουν οι επισκέπτες… ΘΑ πει κάποιος, σκασίλα τους, Η //// ΕΠΕΣΕ…

    • ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΙΕΣ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ... η Καρδάμαινα σαν τα μούτρα σας, το Τιγκάκι επίσης...

      Κανένα εργάκι, έστω της πλάκας, θα εκτελέσεις;;;; Οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ θα φυτέψουν ΕΛΙΕΣ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΕΝΗ ΓΛΑΣΤΡΑ… Σου το επαναλαμβάνω Τριώροφε ΚΟΨΙΜΙΕ, ΘΑ τελειώσει Η τετραετία σου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ… ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΒΟΥΛΟ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ….

  1. Μπραβο αδελφε νικο.Ολο το νησι σας σεκονταρει για την ασταματητη εργασια που προσφέρεται στα χωρια και στην πόλη.Ο ακατονομαστος το πηρε χαμπαρι και δεν κατεβαίνει.Πάμε αδέλφια της ισχυρής Κως.

    • ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ κατάφερε ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ να ξυλώσει την ποτίστρα για Ζωντανά ΚΥΡΙΤΣΗ. Θα φυτέψει ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

      Σου το είπα ΤΡΙΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΕ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΕΛΙΕΣ… και αυτές που θα φυτέψεις στην πλατεία της ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ…

  2. Διαλυσατε μια ομορφη πλατεια για να βαλετε ζαρντινιερες και χρειαστηκατε 8 μηνες για να της τοποθετεισετε?
    Εισαστε για τα πανηγυρια εαν θελετε 8 μηνες για ζαρντινιερες για μεγαλα εργα αρα θα θελετε δεκαετιες!!!!
    Αληθεια ποσο πηγαν οι ζαρντινιερες θα μαθουμε ολα στα μουλωχτα εισαστε με απευθειας αναθεσεις καμια 30 χιλ ευρω στανταρ το βλεπουμε
    Αν αυτη ειναι η αναπλαση ποιοτητας απο μια πλατεια που ηταν με φωτισμο με συντριβανι και παγκακια τοτε πραγματικα λαμβανετε το βραβειο καταστροφης και σχεδιασμου
    ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

  3. Μπράβο Δήμαρχε!!! Γυλί την έκανες την πλατεία…..Χωράνε άπειρα τραπεζοκαθίσματα και θέσεις πάρκινγκ για τους γύρο γύρο……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ